Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
  Notícies a 5è, 6è i secundària
 • Un dels quatre valors essencials de l’escola, el de ser col·laborador, a banda del que té de positiu per si mateix en la formació integral de l’alumne com a bona persona,... (continua)

  19 d'octubre de 2020

  Imma López
  Tutora 3 ESO D

 • Avui, a la classe d’Expressió hem treballat la presentació i la descripció personal. La setmana passada vam fer una activitat prèvia oral sobre el mateix tema i avui hem... (continua)

  5 d'octubre de 2020

  Hugo Duque i Julio García, alumnes
  1 ESO D

 • A l’escola estudiem l’alemany com a segona llengua estrangera, començant a segon ESO i finalitzant a quart, on assolim el nivell A2 del marc comú de referència europeu.Al... (continua)

  28 de setembre de 2020

  Núria Aniento, Judit Blanco i Eire Chavés
  Alumnes 4t ESO.

 • Aquesta setmana a la classe de 2n de l’ESO hem fet les votacions per escollir delegat.Abans de fer les votacions, hem parlat de la importància què té ser delegat i de les... (continua)

  21 de setembre de 2020

  Alejandra Romero i Judit Fernàndez
  Alumnes 2n ESO D

 • Ja portem la nostra primera setmana a primer de l'ESO. Tenim nous horaris, nous llibres i també assignatures diferents; com per exemple, Tecnologia en anglès. A més, hi ha... (continua)

  19 de setembre de 2020

  Andrea Oncina Del Amo i Julio García Arilla.
  Alumnes 1r ESO D

 • Com cada any, quan arriba el mes de juny i amb la feina del curs ja feta, els alumnes, havent donat el millor d’ells mateixos, es preparen per gaudir d’un merescut descans. Però hi ha... (continua)

  15 de juny de 2020

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • Si algun aspecte positiu ha tingut aquest període de confinament, ha estat el de familiaritzar-nos amb les eines d’aprenentatge virtual. No eren unes desconegudes, ja que algunes es venien... (continua)

  8 de juny de 2020

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Fiction Express és una plataforma de lectura interactiva que promou la millora de la competència lectora a través de la participació entre autors i lectors.El seu funcionament... (continua)

  1 de juny de 2020

  Imma López
  Tutora 4 ESO D

 • Avui us proposem una eina didàctica pràctica i molt divertida: Fer vídeos en Stop Motion.Aquesta tècnica d’animació consisteix en capturar fotografies consecutives... (continua)

  25 de maig de 2020

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis ESO

 • Un dels objectius més destacables de l'educació és garantir que tot l’alumnat,independentment de les seves condicions i característiques personals, desenvolupi elmàxim... (continua)

  18 de maig de 2020

  Laura Monsonís
  Psicòloga

 • Amb la nova situació de confinament, alumnes i docents ens hem hagut d’adaptar a una nova realitat en l’àmbit educatiu. Afortunadament, avui en dia gaudim d’un gran ventall... (continua)

  11 de maig de 2020

  Joel Rigau
  Professor de Secundària

 • Des de l’Apadrina el teu Equipament i amb la col·laboració amb els Grans Equipaments culturals de Barcelona, la Fundació Tot Raval ha elaborat un llistat d’enllaços... (continua)

  4 de maig de 2020

  Óliver Jabato
  Tutor 2n ESO

 • Aquests moments tan difícils que estem vivint, ens han fet donar molt de valor a petites coses, petits detalls; com un somriure, una cançó, un dibuix o una carta.Els... (continua)

  27 d'abril de 2020

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO

 • Aquest Sant Jordi, “keep calm and keep reading” a casa!S’acosta la tradicional diada de Sant Jordi, que aquest any serà atípica per les circumstàncies de confinament... (continua)

  20 d'abril de 2020

  Imma López
  Tutora 4 ESO D

 • Per què seguim confinats? Què passarà quan sortim? En tot el món està passant el mateix? Durant aquest temps de confinament tenim moltes preguntes i costa d'entendre... (continua)

  14 d'abril de 2020

  Sandy Levi
  Professora de Secundària

 • Avui us volem recomanar la web de Cavall Fort. Aquesta revista ha preparat edicions especials per a llegir en línia i un recull d´activitats que podeu anar fent aquests dies. Hi... (continua)

  30 de març de 2020

  Laura Monsonís
  Professora de Secundària

 • A Arrels-Blanquerna intentem que els nostres alumnes siguin conscients que aquests dies de confinament pel coronavirus, han de seguir treballant i aprenent. Per això, disposem de les noves tecnologies... (continua)

  23 de març de 2020

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • Malgrat la situació excepcional en què ens trobem, gràcies a les noves tecnologies podem fruir del plaer de contemplar grans obres artístiques des de casa. Els museus més... (continua)

  16 de març de 2020

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • La nostra escola participa activament en el Pla de Salut que proposa el Departament de la Generalitat.Dins de les activitats, a més d’algunes formatives també està el pla de... (continua)

  25 de febrer de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • Avui, dia tres de febrer, els alumnes de segon d' ESO hem rebut una xerrada sobre els efectes que té en els adolescents el fet de consumir alcohol. Un dels temes que s'han tractat està... (continua)

  17 de febrer de 2020

  María Medrano i Marina Salido. Alumnes 2n ESO D
  Escoles Arrels

 • Seguint el Pla Estratègic de Centre ens trobem amb l’Eix vertebrador d’aquest curs: “Quin món volem? Tot i que sembla utòpic i difícil d’aconseguir...... (continua)

  4 de febrer de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • El passat dissabte dia 25 de gener els dos Caps d'Estudi de l’ESO de les nostres escoles van assistir a la Jornada sobre el Servei Comunitari que va convocar el Departament d’Ensenyament... (continua)

  2 de febrer de 2020

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundaria

 • L’estudi de qualsevol llengua, a banda de treballar aspectes com ara la gramàtica, l’ortografia o el lèxic, ha de passar també per la literatura, entesa com el conjunt... (continua)

  27 de gener de 2020

  Imma López
  Professora de llengua catalana

 • Amb el títol de “Quin món volem?”, enguany l’eix de l’escola se centra en elmedi ambient. En el treball sobre aquest eix volem que els nostres alumnesprenguin consciència... (continua)

