Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
  Notícies a
 • Cada any quan comencem el curs, ho fem amb el convenciment que tot i tenir una planificació anual, hi haurà de ben segur algun canvi que farà que hàgim d’adaptar, reajustar... (continua)

  19 de juny de 2020

  Mónica Ranz
  Directora pedagògica

 • Ja estem arribant a la recta final del curs i és un bon moment per donar un cop d’ull a aquest últim trimestre.Qui ens hauria dit que faríem un Tercer Trimestre a casa?Sembla... (continua)

  15 de juny de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • Després de quasi tres mesos, que hem estat a casa confinats i seguint les activitats telemàticament, les portes de la llar d’infants s’han tornat a obrir!Tornem a omplir les classes... (continua)

  15 de juny de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Han passat gairebé tres mesos des que es va haver de tancar l’escola degut a la crisi sanitària del COVID-19. La comunitat educativa s’ ha hagut de reinventar per tal de continuar... (continua)

  15 de juny de 2020

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Com cada any, quan arriba el mes de juny i amb la feina del curs ja feta, els alumnes, havent donat el millor d’ells mateixos, es preparen per gaudir d’un merescut descans. Però hi ha... (continua)

  15 de juny de 2020

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • Sí, ja podem dir que, poc a poc, anem tornant a l’escola! I no només els alumnes d’Educació Infantil, Primària i ESO, també han tornat els més... (continua)

  11 de juny de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Si algun aspecte positiu ha tingut aquest període de confinament, ha estat el de familiaritzar-nos amb les eines d’aprenentatge virtual. No eren unes desconegudes, ja que algunes es venien... (continua)

  8 de juny de 2020

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Com ja sabeu i heu vist pel carrer, ara tots hem d’anar amb mascareta i us preguntareu per què?Doncs l’ús de mascareta és molt important per no transmetre el virus del... (continua)

  8 de juny de 2020

  Jessica Arrufat
  Tutora 4t EP

 • Al llarg de la quarantena hem pogut veure com hi ha moments que necessitem relaxar-nos per poder-nos calmar i seguir amb la rutina. Aconseguir-ho pot ser una mica complicat pels més petits de la... (continua)

  8 de juny de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • Termini únic de presentació: Fins al dimecres 15 de juliol de 2020 - Per a alumnes ja matriculats al centre- Que hagin fet la preinscripció al centre en primera opcióQuè... (continua)

  8 de juny de 2020

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Ja estem al juny i s’acosta l’estiu! Durant els mesos de calor, el color que treballem amb els més petits és el color groc!!Aquí us deixem la lletra de la... (continua)

  1 de juny de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Hi ha diverses teories sobre el vincle entre els animals i les persones, els primers conceptes que associen la majoria dels nens quan se’ls pregunta per la relació amb el seu gos o gat són:... (continua)

  1 de juny de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora 6è EP

 • Estar a casa no ha de ser sinònim d´estar quiets tot els dia, tot el contrari! Podem aprofitar-ho per moure´ns i a més a més, fer-ho en familia.Comencem pel més... (continua)

  1 de juny de 2020

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Fiction Express és una plataforma de lectura interactiva que promou la millora de la competència lectora a través de la participació entre autors i lectors.El seu funcionament... (continua)

  1 de juny de 2020

  Imma López
  Tutora 4 ESO D

 • Durant el mes de maig la unitat didáctica que ens ocupa la majoria d’hores son els animals domèstics a P1 i els de granja a P2. Però dediquem uns dies també a treballar... (continua)

  25 de maig de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Per a moltes famílies el confinament ha resultat una oportunitat per a realitzar diferents activitats que la rutina no ens deixa temps per a fer: manualitats, tasques de la llar, jocs de taula,... (continua)

  25 de maig de 2020

  Karen López
  Especialista d'Anglès

 • Aquesta setmana us fem una proposta: un bloc ple de contes, on una mestra d’educació especial i llicenciada en psicopedagogia, comparteix un munt de recursos educatius i contes. Especialment,... (continua)

  25 de maig de 2020

  Silvia Vidal
  Especialista d'Anglès

 • Avui us proposem una eina didàctica pràctica i molt divertida: Fer vídeos en Stop Motion.Aquesta tècnica d’animació consisteix en capturar fotografies consecutives... (continua)

  25 de maig de 2020

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis ESO

 • Durant aquests dies, a la llar, estem treballant el color verd!! Us sabeu la cançó??“Verd, verd, verd és el vestit que portoVerd, verd, verd, és tot el que jo tinc,Perquè... (continua)

  18 de maig de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Un dels objectius més destacables de l'educació és garantir que tot l’alumnat,independentment de les seves condicions i característiques personals, desenvolupi elmàxim... (continua)

  18 de maig de 2020

  Laura Monsonís
  Psicòloga

 • Aquests moments complicats que ens està tocant viure han trastocat les nostres rutines i hàbits.Tot això passa factura psicològicament i un dels col·lectius que més... (continua)

  18 de maig de 2020

  Olga Pons
  Tutora P3

 • Com acostuma a passar, de les crisis neixen grans oportunitats. En aquest cas el tancament de les escoles ens ha empès a posar en marxa eines digitals per tal de proporcionar, de la millor manera... (continua)

  18 de maig de 2020

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • Com deia la Maria Montessori, “Els nens/es que tenen llibertat i oportunitat de manipular i utilitzar les seves mans d’una manera lògica, amb conseqüències i utilitzant elements... (continua)

  12 de maig de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Amb la nova situació de confinament, alumnes i docents ens hem hagut d’adaptar a una nova realitat en l’àmbit educatiu. Afortunadament, avui en dia gaudim d’un gran ventall... (continua)

  11 de maig de 2020

  Joel Rigau
  Professor de Secundària

 • Les Festes de Maig d’enguany són diferents atesa la situació que estem vivint, però des de l’escola us instem a visitar una web molt interessant: ... (continua)

  11 de maig de 2020

  Laura Vazquez
  Cap d'estudis d'EP

 • Tot i la situació tan excepcional que ens trobem, el joc continua sent una activitat ineludible pels infants que promou positivament el seu desenvolupament íntegre. Per aquest motiu, us volem... (continua)

  11 de maig de 2020

  Carla Arques
  Mestra Educació Infantil.

 • Benvolgudes famílies i alumnes,si voleu practicar anglès des de casa i viatjar per l’espai exterior descobrireu, en aquesta aplicació que us proposo, la Missió Chandra... (continua)

  4 de maig de 2020

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5è EP

 • Des de l’Apadrina el teu Equipament i amb la col·laboració amb els Grans Equipaments culturals de Barcelona, la Fundació Tot Raval ha elaborat un llistat d’enllaços... (continua)

  4 de maig de 2020

  Óliver Jabato
  Tutor 2n ESO

 • Aquesta setmana us presentem un nou recurs, és d’animals!Aquest portal d’activitats conté informació de més de 150 espècies d’animals, es tracta... (continua)

  4 de maig de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • A la llar ja comencem a treballar els animals!Les mestres de la llar hem volgut fer un vídeo amb postures de ioga imitant animals. Us animeu a endevinar quin animal és?? I així... (continua)

  4 de maig de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Tot i el confinament, a la llar continuem treballant les unitat didàctiques que teníem programades durant el curs. Passada la diada de Sant Jordi, ara comença un altre món per... (continua)

  27 d'abril de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Aquests moments tan difícils que estem vivint, ens han fet donar molt de valor a petites coses, petits detalls; com un somriure, una cançó, un dibuix o una carta.Els... (continua)

  27 d'abril de 2020

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO

 • Benvolgudes famílies i alumnes,Com a resposta a la crisi del COVID-19 moltes webs han estat obertes perquè, des de casa, puguem gaudir d’estones que ens transportin a llocs que ens... (continua)

  27 d'abril de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è EP

 • Aquesta setmana us volem recomanar una aplicació molt divertida anomenada “TOCA KITCHEN”. Per passar aquelles estonetes què no sabeu que fer. Si sempre heu volgut cuinar,... (continua)

  27 d'abril de 2020

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Durant aquests dies de confinament necessitem recursos que ens permetin gaudir en família d’ activitats divertides, especialment amb els petits de la casa.Pot ser un bon moment per incentivar... (continua)

  20 d'abril de 2020

  Olga Pons
  Tutora P3

 • A l’abril arriba un dia molt especial per a tots i totes: Sant Jordi.Sabem que tant a l’escola com a casa la diada de Sant Jordi és un dia especial. A l’escola celebrem el dia... (continua)

  20 d'abril de 2020

  Karen López
  Especialista d'Anglès

 • Aquest Sant Jordi, “keep calm and keep reading” a casa!S’acosta la tradicional diada de Sant Jordi, que aquest any serà atípica per les circumstàncies de confinament... (continua)

  20 d'abril de 2020

  Imma López
  Tutora 4 ESO D

 • El 23 d’abril és el dia de Sant Jordi, aquest any un Sant Jordi atípic. No podrem veure les tradicionals paradetes de venda de llibres i roses, però per una altra part ens ha... (continua)

  20 d'abril de 2020

  Magda Espinosa
  Tutora 3r EP

 • Sabem que la tecnologia té un paper molt important en aquests moments i per aquest motiu us proposem un recurs molt interessant. Google disposa d’una eina que, mitjançant la realitat... (continua)

  14 d'abril de 2020

  Jessica Arrufat
  Tutora 4t E.P

 • Com ja sabeu, la setmana vinent celebrem Sant Jordi!! Roses i llibres omplen els carrers de Catalunya. I pels més petits, retorna la llegenda d’un cavaller valent que li va clavar... (continua)

  14 d'abril de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Per què seguim confinats? Què passarà quan sortim? En tot el món està passant el mateix? Durant aquest temps de confinament tenim moltes preguntes i costa d'entendre... (continua)

  14 d'abril de 2020

  Sandy Levi
  Professora de Secundària

 • Aquesta situació excepcional demana accions excepcionals, i com no podia ser d'una altra manera, el món de la música no es pot quedar enrere. Durant aquestes setmanes han sorgit... (continua)

  14 d'abril de 2020

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • La situació d’extraordinària excepcionalitat que estem vivint aquets dies ha alterat les nostres rutines i la situació de confinament provoca molts dubtes i incerteses. Els nostre... (continua)

  3 d'abril de 2020

  Laura Monsonís
  Cap Departament Psicopedagògic

 • Avui us volem recomanar la web de Cavall Fort. Aquesta revista ha preparat edicions especials per a llegir en línia i un recull d´activitats que podeu anar fent aquests dies. Hi... (continua)

  30 de març de 2020

  Laura Monsonís
  Professora de Secundària

 • Des de l’escola us oferim activitats educatives, però hi ha opcions a fer amb l’educació en el lleure. L’empresa Rosa dels Vents està oferint unes colònies... (continua)

  30 de març de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • Som conscients de la importància que té l’educació que reben els vostres fills i filles i és, per aquest motiu, que us oferim una pàgina web amb diferents aspectes... (continua)

  30 de març de 2020

  Carla Arques
  Mestra Llar

 • L'"InfoK" és el primer i únic informatiu pensat per a nens i nenes de tota Catalunya. S'emet en directe, de dilluns a dijous, a les 19.30, pel Super3, el canal infantil de... (continua)

  30 de març de 2020

  Susana Lendinez
  Tutora de 2n EP D

 • Des de l’escola esperem que estigueu bé i aprofitant aquests dies per passar temps junts. Així doncs, l’equip docent del centre us vol fer arribar aquest seguit de propostes per... (continua)

  23 de març de 2020

  Carla Arques
  Especialista d'Anglès

 • El confinament és una nova situació a la que tots ens estem adaptant.Aquest suposa un canvi dràstic a les nostres rutines. Haver d’estar tancat a casa i no poder sortir de casa... (continua)

  23 de març de 2020

  Silvia Vidal
  Especialista d'Anglès

 • A Arrels-Blanquerna intentem que els nostres alumnes siguin conscients que aquests dies de confinament pel coronavirus, han de seguir treballant i aprenent. Per això, disposem de les noves tecnologies... (continua)

  23 de març de 2020

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • Tal i com vàrem fer amb les anteriors estacions, ara és el torn de rebre la primavera. Aquest curs ho farem excepcionalment des de la nostra casa.Com? Podeu utilizar el mateix procediment... (continua)

  23 de març de 2020

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Des de la nostra comunitat educativa us volem facilitar algunes idees per poder entretenir als més petits i que el confinament es pugui portar de la manera més amena possible.Primer, comencen... (continua)

  17 de març de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Davant la situació excepcional que estem vivint tots durant aquests dies, i sobre tot com a mares i pares d’ infants, segurament ens preguntem de quina manera podríem explicar als nostres... (continua)

  16 de març de 2020

  Olga Pons
  Tutora P3

 • Malgrat la situació excepcional en què ens trobem, gràcies a les noves tecnologies podem fruir del plaer de contemplar grans obres artístiques des de casa. Els museus més... (continua)

  16 de març de 2020

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Rentar-se bé les mans no és només una rutina després d’anar al bany o abans d’anar a menjar. La neteja i higiene de les mans també ha d’estar present... (continua)

  15 de març de 2020

  Magda Espinosa
  Tutora de 3r E.P

 • Avui en dia la utilització de les tauletes està a l’ordre del dia a la vida dels més petits. Tan sols movent un dit, descobreixen un munt d’imatges a través de les... (continua)

  9 de març de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Un any més arriba la English week a l’escola. Enguany treballarem diferents aspectes que ens faran endinsar-nos i conèixer CANADA. Per tal de viatjar fins aquest país tan... (continua)

  7 de març de 2020

  Karen López
  Especialista d'Anglès

 • El dissabte 7 de març, d’11 a 13 hores, obrirem les portes a totes aquelles famíliesque estiguin interessades en la nostra escola per a la Preinscripció del seu fill... (continua)

  5 de març de 2020

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • Dins dels valors que volem transmetre als nostres alumnes tenen rellevant importància el de ser col·laborador i respectuós vers els demés i responsable en les nostres actuacions.... (continua)

  2 de març de 2020

  Magda Espinosa
  Tutora de 3r EP

 • Des de l’àrea de música tenim molt clar que el treball artístic ens permet assolir l’objectiu d’apropar als nostres nens i nenes al seu entorn cultural més... (continua)

  2 de març de 2020

  Daniel Gutiérrez
  Especialista d’Educació Infantil

 • La nostra escola participa activament en el Pla de Salut que proposa el Departament de la Generalitat.Dins de les activitats, a més d’algunes formatives també està el pla de... (continua)

  25 de febrer de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • Les emocions són importants i cal que les treballem a l’ escola. Afecten al desenvolupament dels alumnes, incentiven la seva motivació, predisposa a actituds més positives, millora... (continua)

  24 de febrer de 2020

  Olga Pons
  Tutora P3

 • A la pàgina web de l'escola, a l'apartat de Projecte Pedagògic, s'explica com un dels nostres objectius és preparar els alumnes per a les demandes del segle XXI. Això... (continua)

  24 de febrer de 2020

  Robert Madrazo
  Professora de Secundària

 • Una de les funcions del departament psicopedagògic de la nostra escola és oferir atenció directa a les famílies. Promoure la cooperació entre escola i família... (continua)

  20 de febrer de 2020

  Laura Monsonís
  Escoles Arrels

 • Avui, dia tres de febrer, els alumnes de segon d' ESO hem rebut una xerrada sobre els efectes que té en els adolescents el fet de consumir alcohol. Un dels temes que s'han tractat està... (continua)

  17 de febrer de 2020

  María Medrano i Marina Salido. Alumnes 2n ESO D
  Escoles Arrels

 • El pla lector de la nostra escola pretén promocionar el gust per la lectura i constitueix un dels nostres senyals d’identitat. Llegir ens obre les portes al coneixement i a nous mons on la... (continua)

  16 de febrer de 2020

  Laura Vazquez
  Cap d'estudi Primària

 • Aquesta setmana celebrem Carnaval! A la llar portem setmanes preparant la nostra disfressa per la rueta. Com ja sabeu, aquest any l’eix transversal de l’escola és Quin món volem?,... (continua)

  16 de febrer de 2020

  Eva Moraño
  Mestra de la Llar

 • Per mantenir una fluïda comunicació amb les famílies dels alumnes del nostre centre, en els propers dies estan programades les segones reunions de pares. Els tutors explicaran els fets... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • A la classe dels dofins estem immersos en un tema que ens té fascinats: els animals vertebrats. És el projecte del segon trimestre de coneixement del medi natural i realment és un... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Susana Lendinez
  Tutora de 2n EP D

 • A la classe de les girafes tenim el racó dels contes, un dels objectius que ens plantegem a l’escola és oferir el màxim d’oportunitats perquè els infants aprenguin... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • A l’escola els infants creixen com a persones, per poder-los ajudar treballem els valors de manera transversal en diferents moments del dia. Els i les mestres ho fem a partir de rutines diàries... (continua)

  4 de febrer de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • Seguint el Pla Estratègic de Centre ens trobem amb l’Eix vertebrador d’aquest curs: “Quin món volem? Tot i que sembla utòpic i difícil d’aconseguir...... (continua)

  4 de febrer de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • El passat dissabte dia 25 de gener els dos Caps d'Estudi de l’ESO de les nostres escoles van assistir a la Jornada sobre el Servei Comunitari que va convocar el Departament d’Ensenyament... (continua)

  2 de febrer de 2020

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundaria

 • L’estudi de qualsevol llengua, a banda de treballar aspectes com ara la gramàtica, l’ortografia o el lèxic, ha de passar també per la literatura, entesa com el conjunt... (continua)

  27 de gener de 2020

  Imma López
  Professora de llengua catalana

 • Avui a la classe de 3r de primària i seguint amb la programació d’educació física que imparteix la nostra professora Eva Serralta, hem començat una activitat nova... (continua)

  27 de gener de 2020

  Magda Espinosa
  Tutora de 3r EP

 • Avui en dia disposem de molta informació sobre com educar els nostres infants. Tanta, de fet, que de vegades ens perdem en un mar de dubtes. Tant si som pares i mares, com si som educadors, tots... (continua)

  27 de gener de 2020

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Som conscients que hem de ser bons vianants i futurs bons conductors. Seguint els valors que treballem a l’escola, en properes dates tindrem la visita de la Guàrdia Urbana, que vindrà... (continua)

  19 de gener de 2020

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • El passat 24 de desembre es va fer entrega de la magnífica cistella de Nadal que els alumnes de 4t d’ESO van rifar en benefici del viatge a Roma de fi de curs. La butlleta afortunada, coincident... (continua)

  19 de gener de 2020

  Mónica Ranz
  Directora

 • Els avis són un pilar molt important per a les famílies actuals. A més d´oferir una ajuda als pares i mares, el vincle que es crea entre avis i néts és molt ric... (continua)

  19 de gener de 2020

  Marta Sánchez
  Tutora de P4

 • A la tornada de vacances de Nadal, reprenem el ritme diari i ens proposem, com a escola, continuar creant situacions d’aprenentatge significatives i motivadores de manera que els alumnes de qualsevol... (continua)

  13 de gener de 2020

  Mónica Ranz
  Directora

 • Ja hem començat un altre any i ja tenim un nou any xinès!Segons els animals del zodíac xinès, quin animal creieu que pertany a l'any 2020? Doncs la resposta és... (continua)

  13 de gener de 2020

  Huiming Zheng
  Mestra Educació Primària

 • Aprendre un altre idioma a una edat primerenca té incalculables beneficis. Per començar, és molt més fàcil ja que la part del cervell que regula el llenguatge encara... (continua)

  13 de gener de 2020

  Silvia Vidal
  Mestra Llar

 • El nou trimestre ha començat i ha donat inici a les noves activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquest. Durant aquest tots els alumnes de l’escola aniran al teatre Blas Infante... (continua)

  12 de gener de 2020

  Karen López
  Mestra de Primària.

 • Aquests dies la il·lusió dels infants omple les aules de la nostra escola. Els nens i les nenes somriuen i s’expliquen entusiasmats allò que han pogut fer durant les vacances... (continua)

  8 de gener de 2020

  Carla Arques
  Mestra Educació Infantil.

 • Amb el títol de “Quin món volem?”, enguany l’eix de l’escola se centra en elmedi ambient. En el treball sobre aquest eix volem que els nostres alumnesprenguin consciència... (continua)

  8 de gener de 2020

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Tenint en compte els valors de l’escola, els nostres alumnes amb responsabilitat estan aquests dies ordenant totes les feines treballades durant el primer trimestre. Són conscients de l’esforç... (continua)

  18 de desembre de 2019

  Estefania Mayugo
  Escoles Arrels

 • Aquesta setmana a l’escola fem les Jornades Interetapes. Al llarg d’aquest dies els alumnes de 3r d’ESO expliquen i participen en activitats per anar introduint una mica als alumnes de... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Núria Aniento, Noa Bigas, Toni Vivar, Irene Biarge, Andrea Rodríguez, Héctor Raigón i Àlex Veganzones.
  Escoles Arrels

 • Un any més els nostres alumnes, seguint els valors essencials que defineixen el nostre Projecte Educatiu, ens oferiran uns petits festivals en què gaudirem de la seva imaginació, creativitat,... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Un dels reptes més grans que es planteja als nostres alumnes quan acaben l’etapa de la Secundària és l’elecció dels estudis postobligatoris. És un procés... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Imma López
  Tutora 4 ESO D

 • El divendres 22 de novembre al matí vam anar al Centre Cívic de Pomar on vam coincidir amb alumnes de les escoles Sant Jordi i Salvador Espriu.Cada escola va llegir una de les històries... (continua)

  15 de desembre de 2019

  Lucía Muñoz i Martina Barrero de 5èP.D
  Escoles Arrels

 • L’escola fomenta una sèrie de valors, com la col·laboració, que promouen el desenvolupament integral dels nostres alumnes. Així doncs, arribades aquestes dates nadalenques,... (continua)

  9 de desembre de 2019

  Carla Arques
  Escoles Arrels

 • Ara que arriben les festes de Nadal, amb la intenció de fomentar, des del treball artístic, la participació dels nostres alumnes en el seu entorn més proper, el dimarts 17 de... (continua)

  9 de desembre de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Escoles Arrels

 • Aviat arribarà el moment en què tots els nens i nenes de l’escola Arrels Blanquerna rebin els seus regals com a reconeixement del seu bon comportament durant tot aquest any. Per aquest... (continua)

  8 de desembre de 2019

  Laura Vazquez
  Cap d'estudi Primària

 • Desembre ja ha començat i el Nadal és a punt d’arribar. Els infants i els/les mestres de l’escola estem esperant amb molta il·lusió l’arribada d’aquest... (continua)

  2 de desembre de 2019

  Carla Arques
  Mestra Especialista Infantil

 • La nostra escola aposta fort per la innovació tecnològica i la millora de la qualitat pedagògica. Amb l´ús de les noves tecnologies, els nens i les nenes posen en pràctica... (continua)

  2 de desembre de 2019

  Laura Monsonís
  Mestra de Primària

 • Aquest mes de novembre ens hem traslladat a l'aula d'informàtica amb els alumnes de 2n d'ESO. Estem aprenent a utilitzar fulles de càlcul amb el programari... (continua)

  26 de novembre de 2019

  Joel Rigau
  Professor de Secundària

 • Amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge competencial i informar millor les famílies del procés d’aprenentatge dels alumnes, enguany els butlletins trimestrals de secundària... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • El proper divendres 28 de novembre, tornem a celebrar a l’escola la Jornada de Cooperació. Tal i com marca un dels principals objectius del nostre pla estratègic, la col·laboració... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora de 2n EP

 • Part del nostre projecte pedagògic és fomentar el gust per la lectura. Per arribar a aconseguir-ho, a les primeres edats comencem un treball previ molt complex que inclou, entre d’... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Olga Pons
  Tutora P3

 • Des del curs passat, la nostra escola participa en el projecte d´innovació educativa #aquiproubulluing.L’assetjament pot costar d’identificarper a les persones que envolten a qui... (continua)

  22 de novembre de 2019

  Laura Monsonís
  Escoles Arrels

 • Al llarg del trimestre s’organitzen a l’escola activitats de suport. Com és tradició, una d’elles és la festa del menjador. Enguany la primera es va dur a terme el... (continua)

  20 de novembre de 2019

  Meritxell Amare
  Monitora de menjador

 • Un any més, com és tradició a la nostra escola, amb l’objectiu d’integrar l’alumnat en el nostre entorn cultural a partir del treball artístic, celebrem la... (continua)

  19 de novembre de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • A les sessions de pshycomotricy, els nens i les nenes de la llar d’infants, tenen l’oportunitat d’experimentar amb el material a través del propi cos tot adonant-se de les seves... (continua)

  18 de novembre de 2019

  Carla Arques
  Mestra Llar

 • Des del curs passat a l’escola hem implementat l’autoavaluació amb l’objectiu que els mateixos alumnes avaluïn el seu aprenentatge: reconèixer què és... (continua)

  18 de novembre de 2019

  Karen López
  Mestra educació primària

 • El proyecto lingüístico del colegio contempla el aprendizaje de Chino, que ha de proporcionar a nuestros alumnos no sólo una formación plurilingüe, si no también facilitar... (continua)

  15 de novembre de 2019

  Huiming Zheng
  Mestre de Xinès

 • Amb l’objectiu de potenciar l’emprenedoria i que els alumnes coneguin els fonaments del món econòmic, divendres 8 de novembre Iban Cid, director general de Gesmark, una empresa... (continua)

  11 de novembre de 2019

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Un dels objectius que treballem a l’escola és que els nostres alumnes es sentin membres de la comunitat escolar. Amb la finalitat de potenciar aquest objectiu ja fa uns anys... (continua)

  11 de novembre de 2019

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO

 • Com ja sabeu, durant aquest mes estem treballant la unitat didàctica de la castanyada, i com és tradició a la llar, hem fet panellets!Els més petits vam passar una jornada molt... (continua)

  10 de novembre de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Des de l’escola tenim clar que la pràctica musical és quelcom natural per a tothom, i que per tant, tots podem desenvolupar les nostres habilitats musicals. Especialment en edats primerenques. La... (continua)

  4 de novembre de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Especialista

 • Amb l’objectiu de descobrir la importància de cuidar el nostre cos i el nostre planeta, la setmana passada vam celebrar, per segon any consecutiu, la setmana Bio a l’escola. Els alumnes... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  31 d'octubre de 2019

  Marta Frau
  Tutora P5

 • Han descobert un nou joc matemàtic; aprofitant un material de reciclatge. I així també reforçant el nostre eix.Cada nen obre la tapa que ell vol i compte els gomets que hi ha.... (continua)

