Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
  Notícies a 5è, 6è i secundària
 • Aquest curs 2022-2023 hem recuperat una activitat molt emocionant per alguns dels nostres alumnes de 3r ESO. Uns 12 alumnes van poder marxar a Hamburg a visitar l'escola Stadtteilschule Bergedorf i... (continua)

  5 de juny de 2023

  Carlos Torres
  Tutor 3r ESO A

 • A la nostra escola, pensem que l'educació no és només ensenyar als nostres alumnes elscontinguts tradicionals (matemàtiques, socials, anglès, etc.), sinó... (continua)

  29 de maig de 2023

  Xavier Bernabe
  Tutor 2n ESO B

 • S'apropa el final de curs i a l'escola posem a prova les habilitats competencialsadquirides durant tot l'any realitzant els Treballs de Síntesi a 1r, 2n i 3r i el Treball... (continua)

  22 de maig de 2023

  Elena Serrano
  Tutora 2n ESO A

 • La propera setmana anirem a Roma de viatge final de curs de 4t d'ESO. Estem molt emocionatsd'anar amb els companys de tota la vida a un país estranger i veure els monuments,... (continua)

  15 de maig de 2023

  Eva Gómez
  Tutora 4t ESO A

 • Per segon any consecutiu, els alumnes de 5è participem en el projecte Enverdim Badalona amb la intenció de donar color i alegria al nostre barri.Per dur a terme aquest projecte tots els alumnes... (continua)

  8 de maig de 2023

  Alumnes i tutora 5è B
  Escoles Arrels

 • El laboratori de ciències és un dels espais de l'escola més màgic. Tots els alumnesdes de l'educació infantil, primària o secundària anhelen visitar... (continua)

  1 de maig de 2023

  Emilia Jiménez
  Professora de Ciències ESO

 • “Pensa abans de parlar. Llegeix abans de pensar”. Amb aquesta premissa de l’escriptoraFran Lebowits, va engegar la nostra diada de Sant Jordi a l’escola el darrer dia 21.Aquest... (continua)

  24 d'abril de 2023

  Laia Enseñat
  Tutora 1r ESO A

 • Aquest passat dijous 13 d'abril, van tornar els experiments, l'enginy i les sorpreses a l'escola.La "Jornada de la ciència" va arribar amb força un any més... (continua)

  17 d'abril de 2023

  Manel Mansilla
  Tutor 5è C

 • Aquest passat dimecres hem fet un taller sobre l'ús i abús de l'alcohol. Ha estat un diàleg constant que ens feia reflexionar sobre el fet de prendre alcohol i les seves... (continua)

  3 d'abril de 2023

  Rafel Costa
  Tutor 2n ESO C

 • Aquesta setmana hem fet la English Week, i els nens han viatjat a Anglaterra descobrint tot el que envolta aquest país. Hem viatjat en autobús a diverses ciutats aprenent sobre... (continua)

  27 de març de 2023

  Ines McCarthy
  Especialista anglès

 • El passat dijous 16 de març 20 alumnes de 3r i 4t d'ESO van participar de la Prova Cangur 2023. Aquesta és una prova matemàtica on es plantegen problemes i situacions que s'allunyen... (continua)

  20 de març de 2023

  Carlos Torres
  Tutor 3r ESO A

 • Els alumnes de 4t d’ESO fem una assignatura obligatòria de 10 hores extraescolars que es diuServei Comunitari. Podem escollir entre diferents opcions a quina organització volem ajudar... (continua)

  13 de març de 2023


  Ouhao Cheng, Andrea Martín, Gorka Ruiz, Irene Requejo i Alex Mancheño de 4t A ESO

 • Aquests dies, els alumnes de 4t ESO, hem treballat amb unes noves activitats esportives dins de la classe d'Educació física com és el voleibol.A veure si aquest estiu podem... (continua)

  6 de març de 2023

  Lázaro Torrente
  Especialista EF

 • El programa BADALONA 360, de Televisió Badalona, organitza un concurs adreçatals centres educatius de Badalona, titulat "I tu què m'expliques?". Els alumnes de 6èA... (continua)

  27 de febrer de 2023

  Lidia Ruiz
  Tutora 6è B

 • La setmana passada vam celebrar el Carnaval i va ser increïble. El dilluns vamhaver de portar uns mitjons o sabates diferents, el dimarts un pijama "quinesganes de dormir!", el dimecres... (continua)

  20 de febrer de 2023

  Alba Gómez, Rebeca Andrea Barbu i David Carballedo
  6è EP C.

 • Ha aparegut un mort a l'escola!Els alumnes de 3r ESO han de descobrir qui ha estat. Què pothaver passat? Aquest trimestre es treballa en un projecte anomenat Taller de Criminologia,... (continua)

  13 de febrer de 2023

  Rachel Ross
  Tutora 3r ESO B

 • Durant aquestes setmanes, els alumnes de 5è hem rebut la visita d'una doctoraespecialista en nutrició per fer-nos una xerrada sobre l'alimentació i el càncer.Al llarg... (continua)

  6 de febrer de 2023

  Andrea Sánchez
  Tutora 5è E

 • Aquestes setmanes està arribant aquell moment del curs en què tornem a retrobar-nos amb les famílies de secundària per dur a terme la segona tanda de reunionsamb les families,... (continua)

  30 de gener de 2023

  Rubén Coleto
  Tutor 1r ESO B

 • Moltes són les cultures que ens envolten i que són presents en el dia a dia a la nostracomunitat. Aquesta setmana es celebra una de les festes més importants de la culturaxinesa... (continua)

  23 de gener de 2023

  Jia Chen
  Especialista Xinès

 • Més enllà de les aules, els alumnes també han de ser conscients del món que ens envolta—tant real com virtual— per tal de realitzar un aprenentatge significatiu.... (continua)

  16 de gener de 2023

  Laia Enseñat
  Tutora 1r ESO A

 • Un any més ahir vam celebrar la jornada de Portes Obertes. S’acosta Nadal i l’escola es va engalanar per a rebre amb els braços oberts a les famílies que ja formen part... (continua)

  19 de desembre de 2022

  Elena Serrano
  Tutora 2n ESO A

 • S’apropa el Nadal i, per tant, un dels millors moments de l’any per ser solidaris.Amb aquest motiu arriben, un curs més, les conferències de la Marató de TV3 al’escola... (continua)

  12 de desembre de 2022

  Xavier Bernabe
  Tutor 2n B

 • Quina il·lusió! Els nens i nenes de 6è EP estem molt emocionats perquè elsnois i noies de 3r de l’ESO ens explicaran al llarg d’aquests dies elfuncionament... (continua)

  5 de desembre de 2022

  Dàlia
  6èC

 • Com cada any, a l’escola intengrem l'educació per la salut entre els coneixements que, de ben segur, poden ser útils per als nostres alumnes en el dia a dia o en... (continua)

  3 de desembre de 2022

  Carlos Torres
  Tutor 3r ESO A

 • Potser aquest any no ha arribat el fred ni la pluja ni la neu, però el que síarriba sempre, és LA SETMANA DE LA MÚSICA.Des que va començar el curs aquest setembre, per... (continua)

  22 de novembre de 2022

  Alícia Morató
  Tutora 4t ESO C

 • Per fi va arribar el dia! Ahir vam celebrar la jornada de cooperació a l'escola. Van venir els alumnes de 4t ESO. Ens vam dividir en dos grups: uns ens vam quedar a la classe i altres... (continua)

  18 de novembre de 2022

  Alumnes de 5è B
  Escoles Arrels

 • I nosaltres sempre les tenim posades, doncs, ja fa molt anys que col·laborem amb l’entitat Càritas. Com és ja un projecte en ple funcionament, els alumnes de 5è de primària... (continua)

  7 de novembre de 2022

  Clara Puig
  Tutora 5è A

 • Les sortides de tardor són una tradició a la nostra escola. Després d'iniciar el nou cursescolar i aprofitant que encara el temps és ideal, el dijous 27 d’octubre... (continua)

  31 d'octubre de 2022

  Emilia Jiménez
  Tutora 3r C

 • El divendres 21 d’octubre, els alumnes de 4t d’ESO hem anat al teatre Blas Infanteper gaudir d’una sessió de cinema internacional, gràcies al festival decurtmetratges FILMETS... (continua)