  8 de gener de 2020

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Tenint en compte els valors de l’escola, els nostres alumnes amb responsabilitat estan aquests dies ordenant totes les feines treballades durant el primer trimestre. Són conscients de l’esforç... (continua)

  18 de desembre de 2019

  Estefania Mayugo
  Escoles Arrels

 • Un dels reptes més grans que es planteja als nostres alumnes quan acaben l’etapa de la Secundària és l’elecció dels estudis postobligatoris. És un procés... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Imma López
  Tutora 4 ESO D

 • El divendres 22 de novembre al matí vam anar al Centre Cívic de Pomar on vam coincidir amb alumnes de les escoles Sant Jordi i Salvador Espriu.Cada escola va llegir una de les històries... (continua)

  15 de desembre de 2019

  Lucía Muñoz i Martina Barrero de 5èP.D
  Escoles Arrels

 • Ara que arriben les festes de Nadal, amb la intenció de fomentar, des del treball artístic, la participació dels nostres alumnes en el seu entorn més proper, el dimarts 17 de... (continua)

  9 de desembre de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Escoles Arrels

 • Aquest mes de novembre ens hem traslladat a l'aula d'informàtica amb els alumnes de 2n d'ESO. Estem aprenent a utilitzar fulles de càlcul amb el programari... (continua)

  26 de novembre de 2019

  Joel Rigau
  Professor de Secundària

 • Amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge competencial i informar millor les famílies del procés d’aprenentatge dels alumnes, enguany els butlletins trimestrals de secundària... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Amb l’objectiu de potenciar l’emprenedoria i que els alumnes coneguin els fonaments del món econòmic, divendres 8 de novembre Iban Cid, director general de Gesmark, una empresa... (continua)

  11 de novembre de 2019

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Un dels objectius que treballem a l’escola és que els nostres alumnes es sentin membres de la comunitat escolar. Amb la finalitat de potenciar aquest objectiu ja fa uns anys... (continua)

  11 de novembre de 2019

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO

 • A la pàgina web de l'escola, comentem com els nostres alumnes atenen cada dia a la realitat en les aules. Les tecnologies més actuals són les eines que el nostre professorat empra... (continua)

  28 d'octubre de 2019

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • Els alumnes de Cicle Superior ja estan desenvolupant la funció d’Equips X la Convivència des de principis del mes d’octubre. Com ja us vam explicar el curs passat estem implantant... (continua)

  21 d'octubre de 2019

  Gloria Carreras
  Tutora 6è EP

 • El dia 23 d’octubre arriben als alumnes participants en el programa d’intercanvi Arrels-Stadtteilschule Bergedorf. Ens tornen la visita que els hi vam fer ja fa un any.Els tenim preparades... (continua)

  21 d'octubre de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • El passat cap de setmana els mitjans de comunicació nacionals es van fer ressò de la celebració del campionat del món en categoria aleví, que va tenir lloc al RCD Espanyol... (continua)

  19 d'octubre de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • L’aprenentatge a l’ESO té com a objectiu principal que els alumnes assoleixin les competències associades a les diferents matèries. Des del curs passat, a més, l’assoliment... (continua)

  9 d'octubre de 2019

  Carles Díaz
  Tutor de 3r ESO

 • El curs ja ha arrancat i a classe d’Oral Expression estem tornant a treballar la pronunciació i la fonètica anglesa. Durant aquestes setmanes, els alumnes de l'ESO han... (continua)

  1 d'octubre de 2019

  Sandy Levi
  Professora de Secundària

 • Encetem un nou curs, i com és habitual des de fa anys a la nostra escola, tornem a participar en el Consell dels Infants de Badalona. Aquest òrgan municipal permet que representants de tots... (continua)

  23 de setembre de 2019

  Dani Riera
  Mestre de Primària

 • Actualment ens trobem en una societat diversa i en un món on la informació arriba amb molta rapidesa a través de mòbils, tablets i d’ordinadors. Això fa que... (continua)

  20 de setembre de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5èP

 • Benvolgudes famílies, L'estiu ja s'ha acabat i l'escola ha començat, us donem la benvinguda al nou curs escolar 19/20 que emprenem amb molta il·lusió i plens... (continua)

  15 de setembre de 2019

  Nerea Giles, Llorenç Raventós i Judit Martín
  Escoles Arrels

 • Estimats alumnes de sisè,aquesta és la vostra última setmana de classe. Esteu aprofitant els últims moments per passar bones estones, riure, gaudir amb els amics i amb les amigues... (continua)

  20 de juny de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • A l’escola, al mes de juny cada any ens deixa una promoció. És llei de vida. Uns comencen i altres acaben la seva etapa acadèmica obligatòria. Enguany li ha tocat el torn... (continua)

  17 de juny de 2019

  Carles Díaz
  Sots-direcció

 • La calor ja ha arribat, les mànigues curtes, les ganes d'anar a la platja ja olora a estiu. Sembla mentida però un altre any està apunt d'acabar, estem... (continua)

  10 de juny de 2019

  Eva Serralta
  Tutora 2n ESO

 • Des de fa dos cursos a la nostra escola es reuneix el Consell de Delegats. És una reunió trimestral on els alumnes fan propostes per millorar el funcionament i la bona marxa del centre.... (continua)

  27 de maig de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • Si busquem al diccionari el concepte de col·laborar, trobarem que dues o més persones col·laboren quan treballen juntes en una mateixa feina o participen en un projecte o treball conjunt.... (continua)

  22 de maig de 2019

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • Al llarg curs i en aquest noticiari us hem anat parlant d’un projecte que l’escola creu molt important perquè la bona convivència al nostre centre sigui una prioritat per tots... (continua)

  20 de maig de 2019

  Gloria Carreras
  Tutora de 5 E.P

 • Avui, dimarts 14 de maig de 2019, els alumnes de 4rt ESO han vist com, a la fi, arribava un dels moments més especials de la secundària: el viatge de final de curs a Roma. Durant aquests... (continua)

  15 de maig de 2019

  Óliver Jabato
  Tutor 2n ESO

 • El proper dijous 2 de maig celebrarem la ja tradicional Jornada de la Ciència a la nostra escola. És un dia dedicat íntegrament a activitats relacionades amb el món de les ciències,... (continua)