  28 d'octubre de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora de P4

 • A la pàgina web de l'escola, comentem com els nostres alumnes atenen cada dia a la realitat en les aules. Les tecnologies més actuals són les eines que el nostre professorat empra... (continua)

  28 d'octubre de 2019

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • Durant tot aquest trimestre estem treballant fonètica anglesa durant les nostres classes de English Oral Expression. La fonètica és un mètode per aprendre a llegir... (continua)

  27 d'octubre de 2019

  Silvia Vidal
  Especialista d'Anglès

 • Avui ens han visitat els alumnes de l’intercanvi Arrels-Stadtteilschule Bergedorf. Els alumnes de 4t d’ESO van anar a Alemanya fa un any i ara els alumnes alemanys vénen a visitar-nos.... (continua)

  25 d'octubre de 2019

  Noa Bigas 3rESO
  Escoles Arrels

 • Com ja sabeu, durant aquesta setmana, estem celebrant la setmana Bio a l’escola. Estem treballant molt tot el que té a veure amb els bons hàbits, el menjar saludable, el reciclatge...... (continua)

  24 d'octubre de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora de 2n EP D

 • Els alumnes de Cicle Superior ja estan desenvolupant la funció d’Equips X la Convivència des de principis del mes d’octubre. Com ja us vam explicar el curs passat estem implantant... (continua)

  21 d'octubre de 2019

  Gloria Carreras
  Tutora 6è EP

 • El dia 23 d’octubre arriben als alumnes participants en el programa d’intercanvi Arrels-Stadtteilschule Bergedorf. Ens tornen la visita que els hi vam fer ja fa un any.Els tenim preparades... (continua)

  21 d'octubre de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • El passat cap de setmana els mitjans de comunicació nacionals es van fer ressò de la celebració del campionat del món en categoria aleví, que va tenir lloc al RCD Espanyol... (continua)

  19 d'octubre de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquest curs, fins a quart de primària, seguim utilitzant els ajudants d’escriptori (Desktop helpers). Implantats ja amb anterioritat han anat consolidant la seva presència a les nostres... (continua)

  17 d'octubre de 2019

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP-D

 • Ha arribat octubre i ja estem a ple funcionament, aquesta setmana hem posat en marxa una altra dinàmica de cooperació: l’apadrinament lector.Els alumnes de 6è un cop al mes fan... (continua)

  16 d'octubre de 2019

  Laura Vazquez
  Cap d'estudis Primària

 • Com cada any a l’octubre i amb l’arribada de la tardor, organitzem a l’escola les diferents sortides de cada nivell per algunes comarques catalanes.L’objectiu és aprendre... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Magda Espinosa
  Tutora de 3rEP

 • L’aprenentatge a l’ESO té com a objectiu principal que els alumnes assoleixin les competències associades a les diferents matèries. Des del curs passat, a més, l’assoliment... (continua)

  9 d'octubre de 2019

  Carles Díaz
  Tutor de 3r ESO

 • En educació infantil consolidem el vocabulari d'anglès a mitjançant la tecnologia utilitzant ipads. Practiquem els colors,els números, les formes geomètriques,... (continua)

  6 d'octubre de 2019

  Silvia Vidal
  Mestra Especialista d'Anglès

 • El curs ja ha arrancat i a classe d’Oral Expression estem tornant a treballar la pronunciació i la fonètica anglesa. Durant aquestes setmanes, els alumnes de l'ESO han... (continua)

  1 d'octubre de 2019

  Sandy Levi
  Professora de Secundària

 • Ha arribat la tardor! Durant aquests pròxims mesos treballarem moltes cosetes relacionades amb aquesta estació de l’any.A l’octubre treballem la Castanyada i tot el relacionat... (continua)

  1 d'octubre de 2019

  Eva Moraño
  Mestra de la Llar

 • Els racons ens permeten organitzar l´aula en petits grups, cadascun dels quals realitza una tasca determinada i diferent.Poden ser de treball o de joc.Segons el tipus d´activitat alguns racons... (continua)

  29 de setembre de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • A les classes de psicomotricitat els nostres alumnes desenvolupen capacitats relacionades amb el domini del cos, la coordinació i el moviment. Tot això mentre es promouen actituds d’iniciativa... (continua)

  27 de setembre de 2019

  Carla Arques
  Mestra Educació Infantil

 • Amb l’arribada de l’octubre posem en marxa a l’escola el servei d’Extraescolars. L’oferta intenta ser àmplia i molt variada perquè tots els nens i nenes puguin... (continua)

  27 de setembre de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Encetem un nou curs, i com és habitual des de fa anys a la nostra escola, tornem a participar en el Consell dels Infants de Badalona. Aquest òrgan municipal permet que representants de tots... (continua)

  23 de setembre de 2019

  Dani Riera
  Mestre de Primària

 • Actualment ens trobem en una societat diversa i en un món on la informació arriba amb molta rapidesa a través de mòbils, tablets i d’ordinadors. Això fa que... (continua)

  20 de setembre de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5èP

 • Tot just acabem d’ encetar el nou curs escolar i els Pingüins de P3 encara estem adaptant-nos a la dinàmica de la classe. Lluny queden el temps de la Llar o d’ estar-se a casa amb... (continua)

  20 de setembre de 2019

  Olga Pons
  Tutora P3

 • Benvolgudes famílies! Donem la benvinguda al curs 19-20! Els més petits de l’escola, ja fa unes quantes setmanes que hem començat. Tot i que encara ens costa el moment de separació... (continua)

  19 de setembre de 2019

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Aquest curs, el 2019-2020, inaugurem a Escoles Arrels un Eix molt especial, que formarà part d’un projecte que s’expandirà en el futur i que té com a objectiu essencial... (continua)

  19 de setembre de 2019

  Óliver Jabato
  Tutor 2n ESO

 • Després d’unes llargues i fantàstiques vacances, per fi ha començat l’escola!Els primers dies són força intensos, plens d’expectatives, il·lusions,... (continua)

  16 de setembre de 2019

  Laura Vazquez
  Tutora de 1r EP

 • Benvolgudes famílies, L'estiu ja s'ha acabat i l'escola ha començat, us donem la benvinguda al nou curs escolar 19/20 que emprenem amb molta il·lusió i plens... (continua)

  15 de setembre de 2019

  Nerea Giles, Llorenç Raventós i Judit Martín
  Escoles Arrels

 • Els nens i les nenes de P5 ja hem tornat a l’escola i ara som: GIRAFES! Ens hem explicat el què hem fet a l’estiu, hem descobert la nova classe i els espais que hi tenim.També... (continua)

  15 de setembre de 2019

  Marta Frau
  Tutora de P5.

 • Comencem un nou curs escolar estrenant Eix: Quin món volem? i renovant l’equip directiu de l’escola. La Sra. Laura Vázquez pren el relleu de la Sra. Magda Espinosa i assumirà... (continua)

  7 de setembre de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Benvolgudes famílies:els informem que ja és obert el termini de presentació de sol·licituds d'ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu. En... (continua)

  6 de setembre de 2019

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Ha arribat Juliol i, amb ell, el festival d’estiu. Ja queda poc per acabar el curs, les granotes passaran a P3 on els espera un món de coses noves per descobrir. Els ànecs marxarem... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  9 de juliol de 2019

  Tania Bascón
  Coordinadora de la llar

 • Estimats alumnes de sisè,aquesta és la vostra última setmana de classe. Esteu aprofitant els últims moments per passar bones estones, riure, gaudir amb els amics i amb les amigues... (continua)

  20 de juny de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • Sembla que va ser ahir, però ja ha passat tot un curs; un curs amb un munt d’il·lusions i de ganes de realitzar una bona feina. Ha sigut un continu d’activitats, celebracions,... (continua)

  17 de juny de 2019

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis

 • A l’escola, al mes de juny cada any ens deixa una promoció. És llei de vida. Uns comencen i altres acaben la seva etapa acadèmica obligatòria. Enguany li ha tocat el torn... (continua)

  17 de juny de 2019

  Carles Díaz
  Sots-direcció

 • Els alumnes de P5 acaben l´etapa d´educació infantil i el proper curs començaran l´educació primària. Per aquest motiu a l´escola Arrels- Blanquerna... (continua)

  10 de juny de 2019

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • La calor ja ha arribat, les mànigues curtes, les ganes d'anar a la platja ja olora a estiu. Sembla mentida però un altre any està apunt d'acabar, estem... (continua)

  10 de juny de 2019

  Eva Serralta
  Tutora 2n ESO

 • Estem al tercer trimestre i és final de curs. A l’escola es respira un ambient molt diferent. Comença el bon temps i les ganes de fer activitats a l’aire lliure. Alumnes i professors/es... (continua)

  9 de juny de 2019

  Karen López
  Mestre de Primària.

 • A l’assignatura d’i+D, els alumnes de segon de l’ESO han realitzat un projecte en anglès molt interessant amb l’aplicació Google Sites.Però, què... (continua)

  2 de juny de 2019

  Robert Madrazo
  Professor Secunndària

 • A qui no li agrada que el tractin bé? I que l’acceptin tal com és? I que reconeguin el seu esforç?El RESPECTE “en majúscules” és un valor fonamental... (continua)

  2 de juny de 2019

  Laura Vazquez
  Tutora 4t EP

 • Arriba el mes de Juny i això ja s’acaba, arriba fi de curs i amb aquest un munt d’activitats i celebracions divertides com és la 3ª festa del menjador. Com ja tots sabeu,... (continua)

  2 de juny de 2019

  Lorena Barrachina
  Mestra Educació Infantil

 • Ja des de fa un temps a la nostra escola treballem amb les rúbriques, aquestes són un instrument d'avaluació per comunicar expectatives de qualitat. En general les rúbriques... (continua)

  27 de maig de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora 1r EP

 • La responsabilitat dins el marc de la nostra escola fa referència als nens que estudien, fan deures i treballen, s´esforcen per fer les coses bé.Per això dins els nostres valors... (continua)

  27 de maig de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora de P3

 • Des de fa dos cursos a la nostra escola es reuneix el Consell de Delegats. És una reunió trimestral on els alumnes fan propostes per millorar el funcionament i la bona marxa del centre.... (continua)

  27 de maig de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • Els tres alumnes de segon cicle de secundària que van realitzar les proves escrites per l’obtenció del certificat B1 en anglès el passat 10 de maig, han dut a terme l’examen... (continua)

  23 de maig de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Si busquem al diccionari el concepte de col·laborar, trobarem que dues o més persones col·laboren quan treballen juntes en una mateixa feina o participen en un projecte o treball conjunt.... (continua)

  22 de maig de 2019

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • L' ensenyament i l' aprenentatge de la llengua escrita forma part del projecte pedagògic de la nostra escola i és un senyal d' identitat dels nostres centres. Iniciem aquest... (continua)

  20 de maig de 2019

  Olga Pons
  Tutora P4

 • Al llarg curs i en aquest noticiari us hem anat parlant d’un projecte que l’escola creu molt important perquè la bona convivència al nostre centre sigui una prioritat per tots... (continua)

  20 de maig de 2019

  Gloria Carreras
  Tutora de 5 E.P

 • Des de fa uns mesos hem implantat a les nostres aules de primària, un ajudant d’escriptori (Desktop helpers). La seva dinàmica té una doble funcionalitat: serveix d’ajuda... (continua)

  19 de maig de 2019

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n EP

 • Avui, dimarts 14 de maig de 2019, els alumnes de 4rt ESO han vist com, a la fi, arribava un dels moments més especials de la secundària: el viatge de final de curs a Roma. Durant aquests... (continua)

  15 de maig de 2019

  Óliver Jabato
  Tutor 2n ESO

 • A la meva classe d'Oral Expression ens divertim amb cançons d'accions. Els nens ho gaudeixin molt i aprenen paraules d'accions fàcilment. Poso les mateixes cançons per... (continua)

  15 de maig de 2019

  Eli Wolf
  Mestra Llar

 • Termini únic de presentació: Fins al divendres 7 de juny de 2019.- Per a alumnes ja matriculats al centre.- Per a alumnes nous al centre i ja admesos (llistes publicades).On i què... (continua)

  14 de maig de 2019

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Al llarg d´aquest mes de maig hem organitzat les sortides de Primavera, per conèixer millor el nostre país, les seves gents i els seus costums: Els infants de P2 i P3 visitaran una... (continua)

  13 de maig de 2019

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5.

 • Aquesta setmana a I+D, utilitzant el programa Scratch 3.0 estem creant alguns dels videojocs històricament més populars.Els alumnes de cinquè estan desenvolupant un dels jocs de telèfon... (continua)

  6 de maig de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Mestre Educació Primària

 • Un dels valors essencials de la nostra escola és potenciar l’esperit crític dels nostres alumnes. Tot i així, què és aquest esperit? El podríem definir com... (continua)

  6 de maig de 2019

  Robert Madrazo
  Professora de Secundària

 • El proper dijous 2 de maig celebrarem la ja tradicional Jornada de la Ciència a la nostra escola. És un dia dedicat íntegrament a activitats relacionades amb el món de les ciències,... (continua)

  29 d'abril de 2019

  Carles Díaz
  Tutor de 4t ESO

 • Les emocions són importants i cal que les treballem a l’ escola. L’ educació emocional afecta el desenvolupament dels alumnes, ja que incentiva la seva motivació, els ajuda... (continua)

  29 d'abril de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora de P3

 • Aquesta tornada de Pasqua ha estat un moment especialment feliç per a la classe de 4rt de Primària perquè hem rebut la notícia de què som guanyadors de la 16a edició... (continua)

  26 d'abril de 2019

  Laura Vazquez
  Tutora de 4t EP

 • La plataforma Moodle és un sistema d’ensenyament dissenyat per aprendre online.És una forma dinàmica i motivadora d’aprenentatge virtual on els mestres i educadors pengen... (continua)

  26 d'abril de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • El dimecres 24 d’abril ens visita el conta contes!! Una manera molt entranyable d’apropar als infants al món de la lectura i la literatura. Els contes és un punt molt important... (continua)

  25 d'abril de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Seguint amb l’esperit de ¨Tu ets l’escola¨ amb el que es vol potenciar la importància de la participació i que els alumnes facin seu el valor de la col·laboració el... (continua)

  25 d'abril de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • El vint-i-tres d’abril es va fer públic el veredicte del concurs de petites narracions ‘Pilarín Bayés’, convocat per la Fundació de l’Hospital Sant Joan... (continua)

  25 d'abril de 2019

  Núria Ricart
  Cap de llengües

 • Aquest dimarts, dia 23 d’abril de 2019, hem tingut l’oportunitat de celebrar una de les festivitats més icòniques i tradicionals de la societat catalana: Sant Jordi, i per a poder-ho... (continua)

  24 d'abril de 2019

  Óliver Jabato
  Tutor 1r ESO

 • El dia 29 de Març els alumnes de 4t d'ESO, vam anar a visitar el centre d'estudis post obligatoris Monlau. El primer que ens van explicar va ser el funcionament del centre, desprès... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Miquel Merino
  Alumne de 4t ESO

 • Com és tradició a la nostra escola celebrem amb una cantada de caramelles l’arribada de la primavera.En aquesta ocasió, el dijous 11 d’abril els nens i nenes de segon llegiran... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • Segons les darreres estadístiques es produeix una parada cardíaca cada vint minuts i l’actuació en els cinc primers minuts és fonamental tant per reduir la mortalitat... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • Abans de començar la Setmana Santa, no hi ha res més divertit que anar al teatre amb tots els nostres companys i companyes. D’aquesta manera, el pròxim 10 d’abril, tots... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Lorena Barrachina
  Mestra educació infantil.

 • Dimecres 27 de març el rector de la universitat de Barcelona va fer entrega dels premis extraordinaris de final de grau en una cerimònia solemne a la sala Paraninf de la mateixa UB. Es tracta... (continua)

  2 d'abril de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Des del dia 27 de març fins al 2 d’abril alguns dels nostres alumnes de la promoció Polònia ‘04 (3r ESO) han viatjat a Hamburg (Alemanya), acompanyats d’un professor... (continua)

  1 d'abril de 2019

  Imma López
  Tutora 3 ESO D

 • Les revisions dentals periòdiques són importants perquè ajuden a mantenir unes dents i genives sanes, a més de constituir la base de la cura de la salut oral, ja que, tenen... (continua)

  1 d'abril de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora 1r EP

 • Dijous 28 de març es va fer entrega de la cistella de Nadal pro-viatge fi de curs a Roma dels alumnes de 4t d’ESO de les escoles Arrels. De fet, la butlleta premiada havia de coincidir amb... (continua)

  29 de març de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Recordeu aquells alumnes alemanys que varen venir aquí l’octubre de l’any passat en el marc del programa d’intercanvi que la nostra escola té amb Stadtteilschule Bergedorf... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 de març de 2019

  Xavi Colom
  Tutor 3r ESO C

 • A l’escola treballem per formar ciutadans responsables, persones conscienciades amb els problemes que ens envolten i als que entre tots hem de col·laborar perquè millorin dia a dia.El... (continua)

  28 de març de 2019

  Salvador Casajoana
  Tutor 3r EP- D

 • El 22 de març els nens i les nenes de 2n de primària van fer la visita a la biblioteca de Pomar, i van tenir la possibilitat de realitzar “El laboratori de la lectura”, una exposició... (continua)

  25 de març de 2019

  Magda Espinosa
  Tutora de 2nEP

 • Enfilem el 3r trimestre al mateix temps que canviem d’ estació:Tot just acaba de començar la primavera!!Tenim ganes de sol i de bon temps. L’ escola es guarneix de flors i colors... (continua)

  24 de març de 2019

  Olga Pons
  Tutora de P4

 • Per tal d´ajudar als nostres alumnes de 4t d´ESO a pendre una decisió de cara al curs vinent i continuant amb les visites a escoles i centres d´educació post-obligatòria,... (continua)

  24 de març de 2019

  Laura Monsonís
  Professora de Secundària

 • Dilluns 18 de març els alumnes de 4t d'ESO hem participat en el taller "Mou-te bé "El taller l'organitzen el RACC i la Guàrdia Urbana i l'objectiu... (continua)

  19 de març de 2019

  Mireia López i Rafa Biarge 4t ESO D
  Escoles Arrels

 • La unitat didàctica que ens ocupa aquest mes són les fruites i per això, els nens/es de la llar anirem a la fruiteria del barri per comprar fruites.Allà observarem les diferents... (continua)

  19 de març de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Aquesta setmana donem inici a l’esperada English week. Durant la setmana del 11 al 15 de març els alumnes de l’escola, des de la llar a sisè, treballaran diferents aspectes sobre... (continua)

  12 de març de 2019

  Karen López
  Especialista

 • Com és ja costum consolidat dels darrers cursos, l’escola organitza una segona jornada de portes obertes destinades a aquelles famílies que tenen interès a portar els seus fills... (continua)

  7 de març de 2019

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Dins les competències que es poden esdevenir en un centre educatiu com el nostre estan les de formar mitjançant les pràctiques docents als futurs mestres i educadors.Enguany tenim... (continua)

  5 de març de 2019

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis EI/EP

 • Pots de tomàquet fregit, llaunes d’olives, pots de pintura, tubs, cargols, cinta aïllant, purpurina, molta il·lusió i molt ritme.El mes de febrer hem dut a terme un projecte... (continua)

  5 de març de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Especialista

 • El Departament d´Ensenyament ha seleccionat la nostra escola per participar en el projecte d´innovació pedagògica Aquiproubullying.Un projecte de prevenció, detecció... (continua)

  3 de març de 2019

  Laura Monsonís
  Psicòloga

 • La unitat didàctica que ens ocupa aquest mes a la llar és, naturalment, el Carnaval. Vam portar cosetes per disfressar-nos i hem muntat a la classe un racó. Durant aquests dies ens... (continua)

  24 de febrer de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • “Ara arriba en Carnestoltes, tots sortim a passejar,ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar.” Arriba el Carnaval, festa d'aparences i disfresses, on regnen les... (continua)

  24 de febrer de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • Aquest curs, per tercera convocatòria, els alumnes de quart d'ESO assistiran, el proper dia 28 de febrer, a la fira internacional Mobile World Congress: Yomo. Durant la visita podran... (continua)

  24 de febrer de 2019

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • D’aquí pocs dies tornarem a tenir la visita de les infermeres del CAP per a què ens posin la vacuna que ens toca aquest segon trimestre. Ja és la segona vegada aquest curs que... (continua)

  19 de febrer de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora 6èP

 • La setmana passada, els alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària, vam fer de pagesos i vam sembrar a l’hort de la nostra escola un munt de verdures i hortalisses: api, bròquil,... (continua)

  18 de febrer de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • " Ara arriba Carnestoltes, tots sortim a donar voltes"Un any més l' escola es prepara per celebrar l' arribada del Rei Carnestoltes.Els nens i nenes d' Educació Infantil... (continua)

  17 de febrer de 2019

  Olga Pons
  Tutora P4

 • La presència de la tecnologia a les nostres vides és un fet que ha canviat de manera revolucionaria el nostre dia a dia. A la nostra escola cada vegada és menys habitual escoltar ¨“Agafeu... (continua)

  17 de febrer de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudi Secundaria

 • Els alumnes d’HOLANDA ‘ 08 estan en plena acció!Quan ja portem superat mig curs estem demostrant una capacitat de feina i unes ganes d’aprendre d’acord amb el Cicle Superior.Durant... (continua)

  12 de febrer de 2019

  Gloria Carreras
  Tutora de 5 ÈP

 • Ben aviat donarà inici al segon torn de reunions de pares d’aquest curs 2018-2019 i l’escola tindrà el plaer de tornar a rebre les famílies amb l’objectiu de guiar... (continua)

  10 de febrer de 2019

  Óliver Jabato
  Tutor 1r ESO D

 • El joc té una importància fonamental en el desenvolupament integral dels nens, ja que a través d’ell facilita l’aprenentatge.Perquè és important el joc en... (continua)

  10 de febrer de 2019

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • A la llar de l’escola, els nens i nenes, en les seves sessions de psychomotricity, tenen la possibilitat de viure el seu cos, de conèixer i comprovar les seves possibilitats, de crear, relacionar-se...Al... (continua)

  5 de febrer de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Ja arriba el Rei Carnestoltes, els esperats carnavals, l’alegria, la disbauxa i la diversió. Un any més els alumnes de l’ESO es disfressaran per gaudir d’un matí... (continua)

  4 de febrer de 2019

  Eva Serralta
  Tutora de 2n ESO

 • "La nostra escola" és un programa de la Televisió de Badalona que inaugurarà la tercera temporada a la classe de 4t de primària de la nostra escola. En aquesta edició... (continua)

  29 de gener de 2019

  Laura Vazquez
  Tutora 4t E.P

 • Els contes són una eina educativa fonamental.Des dels primers anys ens expliquen històries i aventures que ens transmeten valors educatius i ens socialitzen.Ens ofereixen models a seguir.Històries... (continua)

  28 de gener de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora P3

 • Avui, a la classe d’Expressió de 1r ESO, en el marc del treball de la competència comunicativa discursiva i partint d’un dictat previ que hem corregit a la pissarra, els... (continua)

  28 de gener de 2019

  Imma López
  Professora de llengua catalana ESO

 • Dijous 24 de gener, la psicòloga Sílvia Valdespino, va oferir a les famílies de 4t de primària a 2n de l’ESO, una xerrada sobre l’adolescència. Entenent que... (continua)

  28 de gener de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • El proper diumenge 10 de març l’escola fa una segona jornada de portes obertes. Però a diferència de la primera, que va tenir lloc el mes de desembre, en aquesta ocasió,... (continua)

  23 de gener de 2019

  Administració
  Escoles Arrels

 • L’educació en valors és un dels pilars fonamentals de la nostra escola. Volem educar als nostres alumnes perquè siguin capaços d’incorporar-se a... (continua)

  23 de gener de 2019

  Salvador Casajoana
  Tutor 3r EP - D

 • Actualment l’alumnat de 4rt d’ESO de l’escola està desenvolupant tasques de servei comunitari en el marc del projecte d’Aprenentatge Servei (APS)El Servei Comunitari per... (continua)

  21 de gener de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudi Secundaria

 • El proper dilluns celebrarem a l’escola un dia molt especial: EL DIA DELS AVIS! Els nostres avis, aquelles persones que ens estimen i ens cuiden per sobre de tot i que, a través de la... (continua)

  21 de gener de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Festa del color blauHem celebrat a la Llar la festa del color blau. Durant aquests mesos estarem treballant aquest color.Hem vingut tots vestits de color blau i hem fet una sèrie d’activitats.Primer,... (continua)

  21 de gener de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • S’ha acabat el Nadal i les classes ja estan plenes de nens i nenes. El 2n trimestre està en marxa!Després d’unes entranyables vacances, plenes d’emoció, ha arribat... (continua)

  17 de gener de 2019

  Elena Zarauza
  Especialista d’Educació Infantil

 • Els alumnes de P5 hem realitzat a la classe de plàstica un esgrafiat amb escuradents. Hem utilitzat com a materials de treball ceres de colors, un full blanc i escuradents.El procés... (continua)

  15 de gener de 2019

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • Els infants de P3, P4 i P5 estan enllestint les portades dels àlbums d´aquest primer trimestre del curs: la neu, l´hivern i els estels de Nadal són alguns dels protagonistes d´aquestes... (continua)

  15 de gener de 2019

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • Aquesta setmana ens ha visitat una parella de guàrdies urbans de Badalona i amb els alumnes han fet tallers i activitats als cursos de segon, quart i sisè de Primària.S’ha treballat... (continua)

  15 de gener de 2019

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • El nou trimestre ha començat i ha donat inici a les noves activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquest.Durant aquest trimestre els alumnes de primària aniran al teatre a veure... (continua)

  15 de gener de 2019

  Karen López
  Mestra educació primària

 • Com ja sabeu, durant aquest curs estem realitzant la segona part de l’eix comú: Mare Nostrum. En aquesta ocasió ens centrem en aspectes diferents, respecte al curs anterior. Per aquest... (continua)

  8 de gener de 2019

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • E"Hola, em pots donar informació de transports per anar a Sitges?" "Disculpeu, on hi ha un forn?" "Bona tarda, volia demanar unes pizzes..." Aquesta darrera setmana... (continua)

  18 de desembre de 2018

  Sandy Levi
  Professora de secundària

 •     Un dels objectius primordials de l'acció tutorial de 4t d'ESO és l'orientació acadèmica. Enguany aquests alumnes, que acaben la seva etapa... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Carles Díaz
  Tutor de 4t ESO

 • Els infants de P3, P4 i P5 estan enllestint les portades dels àlbums d´aquest primer trimestre del curs: la neu, l´hivern i els estels de Nadal són alguns dels protagonistes... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5.