  24 d'octubre de 2022

  Gal·la Calaf
  Tutora 4t ESO B

 • Els alumnes de 6è marxem aquesta setmana a descobrir Montserrat i els seus entorns!Agafem els autocars i marxem cap a la muntanya de Montserrat, situada a la serraladaprelitoral de Catalunya, per... (continua)

  17 d'octubre de 2022

  Lidia Ruiz
  Tutora 6è B

 • A l'escola, durant aquesta setmana, ens dediquem a treballar el respecte a la natura,la nutrició i els bons costums alimentaris. Són molts els motius per fer-ho: la crisimediambiental... (continua)

  10 d'octubre de 2022

  Manel Mansilla
  Tutor 5è C

 • Fa prop de 70 anys, Isaac Asimov va escriure una col·lecció de relats ambientats en un món on hi convivien plegats humans i robots. Aquestes històries eren considerades aleshores... (continua)

  3 d'octubre de 2022

  Joel Rigau
  Especialista ESO

 • El passat divendres 23 de setembre va tenir lloc la primera reunió de mestres coordinadors del Consell dels Infants per preparar el curs de cara a la participació de la nostra escola.El Consell... (continua)

  26 de setembre de 2022

  Aroa Cañadas
  Tutora 6è E

 • Aquesta setmana passada, entre d’altres cerimònies, vam celebrar la graduació dels mésgrans de la casa. El passat dimecres a la tarda ens vam reunir a l’escola per donarl’enhorabona... (continua)

  20 de juny de 2022

  Gal·la Calaf
  Tutora 4t ESO B

 • Un any més estem assajant l'emotiu acte de Promoció tots els grups quecanviem d'etapa. Tanquem un període important de les nostres vides quemarcarà el nostre futur,... (continua)

  13 de juny de 2022

  Maria Josep Zango
  Tutora 6è C

 • Del 7 al 10 de juny tenen lloc els Treballs de Síntesi de 1r, 2n i 3r d'ESO. Durantaquests dies, a cada classe i en petits grups desenvolupen diferents aspectesd'un tema plantejat a un... (continua)

  7 de juny de 2022

  Julián Jiménez
  Tutor 3r B

 • La calor va pujant la temperatura dels termòmetres, els dies es van allargant, les ganesde platja van a més i els més grans fan el compte enrere per les vacances d’estiu. Elcurs... (continua)

  30 de maig de 2022

  Clara Puig
  Tutora 5è B

 • Les nenes i els nens de cicle superior de primària hem marxat avui de colònies fins aquest dimecres 25 de maig.Hem arribat aquest matí a la casa de colònies El Collell on ens... (continua)

  22 de maig de 2022

  Joan Cabré
  Tutor 6è A

 • Els llibres són necessaris per a la nostra vida. Ens ajuden en molts aspectes,com ara agafar rapidesa lectora, aprendre com s'escriuen les paraules, adquirirmés vocabulari... (continua)

  16 de maig de 2022

  L'alumnat de 5è EP C
  Escoles Arrels

 • Estem molt emocionats i orgullosos, perquè la nostra escola ha participat en el projecte "Enverdim Badalona!", que consisteix a cultivar una planta amb l'objectiu d'omplir de color... (continua)

  9 de maig de 2022

  Natalia Martos
  Tutora 5è A

 • El proper dijous, dia 5 de maig, a l'Escola celebrem la Jornada de la Ciència. Es tracta d'un diamolt especial, en què deixem de banda totes les activitats habituals... (continua)

  2 de maig de 2022

  Judith Martín
  Alumna 2n ESO A

 • Les Competències Bàsiques són unes proves que mesuren el nivell dels alumnes de cada escola de Catalunya. Per alguns de nosaltres són fàcils i simples, però per... (continua)

  25 d'abril de 2022

  Laura Coruña,Júlia Macias,Oscar Riera
  Alumnes de 6è B

 • Arriba el 23 d'abril, la diada de Sant Jordi, per molts de nosaltres una de les tradicionsmés boniques a Catalunya. El dia del llibre, de la rosa, carrers guarnits de petitesparades i de la... (continua)

  19 d'abril de 2022

  Manel Mansilla
  Tutor 6è E

 • Aquesta setmana fem l'English Week que aquest any està dedicada a un país bastantdesconegut per la majoria de nosaltres: Singapur. Aprenem moltes coses noves i és... (continua)

  4 d'abril de 2022

  Júlia Checa, Alba Valdeolivas, Carla Santana, Candela Borrut
  Escoles Arrels

 • Aquesta setmana marxem a la neu!!!Després de molt de temps sense poder gaudir d'aquest esport amb els companys d'ESO, per fi tornem a les pistes d'esquí de La Molina!Hi anem... (continua)

  28 de març de 2022

  Alícia Morató
  Tutora 3r ESO C

 • Aquest dimecres, els nostres nois i noies de l’ESO han tingut l’oportunitatde viure una experiència fantàstica: han assistit a un musical en directe enel Palau de la Música... (continua)

  23 de març de 2022

  Alícia Morató
  Tutora 3r ESO C

 • "En un segon, una vida" Així ha començat la xerrada del Sr. Ángel Navio, monitor de l'Institut Guttman, als alumnes de 4t ESO, al qual agraïm la... (continua)

  14 de març de 2022

  Emilia Jiménez
  Tutora 4t ESO C

 • Els alumnes de 4t de l'ESO hem realitzat les proves de competències bàsiques. Van tenir lloc els dies 2 i 3 de març. Aquestes proves són Organitzades pel Consell Superior... (continua)

  5 de març de 2022

  Estefania Gallifa
  Tutora 4t ESO A

 • Aquesta setmana ens ha visitat la Guàrdia Urbana de la nostra ciutat perajudar-nos a prendre consciència de què vol dir ser bons vianants i futurs bonsconductors.Continuant amb el... (continua)

  14 de febrer de 2022

  Maria Josep Zango
  Tutora 6è C

 • A les aules de 6è, ens ha vingut a visitar una doctora especialista en nutrició per fer-nos una xerrada sobre l'alimentació i el càncer. Durant molt anys, ha... (continua)

  3 de febrer de 2022

  Manel Mansilla
  Tutor 6è E EP

 • Aquests dies a Medi natural hem estat treballant el cos humà i hem après quins òrgans en formen part i què necessiten per funcionar. Per tal de conèixer-ho d’una... (continua)

  23 de gener de 2022

  Alumnes de 6è A
  Escoles Arrels

 • Per tal d’ajudar a aquelles persones que més ho necessiten i que passen gana, la nostraescola ha tornat a col·laborar un any més amb Càritas.Des del dia 1 de Desembre... (continua)

  13 de desembre de 2021

  Julián Jiménez
  Tutor 3r ESO B

 • Sembla que fos ahir quan la promoció de Grècia'10 feia la Inscripció d'Educació Infantil. Faquatre dies van començar l'etapa d'Educació... (continua)

  6 de desembre de 2021

  Jesús Garcia
  Tutor 6è B

 • Els trastorns mentals són alteracions de la salut que impliquen una disfunció del pensament, les emocions i la conducta i que impacten en tots els àmbits de la vida.El programa... (continua)

  29 de novembre de 2021

  Alumnes de 2n d'ESO / José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Ja fa unes quantes setmanes que a l’Escola Arrels-Esperança es produïenuns fenòmens ben estranys: uns alumnes només feien que ballar, altresimitaven cantants de moda, unes... (continua)

  22 de novembre de 2021

  Alícia Morató
  Tutora 3r ESO C

 • Entre els valors essencials de l’escola es troba la responsabilitat sobre les tasquesindividuals. Entre elles, una tasca que a molts els sembla una ximpleria però que ésimportantíssima:... (continua)

  15 de novembre de 2021

  Joan Cabré
  Tutor 6è A

 • Aquesta setmana, els alumnes de 5è tenim un compromís que és iguald’interessant que d’important. Organitzada per la Fundació Càrites (Escolesamb cor), “Posa’t... (continua)

  9 de novembre de 2021

  Natalia Martos
  Tutora 5è A

 • Entenem la prevenció com totes aquelles activitats encaminades a solucionarpossibles dificultats o problemes abans que arrelin com a hàbits ocomportaments establerts.Aquí a l'escola... (continua)