  29 d'abril de 2019

  Carles Díaz
  Tutor de 4t ESO

 • La plataforma Moodle és un sistema d’ensenyament dissenyat per aprendre online.És una forma dinàmica i motivadora d’aprenentatge virtual on els mestres i educadors pengen... (continua)

  26 d'abril de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • Segons les darreres estadístiques es produeix una parada cardíaca cada vint minuts i l’actuació en els cinc primers minuts és fonamental tant per reduir la mortalitat... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • Des del dia 27 de març fins al 2 d’abril alguns dels nostres alumnes de la promoció Polònia ‘04 (3r ESO) han viatjat a Hamburg (Alemanya), acompanyats d’un professor... (continua)

  1 d'abril de 2019

  Imma López
  Tutora 3 ESO D

 • Recordeu aquells alumnes alemanys que varen venir aquí l’octubre de l’any passat en el marc del programa d’intercanvi que la nostra escola té amb Stadtteilschule Bergedorf... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 de març de 2019

  Xavi Colom
  Tutor 3r ESO C

 • Per tal d´ajudar als nostres alumnes de 4t d´ESO a pendre una decisió de cara al curs vinent i continuant amb les visites a escoles i centres d´educació post-obligatòria,... (continua)

  24 de març de 2019

  Laura Monsonís
  Professora de Secundària

 • Dilluns 18 de març els alumnes de 4t d'ESO hem participat en el taller "Mou-te bé "El taller l'organitzen el RACC i la Guàrdia Urbana i l'objectiu... (continua)

  19 de març de 2019

  Mireia López i Rafa Biarge 4t ESO D
  Escoles Arrels

 • Pots de tomàquet fregit, llaunes d’olives, pots de pintura, tubs, cargols, cinta aïllant, purpurina, molta il·lusió i molt ritme.El mes de febrer hem dut a terme un projecte... (continua)

  5 de març de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Especialista

 • Aquest curs, per tercera convocatòria, els alumnes de quart d'ESO assistiran, el proper dia 28 de febrer, a la fira internacional Mobile World Congress: Yomo. Durant la visita podran... (continua)

  24 de febrer de 2019

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • D’aquí pocs dies tornarem a tenir la visita de les infermeres del CAP per a què ens posin la vacuna que ens toca aquest segon trimestre. Ja és la segona vegada aquest curs que... (continua)

  19 de febrer de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora 6èP

 • La presència de la tecnologia a les nostres vides és un fet que ha canviat de manera revolucionaria el nostre dia a dia. A la nostra escola cada vegada és menys habitual escoltar ¨“Agafeu... (continua)

  17 de febrer de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudi Secundaria

 • Els alumnes d’HOLANDA ‘ 08 estan en plena acció!Quan ja portem superat mig curs estem demostrant una capacitat de feina i unes ganes d’aprendre d’acord amb el Cicle Superior.Durant... (continua)

  12 de febrer de 2019

  Gloria Carreras
  Tutora de 5 ÈP

 • Ben aviat donarà inici al segon torn de reunions de pares d’aquest curs 2018-2019 i l’escola tindrà el plaer de tornar a rebre les famílies amb l’objectiu de guiar... (continua)

  10 de febrer de 2019

  Óliver Jabato
  Tutor 1r ESO D

 • Ja arriba el Rei Carnestoltes, els esperats carnavals, l’alegria, la disbauxa i la diversió. Un any més els alumnes de l’ESO es disfressaran per gaudir d’un matí... (continua)

  4 de febrer de 2019

  Eva Serralta
  Tutora de 2n ESO

 • Avui, a la classe d’Expressió de 1r ESO, en el marc del treball de la competència comunicativa discursiva i partint d’un dictat previ que hem corregit a la pissarra, els... (continua)

  28 de gener de 2019

  Imma López
  Professora de llengua catalana ESO

 • Actualment l’alumnat de 4rt d’ESO de l’escola està desenvolupant tasques de servei comunitari en el marc del projecte d’Aprenentatge Servei (APS)El Servei Comunitari per... (continua)

  21 de gener de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudi Secundaria

 • Aquesta setmana ens ha visitat una parella de guàrdies urbans de Badalona i amb els alumnes han fet tallers i activitats als cursos de segon, quart i sisè de Primària.S’ha treballat... (continua)

  15 de gener de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • E"Hola, em pots donar informació de transports per anar a Sitges?" "Disculpeu, on hi ha un forn?" "Bona tarda, volia demanar unes pizzes..." Aquesta darrera setmana... (continua)

  18 de desembre de 2018

  Sandy Levi
  Professora de secundària

 •     Un dels objectius primordials de l'acció tutorial de 4t d'ESO és l'orientació acadèmica. Enguany aquests alumnes, que acaben la seva etapa... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Carles Díaz
  Tutor de 4t ESO

 • És indiscutible la importància que ocupen les TIC a la societat actual. Per aquest motiu a la nostra escola busquem diferents maneres d’incorporar-les com un recurs més en les... (continua)

  2 de desembre de 2018

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • Des de fa anys l'aprenentatge als nivells educatius obligatoris es dirigeixen a augmentar la capacitat competencial dels alumnes en els diferents àmbits (lingüistic, matemàtic,... (continua)

  25 de novembre de 2018

  Carles Díaz
  Tutor de 4t ESO

 • Com és costum a la nostra escola quan arriba el dia de Santa Cecília, patrona de la música i dels músics, celebrem la Setmana de la Música. Una setmana on la música... (continua)

  20 de novembre de 2018

  Daniel Gutiérrez
  Mestre educació primària

 • Avui, 15 de novembre de 2018, ha arribat el moment de gaudir d’una jornada única i especial a Blanquerna: La nit a l’escola.Així doncs, quan la jornada sembla que s’acaba,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  19 de novembre de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor 1r ESO D

 • El dia 9 de novembre els alumnes de 4t d'ESO vam conèixer al Sr Jordi Serra, uns dels fundadors de l'empresa SERTECK amb seu a Badalona i Mèxic.Primer ens va explicar què... (continua)

  14 de novembre de 2018

  Roger Martínez i Jose Salmerón . Alumnes 4t ESOD
  Escoles Arrels

 • El passat dimarts 30 d'octubre els alumnes de 4t d'ESO de l'escola van fer una visita a la colònia Vidal, en el municipi de Puig-reig. Es tracta d'una colònia industrial... (continua)