 • S’acosta el Nadal i, un any més, la nostra coral de Primària, "Els Rossinyols de la Morera", es prepara per oferir un bonic concert de Nadal al Mercat Municipal Morera-Pomar.L'actuació... (continua)

  13 de desembre de 2018

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de mùsica

 • Com diu la cançó: “Els Reis venen, venen de la muntanya; porten joguines per la canalla...” Però abans hem d’escriure les cartes amb tots els nostres desitjos, i... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n EP

 • Els nens/es de P-3 ja porten gairebé un mes assajant el festival de Nadal!Quins nervis! Aquests petits artistes us oferiran uns balls de la Dàmaris i moltes sorpreses més.Els... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P3

 • És indiscutible la importància que ocupen les TIC a la societat actual. Per aquest motiu a la nostra escola busquem diferents maneres d’incorporar-les com un recurs més en les... (continua)

  2 de desembre de 2018

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • Com cada any estem esperant l´arribada del Tió a l´Escola. Quan arribi, l´alimentarem molt bé i, així, el proper dia 21 de desembre, els nens i nenes de la Llar,... (continua)

  2 de desembre de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5.

 • Ahir dijous 29 de novembre va tenir lloc la jornada d’eleccions per a la renovació parcial del Consell escolar als sectors d’alumnes, i pares i mares. Un cop fet l’escrutini, us... (continua)

  30 de novembre de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • El dijous 29 de novembre tindrà lloc a la nostra escola una de les activitats més motivadores del curs, amb la participació conjunta de primària i secundària, el Dia... (continua)

  29 de novembre de 2018

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n EP

 • En el nuevo curso, P4 ha iniciado las clases de chino. En este semestre, aprenderemos figuras chinas, sabremos cómo son sus caracteres chinos(一yīï

  29 de novembre de 2018

  Huiming Zheng
  Mestra educació infantil.

 • Des de fa anys l'aprenentatge als nivells educatius obligatoris es dirigeixen a augmentar la capacitat competencial dels alumnes en els diferents àmbits (lingüistic, matemàtic,... (continua)

  25 de novembre de 2018

  Carles Díaz
  Tutor de 4t ESO

 • Treballar l'orientació espacial en educació infantil contribueix al desenvolupament de nocions bàsiques necessàries perquè el nen localitzi el seu propi cos tant... (continua)

  25 de novembre de 2018

  Olga Pons
  Tutora P4

 • Durant aquest trimestre els alumnes de segon de primària estan treballant els animals. A través de les diferents sessions de Science els alumnes han tingut l’oportunitat de descobrir... (continua)

  22 de novembre de 2018

  Karen López
  Mestra educació primària

 • Per a desenvolupar millor la tasca educativa del Centre, és molt important que cada mestre/a conegui als seus alumnes. Aquest coneixement s’adquireix a partir de la convivència diària... (continua)

  21 de novembre de 2018

  Laura Monsonís
  Psicologa

 • Hem celebrat a la Llar la festa del color vermell i havíem de venir tots vestits d'aquest color. Durant tot el matí hem estat veient el món a través del color... (continua)

  21 de novembre de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • El 9 de novembre va ser la festa de menjador i ens ho vam passar pipa.Com que va ploure tot el dia vam decidir celebrar-la al gimnàs i va ser tot un èxit.Primer vam menjar un menú... (continua)

  20 de novembre de 2018

  Marcos Gordito
  Vetllador

 • Com és costum a la nostra escola quan arriba el dia de Santa Cecília, patrona de la música i dels músics, celebrem la Setmana de la Música. Una setmana on la música... (continua)

  20 de novembre de 2018

  Daniel Gutiérrez
  Mestre educació primària

 • Avui, 15 de novembre de 2018, ha arribat el moment de gaudir d’una jornada única i especial a Blanquerna: La nit a l’escola.Així doncs, quan la jornada sembla que s’acaba,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  19 de novembre de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor 1r ESO D

 • En un tres i no res, tenim aquí Santa Cecília, la patrona dels músics. Amb aquest motiu i com cada any, tots els alumnes de l’escola es preparen per rebre la “setmana de... (continua)

  18 de novembre de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra de música

 • La setmana passada els infants de l’escola van realitzar les tradicionals sortides de tardor. Alumnes i mestres van preparar motxilles, carmanyoles i amb molta il·lusió van deixar l’escola,... (continua)

  15 de novembre de 2018

  Karen López
  Mestra de Primària.

 • El dia 9 de novembre els alumnes de 4t d'ESO vam conèixer al Sr Jordi Serra, uns dels fundadors de l'empresa SERTECK amb seu a Badalona i Mèxic.Primer ens va explicar què... (continua)

  14 de novembre de 2018

  Roger Martínez i Jose Salmerón . Alumnes 4t ESOD
  Escoles Arrels

 • El passat dimarts 30 d'octubre els alumnes de 4t d'ESO de l'escola van fer una visita a la colònia Vidal, en el municipi de Puig-reig. Es tracta d'una colònia industrial... (continua)

  8 de novembre de 2018

  Carles Díaz
  Tutor de 4t ESO

 • A Infantil treballem la lectoescriptura per aprendre les lletres, les mirem, escoltem el seu so, les toquem...I a partir de les lletres composem paraules i juguem amb elles.Seguint el mètode fonètic... (continua)

  6 de novembre de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P3

 • El passat dijous, dia 25, els alumnes de 1r d´ESO van fer la sortida de tardor. Molt ben equipats, ens vam endinsar en una de les mines de sal potàssica més importants del món,... (continua)

  1 de novembre de 2018

  Laura Monsonís
  Dept. Psicopedagògic

 • Avui ha sigut un dia molt divertit a la Llar! Les granotes i els pollets ens hem convertit en cuiners!Davantals, massa, ingredients preparats i ja ho tenim tot llest per fer els panellets! Hem experimentat... (continua)

  1 de novembre de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 •     Un dels punts de l’ideari de la nostra escola és preparar els alumnes per a les demandes actuals, millorant l’aprenentatge i la comunicació; incorporant-hi... (continua)

  28 d'octubre de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • Nosaltres com a escola creiem que la integració de la tecnologia des de ben petits beneficia als nostres nens en el futur. Amb diverses aplicacions aprenen els colors i els números en anglès... (continua)

  28 d'octubre de 2018

  Eli Wolf
  Especialista

 • Un cop més i d’acord amb la normativa, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre.El Consell Escolar... (continua)

  28 d'octubre de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Divendres 19 d’octubre els alumnes de 4t d’ESO vam poder participar com a espectadors en la 44ª mostra de curtmetratges “Filmets”, on vam poder veure 9 curts diferents.Una... (continua)

  23 d'octubre de 2018

  Rafa Biarge I Raúl Caravaca. 4t ESO
  Escoles Arrels

 • El passat 16 d’octubre els nens i les nenes de primer d’Educació Primària vam anar a Arenys de Munt a fer la nostra sortida de la tardor.Només arribar vam esmorzar al berenador... (continua)

  22 d'octubre de 2018

  Susana Lendinez
  Tutora 1r EP

 • A l’escola treballem per fomentar actituds de sensibilització i responsabilitat cap a la protecció i respecte del medi ambient. Per aquest motiu, hem iniciat accions com la prohibició... (continua)

  22 d'octubre de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora 4t E.P

 • Un dels objectius de l’escola, és que les famílies puguin veure el nostre dia a dia. La millor opció és donant un cop d’ull a la nostra pàgina... (continua)

  22 d'octubre de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 2n ESO

 • La Setmana Bio a l’escola és una nova experiència que portarà als nostres alumnes a donar un pas endavant a l’actualitat del nostre món, posant-nos al corrent de... (continua)

  15 d'octubre de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • Amb l´arribada de la tardor i la celebració de la Castanyada, l´escola ha organitzat, com és tradicional, les sortides de Tardor, per conèixer millor el nostre país,... (continua)

  14 d'octubre de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • A la nostra escola, a part de fer anglès curricular, fem classe d’Oral Expression un cop per setmana. En aquestes sessions treballem propostes per expressar-nos en anglès i perdre la... (continua)

  10 d'octubre de 2018

  Alba García i Ainhoa Pueyo
  Escoles Arrels

 • Els nens i les nenes de 1r i de 3r d’educació primària, han fet unes conferències/tallers molt divertides i profitoses a càrrec de l’Escola del Consum. A la classe... (continua)

  8 d'octubre de 2018

  Susana Lendinez
  Tutora 1r EP


 • Les alumnes de 4t d'ESO que l'any passat van participar en l'intercanvi amb l'escola d'Hamburg estan ja preparant l'arribada de les seves companyes alemanyes.... (continua)

  7 d'octubre de 2018

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • A la nostra escola treballem per estar a l’avantguarda de les millors estratègies d’ensenyament-aprenentatge, per aquest motiu, ja fa uns cursos, vam incorporar una nova metodologia... (continua)

  7 d'octubre de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 4t EP

 • Al dia a dia de l’escola, els colors hi són presents. Des de ben petits n’aprenem els seus noms; els fem servir com a eina per a relacionar, per comparar, per diferenciar; amb ells decorem... (continua)

  3 d'octubre de 2018

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • L’experimentació és un punt molt important en el procés d’aprenentatge dels nostres petits. L’observació i l’experimentació ajuden als nens en... (continua)

  3 d'octubre de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Enguany els alumnes de Cicle Superior enceten un nou curs amb moltes activitats i reptes.Des de fa uns quants anys la nostra escola participa al Consell dels Infants de Badalona on els infants, de 10 a... (continua)

  24 de setembre de 2018

  Estefania Mayugo
  Tutora 6èP

 • L’eix comú és un projecte global d’escola que vertebra durant dos cursos les activitats que duem a terme en tots els àmbits. A principis del curs passat ens plantejàvem... (continua)

  24 de setembre de 2018

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • Comencem un nou curs escolar i, com cada any, l´escola Arrels- Blanquerna us vol informar de la nostra engrescadora proposta d´activitats extraescolars per realitzar des d´octubre fins... (continua)

  24 de setembre de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • El treball dels hàbits és fonamental en l’Educació Infantil, perquè ens ajuda a potenciar l’autonomia i la socialització dels infants, així... (continua)

  23 de setembre de 2018

  Olga Pons
  Tutora de P4

 • Els nens de P.3 estan molt contents.A la seva aula hi ha coses molt boniques.Però sabeu???L’altre dia va aparèixer un COALA...Sí sí...era suau, tendre, simpàtic,... (continua)

  16 de setembre de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P3

 • Tal i com us hem explicat en el Pla Anual del Centre, aquest curs a les Escoles Arrels donarem prioritat a quatre valors essencials, a través dels quals treballarem i realitzarem tot un seguit d’actuacions.Aquests... (continua)

  16 de setembre de 2018

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EPD

 • Ja hem començat un nou curs i l’escola acull amb molta il·lusió a tots els nens i nenes de primària que, després d’un llarg estiu, volien retrobar-se amb... (continua)

  13 de setembre de 2018

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis d’infantil i primària

 • Arriba setembre; mes de canvis, emocions, noves experiències. Últims dies d’estiu i inici de l’escola!!Els dies de platja han passat volant i ens han servit per agafar forces... (continua)

  12 de setembre de 2018

  Elena Zarauza
  Especialista d’E.I.

 • Benvolgudes famílies, Avui dia 12 de setembre hem començat les classes del nou curs 18-19. Els llibres fan olor a nou i tot el material escolar està com diuen en anglès... (continua)

  12 de setembre de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis ESO

 • Aquesta setmana hem començat la Llar i, tot i que encara ens costa el moment de separació amb els pares, després ens ho passem molt bé. A poc a poc, anem coneixent als nous... (continua)

  7 de setembre de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Posem en marxa un nou curs escolar amb molta il·lusió tot recordant-vos un seguit de dates: PRESENTACIÓ DE CURS - 1r d'ESO, dilluns 10 de setembre, de 9:00 a 11:00 hores. - 2n,... (continua)

  6 de setembre de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Posem en marxa un nou curs escolar amb molta il·lusió tot recordant-vos un seguit de dates:PRESENTACIÓ DE CURS- Educació Infantil 3 anys (P3) dilluns 10 de setembre, d’11:00... (continua)

  6 de setembre de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Benvolgudes famílies,els anunciem que ja s’ha obert la convocatòria d’ajuts per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2018-19. El termini de... (continua)

  4 de setembre de 2018

  Carles Díaz
  Sots-director

 • Ahir va ser un dia molt especial. Els pollets i les granotes vam fer el festival de fi de curs. Els més petits de l’escola vam gaudir d’una tarda molt divertida ballant davant de tots... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de juliol de 2018

  Tania Bascón
  Coordinadora de la llar

 • Benvolgudes famílies, S’acaba el mes de juny i arriba el moment de les vacances. El curs 17-18 ha estat ple de moltes activitat, sortides, projectes que setmana rere setmana hem... (continua)

  22 de juny de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis

 • Finalitzant el curs, els alumnes de sisè de primària es graduen, i això vol dir que finalitzen una preciosa etapa de la seva infantesa per descobrir-ne una de nova.La ESO representarà... (continua)

  17 de juny de 2018

  Silvia Romero
  Mestra de Primària.

 • Sembla que fos ahir! Començàvem P-4, classe nova, llibres per estrenar; un munt d’il·lusions i somnis per complir.Hem aprés les vocals, números, algunes consonants,... (continua)

  17 de juny de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Com cada any i amb motiu del canvi d’etapa, els alumnes de P-5 d’Educació Infantil (Itàlia ’12) i els de 6è d’Educació Primària (Finlàndia... (continua)

  12 de juny de 2018

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis EI/EP

 • El proper dijous, dia 21 de juny, els alumnes de 2n ESO participaran en una activitat molt interessant i enriquidora, que els permetrà posar en pràctica molts dels coneixements que estan... (continua)

  11 de juny de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor 3r ESO D

 • Aquesta setmana realitzarem la última sortida de Primària!Els alumnes de 6è anirem amb els nostres mestres a veure la fabricació d’una beguda que fa més de 85 anys... (continua)

  11 de juny de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6èP

 • Dimecres 6 de juny les alumnes del curs de zumba van oferir un conjunt de nou coreografies espectaculars a familiars i companys. Amb aquest festival acomiadem el curs d’extraescolars i felicitem... (continua)

  10 de juny de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Això s’acaba, arriba fi de curs i dins d’un conjunt de celebracions que encara hem de gaudir, el dia 8 de juny ha tingut lloc la tercera gran Festa del Menjador. Acompanyats del bon... (continua)

  8 de juny de 2018

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis EI/EP

 • La setmana vinent, els nens i nenes de P-4 i P-5 també marxen de colònies!!!! Aquest any són els últims en marxar, però no per això gaudiran... (continua)

  8 de juny de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra educació infantil.

 • Avui, a la classe de psicomotricitat en anglès, els alumnes de P2 (llar d´infants) han participat de manera individual en un circuit que els ha permès progressar en la millora del control... (continua)

  5 de juny de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • Aquesta setmana realitzarem la última sortida de Primària!Els alumnes de 6è anirem amb els nostres mestres a veure la fabricació d’una beguda que fa més de 85 anys... (continua)

  4 de juny de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6èP

 • L´inici de l´etapa escolar és un periode clau en el que s´adquireixen conceptes bàsics, normes de convivència, relacions socials...i a més, s´aprèn... (continua)

  29 de maig de 2018

  Laura Monsonís
  Psicòloga

 • Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è ja estem de colònies! Tot i que el temps és una mica variable tant a Prades com a Mieres, ens ho estem passant genial. Hem conegut als monitors... (continua)

  29 de maig de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • La tecnologia a l'ESO és una matèria amb un currículum molt variat. A 3r curs de secundària, per exemple, es treballen aspectes teòrics, com l'energia o els... (continua)

  29 de maig de 2018

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • L’Educació física és una matèria que ens permet educar per afavorir la salut i prevenir malalties. Durant les sessions d’educació física ja sigui... (continua)

  27 de maig de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO D

 • Un dels pilars del nostre Projecte Educatiu de Centre es fonamenta en la transmissió de tot un seguit de Valors, que complementa el treball que les famílies fan també a casa.... (continua)

  27 de maig de 2018

  Imma López
  Tutora 4t ESO

 • Aquesta setmana estem treballant la granja a P4. Estem aprenent els noms dels diferents animals que s´hi poden trobar i els sons que fan. Per ajudar-nos estem aprenent la cançó... (continua)

  24 de maig de 2018

  Bori Varkonyi
  Mestra educació infantil.

 • Perdem la por a expressar-nos i compartim les nostres passions amb els companys de classe!Les darreres tres setmanes a Oral Expression hem estat preparant un vídeo sobre els nostres hobbies per... (continua)

  22 de maig de 2018

  Sandy Levi
  Mestra de Primària.

 • A Escoles Arrels som plenament conscients de que l’educació és el motor que posa en marxa el desenvolupament econòmic, social i cultural d’una societat i, per aquest motiu,... (continua)

  20 de maig de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor 3r ESO

 • Amb motiu de la sortida de Primavera, els nens/es de P2 i P3 anirem a passar un dia a la granja Can Plana. Estem molt emocionats per veure tots aquells animals que hem estat treballant durant aquests dies.Veurem... (continua)

  20 de maig de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Comença el compte enrere per a una de les activitats més engrescadores i desitjades del curs escolar: les colònies. I els nostres alumnes estan molt emocionats!Durant aquests... (continua)

  16 de maig de 2018

  Judith Miron
  Mestra de Primària.

 • Un dels nostres objectius sempre ha estat informar a les nostres famílies del funcionament del Centre i explicar les activitats que realitzem durant el curs. Per això, la millor forma de... (continua)

  14 de maig de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • Ha arribat el moment!Durant els dies 8, 9 i 10 de Maig els alumnes de 6è EP faran les proves de Competències Bàsiques de la Generalitat. Són unes proves estàndard a... (continua)

  14 de maig de 2018

  Estefania Mayugo
  Tutora 5èP

 • Els nois i les noies de 4t d'ESO estan de viatge a Roma. Finalment van marxar la matinada de diumenge en vaixell. Ahir dilluns van visitar les catacombes i després van passejar pel centre.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  8 de maig de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Termini únic de presentació: Fins al divendres 8 de Juny de 2018.- Per a alumnes ja matriculats al centre.- Per a alumnes nous al centre que hagin realitzat la preinscripció.On... (continua)

  7 de maig de 2018

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Arriba Sant Anastasi i a la Llar ja estem preparant-nos per la gran festa de Badalona. Durant aquests dies estem preparant el treball manual i estem confeccionant un dimoni amb les nostres manetes.Amb... (continua)

  6 de maig de 2018

  Carolina Martínez
  Mestra de la Llar

 • Tal com està establert en el Pla Anual de Centre, entre el 4 i el 10 de maig d'enguany els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO dedicaran tot el seu horari lectiu al treball de síntesi.... (continua)

  6 de maig de 2018

  Carles Díaz
  Tutora de 2n ESO

 • A les nostres escoles la lectura i l’escriptura constitueixen un objectiu d’atenció preferent durant l’etapa d’ Infantil i Primària. Ja que seran les eines primordials... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • El pensament crític, la curiositat, la imaginació i la sorpresa tenen cita a la nostra escola el proper dijous 3 de maig, on els nens i nens gaudiran de la ciència en una jornada... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Silvia Romero
  Mestra de Primària.

 • Com cada any, pels voltants de maig, els alumnes de 4t d’ESO realitzen el seu esperat viatge de fi de curs. Aquest any, el proper diumenge 6, viatjaran cap a Roma, la ciutat Eterna. La seva història... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO D

 • El dimecres 25 d’abril els alumnes d’ESO han realitzat una sortida cultural al teatre Blas Infante, on han vist una adaptació teatral de la novel·la La plaça del diamant,... (continua)

  26 d'abril de 2018

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • Aquesta setmana vindrà a la nostra escola el conta-contes. L'encant del relat oral és capaç d'abstraure'ns del món real i remuntar-nos a espais i temps perduts.Els... (continua)

  26 d'abril de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5

 • Dilluns 23 vam celebrar un nou Sant Jordi a la sala d’actes de l’escola. Una de les celebracionsque sens dubte més tradició té a Catalunya i que Catalunya ha exportat arreu... (continua)

  26 d'abril de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 •   L' escola Arrels-Blanquerna, sempre ha estat innovadora en la qualitat pedagògica fent seves les aportacions que, dins del món educatiu, han tingut les noves tecnologies.... (continua)

  24 d'abril de 2018

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r E.P.

 • Aquests dies hem treballat el conte de "Saint George and the dragon". Els nens i nenes han gaudit explicant la història i han dibuixat els diferents personatges. Ens ho hem passat... (continua)

  19 d'abril de 2018

  Bori Varkonyi
  Mestra educació infantil.

 • Enguany arriba Sant Jordi, amb il·lusió i ganes de millorar el món en què vivim!I els nostres alumnes de 1r i 2n, tot i ser els més petits de la primària,... (continua)

  18 d'abril de 2018

  Silvia Romero
  Mestra de Primària.

 • Una de les celebracions més importants de l’escola és Sant Jordi. Els alumnes, amb l’ajuda i supervisió dels professors, porten mesos preparant diferents activitats; com... (continua)

  17 d'abril de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • Aquesta setmana rebrem la visita d’un conferenciant de la Diputació de Barcelona que ens oferirà una introducció a l’autoprotecció cardiovascular. Serem dos grups... (continua)

  15 d'abril de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6 èP

 • Els alumnes de P5 de l´escola Arrels- Blanquerna han estat treballant la “Diada de Sant Jordi” durant la classe d´arts plàstiques d´avui: prenent com a inspiració... (continua)

  12 d'abril de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • Com cada any per aquestes dates s’apropa la celebració de Sant Jordi. Els dibuixos, els contes, les històries... envaeixen l’escola de lletres i colors transportant-nos a viure... (continua)

  11 d'abril de 2018

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • Un curs més, a l’octubre, es va posar en marxa un dels nostres pilars que formen part del Pla Estratègic: els reforços i les recuperacions. Són classes, en grups molt... (continua)

  11 d'abril de 2018

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • A l’àrea d’anglès també treballem Sant Jordi, patró d’Anglaterra. La senyera anglesa porta la creu vermella en honor a Saint George. També existeix... (continua)

  10 d'abril de 2018

  Estefania Mayugo
  Tutora 5è E.P

 • Aquest any, per Sant Jordi, els alumnes de cicle mitjà han elaborat uns dibuixos relacionats amb el tema “Idees per canviar el món”; tant a 3r com a 4t de Primària els... (continua)

  9 d'abril de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Des de ja fa uns anys, a cada curs de primària es realitza un Projecte Interdisciplinari.El Projecte Interdisciplinari es tracta d’un treball en equip, en què els alumnes inicien un... (continua)

  9 d'abril de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Després de les vacances de Setmana Santa ja estem preparats per començar el 3r trimestre i començar a gaudir de totes les activitats programades.El proper 12 d’abril, els infants... (continua)

  9 d'abril de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra educació infantil.

 • Benvolgudes famílies,els nostres alumnes de 3r d’ESO que participen al programa d’intercanvi Erasmus+ van arribar ahir a Hamburg, concretament al districte de Bergedorf.El viatge en... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 d'abril de 2018

  Núria Ricart
  Cap departament llengües

 • Aquest mati les alumnes de 3r d’ESO Laura Gual, Adriana López, Claudia Reca i Natalia Roca s’han llevat molt d’hora i han anant a l’aeroport per començar l’intercanvi... (continua)

  5 d'abril de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • Aquests dies ens posarem a la pell del drac i lluitarem...uns nens faran de sant jordi...uns altres de princesa i tots junts acabarem amb el terrorífic drac.I recordeu que de la sang...sortirà... (continua)

  4 d'abril de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • La primavera és una de les quatre estacions de les zones temperades . És la transició entre l’hivern i l’estiu. Primavera prové de Prima(primer) i Vera(verdor)... (continua)

  2 d'abril de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora de P4

 •     Continuant amb el nostre projecte d'orientació acadèmica, per als alumnes de quart de l'ESO, hem visitat el col·legi Joan Maragall. Després... (continua)

  30 de març de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • Aquest dilluns han vingut a la nostra classe dues persones voluntàries de Càrites a fer-nos una xerrada sobre el que nosaltres podem fer per ajudar als altres.Hem vist un powerpoint on havien... (continua)

  30 de març de 2018

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5èP

 • A l’escola ja fa setmanes que estem treballant, amb contes i dibuixos i videos (que durant el mes d’abril anirem publicant a la web) per a la Diada del Llibre i la Rosa: Sant Jordi.És... (continua)

  26 de març de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquest any l’English Week ha estat dedicada a conèixer la cultura i les tradicions de Sud-Àfrica. Al llarg d’una setmana els alumnes i professors d’anglès han realitzat... (continua)

  22 de març de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Un bon treball d’hàbits a l’escola ens assegura com a resultat una bona organització de la classe, una bona convivència dels nens i nenes, i progressar en la seva autonomia... (continua)

  22 de març de 2018

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • El passat dimecres, dia 14 de març, vam tenir l’oportunitat de rebre a l’aula de 3r d’ESO la visita d’un representant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra del barri... (continua)

  20 de març de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor de 3r ESO D

 • Els nens/es de la Llar vam agafar un avió i vam sortir de viatge. A on? A Sudàfrica!! Durant aquesta setmana hem après moltes coses d’aquest país.El dilluns vam pintar... (continua)

  19 de març de 2018

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar.

 • Dilluns els alumnes de 2n i 3r de Primària faran un taller de l’aigua molt lúdic i interessant a càrrec d’una educadora d’Aigües de Barcelona.L’alumnat... (continua)

  19 de març de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P

 • Avui les girafes hem fet a classe seriacions utilitzant pinces de diferents colors. D´aquesta manera els infants aprenen manipulant, provant, equivocant-se i, el més important, seguint el... (continua)

  12 de març de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5

 • Avui els nens/es de la Llar (P2 - Granotes) hem fet una visita a la fruiteria del barri. Hem pogut veure maduixes, plàtans, mandarines, pomes... Un munt de fruites que durant aquests dies hem estat... (continua)

  12 de març de 2018

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Durant tota aquesta setmana, a l’escola celebrem la nostra, ja emblemàtica, “English week”. Aquest any,el destí d’aquest viatge cultural és South Africa, i... (continua)

  12 de març de 2018

  Judith Miron
  Mestra de Primària.