  1 de novembre de 2021

  Maria Josep Zango
  Tutora 6è C

 • No hi ha millor manera de descobrir les característiques dels estils artístics que estudiem a l’aula que anar a visitar i gaudir de les obres presencialment.En aquest cas, avui dia... (continua)

  26 d'octubre de 2021

  Rubén Coleto
  Tutor 2n ESO B

 • A l'escola Arrels-Esperança, des de 5è de primària fins a 4t d'ESO, durant una hora a la setmana cursem la matèria d'I+D (Investigació digital). Tant els... (continua)

  18 d'octubre de 2021

  Estefania Gallifa
  Tutora 4t ESO A

 • Un cop el curs ja ha arrencat, comencem a treballar al voltant del tema dels Drets dels Infants a les classes del Cicle Superior de Primària. En aquests primers dies del curs, a les aules, fem descoberta... (continua)

  6 d'octubre de 2021

  Aroa Cañadas
  Tutora de 5è E

 • Ja fa més de dues setmanes que els nostres alumnes de 1r d’ESO van començar oficialment curs. El primer dia, anaven arribant a classe amb un posat de respecte i incertesa tot preguntant-se:... (continua)

  29 de setembre de 2021

  Xavier Bernabe
  Escoles Arrels

 • Ja s’acosta el moment que tant estàvem desitjant els alumnes de 6è: ens graduem! Ha estatun curs una mica atípic: veníem d’un confinament, hem hagut d’anar... (continua)

  14 de juny de 2021

  Caín Del Amo
  Tutor de 6è C

 • A l’escola tenim un hort dividit en tres seccions localitzades a tres llocs diferents: el pati del triangle, el pati vermell i el pati verd. Al pati del triangle, ara mateix hi tenim enciams i cebes,... (continua)

  7 de juny de 2021

  Joan Cabré
  Tutor 5è A de Primària

 • Aquests dies, els alumnes de 4t ESO, hem treballat amb unes noves activitats esportives dins de la classe d'Educació física com és el voleibol.A veure si aquest estiu, tornem... (continua)

  31 de maig de 2021

  Lázaro Torrente
  Especialista Educació Física

 • Ja s’acosta fi de curs i una jornada que esperem tots i totes amb molta il·lusió i ganes és el dia d’AULA OBERTA.Com el seu nom indica posarem en escena davant de... (continua)

  24 de maig de 2021

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è C

 • El respecte és un dels valors essencials de la nostra escola, per la qual cosa avui hem tornat a reflexionar sobre el seu significat i les millors maneres de fomentar-lo.El respecte és l'actitud... (continua)

  17 de maig de 2021

  Alumnes de 1r ESO B
  Escoles Arrels

 • Els desktop helpers són una mena de recordatori que tenim tots els nens i lesnenes a la taula amb conceptes bàsics de diferents matèries: català,matemàtiques, english...... (continua)

  10 de maig de 2021

  Mónica Heredia
  Tutora 5è E

 • El curs 2008-09 es van aplicar per primera vegada les anomenades Competències Bàsiques a 6è de Primària. Des d’aquell curs, cada any s’han passat... (continua)

  3 de maig de 2021

  Margarita Velasco
  Tutora 6è B d’EP

 • Els alumnes d'ESO de la nostra escola, com cada any, celebrem el dia de SantJordi; aquest curs, els nostres tutors ens han proposat fer un cartell relacionat ambel projecte #aquiproubullying per a... (continua)

  26 d'abril de 2021

  Alumnes de 2n d’ESO C
  Escoles Arrels

 • El proper divendres, dia 23 d’abril de 2021, tindrem l’oportunitat de celebrar una de les festivitats més icòniques i tradicionals de la societat catalana: Sant Jordi, i per a... (continua)

  19 d'abril de 2021

  Óliver Jabato
  Tutor 2n ESO A

 • Els alumnes de l'ESO, en aquest cas de 3r d'ESO, utilitzem el mòbil en algunesassignatures, com ara a castellà o a art. L'ús del mòbil és un tema moltcontrovertit.... (continua)

  12 d'abril de 2021

  Rocío Pérez Ferrer
  Alumna 3r ESO B

 • Sembla impossible, però ja hem començat el tercer trimestre i, amb ell, la recta final del curs. Això vol dir dedicar una setmana a posar en pràctica tot el que hem... (continua)

  5 d'abril de 2021

  Rafel Costa
  Tutor 1r ESO A

 • Aquests dies, els alumnes de 5è, estem treballant sobre l'alimentació i les malalties, especialment el Càncer.Una bona alimentació té relació amb la... (continua)

  22 de març de 2021

  Jesús Garcia
  Tuttor 5è B

 • Cada any, la Guàrdia Urbana ens fa tallers d'educació viària per explicar-nos les normesbàsiques de civisme i circulació, però aquest curs, a causa de... (continua)

  15 de març de 2021

  Aïda López
  Tutora 6è À

 • A la nostra escola, i amb el punt de mira sempre en l’excel·lència educativa dels nostres alumnes, un cop a la setmana treballem les matemàtiques de manera lúdica i/o... (continua)

  8 de març de 2021

  Aroa Cañadas
  Tutora 6è C

 • Malgrat la situació que estem vivint, l'interès per la ciència no es perd mai. Aquest any celebrarem unes Jornades de la Ciència una mica diferents. A 3r d'ESO, enguany,... (continua)

  1 de març de 2021

  Montserrat Prades
  Tutora 3r ESO A

 • A la matèria d'Arts and crafts, durant el segon trimestre, ens hem introduït al meravellós món de l'Art Naïve.Es tracta d'un corrent artístic on els... (continua)

  22 de febrer de 2021

  Tania Roca
  Especialista anglès

 • Els dies 17 i 18 de febrer tots els alumnes de 4 ESO duran a terme les provesde Competències Bàsiques.Aquestes proves, elaborades pel Consell Superior d’Avaluació del SistemaEducatiu,... (continua)

  15 de febrer de 2021

  Núria Ricart
  Tutora 4t ESO C

 • Aquesta setmana ha arribat aquell moment del curs en què tornem a retrobar-nosamb les famílies de secundària per dur a terme la segona tanda de reunions depares.Com ja és habitual... (continua)

  8 de febrer de 2021

  Gal·la Calaf
  Tutora 3r ESO B

 • Un any més, els alumnes de 4t d'ESO han participat del programa de prevenció d'accidents de trànsit que organitza l'Institut Guttmann. En consonància amb els... (continua)

  2 de febrer de 2021

  Julián Jiménez
  Tutor 4t ESO B

 • Tot i que ja fa un temps que malauradament convivim amb la pandèmia del COVID19, a les Escoles Arrels no abaixem la guàrdia i seguim prenent totes les mesuresde seguretat necessàries... (continua)

  25 de gener de 2021

  Xavier Bernabe
  Tutor 2n ESO B

 • Aquesta setmana, a 5è estem fent el Projecte Interdisciplinari i hi treballem “ La Multiculturalitat a Badalona”. Ho fem a través d’activitats interdisciplinàries... (continua)

  19 de gener de 2021

  Jesús Garcia
  Tutor 5è B de Primària

 • A l’escola aprenem més coses a part de català, castellà, matemàtiques... tambéaprenem a ser solidaris, honestos, generosos...L’ONG Open Arms s’encarrega... (continua)

  11 de gener de 2021

  Mónica Heredia
  Tutora 5è E

 • Des del març del curs passat, la situació provocada per la pandèmia ens ha fet donarpassos gegants en la digitalització de la nostra escola, procés en el qual ja fa molts... (continua)

  14 de desembre de 2020

  Rubén Coleto
  Tutor 1r ESO B

 • El curs passat, a l'escola, ens vam preguntar "Quin món volem?" El nostre mónestà amenaçat. La Terra no pot aguantar més la dinàmica que... (continua)

  7 de desembre de 2020

  Joan Cabré
  Tutor 5è A

 • Sense dubte els canvis d'etapa en la vida escolar no deixen mai indiferents a ningú,principalment, als grans protagonistes de la nostra escola, els nostres alumnes i lesseves famílies.... (continua)