  8 de novembre de 2018

  Carles Díaz
  Tutor de 4t ESO

 • El passat dijous, dia 25, els alumnes de 1r d´ESO van fer la sortida de tardor. Molt ben equipats, ens vam endinsar en una de les mines de sal potàssica més importants del món,... (continua)

  1 de novembre de 2018

  Laura Monsonís
  Dept. Psicopedagògic

 •     Un dels punts de l’ideari de la nostra escola és preparar els alumnes per a les demandes actuals, millorant l’aprenentatge i la comunicació; incorporant-hi... (continua)

  28 d'octubre de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • Divendres 19 d’octubre els alumnes de 4t d’ESO vam poder participar com a espectadors en la 44ª mostra de curtmetratges “Filmets”, on vam poder veure 9 curts diferents.Una... (continua)

  23 d'octubre de 2018

  Rafa Biarge I Raúl Caravaca. 4t ESO
  Escoles Arrels

 • La Setmana Bio a l’escola és una nova experiència que portarà als nostres alumnes a donar un pas endavant a l’actualitat del nostre món, posant-nos al corrent de... (continua)

  15 d'octubre de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • Enguany els alumnes de Cicle Superior enceten un nou curs amb moltes activitats i reptes.Des de fa uns quants anys la nostra escola participa al Consell dels Infants de Badalona on els infants, de 10 a... (continua)

  24 de setembre de 2018

  Estefania Mayugo
  Tutora 6èP

 • L’eix comú és un projecte global d’escola que vertebra durant dos cursos les activitats que duem a terme en tots els àmbits. A principis del curs passat ens plantejàvem... (continua)

  24 de setembre de 2018

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • Benvolgudes famílies, Avui dia 12 de setembre hem començat les classes del nou curs 18-19. Els llibres fan olor a nou i tot el material escolar està com diuen en anglès... (continua)

  12 de setembre de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis ESO

 • Posem en marxa un nou curs escolar amb molta il·lusió tot recordant-vos un seguit de dates: PRESENTACIÓ DE CURS - 1r d'ESO, dilluns 10 de setembre, de 9:00 a 11:00 hores. - 2n,... (continua)

  6 de setembre de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Benvolgudes famílies, S’acaba el mes de juny i arriba el moment de les vacances. El curs 17-18 ha estat ple de moltes activitat, sortides, projectes que setmana rere setmana hem... (continua)

  22 de juny de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis

 • Finalitzant el curs, els alumnes de sisè de primària es graduen, i això vol dir que finalitzen una preciosa etapa de la seva infantesa per descobrir-ne una de nova.La ESO representarà... (continua)

  17 de juny de 2018

  Silvia Romero
  Mestra de Primària.

 • Com cada any i amb motiu del canvi d’etapa, els alumnes de P-5 d’Educació Infantil (Itàlia ’12) i els de 6è d’Educació Primària (Finlàndia... (continua)

  12 de juny de 2018

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis EI/EP

 • El proper dijous, dia 21 de juny, els alumnes de 2n ESO participaran en una activitat molt interessant i enriquidora, que els permetrà posar en pràctica molts dels coneixements que estan... (continua)

  11 de juny de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor 3r ESO D

 • Aquesta setmana realitzarem la última sortida de Primària!Els alumnes de 6è anirem amb els nostres mestres a veure la fabricació d’una beguda que fa més de 85 anys... (continua)

  11 de juny de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6èP

 • Aquesta setmana realitzarem la última sortida de Primària!Els alumnes de 6è anirem amb els nostres mestres a veure la fabricació d’una beguda que fa més de 85 anys... (continua)

  4 de juny de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6èP

 • La tecnologia a l'ESO és una matèria amb un currículum molt variat. A 3r curs de secundària, per exemple, es treballen aspectes teòrics, com l'energia o els... (continua)

  29 de maig de 2018

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Un dels pilars del nostre Projecte Educatiu de Centre es fonamenta en la transmissió de tot un seguit de Valors, que complementa el treball que les famílies fan també a casa.... (continua)

  27 de maig de 2018

  Imma López
  Tutora 4t ESO

 • Perdem la por a expressar-nos i compartim les nostres passions amb els companys de classe!Les darreres tres setmanes a Oral Expression hem estat preparant un vídeo sobre els nostres hobbies per... (continua)

  22 de maig de 2018

  Sandy Levi
  Mestra de Primària.

 • Ha arribat el moment!Durant els dies 8, 9 i 10 de Maig els alumnes de 6è EP faran les proves de Competències Bàsiques de la Generalitat. Són unes proves estàndard a... (continua)

  14 de maig de 2018

  Estefania Mayugo
  Tutora 5èP

 • Tal com està establert en el Pla Anual de Centre, entre el 4 i el 10 de maig d'enguany els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO dedicaran tot el seu horari lectiu al treball de síntesi.... (continua)

  6 de maig de 2018

  Carles Díaz
  Tutora de 2n ESO

 • El pensament crític, la curiositat, la imaginació i la sorpresa tenen cita a la nostra escola el proper dijous 3 de maig, on els nens i nens gaudiran de la ciència en una jornada... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Silvia Romero
  Mestra de Primària.

 • Com cada any, pels voltants de maig, els alumnes de 4t d’ESO realitzen el seu esperat viatge de fi de curs. Aquest any, el proper diumenge 6, viatjaran cap a Roma, la ciutat Eterna. La seva història... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO D

 • El dimecres 25 d’abril els alumnes d’ESO han realitzat una sortida cultural al teatre Blas Infante, on han vist una adaptació teatral de la novel·la La plaça del diamant,... (continua)

  26 d'abril de 2018

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • Aquesta setmana rebrem la visita d’un conferenciant de la Diputació de Barcelona que ens oferirà una introducció a l’autoprotecció cardiovascular. Serem dos grups... (continua)

  15 d'abril de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6 èP

 • Benvolgudes famílies,els nostres alumnes de 3r d’ESO que participen al programa d’intercanvi Erasmus+ van arribar ahir a Hamburg, concretament al districte de Bergedorf.El viatge en... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 d'abril de 2018