 • Encara que la ciència i especialment la Física i la Química tenen una notable i profunda influència en la nostra vida diària, el seu aprenentatge està limitat... (continua)

  11 de març de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundària

 • El proper 20 de març, els alumnes de 2n d’EP seran protagonistes d’una de les festes més tradicionals catalanes:” La Cantada de Caramelles”. Cantaran una sèrie... (continua)

  10 de març de 2018

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis Primària

 • El xinès mandarí és una de les llengües més importants avui en dia i la nostra escola és pionera en l’ensenyança d’aquest idioma com assignatura... (continua)

  7 de març de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Seguint amb les dinàmiques de cooperació que promou la nostra escola ens trobem amb l’apadrinament lector.Els alumnes de 5è de Primària un cop al mes llegeixen contes... (continua)

  4 de març de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • Ja fa unes sessions que els nens i nenes de P-4, a les classes de music, estan treballant la durada dels sons.Ja saben que hi ha sons llargs i curts. Han conegut quins instruments tenen una durada del... (continua)

  4 de març de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra de mùsica

 • Durant la primera quinzena del mes de març, els alumnes de 3r de Primària realitzaran les proves diagnòstiques corresponents a la llei educativa vigent, centrades en les competències... (continua)

  1 de març de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Del 26 al 28 de febrer els alumnes de 1r,2n i 3r de l’ESO marxen a la Molina. Durant tres dies gaudiran de diferent activitats; podran esquiar tot el dia, tindran dues hores diàries de... (continua)

  26 de febrer de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO

 • Aquest curs, per segona convocatòria, els alumnes de quart d'ESO assistiran, el proper dia 2 de març, a la fira internacional Mobile World Congress: Yomo. Durant la visita... (continua)

  26 de febrer de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • El proper diumenge 25 de febrer l'escola fa una segona jornada de portes obertes. Però a diferència de la primera, que va tenir lloc el mes de desembre passat, en aquesta ocasió... (continua)

  20 de febrer de 2018

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • A l’escola hem instal·lat un rocòdrom al pati de la planta baixa per poder gaudir dels avantatges de l’escalada sense sortir del centre. A més de ben segur d’esdevenir... (continua)

  15 de febrer de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • La unitat didàctica que ens ocupa aquest mes és el Carnaval, i durant aquests dies hem estat complint les consignes que ens ha anat deixant el Rei Carnestoltes.El dilluns vam venir tots/es... (continua)

  13 de febrer de 2018

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Com ja és tradicional cada any en aquestes dates, els alumnes de 2n d'ESO del nostre centre han visitat la planta embotelladora que la companyia Coca-cola té a Martorelles i que està... (continua)

  13 de febrer de 2018

  Carles Díaz
  Tutor 2n ESO

 • Benvolgudes famílies, Us recordem que a les 17:30 del proper dijous dia 22 es faran les segones reunions de pares d´alumnes de 1r, 2n i 3r d´ESO. La reunió de 4t ESO es farà... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • El concurs de matemàtiques Pangea va dirigit a alumnes de 4t d’educació Primària fins a 2n de Batxillerat.Consisteix a fer unes proves preliminars a l’escoles i els millors... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Gloria Carreras
  Tutora de 6èP

 • Gràcies al joc, els nens i les nenes desenvolupen la imaginació, la capacitat creativa...El joc és el nucli central del desenvolupament. Mentre juguen, experimenten de manera segura,... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Tothom tenim implícites unes capacitats socials i emocionals que de vegades no sabem com reflectir en el nostre dia a dia. A l’escola propiciem que els nostres alumnes desenvolupin aquestes... (continua)

  8 de febrer de 2018

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5èP

 • Un any més, els nostres alumnes de 2n curs d’ESO participaran en el Concurs Literari de Relat Breu, tant en llengua catalana com en castellana, que organitza Coca-Cola i que aquest any arriba... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • A l'escola fa uns dies que estem molt nerviosos. Sabeu per què? El Rei Carnestoltes està a punt d'arribar. Aquesta darrera setmana ja hem decorat les màscares... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Judith Miron
  Mestra de primària.

 • Aquest segon trimestre, a les classes de Science estem treballant els transports. Com ja sabeu, aquestes classes, són en anglès i un cop per setmana.Els darreres dies hem estat treballant... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra de Primària.

 • L'Escola Arrels-Blanquerna posa de manifest un dels seus valors essencials -ser col·laborador- participant des de fa anys al Consell dels Infants de Badalona.Enguany, a més, està... (continua)

  29 de gener de 2018

  Silvia Romero
  Mestra de primària.

 • A la classe de xinès els alumnes aprenem moltes paraules noves, però també descobrim moltes coses relacionades amb la cultura xinesa.L’última sessió ha estat dedicada... (continua)

  29 de gener de 2018


  Mestra de primària.

 • Els avis, aquells sers entranyables que sempre estan al nostre costat, que ens ajuden i estimen per sobre de tot. Aquelles persones que des de la seva experiència i saviesa ens inculquen per un... (continua)

  29 de gener de 2018

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • La nostra professora de xinès, la Ming, va sortir a la televisió CCTV de Xina donant classe als alumnes de l’escola Arrels-Esperança.El programa tracta sobre com es transmet... (continua)

  26 de gener de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Els propers dies 6 i 7 de febrer, els alumnes de 4rt d’ESO d’Arrels Blanquerna realitzaran els exàmens de competències bàsiques proposats per la Generalitat de Catalunya.Aquestes... (continua)

  23 de gener de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor 3r ESO d

 • Ahir dijous dia 18 de gener, la psicòloga de la escola, Sílvia Valdespino, va oferir una conferència als pares de cicle inicial de l’escola. La xerrada plantejava com conjugar... (continua)

  20 de gener de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • La propera setmana una parella dels agents de la Guàrdia Urbana de Badalona ens visitaran per dur a terme conferències sobre Educació Viària a la nostra escola.Com en cursos... (continua)

  19 de gener de 2018

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • A expressió escrita de 5é E.P estem escrivint un munt d’històries d’aventures, fantàstiques o terrorífiques, inventades o vivències personals... (continua)

  15 de gener de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO

 • A l’ escola coneixem la importància de la lectura en el desenvolupament cognitiu dels infants. Però també sabem que serveix per treballar la intel·ligència... (continua)

  15 de gener de 2018

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Coincidint amb l’estrena del nou any 2018 ens hem fet el propòsit d’aportar el nostre granet de sorra amb un senzill, però alhora eficaç gest: substituir el paper... (continua)

  11 de gener de 2018

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • Després del Nadal i de viure aquestes dates tan entranyables acompanyats de les nostres famílies, cagar el tió, menjar el raïm i rebre l’esperada visita dels Reis Mags comencem... (continua)

  11 de gener de 2018

  Mireia Garcia
  Tutora P5

 • Després d’uns quants dies de descans, ja som a l’escola. Com cada any, aviat arribaran les sortides a la biblioteca.Durant els mesos de febrer i març, els nens i nenes de P-5,... (continua)

  11 de gener de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra educació infantil.

 • Com a colofó final i per donar pas a les merescudes festes nadalenques, els alumnes de 6è de Primària van anar al Mercat de Pomar-Morera a oferir les nadales que han estat preparant... (continua)

  29 de desembre de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • Benvinguts a la missió Apilo XII, el contenidor coet que fa que les piles esgotades arribin al Planeta Reciclatge!Com ja sabeu, la nostra escola se suma a la proposta de cuidar del nostre Planeta,... (continua)

  22 de desembre de 2017

  Laura Vazquez
  Tutor 3r E.P D

 • Aquest any des de l’Escola Arrels-Blanquerna us volem felicitar les festes d’una manera molt especial.Poden veure la nostra felicitació en aquest vídeo:

  20 de desembre de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • 20 de desembre de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • Ja hem acabat el primer trimestre i, us poden assegurar que, hem treballant de valent durant aquests tres mesos. Vam començar repassant els aprenentatges adquirits el curs anterior i hem continuat... (continua)

  18 de desembre de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r E.P. D

 • El curs passat els nens i les nenes de FINLÀNDIA ‘06 van participar amb la Teacher Natalie en un projecte col·laboratiu la plataforma... (continua)

  17 de desembre de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de primària.

 • Dilluns passat a la tarda, el Rafa, en Roger i la Laura, alumnes de 3r de la ESO, acompanyats de la directora, vam anar a la classe de 6è de Primària a donar informació sobre l’etapa... (continua)

  12 de desembre de 2017

  Marta G., Marina G., Marc B., Laura G., Rafa B. i Roger M.
  Escoles Arrels

 • Quins nervis, els nostres petits actors ja estan preparats!!!El dia 13 de Desembre, els nens de P-3 a les 15’15h penjaran en el seu arbre de Nadal els millors desitjos per l’any... (continua)

  12 de desembre de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora de P4

 • El proper dissabte 16 de desembre de 11:00h a13:00h, tindrà lloc a la nostra escola, la Jornada de Portes Obertes d’aquest curs 2017-2018. Com cada any tota l’escola estarà guarnida... (continua)

  11 de desembre de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis d’EI/EP

 • El tió consisteix en una tradició molt arrelada.Dies abans del dia de Nadal s’agafa un tros de soca o branca gruixuda i es col·loca en algun racó de casa amb... (continua)

  5 de desembre de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Christmas is almost here! Ja s'apropa el Nadal! Els nens i les nenes de l'escola ja estan ansiosos per l'arribada del Nadal. Fa dies que els alumnes estan preparant els festivals... (continua)

  4 de desembre de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de primària.

 • Amb l'arribada de la Tardor, les fulles cauen dels arbres quan bufa el vent, i per aquest motiu, hem sortit un matí a fer una passejada pel barri i hem anat al parc. Pel camí... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 de novembre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Hem celebrat a la Llar la festa del color vermell i havíem de venir tots vestits d'aquest color. Durant tot el matí hem estat veient el món a través del color... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de novembre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Potenciar i treballar la psicomotricitat en la petita infància és clau pel desenvolupament motriu, cognitiu, comunicatiu i afectiu dels més petits de l’escola.A través... (continua)

  28 de novembre de 2017

  Elena Zarauza
  Mestra de Psicomotricitat

 • A la Secretaria de l’escola tenim exposada la magnífica cistella de Nadal que els alumnes de 4t d’ESO de les escoles Arrels rifen en benefici del viatge a Roma que realitzaran al tercer... (continua)

  28 de novembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Un dels compromisos de la nostra escola és preparar els alumnes per a les demandes actuals i aprofundir en l’aprenentatge gràcies a la integració de les noves tecnologies... (continua)

  27 de novembre de 2017

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • El dimecres 22 de novembre, els alumnes de 3r vam visitar el Museu del Ferrocarril situat a Vilanova i la Geltrú.Primer, vam veure un vídeo molt interessant sobre la història i l’evolució... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 de novembre de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Des del dijous 23 al dimecres 29 de novembre els alumnes de l’ESO fan els exàmens finals del primer trimestre. És molt important organitzar-se amb un pla d’estudis tenint... (continua)

  21 de novembre de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundària

 • Amb motiu de Santa Cecília, patrona de tots els músics, l’Escola celebra la “Setmana de la música”.Durant la setmana, totes les entrades i sortides dels més... (continua)

  21 de novembre de 2017

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de mùsica

 • S’acosta santa Cecília, la patrona dels músics. Amb aquest motiu i com cada any, tots els alumnes de l’escola es preparen per rebre la “setmana de la música”.Els... (continua)

  20 de novembre de 2017

  Elena Zarauza
  Mestra de mùsica

 • Segons el Pla estratègic i d’educació en valors de la nostra escola, durant el curs escolar es realitzen un seguit de conferències i tallers.La finalitat d’aquestes conferències... (continua)

  13 de novembre de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Canvis i noves experiències és el que estan experimentant aquest any els nostres estimats alumnes de Dinamrca’05.Aquest dijous 16 de novembre celebrarem possiblement una de les... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de novembre de 2017

  Eva Serralta
  Tutora de 1r ESO

 • Divendres 3 de novembre els alumnes de 4t d’ESO van rebre la visita de la Sra Basi - presidenta de BASI, S.A. -que a partir del programa Escola i Empresa de la fundació FemCat els va parlar... (continua)

  6 de novembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Avui a la classe d’educació física, els nens i nenes de P-4 hem fet un circuit en el qual hem pogut posen pràctica totes les nostres habilitats motrius.Cal recordar, que ens... (continua)

  5 de novembre de 2017

  Ariadna Santos
  Mestra d'infantil

 • A l’escola ja fa anys que utilitzem la plataforma educativa Moodle que és un sistema que possibilita la creació d'entorns de treball orientats a l'aprenentatge.... (continua)

  5 de novembre de 2017

  Eva Serralta
  Tutora de 1r ESO

 • El dia 31 d’octubre els nens/es d’Infantil i Primària vam viure una tarda molt especial, la senyora Maria Castanyera va venir a visitar-nos a la nostra escola.Hem estat esperant la seva... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 de novembre de 2017


  Escoles Arrels

 • Ahir va ser un dia molt divertit a la Llar! Les granotes i els pollets ens vam convertir en cuiners!Davantals, massa preparada, ametlles, coco, xocolata... tot llest per fer panellets! Vam... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 d'octubre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Des de les primeres setmanes d'aquest curs acadèmic, cadascun dels quatre cursos de l'ESO tenen escollits els seus delegats i subdelegats, que fan una funció molt important de representació... (continua)

  30 d'octubre de 2017

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • El passat dimecres 25 d’octubre els nens i les nenes de primer d’Educació Primària vam anar a Arenys de Munt a fer la nostra sortida de la tardor.Només arribar vam esmorzar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 d'octubre de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • Benvolgudes famílies.El passat dia 19 d’octubre vam oferir el curs de Formació Digital per a Famílies per tal de facilitar-vos, mostrar i compartir les eines informàtiques... (continua)

  23 d'octubre de 2017

  Silvia Romero
  Professora de Secundària

 • Seguint amb la nostra dinàmica i en el marc de la previsió de riscos, el proper 26 d’octubre tindrà lloc el primer simulacre d’evacuació de l’escola d’enguany,... (continua)

  23 d'octubre de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • Ja ha arribat la tardor i el proper dimarts, dia 24 d’octubre, els alumnes de 3r ESO D realitzaran una excursió a Santa Coloma de Farners, on visitaran un rierol de muntanya en el que podran... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  23 d'octubre de 2017

  Óliver Jabato
  Tutor 3r ESO D

 • Els nens/es d’infantil durant aquests dies a l’aula estem treballant la tardor i totes les seves característiques; cauen les fulles, surten els bolets, els tipus de fruits secs... portem... (continua)

  20 d'octubre de 2017

  Mireia Garcia
  Tutora de p5

 • El dia 23 d’octubre, els nens i nenes de 2n d’EP, faran la tradicional sortida de tardor al Parc de Collserola. És un lloc emblemàtic del nostre entorn, a prop del Tibidabo, convertit... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  19 d'octubre de 2017

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n EP

 • El proper divendres 20 d’octubre els nostres alumnes de 3r de Primària i 4t d’ESO tenen prevista una sortida al Badalona Film Festival (FILMETS). Enguany se celebra la 43a edició... (continua)

  18 d'octubre de 2017

  Imma López
  Tutora 4t ESO D

 • La Tardor ja ha arribat i amb ella, la Castanyada.A la Llar estem treballant durant aquest mes aquesta festa tradicional. Primer, vam explicar el conte de la Castanyera i la vam ajudar a ficar totes les... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 d'octubre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Els jocs matemàtics són una eina lúdica que facilita l’assoliment dels continguts de l’assignatura de matemàtiques. Si algú havia pensat que les matemàtiques... (continua)

  11 d'octubre de 2017

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP-D

 • Un dels principis per millorar la convivència d'una organització és la prevenció. A l'escola ens hem proposat implantar aquest principi i, per aquesta raó,... (continua)

  11 d'octubre de 2017

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Hem començat el curs amb moltes ganes i a l'aula digital a infantil ja comencem a orientar-nos de nou amb l'ordinador i els iPads. A la classe realitzem jocs en anglès amb... (continua)

  9 d'octubre de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de primària.

 • El passat divendres 6 d’octubre vam rebre a Blanquerna els alumnes alemanys participants enl’intercanvi Stadtteilschulebergedorf- Escoles Arrels. Després de donar-los la benvinguda a... (continua)

  8 d'octubre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • És de tots ben sabut, que la nostra pàgina web escolesarrels.com és,... (continua)

  2 d'octubre de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • Ara començarem les classes de reforç i recuperació per ajudar als nostres alumnes a assolir els continguts.Cada dia els nostres alumnes pugen un petit graó amb el seu treball,... (continua)

  2 d'octubre de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5èP

 • “La Nostra Mar”, la mar Mediterrània que banya les nostres costes i les de països que pertanyen a Europa, Àfrica i Àsia ha estat bressol de civilitzacions com romans,... (continua)

  2 d'octubre de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora de 6èP

 • L’Escola Arrels Blanquerna segueix implicada en l’ús de les TIC a les aules com a resposta a la societat en la qual vivim.Està demostrat que l’ús d’estratègies... (continua)

  25 de setembre de 2017

  Miquel Carreras
  Mestre de primària.

 • A l’Escola Arrels Blanquerna comptem amb un Departament Psicopedagògic que complementa el seguiment tutorial en el procés de desenvolupament personal i acadèmic dels alumnes... (continua)

  25 de setembre de 2017

  Laura Monsonís
  Psicologa

 • Durant els primers anys de vida es disposa d' una gran plasticitat neuronal i de la millor disposició per adquirir coneixements.És per això que a l'etapa d' Educació... (continua)

  25 de setembre de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Per aquells pares i mares que us incorporeu a la nostra escola enguany, i així també com a recordatori pels que ja fa temps que ens acompanyeu...La pàgina web d'Escoles Arrels... (continua)

  18 de setembre de 2017

  Silvia Romero
  Mestra de primària.

 • L’escola no és únicament un entorn en el que es transmeten coneixements als alumnes sinó que també se’ls hi transfereixen tot un seguit de valors personals i socials... (continua)

  18 de setembre de 2017

  Mireia Garcia
  Tutora de P5

 • Com ja sabem l’anglès és una assignatura imprescindible i necessària avui en dia. Per aquest motiu, a la nostra escola destinem moltes hores al treball de la llengua anglesa,... (continua)

  18 de setembre de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Avui, és el nostre primer dia a primer de l’ESO. Tenim nous horaris, nous llibres i també assignatures diferents; com per exemple, Tecnologia en anglès. A més, hi ha professors... (continua)

  13 de setembre de 2017

  Alumnes 1r ESO D. Érika Lara Martínez i Héctor Soto Cabello.
  Escoles Arrels

 • Com alguns de vosaltres recordareu, el curs passat l'Escola Arrels Blanquerna va participar en un nou projecte: la gravació i edició d'un video sobre la nostra escola. Els alumnes... (continua)

  13 de setembre de 2017

  Silvia Romero
  Mestra primària

 • Benvolgudes famílies, ja han sortit les resolucions de les beques de menjador. Per a més informació demanar a secretaria per la Sra. Yolanda.

  12 de setembre de 2017

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Ja fa uns quants dies que hem començat a la Llar i, tot i que encara ens costa el moment de separació amb els pares, després ens ho passem molt bé. A poc a poc, anem coneixent... (continua)

  12 de setembre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Què ràpid ha passat l' estiu. Sembla que era ahir quan ens acomiadàvem dels alumnes i els hi desitjàvem bones vacances. Doncs sí, els dies de platja i de descans,... (continua)

  11 de setembre de 2017

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Preparats, llestos, ja! Ja ho tenim tot enllestit per acollir als nostres estimats alumnes, les classes ja estan decorades, tots els llibres a punt i tot els materials necessaris per fer d’aquest... (continua)

  11 de setembre de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • Benvolgudes famílies, els anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2017-18. El termini... (continua)

  5 de setembre de 2017

  Carles Díaz
  Sots-director

 • Benvolgudes famílies, amb l’arribada de setembre, tornem a començar un nou curs escolar. Amb molta il·lusió us donem la benvinguda tot recordant-vos un seguit de dates:... (continua)

  3 de setembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Benvolgudes famílies, amb l’arribada de setembre, tornem a començar un nou curs escolar. Amb molta il·lusió us donem la benvinguda tot recordant-vos un seguit de dates:... (continua)

  3 de setembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Benvolgudes famílies, amb l’arribada de setembre, tornem a començar un nou curs escolar. Amb molta il·lusió us donem la benvinguda tot recordant-vos un seguit de dates:... (continua)

  3 de setembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • L’estiu ja ha arribat i els més petits de l’escola Arrels Blanquerna, els nens i nenes de la llar d’infants ens van convidar a veure una demostració d’alguns balls... (continua)

  17 de juliol de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, El curs ara sí que ja s’ha acabat. Arriba el moment en el qual els alumnes, després de molts mesos de treball i esforç, han de descansar i fer altres... (continua)

  22 de juny de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis secundària

 • Tot s’acaba més tard o més d’hora. Si no fos així res mai no començaria. Per als alumnes de 6è de Primària finalitza una etapa i s’inicia una... (continua)

  22 de juny de 2017

  Miquel Carreras
  Mestre de primària

 • Sembla que va ser ahir, però ja ha passat tot un curs; un curs amb un munt d’il·lusions i de ganes de realitzar una bona feina. Ha sigut un continu d’activitats, celebracions,... (continua)

  22 de juny de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • De nou estem arribant al final del curs!Tot fa olor de vacances, platja, descans, celebracions...Alguns nivells hem arribat al final de l’etapa que cursem i volem celebrar el pas a la següent... (continua)

  17 de juny de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora 5è EP

 • El passat divendres 9 de juny les noies i els nois de 1ESO van anar a conéixer el el parc temàtic esportiu Open Camp, que es situa a l'Anella Olímpica de la ciutat de Barcelona.Tot... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de juny de 2017

  Silvia Romero
  Professor de Secundària

 • Del 9 al 15 de juny es realitzaran els Treballs de síntesi de primer, segon i tercer de l'ESO. Aquest curs s'ha canviat tant el tema com el format per fer-los més dinàmics,... (continua)

  12 de juny de 2017

  Robert Madrazo
  Tutor de 2n ESO

 • Aquest curs hem fent un munt d’activitats però això encara no s’ha acabat!Durant aquesta setmana realitzarem els jocs d’aigua amb els alumnes d’Infantil... (continua)

  12 de juny de 2017

  Eva Serralta
  Mestre de primària

 • La psicomotricitat i la dansa ocupen un lloc destacat en l’educació infantil, sobretot durant els primers anys de la infància ja que permeten el desenvolupament tant a nivell motor,... (continua)

  11 de juny de 2017

  Mireia Garcia
  Mestra de Primària

 • El passat 31 de maig, com a acomiadament de l’extraescolar de zumba, va tenir lloc a la sala d’actes de l’escola una exhibició de diferents balls per part de les nenes que realitzen... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de juny de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • Ja queda molt poc per acabar el curs i, ja que hem treballat molt, volem gaudir d’un migdia especial a l’escola. Així que el proper divendres dia 16 celebrarem l’última... (continua)

  6 de juny de 2017

  Laura Vazquez
  Escoles Arrels

 • Ja s'albira a la llunyania el final dels curs. Però això no significa que s'acabi l'activitat a l'escola, ja que enguany del 26 de juny al 21 juliol oferim un casal d'estiu... (continua)

  6 de juny de 2017

  Miquel Carreras
  Mestra de primària

 • El dimecres dia 17 de maig, els nens i nenes de 5è de Primària vam anar al Delta del Llobregat a conèixer la seva formació i transformació.La monitora ens va explicar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 de maig de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora 5è EP D

 • Encetem la recta final! Els nostres alumnes de l’ESO començaran ben aviat les proves corresponents al 3r trimestre. Els més veterans, 4t ESO, les realitzaran entre el dijous 25 i el... (continua)

  29 de maig de 2017

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • El passat dimarts 16, els alumnes de sisè, van anar a Sant Miquel del Fai.Només arribar, vam esmorzar i vam anar a la petita església gòtica. Els monitors ens van explicar que... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de maig de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • Com ja sabeu, contemplat en un dels eixos principals de l'escola, està la integració del mòbil com a eina d'investigació i consulta a l'aula.Els nois i noies... (continua)

  29 de maig de 2017

  Silvia Romero
  Professora de Secundària

 • A la nostra escola entenem la diversitat com les característiques que cada persona té que la fan única. Cada alumne té una manera particular d' aprendre, d' entendre... (continua)

  29 de maig de 2017

  Laura Monsonís
  Psicòloga

 • Enguany la nostra escola ha participat en el concurs de dibuix per Ed. Primària organitzat per Badamoni amb motiu de les Festes de Badalona i amb la particiació d’altres escoles... (continua)

  28 de maig de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • Santa Cecília, la Castanyada, Emissaris Reials, Dia dels Avis, Carnestoltes... a l’escola totes aquestes celebracions no serien possibles sense la implicació dels nostres alumnes, que... (continua)

  24 de maig de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • A la classe de P-3 tenim artistes... Picassos, Dalís, Gaudís...sí, sí que bé treballen, pinten,modelen aquests nens.Partint del lema parlant ens entenem tenim a l'aula... (continua)

  22 de maig de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora P3 D

 • Avui, a l'assignatura optativa de Cultura Clàssica de segon de l'ESO hem començat la presentació dels projectes multimèdia trimestrals. Cada grup de 2/3 alumnes va... (continua)

  21 de maig de 2017

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • Aquesta setmana hem celebrat la festa del color verd i havíem de venir tots vestits d'aquest color. Durant tot el matí hem estat veient el món a través del color... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de maig de 2017

  Tania Bascón
  Mestre de la Llar

 • Els alumnes de 3r vam visitar Arbúcies, un preciós poble del Montseny.Primer, vam fer una visita guiada pel Museu Etnològic on ens van explicar interessants i misterioses llegendes... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de maig de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Termini únic de presentació: Fins al 9 de Juny de 2017.· Per a alumnes ja matriculats al centre.· Per a alumnes nous al centre i ja admesos (llistes publicades el 2 de... (continua)

  19 de maig de 2017

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Benvolgudes famíliesEl 10 de maig la classe de 2n EP van fer la sortida de primavera a “Catalunya en Miniatura” (Sant Feliu de Llobregat). Ens ho vam passar molt bé fent l’itinerari,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 de maig de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis d'infantil i primària

 • Us demanen permís els vostres fills per penjar fotos a Whatsapp? Tenen compte d’Instagram? Fan servir Snapchat?... tenen 14 anys? Amb un seguit de preguntes com aquestes va començar... (continua)

  16 de maig de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Des del proper dijous 18 fins al dimarts 23 tindran lloc les proves extraordinàries de maig per als alumnes d’educació secundària amb matèries pendents de cursos anteriors.... (continua)