  30 de novembre de 2020

  Emilia Jiménez
  Tutora 3r ESO C

 • Aquesta setmana celebrem l'English Week a l'escola! Com cada any, hem triat un país anglòfon meravellós per estudiar i aquest curs ens toca aprendre sobre Nova Zelanda!Utilitzarem... (continua)

  23 de novembre de 2020

  Sandy Levi
  Especialista anglès

 • Recordeu aquell veí que durant el confinament ens va alegrar les tardestocant el saxòfon? I aquella veïna, estudiant de cant al Liceu, que ensembadalia amb la seva veu des del balcó... (continua)

  16 de novembre de 2020

  Alícia Morató
  Tutora 4t ESO A

 • Un curs més, La Marató de TV3 es vol apropar als alumnes de la nostra escola per aconscienciar-los i sensibilitzar-los sobre alguna malaltia.Enguany vol acostar els alumnes de 2n d’ESO... (continua)

  9 de novembre de 2020

  Marta Giralt
  Tutora 2n ESO C

 • La finalitat del nostre centre és la formació integral de l’alumnat. Per aquest motiu, ensenyem a pensar de forma crítica en totes les etapes educatives:Infantil, Primària... (continua)

  2 de novembre de 2020

  Núria Ricart
  tutora de 4t ESO C

 • Tradicionalment la nit del 31 d’octubre celebrem la Castanyada menjant castanyes, moniatos i panellets, però des de fa uns anys hem adoptat la tradició de Halloween nascuda... (continua)

  26 d'octubre de 2020

  Margarita Velasco
  Tutora de 6èB

 • A Escoles Arrels Esperança ens sentim molt orgullosos de potenciar la col·laboració i la cooperació entre tots els membres que formen part del nostre centre educatiu. D'aquesta... (continua)

  12 d'octubre de 2020

  Óliver Jabato
  Tutor 2n ESO A

 • L'escola és el reflex de la societat i alhora és un espai privilegiat on elsvostres fills i filles aprenen uns coneixements i uns hàbits de relació ambels altres.Un dels... (continua)

  5 d'octubre de 2020

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è C

 • Gairebé no hem acabat sisè i ja som a primer d’ESO. Va ser un divendres de març que ja no ens van deixat tornar a l’escola. Des d’aleshores, classes online, companys... (continua)

  30 de setembre de 2020

  Rafel Costa
  Tutor de 1r ESO A

 • Aquesta setmana volem fer-nos ressò de l'entrevista realitzada pel portal barceloní d'informació digital Línia Eixample al Joel Rigau, un dels nostres professors... (continua)

  15 de juny de 2020

  Gal·la Calaf
  Especialista llengües

 • És cert que no estem vivint un moment fàcil, i que hi ha algunes coses que és impossible fer tancats a casa i segur que trobeu molt a faltar... Tocar l'aigua de la platja, jugar... (continua)

  8 de juny de 2020

  Mónica Heredia
  Tutora 6 è B

 • Aquests dies de confinament, tots els professors hem ofert als nostres alumnes activitats de transmissió de coneixements específics, en la línia del que fem a les classes... (continua)

  1 de juny de 2020

  Marta Giralt
  Tutora 1r ESO C

 • Aquestes setmanes que hem estat confinats a casa hem viscut una situació mai vista abans. Mentre està clar que aquesta situació no és gens favorable, tampoc hem de considerar... (continua)

  25 de maig de 2020

  Sandy Levi
  Especialista anglès

 • En la crisi sanitària global que estem vivint, les investigadores i els investigadors treballen a contrarellotge per trobar solucions. Ara més que mai, la ciència no s’atura! ... (continua)

  18 de maig de 2020

  Xavi Colom
  Tutor 4t ESO C

 • La cremada del dimoni es va iniciar a la nostra ciutat l'11 de maig de 1940. La confraria de Sant Anàstasi va crear aquest acte com a cloenda de la passada del sant. Va agradar tant als badalonins... (continua)

  11 de maig de 2020

  Margarita Velasco
  Tutora 5è B

 • Ja fa molts dies que estem en confinament.I tots sabem que la convivència pot ser una mica dura, encara més quan es tracta de la cohabitació entre diferents generacions. De vegades... (continua)

  30 d'abril de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Aquest Sant Jordi, us volem recomanar el lloc web de Cavall Fort. Aquesta revista té edicions especials per a la lectura en línia i un conjunt d’activitats que podeu fer aquests dies.... (continua)

  23 d'abril de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Malgrat la situació excepcional en què ens trobem, gràcies a les noves tecnologies podem fruir del plaer de contemplar grans obres artístiques des de casa. Les autoritats egípcies,... (continua)

  16 d'abril de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Durant aquest estat d'alarma per evitar el sedentarisme i lluitar contra la inactivitat us proposem augmentar la vostra activitat física. Per això, aquí teniu un link amb... (continua)

  1 d'abril de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Aquests dies de confinament pel coronavirus els nostres alumnes han de seguir treballant i aprenent. Per això, a Arrels-Esperança proposem utilitzar una sèrie d’Apps... (continua)

  23 de març de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Aquests dies podem aprofitar per fer un tomb per alguns dels millors museus del món i contemplar grans obres artístiques des de casa gràcies a les noves tecnologies,... (continua)

  17 de març de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Aquesta setmana l’escola està de celebració, arriba una de les festes internes que més esperem, la gran English Week! Durant aquesta setmana sencera, els alumnes de la nostra... (continua)

  9 de març de 2020

  Clara Puig
  Cap d´estudis primària

 • Molt sovint sentim per diferents mitjans de comunicació l’estat del nostre planeta en l’actualitat: la sobre explotació dels oceans, la desforestació dels boscos, la contaminació... (continua)

  3 de març de 2020

  Mónica Heredia
  Tutora 6è B

 • Divendres 28 de febrer els alumnes de 1r i 2n ESO aniran al teatre Blas Infante a veure una adaptació musical en anglès de la novel·la clàssica de terror de Bram Stoker, escrita... (continua)

  26 de febrer de 2020

  Rubén Coleto
  Tutor 2n ESO B

 • La setmana del 17, les consignes del rei carnestoltes haurem de seguir, ja que com tots sabeu el carnaval ja és aquí!! Els nens de la nostra escola són tan originals que riem d’imaginar-nos... (continua)

  17 de febrer de 2020

  Sílvia Sanchez
  Tutora 6è E

 • Enguany, els dies 12 i 13 de febrer tot l'alumnat de quart d'ESO de Catalunya realitza les proves de Competències Bàsiques.El Consell Superior d'Avaluació del Sistema... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Ivan Godayol
  Tutor 4t ESO A

 • Es diu que som el que mengem. I és que l'alimentació té molt a dir en la nostra vida. Sabíeu que hi ha aliments que provoquen un cert tipus d'addició? O que... (continua)

  5 de febrer de 2020

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • Un any més anem al teatre Blas Infante!Aquest any anem a veure Luces de Bohemia de Ramón María del Valle-Inclán. Per tal que... (continua)

  29 de gener de 2020

  Alba Bauzan
  Especialista ESO

 • Tradicionalment, els alumnes de 2n d’ESO visiten les instal·lacions de la fàbrica Coca-Cola, a Parets del Vallès. A més, un grup d’alumnes seleccionats per l’escola,... (continua)

  23 de gener de 2020

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Un dels nostres compromisos com a escola és poder mantenir una comunicació oberta entre els infants, les famílies i els professionals de l’escola. D’aquesta manera, volem... (continua)

  13 de gener de 2020

  Miriam Hernandez
  Tutora 5è E

 • El Departament d'Educació ha implementat a 4t d'ESO obligatòriament, aquest curs, una assignatura que es fa fora de l'horari lectiu i que s'avalua als centres on es realitza.Aquesta... (continua)

  17 de desembre de 2019

  Eva Gómez
  Tutora 4t B ESO

 • Com aquell qui diu, fa quatre dies l'alumnat d'Holanda'08 va començar l'etapa d'Educació Primària i, ves per on, estan encarant la recta final... (continua)

  11 de desembre de 2019

  Joan Cabré
  Tutor 6è A

 • Els alumnes de secundària gaudeixen avui del TALLER CONSUM que es fa per primer cop a l'escola i forma part de tot un seguit d'accions que volen transmetre els valors de l'eix principal... (continua)