  Núria Ricart
  Cap departament llengües

 • Aquest mati les alumnes de 3r d’ESO Laura Gual, Adriana López, Claudia Reca i Natalia Roca s’han llevat molt d’hora i han anant a l’aeroport per començar l’intercanvi... (continua)

  5 d'abril de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 •     Continuant amb el nostre projecte d'orientació acadèmica, per als alumnes de quart de l'ESO, hem visitat el col·legi Joan Maragall. Després... (continua)

  30 de març de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • Aquest dilluns han vingut a la nostra classe dues persones voluntàries de Càrites a fer-nos una xerrada sobre el que nosaltres podem fer per ajudar als altres.Hem vist un powerpoint on havien... (continua)

  30 de març de 2018

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5èP

 • El passat dimecres, dia 14 de març, vam tenir l’oportunitat de rebre a l’aula de 3r d’ESO la visita d’un representant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra del barri... (continua)

  20 de març de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor de 3r ESO D

 • Encara que la ciència i especialment la Física i la Química tenen una notable i profunda influència en la nostra vida diària, el seu aprenentatge està limitat... (continua)

  11 de març de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundària

 • Seguint amb les dinàmiques de cooperació que promou la nostra escola ens trobem amb l’apadrinament lector.Els alumnes de 5è de Primària un cop al mes llegeixen contes... (continua)

  4 de març de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • Del 26 al 28 de febrer els alumnes de 1r,2n i 3r de l’ESO marxen a la Molina. Durant tres dies gaudiran de diferent activitats; podran esquiar tot el dia, tindran dues hores diàries de... (continua)

  26 de febrer de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO

 • Aquest curs, per segona convocatòria, els alumnes de quart d'ESO assistiran, el proper dia 2 de març, a la fira internacional Mobile World Congress: Yomo. Durant la visita... (continua)

  26 de febrer de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • Com ja és tradicional cada any en aquestes dates, els alumnes de 2n d'ESO del nostre centre han visitat la planta embotelladora que la companyia Coca-cola té a Martorelles i que està... (continua)

  13 de febrer de 2018

  Carles Díaz
  Tutor 2n ESO

 • Benvolgudes famílies, Us recordem que a les 17:30 del proper dijous dia 22 es faran les segones reunions de pares d´alumnes de 1r, 2n i 3r d´ESO. La reunió de 4t ESO es farà... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • El concurs de matemàtiques Pangea va dirigit a alumnes de 4t d’educació Primària fins a 2n de Batxillerat.Consisteix a fer unes proves preliminars a l’escoles i els millors... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6èP

 • Tothom tenim implícites unes capacitats socials i emocionals que de vegades no sabem com reflectir en el nostre dia a dia. A l’escola propiciem que els nostres alumnes desenvolupin aquestes... (continua)

  8 de febrer de 2018

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5èP

 • Un any més, els nostres alumnes de 2n curs d’ESO participaran en el Concurs Literari de Relat Breu, tant en llengua catalana com en castellana, que organitza Coca-Cola i que aquest any arriba... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • L'Escola Arrels-Blanquerna posa de manifest un dels seus valors essencials -ser col·laborador- participant des de fa anys al Consell dels Infants de Badalona.Enguany, a més, està... (continua)

  29 de gener de 2018

  Silvia Romero
  Mestra de primària.

 • Els propers dies 6 i 7 de febrer, els alumnes de 4rt d’ESO d’Arrels Blanquerna realitzaran els exàmens de competències bàsiques proposats per la Generalitat de Catalunya.Aquestes... (continua)

  23 de gener de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor 3r ESO d

 • A expressió escrita de 5é E.P estem escrivint un munt d’històries d’aventures, fantàstiques o terrorífiques, inventades o vivències personals... (continua)

  15 de gener de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO

 • Coincidint amb l’estrena del nou any 2018 ens hem fet el propòsit d’aportar el nostre granet de sorra amb un senzill, però alhora eficaç gest: substituir el paper... (continua)

  11 de gener de 2018

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • Com a colofó final i per donar pas a les merescudes festes nadalenques, els alumnes de 6è de Primària van anar al Mercat de Pomar-Morera a oferir les nadales que han estat preparant... (continua)

  29 de desembre de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • El curs passat els nens i les nenes de FINLÀNDIA ‘06 van participar amb la Teacher Natalie en un projecte col·laboratiu la plataforma... (continua)

  17 de desembre de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de primària.

 • Dilluns passat a la tarda, el Rafa, en Roger i la Laura, alumnes de 3r de la ESO, acompanyats de la directora, vam anar a la classe de 6è de Primària a donar informació sobre l’etapa... (continua)

  12 de desembre de 2017

  Marta G., Marina G., Marc B., Laura G., Rafa B. i Roger M.
  Escoles Arrels

 • A la Secretaria de l’escola tenim exposada la magnífica cistella de Nadal que els alumnes de 4t d’ESO de les escoles Arrels rifen en benefici del viatge a Roma que realitzaran al tercer... (continua)

  28 de novembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Un dels compromisos de la nostra escola és preparar els alumnes per a les demandes actuals i aprofundir en l’aprenentatge gràcies a la integració de les noves tecnologies... (continua)

  27 de novembre de 2017

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • Des del dijous 23 al dimecres 29 de novembre els alumnes de l’ESO fan els exàmens finals del primer trimestre. És molt important organitzar-se amb un pla d’estudis tenint... (continua)

  21 de novembre de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundària

 • Canvis i noves experiències és el que estan experimentant aquest any els nostres estimats alumnes de Dinamrca’05.Aquest dijous 16 de novembre celebrarem possiblement una de les... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de novembre de 2017

  Eva Serralta
  Tutora de 1r ESO

 • Divendres 3 de novembre els alumnes de 4t d’ESO van rebre la visita de la Sra Basi - presidenta de BASI, S.A. -que a partir del programa Escola i Empresa de la fundació FemCat els va parlar... (continua)

  6 de novembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • A l’escola ja fa anys que utilitzem la plataforma educativa Moodle que és un sistema que possibilita la creació d'entorns de treball orientats a l'aprenentatge.... (continua)

  5 de novembre de 2017

  Eva Serralta
  Tutora de 1r ESO

 • Des de les primeres setmanes d'aquest curs acadèmic, cadascun dels quatre cursos de l'ESO tenen escollits els seus delegats i subdelegats, que fan una funció molt important de representació... (continua)