  16 de maig de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Com a sortida de Primavera vam anar a passar un dia a la Granja Can Plana. Estàvem molt emocionats per veure tots aquells animals que hem estat treballant durant aquestes setmanes a la Llar.Vam... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 de maig de 2017

  Tania Bascón
  Mestre de la Llar

 • Portem unes setmanes treballant a la classe el projecte dels Astronautes i hem estat aprenent un munt de coses que desconeixíem sobre l’espai. El passat dimecres 10 de maig vam poder fer realitat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 de maig de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de P5

 • La nostra participació al concurs matemàtic promogut per Matemáticas Pangea España ha donat els seus resultats i ens fa sentir orgullosos de la nostra tasca.Una de les nostres... (continua)

  15 de maig de 2017

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • El dilluns, dia 8 de maig de 2017, va arribar el desitjat moment de donar inici a una de les activitats més icòniques i enriquidores de l’any escolar per als nostres alumnes: les... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de maig de 2017

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Estem molt emocionats!A 5è de Primària estem participant en un nou projecte de la televisió de Badalona, on nosaltres, a més de ser els protagonistes som els creadors d’un... (continua)

  10 de maig de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora 5è EP D

 • Un any més, la nostra escola participa al Consell... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  8 de maig de 2017

  Silvia Romero
  Mestra de Primària

 • Els nens i nenes de primer hem anat a Santa Coloma de Cervelló a visitar la Colònia Güell.Tots ens ho hem passat molt bé i hem pogut visitar els llocs més importants com... (continua)

  8 de maig de 2017

  Lorena Medina
  Tutor de 1r EP D

 • La Primavera ja ha arribat i amb ella les sortides que tant agraden a petits com a grans. Les sortides escolars són una experiència molt enriquidora ja que, durant un dia els alumnes comparteixen... (continua)

  5 de maig de 2017

  Mireia Garcia
  Mestra de Primària

 • El nostre pla lector és, sens dubte, un dels senyals d’identitat més significatius de la nostra escola. Gràcies a la lectura els nostres alumnes són capaços... (continua)

  2 de maig de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de P5

 • Un any més hem gaudit a l’escola de la Jornada de la Ciència.Els nens i nenes de tota l’escola han participat de l’esdeveniment des de diferents punts de partida segons... (continua)

  30 d'abril de 2017

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • Ha arribat el moment!Durant els dies 4 i 5 de Maig els alumnes de 6è EP faran les proves de Competències Bàsiques de la Generalitat. Són unes proves estàndard a... (continua)

  28 d'abril de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora 6è EP

 • Aquesta setmana hem celebrat la Jornada de la Ciència a la Llar. Ens ho hem passat molt bé experimentant amb diferents materials.Primer vam conèixer quins eren els colors secundaris... (continua)

  28 d'abril de 2017

  Tania Bascón
  Mestre de la Llar

 • Els nostres alumnes de 4t ESO viatjaran a Londres del 2 al 6 de maig a fer el seu esperat viatge de fi de curs, que serà la culminació de l’etapa de Secundària .Serà... (continua)

  28 d'abril de 2017

  Eva Serralta
  Professora de secundària

 • Els nois i les noies de 3r d’ESO, inspirats en el tema “Què en penses dels perills que tenen els jocs violents d'ordinador en la vida real?”, han realitzat... (continua)

  27 d'abril de 2017


  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 1r d’ESO han inventat la lletra d'una canço aprofitant una melodia d’una cançó coneguda, fent referència al tema treballat a classe:... (continua)

  27 d'abril de 2017

  Laura Monsonís
  Professor de Secundària

 • Ja ha arribat la Primavera i amb ella, els camps s'han omplert de flors de molts colors.Les granotes hem anat a la floristeria del barri a veure quantes floretes hi havia. Hem vist tulipes, geranis,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 d'abril de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Dimecres passat, el dia 19 d'abril, vam fer una sortida amb els nostres alumnes de 1ESO.Es tractava d'anar a viure l'experiència del Virtual Escape Room. Emmarcada dins de les propostes... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 d'abril de 2017

  Silvia Romero
  Professora Secundària

 • Els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària també han fet els seus contes per Sant Jordi aquí els teniu esperem que us agradin.DESPRÉS DE LA TEMPESTA VE LA CALMA.Tot... (continua)

  25 d'abril de 2017


  Escoles Arrels

 • Tot just acaba de començar la primavera i a classe ja estem aprenent moltes coses sobre aquesta estació.Un dels temes del llibre del Tinet ens ensenya molt sobre les plantes. Les seves necessitats,... (continua)

  25 d'abril de 2017

  Olga Pons
  Tutora de P4

 • Ja estem començant l’últim trimestre del curs escolar i seguim treballant de valent per poder gaudir finalment d’unes merescudes vacances d’estiu.Amb cinquè de primària... (continua)

  25 d'abril de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6èP

 • Durant una setmana els alumnes de 3r de Primària han estat treballant les diferents assignatures a través d’un Projecte interdisciplinari sobre Dinosaures. Per aquest motiu, els alumnes... (continua)

  25 d'abril de 2017

  Laura Vazquez
  Tutor de 3r EP D

 • Com tots sabem la manera més divertida d’aprendre és jugant. És per això que, a Jocs matemàtics els nens i nenes gaudeixen de l’experiència de realitzar... (continua)

  23 d'abril de 2017

  Lorena Medina
  Tutor de 1r EP D

 • El diumenge és Sant Jordi i els carrers s’ompliran de roses i llibres.A la Llar, hem celebrat el 2n concurs de dibuix. Els més petits de l’escola, amb l’ajuda dels pares,... (continua)

  23 d'abril de 2017

  Tania Bascón
  Mestre de la Llar

 • Sant Jordi a BlanquernaAvui divendres, dia 21 d’abril de 2017, els alumnes d’Escoles Arrels Blanquerna han celebrat la tradicional diada de Sant Jordi al nostre centre.Aquest any hem gaudit... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 d'abril de 2017

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Els alumnes de 5è de Primària han fet una interpretació lliure sobre el tema de la redacció a partir de la reflexió següent:“Com s'ho fan un... (continua)

  18 d'abril de 2017


  Escoles Arrels

 • Els tres peluixos màgicsHi havia una vegada, una nena que es deia Martina que, per Reis, va demanar dos peluixos. El dia cinc,... (continua)

  18 d'abril de 2017


  Escoles Arrels

 • Ja queda molt poquet! Aviat ens reunirem tots els nens d' Educació Infantil en una aula.I esperarem molt contents i en silenci...La porta de l'aula s'obrirà... (continua)

  18 d'abril de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora P3D

 • Els alumnes de 3r i 4t de Primària han fet una interpretació lliure sobre el tema de la redacció a partir de la reflexió següent: “La gestió de... (continua)

  10 d'abril de 2017


  Escoles Arrels

 • Fa uns dies van tenir a l’escola una conferència oferida per la Fundació Caritas, titulada “Posa’t les piles”. Al principi semblava que anava a ser un tema ecològic,... (continua)

  6 d'abril de 2017

  Gloria Carreras
  Tutor de 5è EP D

 • Quart dia: Excursió a Hamburg Divendres dia 31 ens vam trobar ben d’hora a l’estació de tren de Bergedorf per anar plegats a visitar la ciutat d’Hamburg, a uns vint minuts... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 d'abril de 2017

  Mónica Ranz
  Directora d'Arrels-Blanquerna

 • Aquest any per Sant Jordi, els alumnes de 1r i 2n de Primària han dibuixat una escena del seu conte preferit. I aquí en teniu una petita mostra de cada classe.           

  4 d'abril de 2017


  Escoles Arrels

 • Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, els alumnes d'E. Infantil han dibuixat diferents escenes del conte. I aquí en teniu una petita mostra de cada classe.             

  4 d'abril de 2017


  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 2n d ' ESO ja han acabat la cançó sobre el joc dels nens refugiats. Nens que dibuixen cases... dibuixen somnis, volen anar a escola i recuperar la seva vida...nens que... (continua)

  2 d'abril de 2017

  Laura Monsonís
  Professora de secundària

 • Hem començat una nova activitat a l’escola: l’hort com a recurs pedagògic. L’hort escolar és una eina que afavoreix i contribueix a l’educació mediambiental... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  2 d'abril de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis d'infantil i primària

 • El proper 6 d’abril, els alumnes de 2n d’EP seran protagonistes d’una de les festes més tradicionals catalanes:” La Cantada de Caramelles”. Cantaran una sèrie... (continua)

  2 d'abril de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis d'infantil i primària.

 • Aquestes són les redaccions seleccionades per participar en els jocs florals:   El partit de l'any Moltes vegades, veient alguns partits... (continua)

  31 de març de 2017

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • El passat dilluns 27 de marc la psicòloga Anna Palol, de la Fundació Alcohol I Societat, va oferir una xerrada a les famílies de cicle superior i educació secundària... (continua)

  30 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • El passat dijous els alumnes de 3r de Primària, acompanyats per dos agents de la Guàrdia Urbana, van realitzar una sortida en autobús fins la comissaria de la Guàrdia Urbana... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de març de 2017

  Laura Vazquez
  Tutor de 3r EP D

 • Alguns dels nostres alumnes de 3r d’ESO es troben d’intercanvi a Hamburg. Des d’Alemanya ens fan un petit resum de les activitats que estan realitzant: Dia 1: Hem arribat a Hamburg! A... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora d'Arrels-Blanquerna

 • El proper dimecres 29, a la classe de P-5, vindran a fer-nos un taller sobre salut dental. Ara que ens comencen a caure les dents de llet, hem de saber cuidar les noves, ja que les mantindrem durant... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 de març de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora P5D

 • Dintre de la formació integral que oferim als nostres alumnes una part molt important són els coneixements financers. Per aquest motiu els alumnes de quart d’ESO participen als tallers... (continua)

  27 de març de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis secundària

 • Una nena que no pot sortir al carrer per jugar perquè està a l'hospital. Estigueu atents per veure el nostre vídeo: www.youtube.com/watch?v=1ZCjtMIzz-Y

  27 de març de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestre de primària

 • A la classe dibuixem què passa quan ningú no vol jugar amb un nen. Ho hem aprofitat per parlar sobre si som capaços de jugar amb tots els nostres companys, o només amb... (continua)

  27 de març de 2017

  Miquel Carreras
  Mestre de primària

 • L’alumna Marina González de 4r ESO ha guanyat la panera pro-viatge final de curs. Des de les Escoles Arrels volem felicitar... (continua)

  27 de març de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Tutor de 4t ESO D

 • En els nostres dibuixos mostrem que no sabem perdre o guanyar en el joc. De vegades, ens passa però sempre aprenem a posar-nos d’acord i a gaudir simplement dels nostres jocs!

  27 de març de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutor de 6è EP D

 • Ahir les granotes vam anar al teatre! Era la nostra primera sortida en autocar i estàvem molt expectants. Hem vist una obra musica en anglès anomenada “Pirates for Tea”.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  27 de març de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Dimecres, dia 22 de març, els alumnes de l’ESO han anat al teatre Blas Infante per veure una adaptació d’un dels clàssics de la literatura castellana, “La Celestina”.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  27 de març de 2017

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • Benvolgudes famílies, el proper dijous 23 de març comença el període de preinscripció pel curs 2017-2018 i dura fins el 4 d’abril. Durant aquest període... (continua)

  21 de març de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • A la classe de 4t fa temps que estem assajant un mini teatre sobre la importància de saber perdre i l'amistat. Estigueu pendents per poder veure el vídeo! https://www.youtube.com/watch?v=byAIcezJiHw

  20 de març de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de primària

 • Enguany per primera vegada els nens i nenes de sisè aniran de visita a la fàbrica del Cacaolat. Ja amb ganes d'esbrinar la història d'aquesta beguda tan popular i tan pròpia... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de març de 2017

  Silvia Romero
  Mestra de Primària

 • Des del Departament de llengua anglesa i com a activitat contemplada en el Pla Anual, hem organitzat una sortida al teatre per veure una obra en anglès.Els alumnes de P3 gaudiran d' un musical... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de març de 2017

  Olga Pons
  Tutor de P4 D

 • A l’ESO també hem fet nostra la celebració de l’English Week . L’Anglès ha esdevingut la llengua de comunicació per realitzar activitats diverses com esports... (continua)

  19 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Quina pasada!
  Ho hem passat molt bé durant l'English week! Hem après moltes coses d'Irlanda i hem trobat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 de març de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de Primària

 • La setmana passada, els nens i les nenes de 2n i 3r de Primària van participar en un taller sobre l’aigua molt interessant; realitzat a càrrec d’una educadora d’Aigües... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  17 de març de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora 3r E.P

 • A la classe de 5è fa temps que estem assajant un mini teatre sobre nou amics i les diferències i capacitats que les persones poden tenir. Estigueu pendents per poder veure el vídeo! https://www.youtube.com/watch?v=ebXGdc74wtU

  16 de març de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestre de primària

 • Com ja sabeu, aquestes darreres setmanes de febrer i març, els nens i nenes de P-5, 1r i 2n hem anat a visitar la biblioteca de Pomar. El projecte “El gusta per la lectura” és... (continua)

  15 de març de 2017

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r E.P. D

 • Dins de la preparació d’activitats per la celebració de Sant Jordi, hem volgut reflectir el treball d’educació en Valors del nostre centre tot proposant temes que portin... (continua)

  15 de març de 2017

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • Entre tots podem aconseguir que els somnis dels nens amb discapacitats es compleixin, per això ens hem de posar mans a la obra i actuar!

  15 de març de 2017

  Gloria Carreras
  Tutor de 5è EP D

 • Encara que amb uns dibuixos no resolem tots els problemes, sí que ens permeten sentir-nos a prop dels nens i nenes que voldrien poder jugar com nosaltres.

  15 de març de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutor de 6è EP D

 • Tot i que el progrés és meravellós, els jocs dels nostres avis ens han provocat desitjos de tornar enrere per gaudir com ells!

  15 de març de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutor de 6è EP D

 • Aquest any els nens i nenes de sisè han escrit un conte per Sant Jordi. El tema central ha estat els jocs dels anys '50. Quina meravella és descobrir un altre temps! Un temps que els... (continua)

  14 de març de 2017

  Silvia Romero
  Mestre de primària

 • Els alumnes de 1r i 2n de l’ESO es troben en ple procés creatiu fent els últims retocs abans de gravar els diàlegs en anglès que han preparat per Sant Jordi. D’aquí... (continua)

  14 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • A Oral Expresssion els alumnes de 4t d'ESO han començat a preparar una petita obra en anglès on escenificaran els perills que pot comportar l'addicció als jocs d'ordinador.

  14 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquesta setmana enllestim els últims detalls de la lletra de la cançó que alumnes de 2n d´ESO estan preparant per Sant Jordi.

  14 de març de 2017

  Laura Monsonís
  Professor de Secundària

 • El passat divendres vam celebrar la festa del menjador del segon trimestre. Tots els alumnes que van volgué es van quedar a dinar a l’escola i van poder gaudir d’un migdia diferent i... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de març de 2017

  Eva Serralta
  Mestra de primària.

 • Un any més, i amb la finalitat de fomentar la creativitat en l’expressió escrita i alhora mantenir ben viva una tradició cultural força arrelada a Catalunya, els nostres... (continua)

  14 de març de 2017

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • Una de les principals finalitats d’una obra d’art és fer reflexionar . Primer és necessària la reflexió que fa l’artista sobre com reflectir les seves idees i... (continua)

  14 de març de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis secundària

 • Com ja sabeu, ja vam enterrar la sardina fa un parell de setmanes, i com mana la tradició, amb el seu enterrament va arribar la vella Quaresma a l’escola. A la... (continua)

  14 de març de 2017

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r E.P. D

 • Durant tota aquesta setmana a l'escola celebrem l'English Week, que enguany la dediquem a Irlanda. En els 5 dies que dura l'English Week, es realitzen activitats diferents a les habituals... (continua)

  14 de març de 2017

  Miquel Carreras
  Mestra de primària

 • Avui els nens/es de la Llar (P2 - Granotes) hem fet una visita a la fruiteria del barri. Hem pogut veure maduixes, plàtans, mandarines, pomes... Un munt de fruites que durant aquests dies hem estat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de març de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Castellano es una asignatura fundamental en Primaria. Los objetivos propuestos en nuestra escuela son amplios y variados e incluyen la adquisición de un vocabulario más rico, la entonación... (continua)

  11 de març de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3º EP

 • La Societat Catalana de Matemàtiques organitza enguany l'edició 22a de la prova Cangur a tot Catalunya. El proper 16 de març, de 10 a 11:15, tots els participants hauran de respondre... (continua)

  11 de març de 2017

  Carles Díaz
  Tutor de 1r d'ESO

 • A l’actualitat, les distàncies i el coneixement són salvables en gairebé qualsevol lloc de la Terra. Les plataformes de comunicació arreu del món ens permeten... (continua)

  8 de març de 2017

  Gloria Carreras
  Tutor de 5è EP D

 • La música té una gran importància a les nostres vides, tant és així, que des de el ventre matern els nadons reaccionen davant de determinats sons, degut a que l’oïda... (continua)

  8 de març de 2017

  Mireia Garcia
  Mestra Infantil

 • Des del dimecres dia 1 fins al dimarts 7 de març els alumnes de l’ESO estan realitzant les proves finals corresponents al 2n trimestre. És el moment de demostrar que tot allò... (continua)

  5 de març de 2017

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • Aquest any, per primer cop, s'ha celebrat una edició per a joves de la conegudíssima fira internacional Mobile World Congress: YOMO. Atès que un dels aspectes del nostre projecte... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  2 de març de 2017

  Silvia Romero
  Professora de Secundària

 • Dintre dels serveis que ofereix l’escola es troben les revisions mèdiques que anualment es realitzen als alumnes de des de P3 fins a sisè de Primària. Aquestes revisions, permeten... (continua)

  2 de març de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • Durant aquesta setmana hem iniciat les proves diagnòstiques corresponents a la llei educativa vigent, centrades en les competències bàsiques del currículum. Són proves... (continua)

  1 de març de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • El chino es un idioma maravilloso con caracteres preciosos. Sus cuatro tonos forman un sentido del ritmo, y tiene un vocabulario poético. Conocer su brillante historia milenaria te abre la puerta... (continua)

  27 de febrer de 2017

  Huiming Zheng
  Mestra de Primària

 • A 3r de l'ESO aquesta setmana hem acabat la unitat de programació informàtica de l'assignatura de tecnologia. Durant les darreres 6 setmanes els alumnes d'aquest curs han après... (continua)

  27 de febrer de 2017

  Carles Díaz
  Tutor de 1r d'ESO

 • Pangea és un concurs matemàtic promogut al nostre país per Matemáticas Pangea España i que forma part d’una iniciativa internacional amb seu a Alemanya que pretén... (continua)

  22 de febrer de 2017

  Salvador Casajoana
  Tutor de 4t EP – D

 • El Joc Heurístic és una activitat que realitzem a la classe dels Pollets (12-24 mesos), on exploren objectes no catalogats de didàctics i els combinen lliurement. En acabar i amb l’ajuda... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Ja sabeu la importància que donem a la llengua anglesa en el nostre centre. Preparem als nostres alumnes per a què en un futur, puguin sentir com a ben seva la llengua anglesa, que... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6è EP

 • El proper dia 24 de febrer, els alumnes de secundària celebraran aquesta festa a classe, on cada curs ha escollit un tema relacionat amb l’eix comú, d’aquest curs: “Parlant... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Robert Madrazo
  Tutora de 2n ESO D

 • A la nostra escola els alumnes de l’ESO fan alemany com a segona llengua estrangera. Al llarg de sis crèdits distribuïts entre 2n, 3r i 4t d’ESO, els alumnes d’aquesta optativa... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Com cada curs la nostra escola ha organitzat unes Jornades de Portes Obertes pels nous alumnes. És una celebració orientada a les famílies que encara no coneixen l’escola,... (continua)

  19 de febrer de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'Estudis Secundària

 • Els nostres alumnes de 4art ESO faran els dies 14 i 15 de febrer la prova de Competències Bàsiques. Són unes proves que fa la Generalitat per a tots els alumnes de Catalunya en els... (continua)

  13 de febrer de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'Estudis

 • Com diu la cançó; Ara arriba el carnestoltes tots sortim a passejar ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar. Tiro-liro,... (continua)

  13 de febrer de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora de P-3

 • En ple Segle XXI, l’ús de les xarxes socials està completament regularitzat en tots els col·lectius socials i els adolescents no en són una excepció. No obstant,... (continua)

  12 de febrer de 2017

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • L'expressió escrita és part fonamental de la comunicació i el llenguatge, i ens fa enriquir tant el pensament com la imaginació. Cada setmana els nens i nenes... (continua)

  6 de febrer de 2017

  Silvia Romero
  Mestra de primària

 • Novament, els alumnes d’Escoles Arrels Blanquerna ja han començat a preparar el concurs literari que proposa anualment la marca de refrescs de la Coca-Cola i que es durà a terme a finals... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de febrer de 2017

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • La nostra intenció com a escola i com a professionals de l’educació és fomentar el gust per la lectura i crear en els nens l’hàbit lector. Des de ben petits els... (continua)

  6 de febrer de 2017

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n. E.P

 • El passat dimarts 31 de gener va tenir lloc la xerrada Llibertat i límits, a càrrec de la psicòloga Sílvia Valdespino. Al llarg de la sessió es van tractar diferents... (continua)

  2 de febrer de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • A la classe de Psychomotricity els nens/es de P4 ens ho hem passat d’allò més bé treballant les nocions espacials; davant(in front of) i darrera (behind). En primer lloc hem... (continua)

  30 de gener de 2017

  Mireia Garcia
  Mestre de primària

 • Ens acostem ja a la meitat del curs acadèmic i, com ja és habitual en aquests darrers anys, es convoca una segona reunió de pares de tots els cursos amb el corresponent tutor o tutora.... (continua)

  30 de gener de 2017

  Carles Díaz
  Tutora 1r ESO. D

 • Els avis, aquells sers entranyables que sempre estan al nostre costat, que ens ajuden i estimen per sobre de tot. Aquelles persones que des de la seva experiència i saviesa ens inculquen per un... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  25 de gener de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • El passat 16 de gener un agent de la Guàrdia Urbana de Badalona va fer unes xerrades molt interessants dirigides als alumnes de les classes de 2n, 4t i 6è de primària.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 de gener de 2017

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n D

 • Hello Families!    Volem compartir amb vosaltres el projecte que estem fent a la classe de 5è.  Aquest any a la classe d'Expressió Oral en anglès hem tingut... (continua)

  23 de gener de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Especialista d'anglès.