  4 de desembre de 2019

  Xavier Bernabe
  Tutor 1r ESO B

 • El 28-11-2019 tindrà lloc a les nostres escoles La jornada de Cooperació, de 9 a 13 hores del matí.Aquesta jornada va néixer com una aposta més per donar a les nostres... (continua)

  27 de novembre de 2019

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Què millor que una nit de música i germanor per donar per acabada una setmana d'exàmens. La nit del 21 al 22 novembre em passat l'esperada NIT A L'ESCOLA!Ahir a la tarda... (continua)

  22 de novembre de 2019

  Victor Esbri
  Tutor 1r ESO A

 • El divendres 22 de novembre se celebra la festivitat de Santa Cecília, una jove màrtir cristiana que té l’honor de ser la patrona de la Música.Per aquest motiu, a... (continua)

  18 de novembre de 2019

  Alícia Morató
  Tutora 3r ESO A

 • Un dels nostres objectius prioritaris com a escola és afavorir el desenvolupament personal de l’alumnat. Per aquest motiu, cada curs organitzem activitats que els permetin conèixer... (continua)

  11 de novembre de 2019

  Caín Del Amo
  Tutor 5è EP C

 • Diuen que tradició i modernitat es troben cada 31 d'octubre. Com pot ser que una festa "tan moderna" com Halloween convisqui amb "l'antiga" castanyada? Us heu preguntat... (continua)

  4 de novembre de 2019

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • Des del dia 23 d’octubre, i durant tota una setmana, un grup d’estudiants alemanys ens fan una visita per tal de compartir experiències d’aprenentatge i de convivència amb l’alumnat... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 d'octubre de 2019

  Ivan Godayol
  Tutor 4t ESO A

 • L'educació té com a objectiu el desenvolupament global dels alumnes, es a dir, aquests s'han de formar en tots els aspectes de la seva personalitat. Això implica... (continua)

  21 d'octubre de 2019

  Margarita Velasco
  Tutora de 5è B d'EP

 • Amb l'arribada de la Tardor i la celebració de la Castanyada estem tots preparats i amb il·lusió de fer la tradicional sortida d'aquesta època de l'any, per tal... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Maria Josep Zango
  Tutora 6è C

 • Aquesta no és pas una pregunta de resposta fàcil. Bé, aparentment si, volem un món millor! Però en aquest cas, la dita "voler és poder" no és... (continua)

  7 d'octubre de 2019

  Rafel Costa
  Professor de Ciències Naturals i tutor de 2n ESO A

 • Aquest curs incorporem SCIENCE BITS a 3r i 4t d’ESO com a innovadora metodologia d’aprenentatge de les ciències naturals. De fet, representa la continuïtat del projecte... (continua)

  30 de setembre de 2019

  Emilia Jiménez
  Professora de ciències

 • Benvolgudes famílies,Les vacances d’estiu ja s’han acabat i ara és moment de començar un nou curs amb moltes ganes i il·lusió.A través del nou eix,... (continua)

  13 de setembre de 2019

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • Arriben les vacances d'estiu!!Un any més arribem al tan esperat final de curs. Després de setmanes molt intenses d'estudi i treballs estem a les portes de les vacances... (continua)

  24 de juny de 2019

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO

 • Any rere any , quan arriben aquestes dates , tanquem un període important de les nostres vides que marcarà el nostre futur, i obrim un altre, amb la il·lusió... (continua)

  17 de juny de 2019

  Margarita Velasco
  Tutora 6è B

 • L'Arturo Pérez-Reverte va dir una vegada: "Me gusta el Mediterráneo porque para mí es navegar por la historia." I és que... (continua)

  10 de juny de 2019

  Caín Del Amo
  Tutor 6è C

 • A l’escola Arrels-Esperança, des de 5è de primària fins a 4t d’ESO, durant una hora a la setmana cursem la matèria d’I+D (Investigació digital). En... (continua)

  3 de juny de 2019

  David Martín
  Professor d'I+D

 • El final s’acosta!Per a la majoria d’alumnes és una passa més, ja que han anat treballant i estudiant amb esforç i continuïtat al llarg del curs. Caldrà fer... (continua)

  27 de maig de 2019

  Mar Serra
  Tutora 2n ESO B

 • Enguany, en arribar la primavera els alumnes de l'escola Arrels-Esperança anem de sortida per gaudir d'un entorn diferent del que ens envolta diàriament, Des de l'escola... (continua)

  21 de maig de 2019

  Joan Cabré
  Tutor 5è A

 • És maig, i estem a 4t d'ESO. Fa molts anys que els alumnes de la promoció Suècia'03 comparteixen camí, però s'acosta el moment de separar-se, i per celebrar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de maig de 2019

  Daniel Guillamon
  Tutor 4t ESO B

 • El servei comunitari és una de les novetats d'aquest curs que els nostres alumnes de 4t d'ESO estan pràcticament finalitzant a les diferents entitats amb les quals tenim un conveni... (continua)

  7 de maig de 2019

  Ivan Godayol
  Tutor 3r ESO A

 • L'any 2001 l'Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 10 de novembre Dia Mundial de la Ciència per a la Pau i per al Desenvolupament.Per aquest motiu, la UNESCO encoratja... (continua)

  29 d'abril de 2019

  José Manuel Valdivieso
  Tutor de 1r ESO C

 • Sant Jordi és per a molts una de les tradicions més boniques que tenim a Catalunya. I és que, cada 23 d'abril els carrers es perfumen de roses de colors estridents i d'olor... (continua)

  22 d'abril de 2019

  Aïda López
  Tutora 6è A

 • Doncs sí, ja som al tercer trimestre. Sembla que fóra ahir quan vam iniciar el curs i ja ens trobem a la recta final. Hem estat aprenent moltes coses i comença a ser hora de dur-les... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Rafel Costa
  Tutor 1r A

 • Recordeu aquells alumnes alemanys que varen venir aquí l’octubre de l’any passat en el marc del programa d’intercanvi que la nostra escola té amb Stadtteilschule Bergedorf... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 de març de 2019

  Xavi Colom
  Tutor 3r ESO C

 • El dilluns, 25 de març, comença la revisió mèdica a la nostra escola. Es fa a tots els cursos d'Educació Infantil i Educació Primària fins al dia... (continua)

  25 de març de 2019

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è E

 • L’associació internacional Le Kangourou sans frontières en el marc de la qual pertany la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) té com a objectiu difondre la cultura... (continua)

  18 de març de 2019

  Xavi Colom
  Cap departament ciències

 • La setmana de l'11 al 15 de març celebrem la English Week. Aquests dies incrementem l’ús de l’anglès a l’escola i aprenem sobre la cultura d’un país... (continua)

  11 de març de 2019

  Julia Marí
  Tutora 1r B

 • Els alumnes de 2n d’ESO ja estan preparats per participar en el concurs literari que convoca l’empresa Coca-Cola. Ja tenim els participants seleccionats i desitjosos de mostrar el seu talent... (continua)

  5 de març de 2019

  Rosa Vázquez
  Tutora 2n ESO A

 • Ja ha arribat una de les setmanes més esbojarrades i estrafolàries de l'any!! Ja és aquí el Carnaval!! Com sabeu, a l'escola celebrem molt aquesta... (continua)

  25 de febrer de 2019

  Carla Pedra
  Tutora 5è E

 • Benvolgudes famílies, el mes de setembre del curs 2018 -19 es va dur a terme la primera reunió de pares a l'ESO, i al mes de febrer la segona. La intenció d'aquesta presa... (continua)

  18 de febrer de 2019

  José Manuel Valdivieso
  Tutor: 1r ESO C

 • Aquesta setmana del 11 al 17 de febrer, tot l'alumnat de quart d'ESO de Catalunya farà les proves de Competències Bàsiques.El Consell Superior d'Avaluació del... (continua)

  11 de febrer de 2019

  Núria Ricart
  Cap de llengües

 • La Guàrdia urbana ha vingut a l'escola a explicar als nostres alumnes les normes bàsiques de circulació, no només perquè molts d'ells són usuaris de... (continua)

  4 de febrer de 2019

  Aïda López
  Tutora 6è A

 • A la classe d’Oral Expression volem aprofitar sempre el temps per practicar les habilitats orals. Aquestes darreres setmanes hem estat aprenent les diferents peces de roba i com descriure-les. Hem... (continua)