  30 d'octubre de 2017

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Ja ha arribat la tardor i el proper dimarts, dia 24 d’octubre, els alumnes de 3r ESO D realitzaran una excursió a Santa Coloma de Farners, on visitaran un rierol de muntanya en el que podran... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  23 d'octubre de 2017

  Óliver Jabato
  Tutor 3r ESO D

 • El proper divendres 20 d’octubre els nostres alumnes de 3r de Primària i 4t d’ESO tenen prevista una sortida al Badalona Film Festival (FILMETS). Enguany se celebra la 43a edició... (continua)

  18 d'octubre de 2017

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • Ara començarem les classes de reforç i recuperació per ajudar als nostres alumnes a assolir els continguts.Cada dia els nostres alumnes pugen un petit graó amb el seu treball,... (continua)

  2 d'octubre de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5èP

 • Avui, és el nostre primer dia a primer de l’ESO. Tenim nous horaris, nous llibres i també assignatures diferents; com per exemple, Tecnologia en anglès. A més, hi ha professors... (continua)

  13 de setembre de 2017

  Alumnes 1r ESO D. Érika Lara Martínez i Héctor Soto Cabello.
  Escoles Arrels

 • Com alguns de vosaltres recordareu, el curs passat l'Escola Arrels Blanquerna va participar en un nou projecte: la gravació i edició d'un video sobre la nostra escola. Els alumnes... (continua)

  13 de setembre de 2017

  Silvia Romero
  Mestra primària

 • Benvolgudes famílies, amb l’arribada de setembre, tornem a començar un nou curs escolar. Amb molta il·lusió us donem la benvinguda tot recordant-vos un seguit de dates:... (continua)

  3 de setembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Benvolgudes famílies, El curs ara sí que ja s’ha acabat. Arriba el moment en el qual els alumnes, després de molts mesos de treball i esforç, han de descansar i fer altres... (continua)

  22 de juny de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis secundària

 • Tot s’acaba més tard o més d’hora. Si no fos així res mai no començaria. Per als alumnes de 6è de Primària finalitza una etapa i s’inicia una... (continua)

  22 de juny de 2017

  Miquel Carreras
  Mestre de primària

 • El passat divendres 9 de juny les noies i els nois de 1ESO van anar a conéixer el el parc temàtic esportiu Open Camp, que es situa a l'Anella Olímpica de la ciutat de Barcelona.Tot... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de juny de 2017

  Silvia Romero
  Professor de Secundària

 • Del 9 al 15 de juny es realitzaran els Treballs de síntesi de primer, segon i tercer de l'ESO. Aquest curs s'ha canviat tant el tema com el format per fer-los més dinàmics,... (continua)

  12 de juny de 2017

  Robert Madrazo
  Tutor de 2n ESO

 • El dimecres dia 17 de maig, els nens i nenes de 5è de Primària vam anar al Delta del Llobregat a conèixer la seva formació i transformació.La monitora ens va explicar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 de maig de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora 5è EP D

 • Encetem la recta final! Els nostres alumnes de l’ESO començaran ben aviat les proves corresponents al 3r trimestre. Els més veterans, 4t ESO, les realitzaran entre el dijous 25 i el... (continua)

  29 de maig de 2017

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • El passat dimarts 16, els alumnes de sisè, van anar a Sant Miquel del Fai.Només arribar, vam esmorzar i vam anar a la petita església gòtica. Els monitors ens van explicar que... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de maig de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • Avui, a l'assignatura optativa de Cultura Clàssica de segon de l'ESO hem començat la presentació dels projectes multimèdia trimestrals. Cada grup de 2/3 alumnes va... (continua)

  21 de maig de 2017

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • Des del proper dijous 18 fins al dimarts 23 tindran lloc les proves extraordinàries de maig per als alumnes d’educació secundària amb matèries pendents de cursos anteriors.... (continua)

  16 de maig de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • El dilluns, dia 8 de maig de 2017, va arribar el desitjat moment de donar inici a una de les activitats més icòniques i enriquidores de l’any escolar per als nostres alumnes: les... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de maig de 2017

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Estem molt emocionats!A 5è de Primària estem participant en un nou projecte de la televisió de Badalona, on nosaltres, a més de ser els protagonistes som els creadors d’un... (continua)

  10 de maig de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora 5è EP D

 • Un any més, la nostra escola participa al Consell... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  8 de maig de 2017

  Silvia Romero
  Mestra de Primària

 • Ha arribat el moment!Durant els dies 4 i 5 de Maig els alumnes de 6è EP faran les proves de Competències Bàsiques de la Generalitat. Són unes proves estàndard a... (continua)

  28 d'abril de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora 6è EP

 • Els nostres alumnes de 4t ESO viatjaran a Londres del 2 al 6 de maig a fer el seu esperat viatge de fi de curs, que serà la culminació de l’etapa de Secundària .Serà... (continua)

  28 d'abril de 2017

  Eva Serralta
  Professora de secundària

 • Dimecres passat, el dia 19 d'abril, vam fer una sortida amb els nostres alumnes de 1ESO.Es tractava d'anar a viure l'experiència del Virtual Escape Room. Emmarcada dins de les propostes... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 d'abril de 2017

  Silvia Romero
  Professora Secundària

 • Ja estem començant l’últim trimestre del curs escolar i seguim treballant de valent per poder gaudir finalment d’unes merescudes vacances d’estiu.Amb cinquè de primària... (continua)

  25 d'abril de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • Fa uns dies van tenir a l’escola una conferència oferida per la Fundació Caritas, titulada “Posa’t les piles”. Al principi semblava que anava a ser un tema ecològic,... (continua)

  6 d'abril de 2017

  Gloria Carreras
  Tutor de 5è EP D

 • Quart dia: Excursió a Hamburg Divendres dia 31 ens vam trobar ben d’hora a l’estació de tren de Bergedorf per anar plegats a visitar la ciutat d’Hamburg, a uns vint minuts... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 d'abril de 2017

  Mónica Ranz
  Directora d'Arrels-Blanquerna

 • Alguns dels nostres alumnes de 3r d’ESO es troben d’intercanvi a Hamburg. Des d’Alemanya ens fan un petit resum de les activitats que estan realitzant: Dia 1: Hem arribat a Hamburg! A... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora d'Arrels-Blanquerna