 • Hello everyone! Tenim bones notícies! Els alumnes de 2n ESO participen en un concurs molt emocionant organitzat per Trinity College London. De què tracta aquest concurs us preguntareu.... (continua)

  23 de gener de 2017

  Lee Branagh
  Professor Anglès

 • Com ja us van informar a la darrera circular, el proper dijous 26 celebrem a la nostra escola uns dels dies més emocionants del curs: el DIA DELS AVIS.   Estimats avis i àvies,   Ja... (continua)

  23 de gener de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de P5D

 • Un dels compromisos de la nostra escola és preparar els alumnes per a les demandes del segle XXI, millorant l’aprenentatge i la comunicació, incorporant-hi nous sistemes i integrant... (continua)

  23 de gener de 2017

  Robert Madrazo
  Tutor de 2n d'ESO

 • A la nostra escola ja desde P-3 donem molta importància a l' estimulació de la Intel·ligència...! A través de fitxes, jocs i diferents activitats potenciem la concentració... (continua)

  16 de gener de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora de P-3

 • Ja arribat l’hivern i amb aquest, la festa del color blau. Durant el matí vam estar fent diferents activitats per treballar aquest color. Primer vam mirar a través de paper de cel·lofana... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de gener de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar d'infants

 • El passat dissabte dia 17 de desembre vam celebrar la jornada de Portes Obertes a Arrels-Blanquerna, convidant a les famílies de l'escola a conèixer els diferents espais del centre. S'hi... (continua)

  13 de gener de 2017

  Silvia Romero
  Professora de E. P

 • Un any més, la nostra coral de Primària, "Els Rossinyols de la Morera", ens ha sorprès amb un fantàstic concert de Nadal al Mercat Municipal Morera-Pomar. L'actuació... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 de gener de 2017

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de Primària

 • A la nostra escola l'activitat no s'acaba a les 5 quan finalitzen les classes, sinó que s'hi poden fer diverses extraescolars per a tots aquells alumnes que desitgin quedar-se... (continua)

  10 de gener de 2017

  Miquel Carreras
  Mestre de primària

 • A l’escola, a part d’ensenyar matemàtiques, llengua, ciències,... també treballem les emocions i els valors. És a l’àrea... (continua)

  10 de gener de 2017

  Elena Zarauza
  Tutora 1r E.P. D

 • Benvolgudes famílies, enrere queden ja les festivitats nadalenques on hem tingut oportunitat de gaudir de dies en família, dies de descans i jocs amb la canalla, dies de compartir emocions. Desitgem... (continua)

  9 de gener de 2017

  Olga Pons
  Tutora de P-4

 • El Nadal ja ha arribat a la Llar i tots estem molt emocionats amb l’arribada d’aquestes dates tan especials. Portem tot el mes de desembre fent activitats per treballar el Nadal amb els més... (continua)

  22 de desembre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Aquest any es torna a realitzar una videoconferència entre escoles, tot mantenint l'esperit innovador i actual del centre. En aquesta ocasió els alumnes de sisè... (continua)

  20 de desembre de 2016

  Silvia Romero
  Mestra de Primària

 • Durant aquests dies i fins que acabin les classes, els tions presidiran les aules dels nens i nenes de P-3 fins a 2n de Educació Primària. Cada dia els alumnes porten alguna mandarina... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de desembre de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora de P5

 • Els alumnes de 4t d’ESO al Juny deixaran l’escola per seguir els seus estudis. A Arrels Blanquerna ens agrada aconsellar, acompanyar i ajudar en tot el que puguem els alumnes. És... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  19 de desembre de 2016

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • El passat dijous 15 de novembre els alumnes de 3r d’ESO vam fer un curset de reanimació cardiopulmonar (RCP). Per començar, ens van fer una xerrada explicant-nos els passos que s’han... (continua)

  18 de desembre de 2016

  Judith Salido (3r ESO)
  Escoles Arrels

 • A l’escola també ens agrada cuidar-nos i per això el passat divendres 9 de desembre els alumnes de 3r van estar preparant un saludable berenar: “Broquetes de fruita”. I... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 de desembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • La tarda del dilluns, uns alumnes de 3r d’eso van preparar una explicació per ensenyar als alumnes de 6è de primària el funcionament de l’eso. Després de l’explicació,... (continua)

  18 de desembre de 2016

  Alanis Duque i Daniel Fernández de 6èp.
  Escoles Arrels

 • A l’escola Arrels–Blanquerna el Nadal ja ha arribat! Els passadissos, les classes... ja estan decorats amb estrelles, mitjons, arbres i boles de Nadal. Inclús en alguna classe... (continua)

  14 de desembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • 14 de desembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • El proper dissabte dia 17 de desembre celebrem Portes Obertes a l’escola Arrels-Blanquerna i us volem convidar a venir, tant si sou actualment famílies de l’escola... (continua)

  12 de desembre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Un any més, i coincidint amb les Jornades Interetapes per fomentar el lligam 6è-ESO, l’escola vol sumar-se a la crida a la Solidaritat que, des de la Parròquia... (continua)

  12 de desembre de 2016

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • Sí! Per fi! L’estrella de Nadal ja brilla sobre el nostre portal i ens anuncia que aviat començarà el tradicional festival de Nadal que se celebra cada... (continua)

  12 de desembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Como profesora de chino en este curso 2016-2017 estoy encantada de poder contribuir a que los alumnos de Arrels-Blanquerna aprendan chino de una manera fácil y divertida. De hecho,... (continua)

  9 de desembre de 2016

  Ming
  Mestra de Xinès

 • Dilluns 5 de desembre comencen les tradicionals jornades d’Interetapes durant les quals els alumnes de l’ESO esdevenen amfitrions dels alumnes de 6è, que el proper curs escolar 2017-18... (continua)

  4 de desembre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Desembre arribat, Nadal quasi començat!! Queden poques setmanes per a que arribi el Nadal. A l’escola ja estem fent el compte enrere més alegre, dolç i musical. Tot... (continua)

  4 de desembre de 2016

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r E.P. D

 • Com cada any l’escola es mou al voltant d’un eix comú, enguany Parlant ens Entenem és l’eix que treballem a totes les etapes i matèries de manera transversal... (continua)

  28 de novembre de 2016

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • Motxilles plenes a l'esquena dels alumnes, sacs de dormir penjants, somriures, il·lusió... A l'hora convinguda, els nois i noies es van atansar a l'espai del davant de l'escola,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 de novembre de 2016

  Carles Díaz
  Tutor de 1r d'ESO

 • Amb l'arribada de la Tardor, les fulles cauen dels arbres quan bufa el vent, i per aquest motiu, hem sortit un matí a fer una passejada... (continua)

  21 de novembre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra Llar d'infants

 • La propera setmana celebrem Santa Cecília, patrona de la música. Aquest curs, a Secundària preparem l´esperat FESTIVAL DE MÚSICA! Voluntaris de tots els cursos han... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de novembre de 2016

  Laura Monsonís
  Professora de Música

 • Amb motiu de Santa Cecília, patrona de tots els músics, l'Escola celebra durant aquesta setmana "La setmana de la música". Des de l’Àrea d’Educació... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de novembre de 2016

  Maria Teresa Belmonte
  Mestre Primària

 • Dins de la campanya que porta a terme el Departament de Consum de la Generalitat de Catalunya, els alumnes de 4t de Primària van realitzar un taller a l’escola sobre el consum de l’energia. Mitjançant... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  17 de novembre de 2016

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • A quins jocs podeu jugar amb una pilota? Una caixa de cartró pot ser un element de joc? Amb quines joguines preferiu jugar? Totes aquestes qüestions i més són les que en Guillem... (continua)

  16 de novembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Volem compartir amb vosaltres un projecte que hem tingut l'oportunitat de començar la setmana passada. El passat dijous, els nens de la classe de... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 de novembre de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora de P-5

 • Ser pares i mares és una de les facetes més importants i gratificants en la vida d’una persona. La nostra escola té una sèrie d’activitats... (continua)

  16 de novembre de 2016

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundària

 • Cada setmana a tota la Primària, durant una hora i dos quarts, treballem l’àrea de plàstica en llengua anglesa. És un bon moment per poder-se comunicar en anglès... (continua)

  14 de novembre de 2016

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6 E.P

 • Ja s’ha convertit en tradició que una nit a l’any les portes de l’escola s’obrin i rebin als nostresil·lusionats alumnes de 1r ESO. Així... (continua)

  14 de novembre de 2016

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Avui hem celebrat la festa del color vermell i havíem de venir tots vestits d'aquest color. Durant tot el matí hem estat veient el món a través del color vermell. Primer,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 de novembre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la LLar

 • Amb l’arribada de la tardor, els nens i nenes de 1r d’Educació Primària vam marxar d’excursió al parc del Santuari de Lourdes, situat al cor de la muntanya,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  10 de novembre de 2016

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r E.P. D

 • El passat 4 de novembre, a la classe de quart de l'ESO, vam gaudir d’una conferència del senyor Francesc Riverola, director d'una de les empreses, FX Street, més importants... (continua)

  10 de novembre de 2016


  Raquel Linares (alumna de 4t ESO D)

 • Els alumnes de 4t de primària hem anat a visitar el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa que està ubicat precisament en una antiga fàbrica tèxtil. Els... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  7 de novembre de 2016

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • Ja fa més d’un mes que vàrem començar el nou curs i tot funciona amb normalitat. Cada dia els nostres alumnes pugen un petit graó amb el seu treball, estudi i esforç.... (continua)

  7 de novembre de 2016

  Gloria Carreras
  Tutora de 5è E.P

 • Un cop més i d’acord amb la normativa educativa en vigor, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre,. El... (continua)

  7 de novembre de 2016

  Mónica Ranz
  Presidenta del Consell Escolar

 • El proper dimecres 9 de Novembre se celebra el dia de la Cooperació a la nostra escola. És un dia molt especial perquè els alumnes de tota l’escola es retroben per col·laborar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  7 de novembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Com ja sabeu, a l' octubre vam fer la sortida de tardor. Vam anar a Arbúcies. En arribar, la nostra monitora Mònica, ens va rebre i ens va explicar quines activitats faríem durant... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de novembre de 2016

  Olga Pons
  Tutora p4 D

 • La setmana passada la classe de 5è EP vam estar visitant la part romana de la ciutat de Tarragona. Tot i que el temps volia fer de les seves va estar una sortida interessant i entretinguda. Uns... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de novembre de 2016

  Gloria Carreras
  Tutora de 5è E.P

 • El passat 27 d'octubre, els alumnes de segon de l’ESO van visitar un dels monestirs més importants i bells de Catalunya: Santa Maria de Ripoll. En primer lloc, van veure l'increïble... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de novembre de 2016

  Robert Madrazo
  Tutora 2n d'ESO D

 • Sortida a Montserrat La setmana passada, la classe de 6è de Primària vam anar a visitar Montserrat. Només arribar, ens vam trobar amb una boira impressionant.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de novembre de 2016

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6è E.P

 • El passat 18 d’octubre vam realitzar la sortida de tardor al Museu del Ferrocarril que és un museu dedicat a la història del ferrocarril i que està ubicat a Vilanova i la Geltrú. Allà... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de novembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P D

 • Els alumnes de 4art d’ ESO venem pastissos per aconseguir diners pel nostre viatge de final de curs a Londres. Si veniu els dimecres o el divendres de 16:30 a 17: 30 podreu tastar els millors pastissos... (continua)

  3 de novembre de 2016

  Montse Micol, Alba Calero, Raquel Linares, Andreu Jordán.
  Alumnes 4art ESO

 • Els passat 27 d’octubre els alumnes de 4art d’ ESO vam anar d’excursió a la Colònia Vidal de Puig-Reig. Allà vam descobrir com eren la vida i el treball en una... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de novembre de 2016

  Guillermo Gonzalez
  Tutora 4t d' ESO D

 • Aquest passat dijous 27 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO han realitzat una sortida a Sant Hilari Sacalm. En primer lloc han ubicat la zona de treball en un mapa. A continuació els han... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de novembre de 2016

  Imma López
  Tutora 3 ESO D

 • El proper divendres 4 de novembre l’escola organitza la festa del menjador. Des de fa dos anys cada trimestre l’escola organitza unes activitats lúdiques a l’escola. Tots... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  31 d'octubre de 2016

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • Els alumnes de 1r d'ESO de la nostra escola han visitat les mines de Gavà. Es tracta d'un conjunt arqueològic notable del nostre país, constituït per un conjunt de mines... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 d'octubre de 2016

  Carles Díaz
  Tutor de 1r d'ESO

 • La unitat didàctica que ens ocupa aquest mes és “La Castanyada” i, a la Llar, hem realitzat un munt d’activitats. Primer van decorar la classe pintant la Castanyera, castanyes,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 d'octubre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra Llar d'infants

 • El dia 24 d’octubre, els nens i nenes de 2n d’EP, van fer la tradicional sortida de tardor al Parc de Collserola. És un lloc emblemàtic del nostre entorn, a prop del Tibidabo,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 d'octubre de 2016

  Magda Espinosa
  Tutora 2n E:P

 • Com ja sabeu, a l'octubre vam fer la sortida de la tardor i vam anar a veremar. Només arribar uns monitors súper simpàtics ja ens estaven esperant.  Primer... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 d'octubre de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora de P-5

 • El proper dijous 27 d’octubre els nostres alumnes de 1r visitaran el conjunt miner amb galeries més antic d'Europa: les Mines Prehistòriques de Gavà. Els alumnes... (continua)

  24 d'octubre de 2016

  Imma López
  Tutora de 3r d'ESO

 • Amb la tardor arriba una de les celebracions més esperades, La Castanyada. Les aules es vesteixen amb fulles grogues, marrons, taronges i vermelles. Decorem les classes amb castanyes, carbasses,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 d'octubre de 2016

  Olga Pons
  Tutora P-4D

 • La lectura és un punt fonamental en l’educació dels nostres alumnes de 1r de primària. Per aquest motiu, aquest curs hem posat en marxa el projecte Padrins de Lectura. Aquest... (continua)

  20 d'octubre de 2016

  Elena Zarauza
  Tutora 1r Primària

 • Som a la tardor i ja comencen les primeres sortides d’aquest curs.   Els més petits de P4, 1er i 2n de Primària viuran els colors de la tardor i la realitat del bosc al Montseny,... (continua)

  17 d'octubre de 2016

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • L’escola Arrels Blanquerna es destaca amb el seu caràcter propi reconeixent el valor i la rellevància de l’ús de les noves tecnologies a l’aula. Aquests dies... (continua)

  17 d'octubre de 2016

  Silvia Romero
  Professora Investigació Digital

 • Els nens i nenes de infantil, des de P3 fins a P5, realitzen classes de Psicomotricitat un cop a la setmana. La pràctica psicomotriu és un dels... (continua)

  13 d'octubre de 2016

  Mireia Garcia
  Psychomotricity Teacher

 • Dimarts 11 d’octubre l’escola Blanquerna va donar la benvinguda als alumnes participants en el programa d’intercanvi Arrels-Stadtteilschule Bergedorf. Els alumnes procedents de Hamburg,... (continua)

  13 d'octubre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Els nens i nenes de infantil, des de P3 fins a P5, realitzen classes de Psicomotricitat un cop a la setmana. La pràctica psicomotriu és un dels aspectes fonamentals del desenvolupament dels... (continua)

  13 d'octubre de 2016

  Mireia Garcia
  Psychomotricity Teacher

 • Aquest curs, a quart d'ESO, tenim una nova assignatura optativa: Economia. L’economia és la ciència que estudia l’activitat econòmica o, dit d’una altra manera,... (continua)

  10 d'octubre de 2016

  Robert Madrazo
  Tutora de 2n ESO D

 • Seguint el pla estratègic de l’escola per potenciar l’ús de la llengua anglesa, a Primària cada setmana es fa una hora de Medi en anglès, el que anomenem Science. Al... (continua)

  3 d'octubre de 2016

  Miquel Carreras
  Mestre Primària

 • Segons es recull en el nostre Pla Estratègic de Centre, i amb l’objectiu d’impulsar Projectes Col·laboratius d'àmbt internacional amb escoles d’arreu del món,... (continua)

  3 d'octubre de 2016

  Imma López
  Tutora de 3r ESO D

 • L' escola Arrels Blanquerna, sempre ha estat innovadora en la qualitat pedagògica del seu centre fent seves les aportacions que, dins del món educatiu, han tingut les noves tecnologies.... (continua)

  26 de setembre de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora P-5D

 • A la classe d'expressió oral en anglès hem començat amb moltes ganes i entusiasme! Hem tornat de les vacances amb energia, noves idees i experiències per compartir.English... (continua)

  26 de setembre de 2016

  Lee Branagh
  Professor d'anglès

 • Per segon any consecutiu l’escola ha adjudicat una beca d’idiomes a una alumna de 4t d’ESO per poder estudiar a l’Escola d’Idiomes Moderns que la Universitat de Barcelona... (continua)

  25 de setembre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • La web de l'escola (www.escolesarrels.com) és la nostra finestra al món digital. Molta part de l'activitat de l'escola... (continua)

  24 de setembre de 2016

  Carles Díaz
  Professor de Matemàtiques

 • El setembre ja ha arribat i l' escola ha començat.Aquests dies estan passant moltes coses; ja no anem tant a la platja, ni a la piscina, no juguem al carrer massa estona...Com... (continua)

  22 de setembre de 2016

  Marta Sánchez
  Mestra Infantil

 • Benvolgudes famílies, Després d’un parèntesi estival, que esperem que hagi estat bo per a tothom, us donem la benvinguda al nou curs escolar 16/17 que comencem amb energies... (continua)

  16 de setembre de 2016

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis secundária

 • Ja hem començat un nou curs i l’escola acull amb molta il·lusió a tots els nens i nenes d’infantil i primària que després d’un llarg estiu, volien retrobar-se... (continua)

  15 de setembre de 2016

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis d'infantil i primària

 • Ja fa uns quants dies que hem començat a la Llar i, tot i que encara ens costa el moment de separació amb els pares, després ens ho passem molt bé. A poc a poc, anem coneixent... (continua)

  14 de setembre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra Llar d'infants

 • El passat 2 de setembre es va concedir a títol pòstum el premi Pont de Plata per part de l’Ajuntament de Besalú al nostre ex-director i titular Sr.Joan Masó i Hervás.... (continua)

  7 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Us anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb NEE (Necessitats Educatives Especials) per al curs 2016-17. El termini de presentació finalitza el proper 29... (continua)

  6 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, tornem a començar un nou curs. Les presentacions de cadascun dels cursos es realitzaran en el següent horari: - Divendres... (continua)

  2 de setembre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • L'estiu ja ha arribat i a la Llar volem combatre la calor amb aigua ben fresca. Hem fet jocs d'aigua i que bé que ens ho hem passat mullant-nos! Primer ens vam posar crema solar per tot... (continua)

  11 de juliol de 2016

  Tania Bascón
  Escoles Arrels

 • El darrer dia de curs els alumnes Joan González (6è EP), Rafa Biarge (1r ESO,; Marina González (3r ESO), i Paula Saborido (4t ESO) van participar al magazín de Ràdio... (continua)

  28 de juny de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Sembla que tot just van començar el curs 15/16, amb un munt d’il·lusions i de ganes de realitzar una bona feina. Ha sigut un continu d’activitats, celebracions, festivals, jornades,... (continua)

  20 de juny de 2016

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis Primària

 • Benvolguts pares i mares, Enguany la nostra escola ha participat en el concurs de dibuix per Ed. Primària organitzat per Badamoni amb motiu de les Festes de Badalona i amb la particiació... (continua)

  20 de juny de 2016

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis Primària

 • Benvolguts pares: Ja hem arribat a final del curs! Ha estat un curs de treball i de moltes activitats, amb la finalitat de dur a terme el nostre Projecte Educatiu. Estem contents de la nostra feina... (continua)

  18 de juny de 2016

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundària

 • Ja s'acosta el fi de curs i els professors, de la mateixa manera que els nens, estem molt emocionats. Quines ganes! Mentre els nens preparaven exàmens i proves, els professors han... (continua)

  17 de juny de 2016

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de Primària

 • L’altre dia vam anar a la ràdio de Badalona a explicar que fem en el Consell dels Infants de Badalona, què és i per què ens agrada ser les representants de la... (continua)

  14 de juny de 2016

  Lucía Barrachina i Alba González
  Escoles Arrels

 • El projecte Why? a la nostra escola ha esta molt interessant. Des dels més petits de la llar fins als alumnes que estan a punt d’acabar a 4t ESO han preguntat, s’han interessat i han... (continua)

  14 de juny de 2016

  Gloria Carreras
  Tutora 6è E.P.D

 • Estem a la recta final de curs però, encara no parem, ens queden un munt d’activitats per realitzar. Els més petits de l’escola es refrescaran fent jocs d’aigua i els més... (continua)

  14 de juny de 2016

  Eva Serralta
  Professora de Secundària

 • A punt de concloure el curs escolar tenen lloc unes celebracions ben especials: les graduacions de P5, 6è de Primària i 4t d’ESO. Naturalment es tracta d’ocasions molt... (continua)

  10 de juny de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Durant aquesta setmana els nens/es de P3, P4 i P5 hem estat de colònies i sens dubte ha sigut una experiència increïble per tots nosaltres. Els nens i nenes d’infantil ens... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  10 de juny de 2016

  Mireia Garcia
  Mestra de Primària

 • Per fi hem pogut anar a visitar als mossos d’esquadra!!! Desprès d’haver d’anular-ho dos cops (per motius meteorològics), hem pogut realitzar aquesta... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  7 de juny de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora 1r E.P.D

 • Terraaaaaaaa a la vistaaaaaa!!! Si ja estem a punt d 'arribar... A la casa de colònies "LA GRANJA". Portem tants dies parlant d' elles; Què dic jo? crec que portem mesos.... (continua)

  6 de juny de 2016

  Marta Sánchez
  Tutora P4 D

 • Avui el taller de tecnologia fa fressa. Els alumnes aprenen a fer servir eines com el xerrac de costella, el trepant de taula, el paper de vidre, el peu de rei, munten circuïts elèctrics... (continua)

  4 de juny de 2016

  Victor Esbri
  Professor de Secundària

 • Benvolgudes famílies: Ens complau comunicar-vos que aquesta setmana hem anat de colònies i han estat FANTÀSTIQUES! A més de gaudir d’uns dies diferents, fent un... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 de juny de 2016

  Gloria Carreras
  Tutora 6è EP

 • Divendres 27 de maig onze alumnes de les escoles Arrels es van traslladar al campus de Barcelona de la Universitat Internacional de Catalunya per realitzar les proves escrites del Certificat de nivell... (continua)

  31 de maig de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • El text instructiu ens ensenya com hem de fer i quins passos hem de seguir per fer, per exemple, una recepta de cuina. I la recepta de cuina és un dels continguts programats pel 2n curs de Cicle... (continua)

  31 de maig de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 2n EP D

 • En las clases de chino, los niños aprenden chino haciéndolo de manera natural, por medio de las canciones, las conversaciones y los juegos. Los juegos resultan sumamente atractivos para... (continua)

  31 de maig de 2016

  Laia Qianqiu
  Mestra de Xinès

 • Aquest mes una de les unitats didàctiques que ens ocupa a la Llar són els transports. Hem observat els diferents tipus de transports que podem trobar i el medi per on es desplacen:... (continua)

  27 de maig de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • L’expressió plàstica a infantil és una de les àrees més espontànies pels més petits de l’escola. En aquesta matèria es submergeixen en... (continua)

  25 de maig de 2016

  Elena Zarauza
  Tutora de P-5D

 • Aquest passat dilluns van venir, a la classe de P-5, a fer-nos una xerrada sobre salut dental. Ara ens estan caient les dents de llet i hem de saber cuidar les noves, ja que les mantindrem durant la nostra... (continua)

  25 de maig de 2016

  Elena Zarauza
  Tutora P-5D

 • Recentment l’escola ha rebut la petició de participar a la carta en cadena més llarga del món. Es tracta d’un projecte solidari que neix a l’escola alemanya Marie-Curie-Gymnasium... (continua)

  23 de maig de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Durant aquest curs, des del departament psicopedagògic, hem atès a tots aquells alumnes i famílies que així ho han requerit. S´han realitzat exploracions psicopedagògiques... (continua)

  23 de maig de 2016

  Laura Monsonís
  Psicóloga

 • Els alumnes de Cicle Mitjà estan il·lusionats amb la sortida al teatre per anar a veure l’obra “El Petit Príncep”. El Petit Príncep és un conte que... (continua)

  23 de maig de 2016

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • Ha arribat el moment ! Durant aquesta setmana els alumnes de 6è EP faran les proves de Competències Bàsiques de la Generalitat. Són unes proves estàndard a nivell... (continua)

  11 de maig de 2016

  Gloria Carreras
  Tutora 6è EP

 • Diuen que el llenguatge de l'art és universal, però a les Escoles Arrels, com a part del projecte de potenciació de les llengües estrangeres, fem aquesta assignatura en anglès.... (continua)

  10 de maig de 2016

  Miquel Carreras
  Mestre Primària

 • L’experimentació és considerada com una font essencial de coneixement pels nens, ja que els permet actuar, conèixer i observar per si sols. A la classe d’anglès,... (continua)

  7 de maig de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Els nens i nenes més grans de Primària han portat a l’escola els dimonis que han dissenyat tant individualment com en grup perquè tots poguéssim veure’ls i així... (continua)

  5 de maig de 2016

  Gloria Carreras
  Tutora E.P

 • Ha començat la convocatòria per a la concessió d'ajuts individuals de menjador per al curs 2016-17. El termini de presentació de sol·licituds és fins... (continua)

  3 de maig de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • El proper dimarts 3 de maig, a les 19’30 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu de la Salut (Passeig de la Salut, 38 de Badalona) se celebrarà una missa en record seu. Aquest... (continua)

  29 d'abril de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Avui els alumnes de l’escola hem fet un minut de silenci per recordar el Sr Joan Masó, que va morir el passat dimarts 26 d’abril. Volíem d’aquesta manera expressar el nostre... (continua)

  29 d'abril de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquest dilluns, 25 d’abril, a la sala d’actes de l’escola, els alumnes de secundària han celebrat conjuntament una de les festivitats més simbòliques,... (continua)

  27 d'abril de 2016

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • Benvinguts a la setmana de l'anglès! Seguint el nostre pla de millora i enriquiment de la llengua anglesa, comencem la setmana treballant la cultura australiana amb activitats ben diverses... (continua)

  27 d'abril de 2016

  Estefania Mayugo
  Tutora 5èD

 • Benvolgudes famílies i alumnes :   Lamento comunicar-vos que aquest matí ens ha deixat el Sr. Masó i Hervás. Feia molt anys que estava malalt i li havien fet moltes... (continua)

  26 d'abril de 2016

  Joan Masó
  Director General

 • Demà és Sant Jordi i els carrers s’ompliran de roses i llibres. A la Llar, hem celebrat el 1r concurs de dibuix. Els més petits de l’escola, amb l’ajuda dels pares,... (continua)

  24 d'abril de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Els dies 11, 12 i 13 d'abril els alumnes de 2n ESO de l'escola, amb els seus companys de curs d'Esperança, van fer la sortida prevista per al treball de síntesi... (continua)

  21 d'abril de 2016

  Carles Díaz
  Tutor 2n ESO

 • L’auca i la revista anual de Sant Jordi (www.escolesarrels.com/santjordi) representen no només el valor de treball col·laboratiu... (continua)

  21 d'abril de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap del Departament de Llengües

 • Durant els dies 19, 20 i 21 d’abril, tots els alumnes de 3r de primària passaran les proves d’Avaluació Diagnòstica que convoca el Departament d’Ensenyament. Aquestes... (continua)

  18 d'abril de 2016

  Magda Espinosa
  Cap d'Estudis

 • El Departament d’Ensenyament va convocar els III Jocs Florals Escolars de Catalunya amb la intenció de potenciar i estimular l’expressió i producció escrita de nois i noies. Des... (continua)

  18 d'abril de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap del Departament de Llengües

 • Com a culminació de l’etapa de Secundària, els nostres alumnes de 4t realitzen des de fa uns anys un viatge de final de curs a Londres. Ja han arribat al seu destí i estan... (continua)

  15 d'abril de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Ja ha arribat la Primavera i amb ella, els camps s'han omplert de flors de molts colors. Avui, els nens/es de P2, hem anat a la floristeria del barri a veure quantes floretes hi havia. Hem vist tulipes,... (continua)

  11 d'abril de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Al llarg de la semana del projecte de recerca, s’han programat un conjunt de conferències diàries sobre educació financera pràctica. Es tracta d’un programa coordinat... (continua)

  11 d'abril de 2016

  Amal Ammura i Anaïs Vilches 4t ESOD
  Escoles Arrels

 • Un dels trets característics de la nostra escola és el programa que seguim pel desenvolupament de la intel·ligència dels nostres alumnes.A l'etapa... (continua)

  11 d'abril de 2016

  Olga Pons
  Tutora P3D

 • Els nens i les nenes de 1r i de 3r d’educació primària, ahir dijous 7 d'abril, van fer unes conferències/tallers molt divertides i profitoses a càrrec de l’Escola... (continua)

  8 d'abril de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora 1r EP

 • L’associació internacional Le Kangourou sans frontières en el marc de la qual pertany la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) té com a objectiu difondre la cultura... (continua)

  6 d'abril de 2016

  Xavi Colom
  Cap de departament de Ciències

 • Els alumnes de l'ESO estan a punt de començar els crèdits interdisciplinaris, que són el treball de síntesi a 1r, 2n i 3r, i el... (continua)

  5 d'abril de 2016

  Carles Díaz
  Tutor 2n ESO

 • El passat dijous 31 de març els alumnes de 2n de Primària van ser els encarregats de donar la benvinguda a la primavera. Per aquest motiu, al llarg del dia van realitzar la tradicional Cantada... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 d'abril de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora 2n EP

 • Guten Tag! Avui fa un dia esplèndid! Ha sortit el sol i gairebé no hi ha cap núvol. La veritat és que des de que hem arribat, el temps està sent molt favorable. Esperem... (continua)

  1 d'abril de 2016

  Carmen Perancho
  Professora de Secundària

 • Hallo! Ahir vam anar a la "Mensa" per primera vegada, és a dir, al menjador de l'escola. Per sorpresa de tots els professors, els nostres alumnes van menjar tot el que es van servir.... (continua)