  28 de gener de 2019

  Sandy Levi
  Especialista anglès

 • Des de fa uns dies, les nostres aules estan ambientades amb personatges i edificis emblemàtics o representatius de la història i cultura mediterrànies. I és que els nostres... (continua)

  21 de gener de 2019

  Marta Giralt
  Tutora 2n ESO C

 • El dijous 17 de gener del 2019 a les 17:20 hores, la psicòloga de la nostra escola, la Sílvia Valdespino, ofereix una conferència orientada als pares i les mares dels alumnes... (continua)

  14 de gener de 2019

  Caín Del Amo
  Tutor 6è C

 • Amb l’inici de curs vam posar en marxa el projecte #aquiproubullying. Ha passat un trimestre i ja en podem fer una valoració molt positiva en tots els sentits.La formació dels alumnes,... (continua)

  7 de gener de 2019

  Eva Gómez
  Equip de referència #aquiproubulling

 • Arriba , com cada any per Nadal , la campanya de recollida d'aliments i els alumnes de la nostra escola , com sempre , ens sentim compromesos amb la realitat... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Margarita Velasco
  Tutora de 6èB

 • Els alumnes de 4t d'ESO estan cada dia més a prop de finalitzar l'etapa de l'escolaritat obligatòria i tenir, per primer cop, la possibilitat de triar el seu camí a... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Daniel Guillamon
  Tutor 4t ESO B

 • Sembla que fos ahir quan la promoció d’Àustria’07 feien el canvi d’Educació Infantil a primer de primària. S’havien fet grans, però ara ho són... (continua)

  3 de desembre de 2018

  Aïda López
  Tutora de 6è A

 • El proper dijous, com cada any, se celebra La Jornada de Cooperació entre els alumnes de les nostres escoles.La paraula cooperar vol dir: Una acció col·lectiva que persegueix... (continua)

  26 de novembre de 2018

  Jesús Garcia
  Tutor 5è B

 • El dia 22 de novembre se celebra la festivitat de Santa Cecília, una jove màrtir cristiana del segle II (en època dels romans) que, segons diuen, cantava molt bé i dedicava... (continua)

  19 de novembre de 2018

  Alícia Morató
  Tutora 4t ESO A

 • Són quasi les 8, i les motxilles estan preparades. Davant de la porta de l'Escola hi ha un munt de nois i noies esperant que obrin les portes per poder entrar. Ben aviat, les aules s'ompliran... (continua)

  12 de novembre de 2018

  Rafel Costa
  Tutora 1r ESO A

 • Opens Arms és una ONG que té com a missió rescatar aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint dels conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Es dediquen a... (continua)

  5 de novembre de 2018

  Eva Gómez
  Tutora 3r ESO B

 • Ja ens trobem en plena tardor! Un mes i mig després de l’inici de curs, és un bon moment per fer una sortida que ens permeti passar un dia tots junts fora de l’escola mentre... (continua)

  30 d'octubre de 2018

  Ivan Godayol
  Tutor 3r ESO A

 • La sortida de tardor dels alumnes de 1r d'ESO és un bon moment per aprendre en un entorn més relaxat i molt diferent de l'escola. També és una bona oportunitat per... (continua)

  22 d'octubre de 2018

  Julia Marí
  Tutora 1r ESO B

 • Entre el 16 i el 23 d’octubre, un grup de quinze estudiants alemanys ens visita per compartir experiències d’aprenentatge i de convivència amb les Escoles Arrels Esperança... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  15 d'octubre de 2018

  Núria Ricart
  Cap de llengües

 • Ja hem posat en marxa les idees i hem començat a projectar-les sobre el paper. Hem fet llistes de diferents materials per obtenir colors, per reproduir diferents textures, per aconseguir volums...Hem... (continua)

  6 d'octubre de 2018

  Mar Serra
  Tutora de 2n d'ESO B

 • Inicia un nou curs escolar i, amb l'inici d'aquest nou curs, comença també un nou curs al Consell dels Infants de Badalona. El Consell dels Infants de Badalona és un... (continua)

  1 d'octubre de 2018

  Joan Cabré
  Tutor de 5è de Primària

 • Després d'uns mesos de descans, ja ha arribat el moment de tornar a classe! Noves aules, nous llibres, noves tutores i tutors, retrobar-nos amb els companys... Ja en teníem ganes!A l'escola... (continua)

  21 de setembre de 2018

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • Posem en marxa el curs 2018-2019 amb moltes ganes i la il·lusió de començar. Us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: LLIURAMENT NOTES Les notes de l’avaluació... (continua)

  5 de setembre de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Per fi han arribat els moments més dolços i desitjats del curs. La graduació de 4t i la festa a la carpa de Titus per tota l’ESO. Ens acomiadem dels alumnes que es... (continua)

  20 de juny de 2018

  Eva Gómez
  Tutora 4t ESO B

 • Un any més estem assajant l’emotiu acte de Graduació dels alumnes del col·legi que canvien d’etapa: els de sisè que passen a fer l’ESO.És... (continua)

  18 de juny de 2018

  Jesús Garcia
  Tutor 6è B

 • Vestits, cadires, taules, estovalles, laca...omplen els racons del teatre de l'escola...és el moment d'acabar de perfeccionar els balls, d'acabar d'organitzar les escenes... (continua)

  11 de juny de 2018

  Raquel Ramírez
  Tutora 1r ESO B

 • El curs 2017-2018 l’escola ha entrat a participar en el Programa Experimental a la Certificació d’EOI, el qual pretén fomentar la col·laboració entre els centres... (continua)

  4 de juny de 2018

  Rubén Coleto
  Tutor 3r ESO C

 • Estem de colònies! Per fi han arribat!Alguns dels nens i les nenes que han vingut de colònies és la primera vegada que ho fan i per tant han d'afrontar per primera... (continua)

  28 de maig de 2018

  Margarita Velasco
  Tutora 5è B

 • Aquesta setmana els alumnes de cicle superior realitzen el projecte interdisciplinari (en el que treballarem diferents matèries com per exemple les matemàtiques, la ciència, les... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  14 de maig de 2018

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • El treball de síntesi és un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que es realitzen en grup al llarg d’una setmana a l’escola per tal de desenvolupar competències... (continua)

  7 de maig de 2018

  Pol Valls
  Tutor 1r ESO A

 • El 03/05/18 es celebrarà la jornada de la ciència a les escoles Arrels. Durant aquest dia la ciència, les matemàtiques i la tecnologia són les úniques protagonistes.Les... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  30 d'abril de 2018

  Xavi Colom
  Cap departament ciències

 • En el context de la Diada de Sant Jordi, ahir, els alumnes d’ESO vàrem assistir a la representació de la Plaça del Diamant al Teatre Blas Infante. Aquesta obra, una de les més... (continua)

  26 d'abril de 2018

  Rosa Vázquez
  Tutora 2n ESO B

 • Aquesta setmana estem de celebració per la diada de Sant Jordi, també conegut com a Dia Internacional del Llibre i per la commemoració de la mort d’autors com Josep Pla, Shakespeare... (continua)

  20 d'abril de 2018

  Alumnes 4t ESO A
  Escoles Arrels

 • Aquest any el grup de teatre de l’escola format pels alumnes de l’optativa de teatre de 2n d’ESO i amb alumnes voluntaris de 1r d’ESO, estem fent el musical HairSpray. Així... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  10 d'abril de 2018

  Raquel Ramírez i Rubén Coleto
  Directors Grup Teatre ESO

 • Benvolgudes famílies,els nostres alumnes de 3r d’ESO que participen al programa d’intercanvi Erasmus+ van arribar ahir a Hamburg, concretament al districte de Bergedorf.El viatge en... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 d'abril de 2018

  Núria Ricart
  Cap departament llengües

 • En el marc de l’acció tutorial, l’escola posa l’èmfasi en la prevenció dels problemes que els adolescents poden trobar-se en relació amb el consum de substàncies... (continua)

  19 de març de 2018

  Rubén Coleto
  Tutor 3r ESO C

 • Ja són aquí, un any més, les Proves Cangur de matemàtiques! Les Proves Cangur, també conegudes com International Mathematical Kangaroo, o bé Kangourou... (continua)