 • Dintre de la formació integral que oferim als nostres alumnes una part molt important són els coneixements financers. Per aquest motiu els alumnes de quart d’ESO participen als tallers... (continua)

  27 de març de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis secundària

 • Dimecres, dia 22 de març, els alumnes de l’ESO han anat al teatre Blas Infante per veure una adaptació d’un dels clàssics de la literatura castellana, “La Celestina”.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  27 de març de 2017

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • Enguany per primera vegada els nens i nenes de sisè aniran de visita a la fàbrica del Cacaolat. Ja amb ganes d'esbrinar la història d'aquesta beguda tan popular i tan pròpia... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de març de 2017

  Silvia Romero
  Mestra de Primària

 • A l’ESO també hem fet nostra la celebració de l’English Week . L’Anglès ha esdevingut la llengua de comunicació per realitzar activitats diverses com esports... (continua)

  19 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Quina pasada!
  Ho hem passat molt bé durant l'English week! Hem après moltes coses d'Irlanda i hem trobat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 de març de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de Primària

 • La Societat Catalana de Matemàtiques organitza enguany l'edició 22a de la prova Cangur a tot Catalunya. El proper 16 de març, de 10 a 11:15, tots els participants hauran de respondre... (continua)

  11 de març de 2017

  Carles Díaz
  Tutor de 1r d'ESO

 • A l’actualitat, les distàncies i el coneixement són salvables en gairebé qualsevol lloc de la Terra. Les plataformes de comunicació arreu del món ens permeten... (continua)

  8 de març de 2017

  Gloria Carreras
  Tutor de 5è EP D

 • Des del dimecres dia 1 fins al dimarts 7 de març els alumnes de l’ESO estan realitzant les proves finals corresponents al 2n trimestre. És el moment de demostrar que tot allò... (continua)

  5 de març de 2017

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • Aquest any, per primer cop, s'ha celebrat una edició per a joves de la conegudíssima fira internacional Mobile World Congress: YOMO. Atès que un dels aspectes del nostre projecte... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  2 de març de 2017

  Silvia Romero
  Professora de Secundària

 • A 3r de l'ESO aquesta setmana hem acabat la unitat de programació informàtica de l'assignatura de tecnologia. Durant les darreres 6 setmanes els alumnes d'aquest curs han après... (continua)

  27 de febrer de 2017

  Carles Díaz
  Tutor de 1r d'ESO

 • Ja sabeu la importància que donem a la llengua anglesa en el nostre centre. Preparem als nostres alumnes per a què en un futur, puguin sentir com a ben seva la llengua anglesa, que... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6è EP

 • El proper dia 24 de febrer, els alumnes de secundària celebraran aquesta festa a classe, on cada curs ha escollit un tema relacionat amb l’eix comú, d’aquest curs: “Parlant... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Robert Madrazo
  Tutora de 2n ESO D

 • Els nostres alumnes de 4art ESO faran els dies 14 i 15 de febrer la prova de Competències Bàsiques. Són unes proves que fa la Generalitat per a tots els alumnes de Catalunya en els... (continua)

  13 de febrer de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'Estudis

 • En ple Segle XXI, l’ús de les xarxes socials està completament regularitzat en tots els col·lectius socials i els adolescents no en són una excepció. No obstant,... (continua)

  12 de febrer de 2017

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • L'expressió escrita és part fonamental de la comunicació i el llenguatge, i ens fa enriquir tant el pensament com la imaginació. Cada setmana els nens i nenes... (continua)

  6 de febrer de 2017

  Silvia Romero
  Mestra de primària

 • Novament, els alumnes d’Escoles Arrels Blanquerna ja han començat a preparar el concurs literari que proposa anualment la marca de refrescs de la Coca-Cola i que es durà a terme a finals... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de febrer de 2017

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • Ens acostem ja a la meitat del curs acadèmic i, com ja és habitual en aquests darrers anys, es convoca una segona reunió de pares de tots els cursos amb el corresponent tutor o tutora.... (continua)

  30 de gener de 2017

  Carles Díaz
  Tutora 1r ESO. D

 • Hello Families!    Volem compartir amb vosaltres el projecte que estem fent a la classe de 5è.  Aquest any a la classe d'Expressió Oral en anglès hem tingut... (continua)

  23 de gener de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Especialista d'anglès.

 • Hello everyone! Tenim bones notícies! Els alumnes de 2n ESO participen en un concurs molt emocionant organitzat per Trinity College London. De què tracta aquest concurs us preguntareu.... (continua)

  23 de gener de 2017

  Lee Branagh
  Professor Anglès

 • Un dels compromisos de la nostra escola és preparar els alumnes per a les demandes del segle XXI, millorant l’aprenentatge i la comunicació, incorporant-hi nous sistemes i integrant... (continua)

  23 de gener de 2017

  Robert Madrazo
  Tutor de 2n d'ESO

 • Un any més, la nostra coral de Primària, "Els Rossinyols de la Morera", ens ha sorprès amb un fantàstic concert de Nadal al Mercat Municipal Morera-Pomar. L'actuació... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 de gener de 2017

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de Primària

 • Aquest any es torna a realitzar una videoconferència entre escoles, tot mantenint l'esperit innovador i actual del centre. En aquesta ocasió els alumnes de sisè... (continua)

  20 de desembre de 2016

  Silvia Romero
  Mestra de Primària

 • Els alumnes de 4t d’ESO al Juny deixaran l’escola per seguir els seus estudis. A Arrels Blanquerna ens agrada aconsellar, acompanyar i ajudar en tot el que puguem els alumnes. És... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  19 de desembre de 2016

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • El passat dijous 15 de novembre els alumnes de 3r d’ESO vam fer un curset de reanimació cardiopulmonar (RCP). Per començar, ens van fer una xerrada explicant-nos els passos que s’han... (continua)

  18 de desembre de 2016

  Judith Salido (3r ESO)
  Escoles Arrels

 • La tarda del dilluns, uns alumnes de 3r d’eso van preparar una explicació per ensenyar als alumnes de 6è de primària el funcionament de l’eso. Després de l’explicació,... (continua)