  1 d'abril de 2016

  Carmen Perancho
  Professora de Secundària

 • Guten Morgen!   Avui ens hem trobat a les 8h a l'escola. Primerament hem fet un tour per l'escola. Han quedat bocabadats perquè l'escola és molt gran. Té diferents... (continua)

  1 d'abril de 2016

  Carmen Perancho
  Professora de Secundària

 • Liebe Familien, Ahir vam arribar a Hamburg abans del migdia després de trobar-nos a les 4.15h a l'aeroport. Però les poques hores de son no van impedir que estiguéssim... (continua)

  31 de març de 2016

  Carmen Perancho
  Professora de Secundària

 • Escoltar paraules i expressions durant les classes d’Educació física com “let’s make a train”, “pass over the bench”, “go to the wall”,... (continua)

  29 de març de 2016

  Mireia Garcia
  Mestra d'Educació Física

 • Per segon any consecutiu un grup d’alumnes de 3r d’ESO de les escoles Arrels es prepara per participar en un programa Erasmus a Hamburg. Es tracta d’un intercanvi de set dies de duració... (continua)

  29 de març de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • La matèria optativa d’emprenedoria té dos objectius fonamentals: d’una banda, ajudar l’alumnat en la presa de decisions sobre el seu itinerari formatiu i professional, a... (continua)

  18 de març de 2016

  Robert Madrazo
  Tutor 1r ESO

 • Divendres 11 de març els alumnes de 4t d'ESO van fer una visita molt interessant al Centre d'Estudis Monlau, a Barcelona. Es tracta d'un centre de referència quant la formació... (continua)

  14 de març de 2016

  Carles Díaz
  Tutor de 2n ESO

 • Com cada any, durant aquesta setmana, l’escola Arrels Blanquerna realitzarà les revisions mèdiques dels nostres alumnes des d’ E.I. 3 anys fins a 6è E.P. Com ja sabeu,... (continua)

  14 de març de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r E.P

 • Avui els nens/es de la Llar (P2 - Granotes) hem fet una visita a la fruiteria del barri. Hem pogut veure maduixes, plàtans, mandarines... Un munt de fruites que ja coneixíem... (continua)

  13 de març de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la LLar

 • Ahir vam celebrar el dia de la ciència i ens ho vam passar molt bé experimentant i manipulant amb diferents materials. Primer, vam posar en un plat una mica de llet amb unes gotes de pintura... (continua)

  11 de març de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Avui a l’escola Arrels Blanquerna hem fet per primer cop la Jornada de la Ciència. Durant tot el dia la divulgació de la ciència d’una manera atractiva i propera ha estat... (continua)

  11 de març de 2016

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'Estudis Secundària

 • Com ja sabeu, la unitat didàctica que ens ocupa aquest mes són les fruites.Sabeu què hem fet? A la classe d’anglès, amb la teacher Natalie, hem agafat diferents... (continua)

  7 de març de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Ja fa temps que treballem amb els iPads com a recurs o eina educativa a l’Escola. Aquest any a Educació Infantil fem l’Aula Digital amb els iPads mitjançant l’anglès... (continua)

  7 de març de 2016

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra d'Anglès

 • Durant el darrer mes de febrer els nens i nenes de P-5, de 1r i de 2n de primària hem visitat la biblioteca de Pomar. Hem... (continua)

  1 de març de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 2n EP D

 • Acaba el trimestre i comencen els exàmens finals del segon trimestre. És el moment en que els nostres alumnes han de demostrar que el treball, estudi, esforç i dedicació d'aquests... (continua)

  29 de febrer de 2016

  Robert Madrazo
  Escoles Arrels

 • Els 3 porquets La rínxols d'or El vestit de l'emperador La princesa i el pèsol El Patufet Etc... Recordeu aquests contes? Formen part de... (continua)

  29 de febrer de 2016

  Olga Pons
  Tutora P3D

 • Aprofitant la celebració del Mobile World Congress, el dimecres 24 de febrer. el Director General d’Escoles Arrels, Sr. Joan Masó i Bové, i el responsable del departament d’informàtica... (continua)

  26 de febrer de 2016

  David Martín
  Resp. dept. informàtica

 • El dijous dia 18 de febrer han tingut lloc les segones reunions de pares de 1r, 2n i 3r d’ESO, tal i com estava previst en el Pla Anual de Centre. En el desenvolupament d’aquestes trobades... (continua)

  23 de febrer de 2016

  Imma López
  Tutora de 4 ESO D

 • Ja hem arribat a la meitat del curs i els nostres alumnes han avançat molt, ja hem passat per les primeres notes, el festival de Nadal, el Carnaval..., i ara ens toca fer una valoració de... (continua)

  15 de febrer de 2016

  Gloria Carreras
  Tutora 6èD

 • Els propers dies 16 i 17 de febrer els alumnes de 4t d’ESO realitzaran les proves de Competències Bàsiques de manera simultània amb tota la resta de centres de Catalunya. Es... (continua)

  15 de febrer de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • El passat dijous, dia 4 de febrer, els alumnes de 2n ESO van tenir l’oportunitat de realitzar una visita a les instal·lacions de la fàbrica de la Coca-Cola,... (continua)

  9 de febrer de 2016

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Els alumnes de primer de l’ESO hem anat a visitar la comissaria dels mossos d'esquadra de la Morera. Primer, ens han explicat el funcionament de la comissaria i ens han contestat a les moltes... (continua)

  8 de febrer de 2016

  Rafael Biarge (alumne 1r d’ESO)
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies:Els recordem que el pròxim diumenge dia 14 de febrer de 2016 d’11 a 13h celebrem la jornada de Portes Obertes exclusives pels nous alumnes.Els convidem a que vinguin... (continua)

  8 de febrer de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • El segon mes de l’any és curt de talla, però té un al·licient per la quitxalla i és que quan se li canten les absoltes arriba qui sap d’on en Carnestoltes.  (Martí... (continua)

  4 de febrer de 2016

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • Aquesta setmana estem de celebració! Són els nostres primers dies a la llar i, tot i que, l’hora de l’entrada ens costa un miqueta, desprès estem molt contents i... (continua)

  4 de febrer de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • El proper dimecres, dia 10 de febrer, els alumnes de secundària aniran al teatre Blas Infante per presenciar l’obra teatral de Lope de Vega La dama boba.... (continua)

  3 de febrer de 2016

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • S’aproxima una data que sempre s’espera amb molta il·lusió a Escoles Arrels Blanquerna: el certamen literari organitzat per la companyia... (continua)

  3 de febrer de 2016

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • Seguint amb Pla Estratègic de Centre els nostres alumnes segueixen aprenent i gaudint de l’àrea de TIC des de P3 fins a final de l’escolaritat. Posem a les seves mans recursos... (continua)

  2 de febrer de 2016

  Estefania Mayugo
  Tutora 5èD

 • El passat 19 de gener un agent de la Guàrdia Urbana de Badalona va fer unes xerrades molt interessants dirigides als alumnes de les classes de 2n, 4t i 6è... (continua)

  31 de gener de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora 2n D

 • Una vegada passat el Nadal, arriba el mes de febrer amb una festa molt estimada per tots els nens i nenes de l’escola: Carnestoltes!!! Falten molt pocs dies per rebre les seves ordres estrafolàries,... (continua)

  28 de gener de 2016

  Elena Zarauza
  Tutora P5 D

 • Arribant a la meitat de curs, les extraescolars segueixen a Secundària. L' aula d' estudi és un espai on els nostres alumnes poden trobar-se per fer feines... (continua)

  28 de gener de 2016

  Laura Monsonís
  Professora de secundària

 • Enguany continuem amb l'ús dels iPads a l'etapa de l'educació secundària, tot consolidant l'ús intensiu de les noves tecnologies que l'escola va endegar... (continua)

  27 de gener de 2016

  Carles Díaz
  Professor de Matemàtiques

 • El passat dijous 21 de gener, la psicòloga de l’escola Sílvia Valdespino va oferir una conferència als pares de P3, P4 i P5 sota el títol: “Nens autònoms,... (continua)

  25 de gener de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Seguint l'objectiu d'aquest curs "Comunicats amb el món", us presentem aquest recull d'activitats del dia a dia a l'escola, reflex del nostre Caràcter Propi.

  25 de gener de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Un cop passades les festes de Nadal, els nostres alumnes han recobrat el ritme del curs i les classes amb ganes de continuar aprenent coses noves d'allò que més els hi agrada: les extraescolars.... (continua)

  23 de gener de 2016

  Maria Teresa Belmonte
  Mestre Primària

 • El passat 20 de gener, els alumnes de 4rt d’ESO vam rebre la visita d’un mosso d’esquadra del nostre barri, que ens va oferir una conferència de dues... (continua)

  23 de gener de 2016

  Els alumnes de 4rt d’ ESO, Pedro Abelenda, Llorenç Martínez, Sandra Llombart i Anaïs Vilches
  Escoles Arrels

 • El proper dia 1 de febrer donarem la benvinguda als nous alumnes de la llar d’infants Arrels-Blanquerna. Els més menuts de l’escola! Es materialitza així un projecte que... (continua)

  15 de gener de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • El diumenge 14 de febrer, d’11 a 13 hores, obrirem les portes a totes aquelles famíliesque estiguin interessades en la nostra escola per a la Preinscripció... (continua)

  15 de gener de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Com ja sabeu aquest any el nostre eix és ¨Comunicats amb el món¨. A tutoria fem que el món es ¨comuniqui amb nosaltres¨ de moltes formes i una d’elles són... (continua)

  13 de gener de 2016

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundària

 • Ara recordem quan fem la carta als Reis demanant tots els regals que ens fan il·lusió. Un any esperant i quan arriba l´instant, com ens decebria que ens portessin carbó. Jo... (continua)

  13 de gener de 2016

  Marta Sánchez
  Tutora P4D

 • Des de les escoles Arrels volem felicitar l'alumna Maria Delgado de 4t ESO D, i la seva família, per haver guanyat la magnífica panera, pro- viatge fi de curs a Londres, que es... (continua)

  23 de desembre de 2015

  Mónica Ranz
  Directora

 • La formació permanent dels mestres és una modalitat educativa que consisteix a promoure l'aprenentatge més enllà del sistema escolar, durant tota la vida de la persona,... (continua)

  22 de desembre de 2015

  Susana Lendinez
  Tutora 1r E.P

 • Al llarg de la setmana passada van tenir lloc les jornades d’interetapes amb l’objectiu de donar a conèixer l’ESO als alumnes que estan a 6è de Primària. El primer... (continua)

  22 de desembre de 2015

  Àlex Cruz, Gerard Casals, Natàlia palos, Cristina Vega, Marc Manzano,Marina González
  Escoles Arrels

 • Tal i com ja venim realitzant des de fa uns cursos, i dins de l’àmbit de l’Orientació acadèmica i professional que es duu a terme a l’Acció Tutorial de 4t... (continua)

  22 de desembre de 2015

  Imma López
  Tutora de 4t ESO D

 • El divendres 18 els alumnes de 3r ESO vam fer un taller de Reanimació Cardiopulmonar o RCP. Va ser una activitat molt interessant i engrescadora. Primer vam conèixer la teoria per després... (continua)

  21 de desembre de 2015

  Guillermo Gonzalez
  Tutora 3r ESO

 • Ja som al Nadal i com és tradició a la nostra escola, les dues etapes d’infantil i primària celebrem del 14 al 18 de desembre el nostre particular espectacle de música,... (continua)

  18 de desembre de 2015

  Magda Espinosa
  Tutora de 3r EP

 • A l’escola Arrels – Blanquerna el Nadal ja ha arribat! Els passadissos, les classes, el rebedor... ja estan decorats amb estrelles, mitjons, arbres i boles de Nadal. Inclús... (continua)

  18 de desembre de 2015

  Marc Escolar
  Escoles Arrels

 • Dijous 10 de desembre els nens i les nenes de la Coral de primària, “Els Rossinyols de la Morera”, van donar la benvinguda al Nadal fent un recital de Nadales en el Mercat Municipal... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  17 de desembre de 2015

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de música

 • Com cada any per aquestes dates participem en la recollida solidària d’aliments en col·laboració amb la parròquia Santa Clara. En aquesta campanya engegada per Càritas... (continua)

  16 de desembre de 2015

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • El proper diumenge 13 de desembre celebrem Portes Obertes a l’escola. D’onze del matí a una del migdia, totes les famílies de l’escola esteu convidades a veure com de bonica... (continua)

  5 de desembre de 2015

  Mónica Ranz
  Directora

 • La promoció POLÒNIA’ 04 està acabant l’Educació Primària, s’estan preparant molt bé pel pas a l’ESO, tenen molta il·lusió... (continua)

  4 de desembre de 2015

  Gloria Carreras
  Tutora 6è EP

 • El mes de desembre ja és aquí i amb ell arriben els tions a l’escola. Durant aquest dies i fins que acabin les classes, els tions presidiran les aules dels nens i nenes de p-3 fins... (continua)

  4 de desembre de 2015

  Elena Zarauza
  Tutora P5 D

 • Comunicats amb el món. Enguany l'eix de l'escola no podia ser més encertat, ja que exemplifica clarament dos dels punts clau del nostre caràcter propi. Per a aconseguir-ho,... (continua)

  29 de novembre de 2015

  Miquel Carreras
  Mestre de Primària.

 • Sona el despertador. Com cada dia, l’apaguem i ens aixequem mecànicament, només que aquest cop sentim que algú diu: “Bon dia, heu dormit bé?”. Aleshores... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de novembre de 2015

  Alumnes 1 ESO D
  Escoles Arrels

 • S’acosta el dia de Santa Cecília, patrona de tots els músics (22 de novembre) i, com és tradició, l’Escola celebrarà durant aquesta setmana la “Setmana... (continua)

  18 de novembre de 2015

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de música

 • Aquesta setmana celebrem Santa Cecília, patrona de la música. Aquest curs, a Secundària preparem EUROPROMOCIONS! Inspirats en el conegut festival d´Eurovisió, els... (continua)

  18 de novembre de 2015

  Laura Monsonís
  Professora de Música

 • El passat divendres 6 de novembre el senyor Jordi Solà, gerent de les empreses EQSi i BCN-HIGH, va fer una conferència d’emprenedoria als alumnes de 4t d’ESO. Es tracta del... (continua)

  12 de novembre de 2015

  Sandra Llombart i Maria Delgado 4t ESOD
  Escoles Arrels

 • Aquesta setmana iniciem les proves col·lectives a 4t d´ESO. L´orientació acadèmica i professional no és un fet puntual, sino un procés educatiu i formatiu... (continua)

  11 de novembre de 2015

  Laura Monsonís
  Psicóloga

 • Un any més, i seguint les directrius del nostre Pla Estratègic, posem a l’abast d’aquells alumnes que necessiten un ajut puntual per no quedar-se enrere, tot un seguit de recursos... (continua)

  7 de novembre de 2015

  Imma López
  Tutora de 4 ESO D

 • Seguim amb les activitats que caracteritzen la nostra escola com a centre dinàmic i innovador, el pròxim 11 de novembre portem a terme “La Jornada de Cooperació”. La finalitat... (continua)

  7 de novembre de 2015

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis Primària

 • A principis d’octubre es va posar en marxa un dels nostres pilars que formen part del Pla Estratègic d’enguany, els reforços i les recuperacions. Des de ja fa molt de temps hem... (continua)

  3 de novembre de 2015

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • Aquest matí ens ha visitat la Patrícia, que ha vingut de part de la Fundación Alcohol y Sociedad perquè els alumnes de 2n d'ESO tinguin informació contrastada sobre... (continua)

  2 de novembre de 2015

  Carles Díaz
  Tutor 2n ESO

 • Dijous 29 d’octubre, els alumnes de secundària realitzaran les sortides de la tardor que hi ha programades per a cada curs. Les sortides són activitats que apropen als alumnes... (continua)

  23 d'octubre de 2015

  Eva Serralta
  Professora de Secundària

 • Quan ve el temps de menjar castanyes la castanyera, la castanyera ven castanyes de la muntanya a la plaça de la ciutat. La camisa li va petita la faldilla li fa campana les sabates li fan... (continua)

  23 d'octubre de 2015

  Marta Sánchez
  Tutora P4D

 • L’altre dia vam rebre a l’escola la visita d’un formador de l’empresa Ondablue que va fer tallers sobre el Cicle de l’aigua, la seva importància i escassetat al planeta. Es... (continua)

  21 d'octubre de 2015

  Susana Lendinez
  Tutora 1r E.P

 • El passat dimarts dia 6 d’octubre vam retrobar-nos amb els nostres companys d`intercanvi d`Alemanya amb molta il·lusió.  L’endemà vam anar a Arrels-Esperança... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 d'octubre de 2015

  Amal Ammura, Ana Segovia i Judith Soriano 4t ESOD
  Escoles Arrels

 • Aquest curs estrenem una nova assignatura a primer i tercer de l’ESO: Educació en valors socials i cívics. L’objectiu és donar elements als alumnes perquè siguin... (continua)

  19 d'octubre de 2015

  Robert Madrazo
  Professor de Secundària

 • De nou estem en marxa! Ja hem estat a la constitució del nou Consell dels Infants de Badalona. La Lucia Barrachina i l’Alba González de 6è EP són les nostres representants... (continua)

  19 d'octubre de 2015

  Gloria Carreras
  Escoles Arrels

 • Ja és el tercer any que els nostres alumnes de primer i segon de ESO cursen la l’assignatura de tecnologia en anglès. L’objectiu és doble: aprendre expressions, vocabulari... (continua)

  16 d'octubre de 2015

  Jordi Morata
  Professor de Secundària

 • Durant la propera setmana i fins el 28 d’octubre, els alumnes de primària realitzaran les sortides de la tardor que hi ha programades per a cada curs.   Els objectius de les sortides... (continua)

  16 d'octubre de 2015

  Laura Vazquez
  Tutora de 2n EP

 • Tot just hem encetat el curs i ens estem acostumant fàcilment a la dinàmica escolar. El nostre horari està ple d'activitats interessants i motivadores: pintem, dibuixem, cantem,... (continua)

  14 d'octubre de 2015

  Olga Pons
  Tutora P3D

 • Aquesta setmana, en concret, dimarts 7 d’octubre, els nois i noies de 6èP hem anat amb transport públic fins al Passeig Marítim, on ens esperaven uns agents de la Guàrdia... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 d'octubre de 2015

  Gloria Carreras
  Escoles Arrels

 • Aquest curs ja hem començat l’assignatura d’Investigació Digital a Blanquerna. Aquesta assignatura permet que els nostres alumnes coneguin els recursos més innovadors que... (continua)

  9 d'octubre de 2015

  Marc Escolar
  Escoles Arrels

 • Després d’unes bones vacances tornem a l’escola i a la nostra rutina. A l’escola ens han preparat les classes i els horaris, amb novetats. Més àrees en anglès... (continua)

  9 d'octubre de 2015

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5èD

 • Durant aquests dies d’octubre ens visiten alumnes i professors de l’escola alemanya Stadtteilschule Bergedorf, en correspondència a la visita d’intercanvi que alguns dels nostres... (continua)

  9 d'octubre de 2015

  Joan Carles Sanz
  Cap del Departament de Llengües

 • Ni hao mares i pares, Tal i com es reflecteix en el nostre pla estratègic, els alumnes de 1r d’educació primària i els alumnes de P-5 d’educació infantil,... (continua)

  2 d'octubre de 2015

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r de Primària

 • El proper dimarts dia 6 d’octubre rebem la visita de vuit estudiants de l’escola Stadtteilschule Bergedorf d’Hamburg. Es tracta d’un projecte col·laboratiu que es va iniciar... (continua)

  2 d'octubre de 2015

  Mónica Ranz
  Directora

 • Des del curs passat l’escola compta amb una intranet per a les famílies. Aquest lloc web intern permet accedir a informació relacionada amb el curs dels alumnes facilitant la comunicació... (continua)

  25 de setembre de 2015

  Mireia Garcia
  Mestra de primària

 • Ja fa anys que a l'escola estem implantant l'aula digital perquè els nostres alumnes estiguin preparats per a un món cada cop més acostumat a les tecnologies de la informació.... (continua)

  25 de setembre de 2015

  Carles Díaz
  Tutor 2n ESO

 • La Laia Pérez Roda va acabar brillantment quart d’ESO el curs passat a la nostra escola Arrels-Blanquerna, i va ser proposada per Escoles Arrels com a candidata a una beca d’anglès... (continua)

  24 de setembre de 2015

  Joan Carles Sanz
  Cap de Llengües

 • Comença el nou curs amb molta intensitat: retrobament amb companys i professorat, nous alumnes a classe... tot amb molta il·lusió i motivació, segurs de superar els reptes... (continua)

  18 de setembre de 2015

  Guillermo Gonzalez
  Cap d’estudis secundària

 • Benvolgudes Famílies, Comencem el nou curs escolar amb molta il·lusió i energia renovada per treballar en els objectius que ens proposat, i que recull el nou Pla Estratègic... (continua)

  18 de setembre de 2015

  Mónica Ranz
  Directora

 • Preparats, llestos, ja! Hem començat un nou curs i la nostra escola ha acollit amb molta il·lusió a tots els seus alumnes. Ha estat una primera setmana plena d’emocions.... (continua)

  18 de setembre de 2015

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis Primària

 • Benvolgudes famílies, comencem nou curs! A la Intranet Familiar de les Escoles Arrels trobareu el Pla Anual de Centre i també el grup-classe on anirà el vostre fill o filla. Recordeu... (continua)

  10 de setembre de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, tornem a començar un nou curs. Les presentacions de cadascun dels cursos es realitzaran en el següent horari: - Dijous 10 de... (continua)

  4 de setembre de 2015

  Mónica Ranz
  Directora

 • Ja està obert el termini de presentació dels Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2015-2016. Com... (continua)

  1 de setembre de 2015

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, els recordem que el proper dimecres dia 2 de setembre de 9h a 13h poden recollir a l’escola totes les reserves de llibres i material. El dijous dia 3 i divendres dia... (continua)

  31 d'agost de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Si posem en perspectiva aquest curs 2014-2015 trobem molts motius per estar contents i il·lusionats. En primer lloc, els resultats de les competències externes que fa la Generalitat a sisè... (continua)

  25 de juny de 2015

  Robert Madrazo
  Director

 • Els nostres alumnes de 5è d'Educació Primària a 4t d'ESO van fer les proves de nivell d'anglès d'Education First, una empresa líder en ensenyament... (continua)

  23 de juny de 2015

  Joan Carles Sanz
  Coordinació Curricular

 • Si algun dels alumnes de 3r d'ESO no havia estat mai a la Serralada de Marina, a partir d'avui no ho podrà dir més, ja que l'hem recorregut gairebé tota. Des de... (continua)

  18 de juny de 2015

  Carles Díaz
  Professor de Secundària

 • Ara que ja ha arribat la calor i s'acosta el final de curs, oi que ve de gust  anar a banyar-se per refrescar-se una mica?  Doncs això és el que hem fet durant... (continua)

  12 de juny de 2015

  Miquel Carreras
  Mestre de Primària

 • Com cada any i amb motiu del canvi d’etapa, els alumnes de P-5 d’Educació Infantil i els de 6è d’Educació Primària portaran a terme el pròxim... (continua)

  12 de juny de 2015

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis de Primària

 • Aquest dimecres 3 de juny per la tarda les representants del CIB a la nostra escola han assistit al Museu de Badalona en un acte de participació i celebració del 10è aniversari de... (continua)

  10 de juny de 2015

  Gloria Carreras
  Tutora 5è EP

 • El curs s’està acabant, arriba l’estiu i la calor, l’escola tancarà les seves portes i posarem fi al curs 2014-2015 amb un juny ple d’activitats pels alumnes... (continua)

  10 de juny de 2015

  Eva Serralta
  Professor de Secundària

 • Caires de vacances a les aules!!! S’apropa el final de curs, i els més petits estem molt enfeinats, decorant amb il·lusió les tapes de l’àlbum que recollirà... (continua)

  10 de juny de 2015

  Jesús Pedro Benito
  Mestre Primària

 • Des del dijous 28 de maig fins el 4 de juny en el cas dels alumnes de 4t, i del 4 al 10 de juny per a la resta de cursos de l’ESO, els nostres alumnes estan duent a terme els exàmens... (continua)

  5 de juny de 2015

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • Aquest curs 2014-2015, els alumnes d’Educació Infantil P4 i P5 han iniciat un viatge en l’aprenentatge d’un idioma totalment diferent d’aquells que estan acostumats a sentir:... (continua)

  5 de juny de 2015

  Jia Chen
  Mestra d'Infantil

 • Benvolgudes famílies: Els informem que durant el proper curs 2015-2016 obrirà les portes la nova Llar d’Infants Arrels-Blanquerna, situada al mateix edifici de l’escola. Poden... (continua)

  5 de juny de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Aquest passat dimecres, des del banc BBVA, van venir a fer un taller als nens i nenes de 1r i 2n de Primària. A partir de la faula de la cigala i la formiga ens van ensenyar la importància... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de juny de 2015

  Elena Zarauza
  Tutora 1r E.P

 • Benvolguts pares i mares: Enguany ha estat la 3ª edició del Concurs de dibuix Badamoni celebrat a Badalona. Han participat molts nens i nenes d’un gran nombre de les escoles de la nostra... (continua)

  1 de juny de 2015

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t E.P.