  12 de març de 2018

  Daniel Guillamon
  Tutor 3r ESO B

 • Hi ha llavors que viatgen des de llocs tan exòtics com l’Àfrica, Ghana o Brasil i que un cop arriben al seu destí són barrejades amb sucre, de vegades llet i fins... (continua)

  5 de març de 2018

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • Els dies 26, 27 i 28 de febrer els nostres alumnes de l'ESO són a la neu! Un bon moment per gaudir d'un munt d'activitats a l'aire lliure a l'estació... (continua)

  26 de febrer de 2018

  Pol Valls
  Tutor 1r ESO A

 • Benvolgudes famílies,En el nostre tarannà diari d’escola, els/les professors/es sempre ens hem preocupat de tenir contacte constant amb les famílies i sobretot a Secundària... (continua)

  19 de febrer de 2018

  Marta Giralt
  Tutora 1r C

 • Benvolgudes famíliesEls vostres fills i filles aquest any acaben la seva etapa, la d' Educació Infantil, Primària i Secundària, i com ja és tradició a l'escola,... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Joan Cabré
  Tutor 6è A

 • Els dies 6 i 7 de febrer els nostres alumnes de 4t d’ESO faran les proves d’avaluació externa ESO del Departament d’Ensenyament. Les proves mesuren en quin grau l’alumnat... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Xavi Colom
  Tutor 4t ESO C

 • Els alumnes de 4t d'ESO han de prendre una decisió important quan s'acabi el curs: què estudiar després d'haver aprovat la Secundària Obligatòria.... (continua)

  29 de gener de 2018

  Eva Gómez
  Tutora 4t ESO B

 • Des de l’escola creiem que una peça fonamental del desenvolupament personal dels alumnes és donar-los a conèixer la importància del voluntariat a la nostra societat,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  22 de gener de 2018

  Caín Del Amo
  Tutor 5è C

 • Continuant amb la tasca iniciada amb l’Eix d’enguany “Mare Nostrum” a 6è de Primària estem recopilant informació per tal d’ampliar el mural d’aula... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  15 de gener de 2018

  Maria Josep Zango
  Tutora 6è C

 • Recordeu que coincidint amb la tornada de vacances de Nadal, iniciem la campanya STOP AL PAPER DE PLATA. Es tracta de no utilitzar el paper d’alumini (o paper de plata) a l’hora d’embolicar... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 de gener de 2018

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Les desigualtats socials són una realitat de la nostra societat, però a les Escoles Arrels eduquem en valors perquè volem que els nostres alumnes siguin capaços de mirar més... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  11 de desembre de 2017

  Daniel Guillamon
  Tutor 3r ESO B

 • Dijous passat, a l'escola Arrels-Esperança vam celebrar la Jornada de Cooperació. És una jornada que ens serveix per a fomentar quelcom tan necessari per al nostre desenvolupament... (continua)

  4 de desembre de 2017

  Joan Cabré
  Tutor 6è A

 • Si cantar sempre és el millor remei per apartar les nostres penes i preocupacions, quan s'acosta el Nadal sembla que encara tinguem més raons de posar a prova les nostres qualitats en... (continua)

  27 de novembre de 2017

  Alícia Morató
  Tutora 3r ESO A

 • “Mare Nostrum” és el nom original que l’Imperi Romà va donar a aquella immensa massa d’aigua salabrosa que s’estenia davant dels seus ulls i que van conquerir... (continua)

  20 de novembre de 2017

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • Un any més s'acosta Santa Cecília i la setmana de la música a l'escola que tindrà lloc la propera setmana. És una ocasió perfecta per conviure i... (continua)

  13 de novembre de 2017

  Pol Valls
  Tutor 1r A

 • La professora francesa, Isabelle Denis, ens ha visitat les darreres dues setmanes per compartir amb professors i alumnes d'Arrels-Esperança un munt d'experiències educatives. Ella... (continua)

  6 de novembre de 2017

  Eva Gómez
  Tutora 4t ESO B

 • Ja ha arribat la tardor, i l'escola s’hi disfressa. Mestres i alumnes de primària l'omplen de color taronja, marró i groc, pinten castanyes i moniatos, omplen les classes... (continua)

  30 d'octubre de 2017

  Raquel Ramírez
  Tutora 1r ESO B

 • Ja estem a la tardor! Un mes després de començar les classes és un bon moment per fer una sortida que ens permeti passar un dia tots junts fora de l’escola mentre posem... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 d'octubre de 2017

  Rosa Vázquez
  Tutora 2n ESO B

 • Un any més tornem al Consell dels Infants de Badalona !Com ja sabeu la nostra escola és membre , des... (continua)

  16 d'octubre de 2017

  Margarita Velasco
  Tutora 5è B

 • Continuant amb el nostre projecte d'ajudar les famílies en l'educació i la formació dels seus fills, el proper dia 17 d'octubre, l'escola realitzarà... (continua)

  9 d'octubre de 2017

  Jesús Garcia
  Tutor 6è B

 • Entre els dies 4 i 11 d'octubre tenim entre nosaltres una vegada més alumnes alemanys d'intercanvi de l'escola Stadtsteilbergedorf, a Hamburg. Ens retornen la visita que els... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 d'octubre de 2017

  Joan Carles Sanz
  Cap Llengües Arrels-Esperança

 • Fa uns dies obríem de nou les portes de la nostra escola després de les merescudes vacances d’estiu.Comencem un curs més, però no un curs qualsevol. Aquest curs ve marcat... (continua)

  14 de setembre de 2017

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO Arrels-Esperança

 • És 1 de setembre i posem el curs 2017-2018 en marxa. Amb moltes ganes i la il·lusió de començar, us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: PRESENTACIÓ... (continua)

  1 de setembre de 2017

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • El curs 16-17 ja s’ha acabat!Els alumnes de 1r ESO ja pensen en 2n; els de 2n, ja es veuen nois i noies de 3r; els de 3r, ja saben que 4t és el darrer curs i que obre la porta a noves... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de juny de 2017

  Alícia Morató
  Tutora 2n ESO A

 • Benvolguts pares i mares,Ja estem arribant a final de curs i això vol dir que... s’apropa la graduació! Aquest acte és un dels més emocionants que viuran els alumnes de... (continua)

  12 de juny de 2017

  Caín Del Amo
  Tutor 6è C

 • El treball de síntesi és un conjunt d'activitats d'ensenyament i aprenentatge, fetes en equip, per desenvolupar competències complexes i comprovar si s'ha aconseguit,... (continua)

  5 de juny de 2017

  Xavi Colom
  Tutor 3 ESO C

 • Els alumnes de 4t d'ESO des del dia 1 de juny al 9 hauran de realitzar un treball grupal anomenat Treball de Recerca pensat per adquirir diverses competències bàsiques com l'autonomia,... (continua)

  29 de maig de 2017

  Eva Gómez
  Tutora 4 t ESO A

 • Els propers dies 18, 19 i 26 de maig els nois i noies de 5è EP visitarem les dependències de la Guàrdia Urbana a Badalona.Anirem amb transport públic i ens acompanyarà... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  22 de maig de 2017

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è C

 • Enguany, en arribar la primavera els alumnes de l'escola Arrels-Esperança anem de sortida per a gaudir d'un entorn diferent del què ens envolta diàriament, Des... (continua)

  15 de maig de 2017

  Joan Cabré
  Tutor 5è A

 • Durant els dies 8, 9 i 10 de maig, els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO són de colònies esportives a la casa de colònies El Collell, a Sant Miquel de Campmajor, a prop de Banyoles... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 de maig de 2017

  Joan Carles Sanz
  Cap Llengues

 • Aquesta setmana del dos al sis de maig, els alumnes de 4rt d’Educació Secundària duen a terme el llargament esperat viatge a Londres. Aquesta sortida completa la fi d’una... (continua)

  1 de maig de 2017

  Núria Ricart
  Tutora 4t ESO C

 • Ahir dia 25 el grup de teatre d’Escola Arrels Esperança va participar a la Mostra de Teatre de secundària de Badalona. L’actuació va ser un èxit. Els nostre alumnes... (continua)