  18 de desembre de 2016

  Alanis Duque i Daniel Fernández de 6èp.
  Escoles Arrels

 • Dilluns 5 de desembre comencen les tradicionals jornades d’Interetapes durant les quals els alumnes de l’ESO esdevenen amfitrions dels alumnes de 6è, que el proper curs escolar 2017-18... (continua)

  4 de desembre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Motxilles plenes a l'esquena dels alumnes, sacs de dormir penjants, somriures, il·lusió... A l'hora convinguda, els nois i noies es van atansar a l'espai del davant de l'escola,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 de novembre de 2016

  Carles Díaz
  Tutor de 1r d'ESO

 • La propera setmana celebrem Santa Cecília, patrona de la música. Aquest curs, a Secundària preparem l´esperat FESTIVAL DE MÚSICA! Voluntaris de tots els cursos han... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de novembre de 2016

  Laura Monsonís
  Professora de Música

 • Cada setmana a tota la Primària, durant una hora i dos quarts, treballem l’àrea de plàstica en llengua anglesa. És un bon moment per poder-se comunicar en anglès... (continua)

  14 de novembre de 2016

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6 E.P

 • Ja s’ha convertit en tradició que una nit a l’any les portes de l’escola s’obrin i rebin als nostresil·lusionats alumnes de 1r ESO. Així... (continua)

  14 de novembre de 2016

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • El passat 4 de novembre, a la classe de quart de l'ESO, vam gaudir d’una conferència del senyor Francesc Riverola, director d'una de les empreses, FX Street, més importants... (continua)

  10 de novembre de 2016


  Raquel Linares (alumna de 4t ESO D)

 • Ja fa més d’un mes que vàrem començar el nou curs i tot funciona amb normalitat. Cada dia els nostres alumnes pugen un petit graó amb el seu treball, estudi i esforç.... (continua)

  7 de novembre de 2016

  Gloria Carreras
  Tutora de 5è E.P

 • La setmana passada la classe de 5è EP vam estar visitant la part romana de la ciutat de Tarragona. Tot i que el temps volia fer de les seves va estar una sortida interessant i entretinguda. Uns... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de novembre de 2016

  Gloria Carreras
  Tutora de 5è E.P

 • El passat 27 d'octubre, els alumnes de segon de l’ESO van visitar un dels monestirs més importants i bells de Catalunya: Santa Maria de Ripoll. En primer lloc, van veure l'increïble... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de novembre de 2016

  Robert Madrazo
  Tutora 2n d'ESO D

 • Sortida a Montserrat La setmana passada, la classe de 6è de Primària vam anar a visitar Montserrat. Només arribar, ens vam trobar amb una boira impressionant.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de novembre de 2016

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6è E.P

 • Els alumnes de 4art d’ ESO venem pastissos per aconseguir diners pel nostre viatge de final de curs a Londres. Si veniu els dimecres o el divendres de 16:30 a 17: 30 podreu tastar els millors pastissos... (continua)

  3 de novembre de 2016

  Montse Micol, Alba Calero, Raquel Linares, Andreu Jordán.
  Alumnes 4art ESO

 • Els passat 27 d’octubre els alumnes de 4art d’ ESO vam anar d’excursió a la Colònia Vidal de Puig-Reig. Allà vam descobrir com eren la vida i el treball en una... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de novembre de 2016

  Guillermo Gonzalez
  Tutora 4t d' ESO D

 • Aquest passat dijous 27 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO han realitzat una sortida a Sant Hilari Sacalm. En primer lloc han ubicat la zona de treball en un mapa. A continuació els han... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de novembre de 2016

  Imma López
  Tutora 3 ESO D

 • Els alumnes de 1r d'ESO de la nostra escola han visitat les mines de Gavà. Es tracta d'un conjunt arqueològic notable del nostre país, constituït per un conjunt de mines... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 d'octubre de 2016

  Carles Díaz
  Tutor de 1r d'ESO

 • El proper dijous 27 d’octubre els nostres alumnes de 1r visitaran el conjunt miner amb galeries més antic d'Europa: les Mines Prehistòriques de Gavà. Els alumnes... (continua)

  24 d'octubre de 2016

  Imma López
  Tutora de 3r d'ESO

 • La lectura és un punt fonamental en l’educació dels nostres alumnes de 1r de primària. Per aquest motiu, aquest curs hem posat en marxa el projecte Padrins de Lectura. Aquest... (continua)

  20 d'octubre de 2016

  Elena Zarauza
  Tutora 1r Primària

 • L’escola Arrels Blanquerna es destaca amb el seu caràcter propi reconeixent el valor i la rellevància de l’ús de les noves tecnologies a l’aula. Aquests dies... (continua)

  17 d'octubre de 2016

  Silvia Romero
  Professora Investigació Digital

 • Dimarts 11 d’octubre l’escola Blanquerna va donar la benvinguda als alumnes participants en el programa d’intercanvi Arrels-Stadtteilschule Bergedorf. Els alumnes procedents de Hamburg,... (continua)

  13 d'octubre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquest curs, a quart d'ESO, tenim una nova assignatura optativa: Economia. L’economia és la ciència que estudia l’activitat econòmica o, dit d’una altra manera,... (continua)

  10 d'octubre de 2016

  Robert Madrazo
  Tutora de 2n ESO D

 • Segons es recull en el nostre Pla Estratègic de Centre, i amb l’objectiu d’impulsar Projectes Col·laboratius d'àmbt internacional amb escoles d’arreu del món,... (continua)

  3 d'octubre de 2016

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • A la classe d'expressió oral en anglès hem començat amb moltes ganes i entusiasme! Hem tornat de les vacances amb energia, noves idees i experiències per compartir.English... (continua)

  26 de setembre de 2016

  Lee Branagh
  Professor d'anglès

 • La web de l'escola (www.escolesarrels.com) és la nostra finestra al món digital. Molta part de l'activitat de l'escola... (continua)

  24 de setembre de 2016

  Carles Díaz
  Professor de Matemàtiques

 • Benvolgudes famílies, Després d’un parèntesi estival, que esperem que hagi estat bo per a tothom, us donem la benvinguda al nou curs escolar 16/17 que comencem amb energies... (continua)

  16 de setembre de 2016

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis secundária