  26 d'abril de 2017

  Raquel Ramírez
  Escoles Arrels

 • El proper dimarts 25 d'Abril el grup de teatre participa en la Mostra de Teatre de Secundària de Badalona que es fa al teatre Zorilla. Un cop més la nostra Escola... (continua)

  24 d'abril de 2017

  Raquel Ramírez
  Tutora 2n ESO B

 • La festivitat de Sant Jordi d’enguany a l’Escola Arrels-Esperança està carregada de novetats. Els nois i noies de secundària fa setmanes que preparen aquesta data tan especial,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'abril de 2017

  Carla Soler
  Professora de llengua catalana

 • Quart dia: Excursió a Hamburg Divendres dia 31 ens vam trobar ben d’hora a l’estació de tren de Bergedorf per anar plegats a visitar la ciutat d’Hamburg, a uns vint minuts... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 d'abril de 2017

  Mónica Ranz
  Directora d'Arrels-Blanquerna

 • La llegenda de Sant Jordi, molt arrelada a Catalunya, va ser introduïda pels cavallers catalans que van participar en les Croades (expedicions que es feien per conquerir territoris, segles XI... (continua)

  3 d'abril de 2017

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è C

 • Alguns dels nostres alumnes de 3r d’ESO es troben d’intercanvi a Hamburg. Des d’Alemanya ens fan un petit resum de les activitats que estan realitzant: Dia 1: Hem arribat a Hamburg! A... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora d'Arrels-Blanquerna

 • "Els dies 21 i 27 de març els alumnes de 2n d'ESO han participat en dues conferències sobre... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de març de 2017

  Andrés Checa
  Tutor 2n ESO C

 • El proper 22 de març els alumnes d'ESO de la nostra escola aniran a veure l'... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de març de 2017

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 1r ESO C

 • La setmana del 13 al 17 de març celebrem la English Week.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de març de 2017

  Julia Marí
  Tutora 1r ESO B

 • En aquesta edat, amb una intensitat moderada, es treballa de forma sistemàtica i continua les qualitats físiques bàsiques, el que permet augmentar el desenvolupament motor i, per tant,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de març de 2017

  Jesús Garcia
  Tutor 5è B

 • Entre el dimarts 28 de març i el dilluns tres de d´abril, un grup d'alumnes de tercer d'ESO d'Escoles Arrels visitaran l'escola Stadtteilschule

  27 de febrer de 2017

  Joan Carles Sanz
  Tutor 3r ESO A

 • El projecte “El gust per la lectura” és un dels nostres senyals d’identitat. Es tracta de crear bons lectors, eficients i eficaços, disposats tant a gaudir del plaer d’una... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de febrer de 2017

  Clara Puig
  Cap d'estudis d'EP

 • Un any més el senyor Carnestoltes ha arribat a la nostra escola perquè els nostres alumnes celebrin el Carnaval.A Secundària ja fa uns anys que ho gaudim a l'aula.... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Rubén Coleto
  Tutor 3r ESO B

 • Aquesta setmana del 13 al 17 de febrer, tot l'alumnat de quart d'ESO de Catalunya farà les proves de Competències Bàsiques. El Consell Superior d’Avaluació... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de febrer de 2017

  Núria Ricart
  Tutora 4 t ESO C

 • Com cada any, els alumnes de 2 d'ESO hem fet la visita a la Planta Embotelladora de la Coca-Cola.Allà ens han explicat mil històries sobre... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de febrer de 2017

  Raquel Ramírez
  Tutora de 2 ESO B.

 • Fent i desfent aprèn l'aprenent. Sens dubte, aquest dit del costumari català reflecteix la millor manera que existeix per aprendre: la manipulació, Llibres, tauletes, mòbils... (continua)

  30 de gener de 2017

  Rafel Costa
  Tutor 1r ESO A

 • Des de l’escola Arrels-Esperança apostem fermament per l’aprenentatge de la llengua anglesa des que els alumnes són escolaritzats a l’etapa d’Infantil, ja que saber-se... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 de gener de 2017

  Caín Del Amo
  Tutor 6è

 • Els alumnes de 4t d’ESO faran un viatge lúdic a visitar la ciutat Londres a final de curs. Les famílies cuinen pastissos, paninis, pizzes, magdalenes, etc...per després vendre’ls, tant... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 de gener de 2017

  Eva Gómez
  Tutora 4 t ESO A

 • A l'escola Arrels-Esperança treballem des de fa temps per donar als nostres alumnes els recursos necessaris per a ser competents en un món clarament basat en les tecnologies digitals.... (continua)

  9 de gener de 2017

  Joan Cabré
  Tutor 5è A

 • L’escola és un espai on dia rere dia anem creixent, anem aprenent i ens anem preparant per formar part de la societat que ens envolta. Aquí descobrim històries, resolem problemes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de desembre de 2016

  Alba Elvira
  Tutora 6è A

 • S’acosta el temps de Nadal i entre altres coses importants tots fem un pensament en aquelles persones que són grans i no poden desplaçar-se enlloc, no tenint l’oportunitat de... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de desembre de 2016

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è EP

 • Sens dubta,els canvis d'etapa en la vida escolar, no deixen mai indiferents a ningú, principalment, als grans protagonistes, els nostres alumnes i les seves... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de desembre de 2016

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO Arrels-Esperança

 • La resolució de problemes és una de les activitats més genuïnes del treball a matemàtiques. S'hi posen en joc i prenen significat pràcticament tots els... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 de novembre de 2016

  Xavi Colom
  Cap Departament Ciències

 • Tots sabem que la Música és el llenguatge universal per excel·lència i, per aquesta raó, la nostra escola organitza cada any una setmana dedicada a aquest art, coincidint... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  21 de novembre de 2016

  Alícia Morató
  Professora de música

 • Per introduir la setmana de la música, la patrona de la qual és Santa Cecília, els alumnes de 1r d'ESO passen una nit a l'escola.... (continua)

  14 de novembre de 2016

  Julia Marí
  Tutora 1r ESO B

 • Cooperar significa ajudar a algú amb la finalitat de donar-li soport. Cooperar implica oferir-se, donar, parlar...Un... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  7 de novembre de 2016

  Raquel Ramírez
  Tutora 2n ESO B

 • Aquesta setmana del 7 a l'11 de novembre, els alumnes de 4rt d'Educació Secundària assistiran a una... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  31 d'octubre de 2016

  Núria Ricart
  Tutora 4t ESO C

 • Hi ha dues èpoques de l'any en què és habitual veure gent disfressada pels carrers: Halloween i Carnestoltes. Les dues festes són, en aparença, molt semblants... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  24 d'octubre de 2016

  José Manuel Valdivieso
  Tutor de 1r ESO C

 • A les Escoles Arrels creiem que la clau del futur la tenen les noves generacions, la tenen els nostres els alumnes. Confiem cegament en ells. Per aquesta raó no perdem ni un sol instant, i treballem... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'octubre de 2016

  Daniel Guillamon
  Tutor de 4t d'ESO B i sotsdirector del centre

 • Aquest curs afegim a la llista d'assignatures que impartim en anglès la matèria de Tecnologia a 3r de l'ESO. Progressivament estem augmentant les classes en anglès fins... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  10 d'octubre de 2016

  Pol Valls
  Especialista art i tecnologia

 • Durant aquests dies d’octubre ens visiten alumnes i professors de l’escola Stadtteilschule Bergedorf, com a part de l’intercanvi que alguns dels nostres alumnes que ara fan quart... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 d'octubre de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap de llengües

 • Com a novetat d'aquest curs 2016/17, i seguint la continuïtat dels cursos anteriors, introduirem la llengua anglesa a l'Àrea de Música de 6è curs de Primària. Com... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  26 de setembre de 2016

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista música

 • Un any més el 12 de setembre marca el començament d’un nou curs escolar a ESO. Professors i alumnes hem començat a treballar des del primer dia. Els professors que us acompanyarem... (continua)

  16 de setembre de 2016

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO

 • A l’escola tenim un hort dividit en tres seccions localitzades a tres llocs diferents: el pati del triangle, el pati vermell i el pati verd. Al pati del triangle, ara mateix hi tenim enciams i cebes,... (continua)

  7 de juny de 0021

  Joan Cabré
  Tutor 5è A de Primària