 • Ja s'acosta el final de curs! Com s'ha passat l'any volant!  A la classe gaudim les ultimes setmanes... (continua)

  1 de juny de 2015

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra d'Anglès

 • Enguany, com a novetat, durant la primera quinzena del mes de maig es van realitzar unes proves diagnòstiques corresponents a la llei educativa vigent, centrades en les competències bàsiques... (continua)

  27 de maig de 2015

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Avui a la classe de castellà de 4rt d’ESO els alumnes han treballat, a través d’un complert dossier interactiu, les característiques essencials de la literatura castellana... (continua)

  27 de maig de 2015

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • Les alumnes de 3r d’ESO Ana Segovia, Judit Soriano i Amal Ammura, durant la setmana del 12 al 15 de maig, van anar des de sisè de primària fins a quart de l’ESO exposant... (continua)

  27 de maig de 2015

  Alumnes de 3r ESO D; Amal Ammura, Ana Segovia i Judit Soriano
  Escoles Arrels

 • La Primavera és l’època de l’any que les flors comencen a florir i la calor inunda els carrers de la nostra ciutat. Per això la nostra escola aprofita el bon temps i les... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 de maig de 2015

  Marc Escolar
  Mestre Primària

 • Ha arribat el moment, els alumnes de Secundària que tenen assignatures suspeses de cursos anteriors ens han de demostrar que estan preparats i són capaços; després de mesos... (continua)

  21 de maig de 2015

  Robert Madrazo
  Director

 • Com a escola considerem molt positiu que els nostre alumnes, dins una formació completa i integral, coneguin el seu àmbit legal, el dels menors d'edat. Per aquesta raó, un mosso... (continua)

  8 de maig de 2015

  Carles Díaz
  Professor de Secundària

 • La primavera ja és aquí, les orenetes al jardí, flors de colors omplen els prats i d’excursió anirem plegats.  Doncs sí, tal i com diu la cançó... (continua)

  8 de maig de 2015

  Susana Lendinez
  Tutora de P-5D

 • Durant aquesta setmana els alumnes de 6è EP faran les proves de Competències Bàsiques de la Generalitat. Són unes proves estàndard a nivell de tota Catalunya que... (continua)

  6 de maig de 2015

  Estefania Mayugo
  Tutora 6è E.P

 • La English Week d’enguany porta algunes novetats. Com és habitual, durant tota la setmana, la llengua habitual de comunicació és l’anglès.... (continua)

  6 de maig de 2015

  Jordi Morata
  Professor de secundària

 • D’aquí una setmana els alumnes de 4t ESO estaran volant a Londres; nerviosos; expectants; desitjosos de conèixer de primera mà tots aquells indrets que han vist al llarg dels... (continua)

  5 de maig de 2015

  Mónica Ranz
  Cap d’estudis ESO

 • El passat dimecres 15 d’abril, els alumnes de 6è de Primària van participar d’una activitat d’Educació cívica i viària organitzada per la... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 d'abril de 2015

  Estefania Mayugo
  Tutora 6è E.P

 • Aquest cap de setmana alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària han participat en el segon acte de cloenda del projecte SPORT&TROPS. Han realitzat una competició... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 d'abril de 2015

  Eva Serralta
  Mestra d'Educació Física

 • Un any més ha arribat Sant Jordi, ple de color alegria i celebració. A l’escola hem col·laborat a la paradeta portant llibres usats i comprant roses, llibres i refrescos als... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  27 d'abril de 2015

  Gloria Carreras
  Tutora 5è EP

 • L'estada dels alumnes de l'escola Arrels-Blanquerna a la casa de colònies del Collell ha estat tot un éxit, doncs els alumnes han gaudit d'un ampli ventall d'activitats... (continua)

  22 d'abril de 2015

  Óliver Jabato
  Escoles Arrels

 • En solidaritat amb la comunitat educativa de l’IES Joan Fuster de Barcelona, avui, a les nostres escoles, a les 12 del migdia, hem aturat l’activitat i, tots junts al pati hem... (continua)

  21 d'abril de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Sant Jordi 2015 Un any més celebrem el Sant Jordi com una festa de sempre i de tots, perquè tots nosaltres som escola i preparem la festa de diverses maneres. Els alumnes de cicle mitjà... (continua)

  20 d'abril de 2015

  Joan Carles Sanz
  Coordinació Curricular

 • Per fi han arribat les esperades Colònies esportives. El proper 20 d’abril els alumnes de primer, segon i tercer de secundària, marxaran tres dies a la casa de colònies... (continua)

  17 d'abril de 2015

  Eva Serralta
  Professora d'educació Física

 • A Educació Infantil durant les classes d'Educació Física al llarg tot el curs s'hi fan un munt de diverses i variades activitats, però segurament una de les que més... (continua)

  17 d'abril de 2015

  Miquel Carreras
  Mestra de primària

 • Aquest dimarts dia 14 d’abril els alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària aniran al teatre a veure l’obra “ MY ENGLISH FRIENDS”.El fil de la història... (continua)

  13 d'abril de 2015

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP

 • Els ocells tornen a cantar perquè la primaveraacaba d'arribar. La primavera ja està aquí, les flors floreixen i els dies comencen a ser més llargs tot comença a... (continua)

  10 d'abril de 2015

  Mireia Garcia
  Mestra de primària

 • De la mateixa manera que dins del marc de Formació Humana dels nostres alumnes hi ha un seguit de conferències programades al llarg del curs, hem cregut interessant fer l’oferta extensiva... (continua)

  10 d'abril de 2015

  Mónica Ranz
  Cap d’estudis ESO

 • Aquest dijous dia 9 d’abril els alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària aniran al teatre a veure el Mag d’Oz (The Wizard of Oz). Seguint amb el nostre compromís amb l’anglès,... (continua)

  9 d'abril de 2015

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r de Primària

 • QUART DIA Aquest matí ens hem tornat a trobar a l'escola. Avui les cares ja eren unes altres: ahir van passar molt de temps tot junts visitant la ciutat, fent compres, fotos i prou saben que... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 de març de 2015

  Carmen Perancho
  Escoles Arrels

 • Durant la setmana del dilluns 23 de març fins al divendres 27, els alumnes de 4t d’ESO hem dut a terme el treball de recerca. En aquests dies de 11:30 a 12:30 han vingut persones que han treballat... (continua)

  27 de març de 2015

  Judith Soria
  Escoles Arrels

 • Convocatòria per a la concessió d'ajuts individuals de menjador per al curs 2015-2016.El termini finalitza el 22 de maig. Només hi ha un termini de peticions per a tots els alumnes... (continua)

  27 de març de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Aquesta nit del 26 al 27 de març, els alumnes de 1r i 2n d'ESO es queden a dormir a l'escola. Vénen amb vestits de gala, farem un sopar on cadascú ha de dur quelcom comunitari... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 de març de 2015

  Joan Masó
  Escoles Arrels

 • LES CRÒNIQUES D'HAMBURG PRIMER DIAEstimades famílies, Aquest mati els alumnes d’Escoles Arrels Esperança i Blanquerna s’han llevat molt d’hora per anar d’intercanvi... (continua)

  26 de març de 2015

  Carmen Perancho
  Escoles Arrels

 • Aquesta setmana els alumnes de l'ESO treballen el crèdit de síntesi (1r, 2n i 3r) i el de recerca (4t). La dinàmica de classes habitual canvia per fer un treball interdisciplinari... (continua)

  24 de març de 2015

  Carles Díaz
  Professor de Secundària

 • S' acaba el trimestre!! Han estat uns mesos intensos en els quals hem treballat bastant i hem après més si cap. Aquests darrers dies abans de marxar de vacances els alumnes d'... (continua)

  23 de març de 2015

  Olga Pons
  Tutora P4D

 • Un any més, i com és tradició a l’Escola, els nostres alumnes de 2n curs de Primària seran els encarregats de donar la benvinguda a la Primavera cantant cançons... (continua)

  23 de març de 2015

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de música

 • El dilluns a la tarda vàrem rebre la visita d’un noi molt especial. Érem tots a la classe de P-4, quan de sobte es va obrir la porta i va entrar l’ Isaac, que ens venia a... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de març de 2015

  Marta Sánchez
  Mestra P3

 • Bon dia famílies,Arrels Blanquerna aquest any ha tornat a participar en el projecte Sport&Trops, programa on col·laboren la Asociación de Deportistas i la Fundació... (continua)

  18 de març de 2015

  Eva Serralta
  Mestra de Primària

 • Continuant amb les activitats previstes al “Pla Estratègic” del centre i amb la voluntat d’apostar ben fort per l’“Eix” de l’institució: “Tu... (continua)

  16 de març de 2015

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Què bonic és llegir!Aquest és l’entusiasme que volem aconseguir en els nostres alumnes.Des de ben petits tots gaudeixen de les biblioteques de classe on hi ha gran diversitat... (continua)

  14 de març de 2015

  Gloria Carreras
  Tutora 5è EP

 • Si el debat sobre les diferents possibilitats que ofereix la tecnologia digital i les aules està més viu que mai, present tant en debats radiofònics com en articles als diaris, les... (continua)

  12 de març de 2015

  Mónica Ranz
  Cap d’estudis ESO

 • Continuant amb el nostre projecte d'ajudar a les famílies en l'educació i la formació del seu fills, els dies 3 i 4 de març s'ha realitzat un taller digital per... (continua)

  6 de març de 2015

  Robert Madrazo
  Director

 • Benvolgudes famílies: Els informem que el proper dimarts 10 de març comença el període de preinscripció. Aquest període finalitza una setmana després,... (continua)

  5 de març de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • El programa “Duros a 4 pessetes” de ràdio ciutat de Badalona entrevista al Director General, Sr. Masó Bové, per conèixer el nostre projecte d’incorporació... (continua)

  4 de març de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • El curs avança i ja estem acabant el segon trimestre. Tal com estableix el pla anual de centre, aquesta setmana comencen els controls trimestrals de totes les assignatures. S'allarguen entre... (continua)

  3 de març de 2015

  Carles Díaz
  Professor de Secundària.

 • Dintre dels serveis que ofereix l’escola es troben les revisions mèdiques que anualment es realitzen als alumnes de des de P3 fins a sisè de Primària.Aquestes revisions, permeten... (continua)

  2 de març de 2015

  Mireia Garcia
  Mestra de Primària

 • Davant el creixent canvi tecnològic la nostra escola aposta per la introducció de les TIC a tot el centre, sobretot a Educació Infantil, ja que ens permet treballar el pensament computacional.... (continua)

  2 de març de 2015

  Marc Escolar
  Mestre de Primària

 • El proper dijous, dia 26 de febrer de 2015, els alumnes de 2n ESO de l’escola Arrels Blanquerna es traslladaran fins a la vila de Martorelles per visitar la fàbrica de Coca-Cola (Cobega). Aquesta... (continua)

  24 de febrer de 2015

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Aquests dies a l’àrea d’Arts and Crafts hem estat treballant el Carnestoltes, elaborant màscares I dibuixos variats sobre aquesta festivitat. Ens agrada fer les feines amb... (continua)

  19 de febrer de 2015

  Estefania Mayugo
  Tutora 6è D

 • Benvolgudes famílies, us recordem que el proper dijous dia 19 tenim la segona reunió de pares d´alumnes de 1r, 2n i 3r d´ESO a partir de les 17:45h. Els tutors i tutores dels... (continua)

  17 de febrer de 2015

  Laura Monsonís
  Professora de secundària

 • Divendres l’ESO també va viure l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes a l’escola, però de manera diferent. A l’hora del pati els nois i noies de 1r a 4t d’ESO... (continua)

  17 de febrer de 2015

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis ESO

 • Benvolguts pares i mares:A partir del dia 18 de febrer comencen les segones tutories a nivell de grup-classe. En aquestes reunions farem una mica de balanç del que ha estat l’evolució... (continua)

  13 de febrer de 2015

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP

 • Aquesta setmana a l'escola, ja portem molts dies gaudint carnaval!  El dilluns hem vingut amb sabates o mitjons diferents, dimarts ens hem posat alguna cosa al cap i dimecres ens hem vist amb... (continua)

  13 de febrer de 2015

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra d'anglès

 • Dins dels serveis que ofereix l’escola estan les revisions mèdiques i les optometries.Durant aquesta setmana els nens i nenes de 1r han rebut la visita d’una optometrista per tal de... (continua)

  8 de febrer de 2015

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r de Primària.

 • Els dies 10 i 11 de febrer els alumnes de 4t de l'ESO realitzaran els exàmens d'avaluació externa. La prova avalua les competències i coneixements bàsics que... (continua)

  8 de febrer de 2015

  Robert Madrazo
  Director

 • A la nostre escola tenim molt clar que la millor manera d’aprendre ciència és fer ciència. Al laboratori fem practiques per reforçar i ampliar les explicacions... (continua)

  8 de febrer de 2015

  Guillermo Gonzalez
  Tutor 2n ESO

 • Aquest diumenge 1 de febrer l’escola va obrir per celebrar la jornada de Portes Obertes pels nous alumnes. El Senyor Joan Masó va realitzar una presentació de les bases en... (continua)

  4 de febrer de 2015

  Eva Serralta
  Professor d'Educació Física

 • S'apropa una de les celebracions més esperades a l'escola Els alumnes d' Infantil ja preparen les seves disfresses.Seran dies de disbauxa i alegria. Durant la setmana de... (continua)

  3 de febrer de 2015

  Olga Pons
  Tutora P4D

 • Com ja us vam anunciar, el passat 29 de gener per la tarda, els nens i nenes d’Educació Infantil, vam celebrar el Dia dels Avis. Va ser una jornada molt maca i divertida. Primer els... (continua)

  30 de gener de 2015

  Susana Lendinez
  Tutora de P-5D

 • Fa una setmana que hem tornat de les esperades vacances de Nadal i els més menuts de l’escola Arrels – Blanquerna marxem al teatre Blas Infante a veure l’Aneguet Lleig. Aquest... (continua)

  23 de gener de 2015

  Marc Escolar
  Escoles Arrels

 • Esteu preparats? descanseu pel 29 de Gener... doncs ens ho passarem "pipa".Aneu mirant llibres de cuina per a realitzar un divertit pastís!!! Penseu que després ens el menjarem.I... (continua)

  16 de gener de 2015

  Marta Sánchez
  Tutora P3D

 • Benvolgudes famílies: Els informem que el proper dijous 22 de gener a les 17:15h estan convidats a la conferència sobre hàbits i autonomia que imparteix la nostra psicòloga... (continua)

  16 de gener de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Els alumnes de l'ESO de l'escola fan quatre hores setmanals de matemàtiques amb l'objectiu que tinguin un bon nivell en aquesta assignatura, que és clau per entendre el món... (continua)

  16 de gener de 2015

  Carles Díaz
  Professor de Secundària

 • Hem tornat després de vacances amb les piles recarregades i tots hiper contents i emocionats amb els regals i les joguines que ens han portat, i amb la mica de “carbó” que... (continua)

  13 de gener de 2015

  Magda Espinosa
  Tutora 2n EP

 • A les nostres escoles l’aprenentatge d’idiomes forma part dels nostres trets identitaris. Un valor afegit en el món del demà dels nostres alumnes, però alhora una finestra... (continua)

  13 de gener de 2015

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • Benvolgudes famílies: Els recordem que el pròxim diumenge dia 1 de febrer del 2015 d’11 a 13h celebrem la jornada de Portes Obertes exclusives pels nous alumnes. Els convidem a que... (continua)

  12 de gener de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • A l’ESO estem preparant amb il·lusió la sortida al teatre que es durà a terme els dies 14 i 22 d’aquest mes. El musical que anirem a veure és Mar i Cel, basat... (continua)

  9 de gener de 2015

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • Durant el matí de portes obertes de diumenge 14 de desembre vau poder participar, entre moltes activitats, al Photocall TU ETS L’ESCOLA. Aquells que us hi vau
 retratar, podeu... (continua)

  23 de desembre de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • Avui l’agent Andreu, mosso d’esquadra, ha visitat la classe de 1r d’ESO per oferir-nos una xerrada sobre els riscos que pot comportar internet o un mal ús de les noves tecnologies.... (continua)

  23 de desembre de 2014

  Mónica Ranz
  Tutora 1r ESO

 • Dilluns 22 de desembre, un grup d’alumnes de 6è de primària i 3er ESO hem anat a la parròquia de Santa Clara a portar tots els aliments recollits durant la setmana gràcies... (continua)

  23 de desembre de 2014

  Toni Capitán. Alumne de 3r ESO
  Escoles Arrels

 • Per tercer any consecutiu la nostra escola participa en el programa Escola i Empresa de la fundació FemCat (Fundació d’Empresaris de Catalunya). Així doncs, el passat dimecres... (continua)

  21 de desembre de 2014

  Aarón Pérez 4t ESO
  Escoles Arrels

 • Un any més l’Escola Arrels-Blanquerna us vol felicitar les Festes amb un vídeo on podreu veure totes les activitats i celebracions pròpies de l’Escola, realitzades... (continua)

  19 de desembre de 2014

  Guillermo Gonzalez
  Tutora 2n ESO

 • No sabem ben bé com ha estat, però ja fa uns dies que els Caga Tions han arribat a l’escola! Des de la seva arribada els tenim ben tapadets amb les seves barretines i mantetes... (continua)

  19 de desembre de 2014

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r de Primària.

 • El passat dia 15 de desembre van començar les jornades Interetapes. Dilluns mateix, tres alumnes de 3r d’ESO acompanyats pel director del centre, van anar a 6è de primària per... (continua)

  19 de desembre de 2014

  Amanda Pérez i Ana Segovia 3r ESO - Rafa Biarge i Roger Martínez 6è EP
  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 4rt d’ESO hem anat a fer tres visites durant aquest mes de desembre a les escoles Túrbula, Badalonés i Joan Maragall, amb l’objectiu d’orientar els nostres... (continua)

  19 de desembre de 2014

  Judith Soria Alumna de 4rt d’ESO
  Escoles Arrels

 • LLUMS, CÀMERA, ACCIÓ! Durant aquesta setmana el nostre teatre s’omplirà de màgia, llum i color, doncs tots els nostres alumnes des de P-3 fins a 6è de primària... (continua)

  15 de desembre de 2014

  Laura Vazquez
  Tutor 3r D E.P

 • El passat dijous 4 de desembre els alumnes de 4t ESO vam fer una videoconferència amb els nostres companys d'Escoles Arrels Esperança. Vam estar una estona amb el grup A, després... (continua)

  13 de desembre de 2014

  Borja Segovia Balta (4t ESO D)
  Escoles Arrels

 • Durant el matí d’ahir, dijous 11 de desembre, i dins l’àmbit de les activitats de Formació Humana programades al Pla Anual del Centre, els nostres alumnes de 2n i 3r d’ESO... (continua)

  13 de desembre de 2014

  Imma López
  Sotsdirectora

 • Un any més, aquest diumenge dia 14 de desembre celebrem la jornada de portes obertes. És una gran oportunitat perquè les famílies puguin passejar i visitar les instal·lacions... (continua)

  10 de desembre de 2014

  Miquel Carreras
  Mestre d'educació física

 • L’escola torna a estar de celebració, i no és per a menys, ja que la setmana vinent, del 15 al 17 de desembre, gaudirem d’un dels esdeveniments més engrescadors del curs... (continua)

  10 de desembre de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • Nadal és a prop. Hem guarnit l’escola amb les fantàstiques postals que els nens i nenes han elaborat amb l’ajut dels seus pares i mares als quals agraïm molt la seva col·laboració... (continua)

  10 de desembre de 2014

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • Com tots sabeu aquest curs l’eix comú que es treballa a les nostres escoles va dirigit al sentiment d’unitat i col·laboració entre tots els membres que constituïm... (continua)

  1 de desembre de 2014

  Gloria Carreras
  Tutora 5è E.P

 • Aquest any, com fem sempre, estem decorant tota l’escola amb motius artístics I literaris amb l’eix d’enguany: “Tu ets l’escola”. Volem entre tots confeccionar... (continua)

  29 de novembre de 2014

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis de Primària

 • L’altre dia vam rebre a l’escola la visita d’un formador de l’empresa Ondablue que va fer tallers sobre el Cicle de l’aigua, la seva importància i escassetat al planeta. Es... (continua)

  28 de novembre de 2014

  Gloria Carreras
  Tutora 5èD

 • Els alumnes de Secundària ja tenen tot a punt per fer gaudir a pares, mestres i alumnes de l'esperit musical que aquesta setmana es respira a la nostra escola, la setmana de Santa Cecília! Ahir... (continua)

  20 de novembre de 2014

  Laura Monsonís
  Professora de Música

 • S’acosta el dia de Santa Cecília, Patrona de tots els músics (22 de novembre) i, com és tradició, l’Escola celebrarà durant aquesta setmana la “Setmana... (continua)

  18 de novembre de 2014

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de música

 • Aquest any com ja us vam comunicar tenim previst realitzar, per als alumnes de Secundària unes Colònies esportives i de lleure. Aquesta activitat es correspon perfectament amb el lema de... (continua)

  14 de novembre de 2014

  Eva Serralta
  Professor d'Educació Física

 • Benvolgudes famílies, El 19 de novembre a l’escola, els alumnes d’Educació Infantil i Educació primària es faran les fotografies de nadal. Hauran de... (continua)

  12 de novembre de 2014

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis de Primària

 • Els alumnes de 4t d'ESO de les Escoles Arrels han organitzat un sorteig d'una fabulosa panera, amb la finalitat de recaptar diners pel seu viatge de final de curs on visitaran la ciutat de Londres.  La... (continua)

  11 de novembre de 2014

  Alumnes 4t D ESO
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, Com ja sabeu, és tradició en el nostre centre el DIA SENSE PAPER. Es celebrarà aquest proper dimecres 12 de novembre pel matí. Farem activitats... (continua)

  11 de novembre de 2014

  Estefania Mayugo
  Tutora 5èD

 • A l’escola el 12 de novembre celebrem el ¨Dia sense paper¨. Després de descobrir com era la vida al passat a les excursions de la tardor ara fem una activitat pensada per... (continua)

  11 de novembre de 2014

  Cristina Vega, alumne de 2n d’ESO
  Escoles Arrels

 • Aquest dijous 30 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO han realitzat una sortida a Sant Hilari Sacalm. En primer lloc han ubicat la zona de treball en un mapa. A continuació els han donat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2014

  Imma López
  Tutora 3r ESO

 • El passat dijous 30 d’octubre, 1r d’ESO va fer una sortida al parc arqueològic de les mines de Gavà. Primer vam visitar el museu de Gavà, on vam aprendre sobre els canvis... (continua)

  5 de novembre de 2014

  Helena Romero i Arnau Morales 1r ESO D
  Escoles Arrels

 • El passat divendres 31 d’octubre, vam celebrar la Castanyada a la nostra escola. La María Castanyera va baixar de la muntanya, creuant el riu, per visitar-nos. De classe en classe, els nens... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2014

  Laia Pérez 4t ESO
  Escoles Arrels

 • Avui han estat a la nostra escola una parella d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona oferint-nos unes conferències sobre Educació Viària als nivells de 2n, 4t i 6è... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 de novembre de 2014

  Gloria Carreras
  Mestra 5è E.P

 • Els alumnes de segon d’ESO hem anat d’excursió a Ripoll per descobrir com vivíem els monjos a l’Edat Mitjana. Primerament, vam veure la portalada romànica... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 de novembre de 2014

  Gerard Casals, alumne de 2n d'ESO.
  Escoles Arrels

 • El 29 d’octubre la classe de 2n EP va realitzar una sortida de tardor al bosc de Collserola, un lloc carismàtic i molt proper a Barcelona. Van observar els arbres més característics... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 de novembre de 2014

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis de Primària

 • L’estació de la tardor ve acompanyada de la caiguda de les fulles dels arbres, l’olor a castanyes torrades i la celebració de la Castanyada. La tarda del dia 31 d’Octubre... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 de novembre de 2014

  Mireia Garcia
  Mestra de Primària

 • El dijous, dia 30 d’octubre, la classe de 4rt de l’ESO va anar a visitar la Colònia Tèxtil “Can Vidal", al municipi Berguedà, que es troba situat a Puig-reig. Vam... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  31 d'octubre de 2014

  Inga Khubua, alumne de 4rt d'ESO
  Escoles Arrels

 • Els nostres alumnes de 4t ESO han començat ja amb la tradicional venda de pastissos pro-viatge fi de curs a Londres. Els trobareu tots els dimecres i divendres per la tarda a la porta principal... (continua)

  31 d'octubre de 2014

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • Un cop més i d’acord amb la normativa educativa en vigor, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre,.... (continua)

  29 d'octubre de 2014

  Robert Madrazo
  President del Consell Escolar

 • Tal i com podem llegir en el nostre Caràcter Propi, el qual es pot consultar a la pàgina web del col·legi, la finalitat de les sortides són les següents: - Millorar... (continua)

  28 d'octubre de 2014

  Robert Madrazo
  Director

 • El passat divendres dia 17 d'octubre, es va realitzar el simulacre d'incendis, l'alarma va sonar a dos quarts de deu. Inmediatament vam seguir el protocol de l'escola, que consisteix en mantenir la calma... (continua)

  28 d'octubre de 2014

  Amanda Pérez, Paula Saborido (alumnes de 3r d'E.S.O) i Marina Gonzalez (alumna de 2n d'E.S.O).
  Escoles Arrels

 • El divendres, dia 17 d’octubre, la classe de 4rt de l’ESO va anar al BCIN per gaudir d’una conferència sobre l’emprenedoria que s’ha desenvolupat dins de la setmana... (continua)

  24 d'octubre de 2014

  Laia Pérez
  Alumna de 4rt ESO

 • Ja ven entrada la tardor, l’escola Arrels Blanquerna està en plena època de sortides. Des de P-4 fins a 6è de Primària els nens i nenes marxen d’excursió... (continua)

  23 d'octubre de 2014

  Elena Zarauza
  Tutora 1r E.P

 • A la nostra escola, els més menuts, treballen de valent per anar adquirint diàriament tots els nous aprenentatges. Des de que va començar la tardor, han estat realitzant una... (continua)

  22 d'octubre de 2014

  Susana Lendinez
  Tutora P5 D

 • Ahir els nens i nenes de 1r de Primària van anar al centre cívic del barri de la Morera a fer un taller bucodental. En aquest taller van aprendre moltes coses relacionades amb la salut de... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  22 d'octubre de 2014

  Elena Zarauza
  Tutora 1r E.P

 • El dimecres 15 d’octubre es va constituir el nou Consell dels Infants de Badalona amb la renovació de representants i d’escoles pel curs escolar 2014-2015. Els alumnes que en... (continua)

  21 d'octubre de 2014

  Gloria Carreras
  Tutora 5èD

 • El passat dimecres, dia 1 d’octubre, va donar el tret de sortida l’activitat extraescolar de l’aula d’estudi a secundària. Després del gran èxit que va presentar... (continua)

  20 d'octubre de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • Com ja sabeu, el passat dijous 16 vam fer la sortida de la tardor i vam anar a veremar. Només arribar uns monitors súper simpàtics ja ens estaven esperant. Primer vam esmorzar, desprès... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  17 d'octubre de 2014

  Susana Lendinez
  Tutora P5D

 • Cada any que passa les tecnologies evolucionen més del que nosaltres podem concebre, per això és necessari poder tenir al nostre abast les eines adequades per poder treballar amb elles,... (continua)

  17 d'octubre de 2014

  Marc Escolar
  Mestre d'Educació Primària

 • El passat dimecres, dia 1 d’octubre, va iniciar-se de nou un dels pilars fonamentals de l’escola Arrels Blanquerna, el seu projecte propi de recuperacions. Així doncs, emparats... (continua)

  16 d'octubre de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • Benvolgudes famílies: L'Ajuntament ha decidit canviar la data de festa local que els vàrem anunciar del 25 de maig de 2015 al següent dilluns 1 de juny.

  14 d'octubre de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Un any més, a l'escola apostem per l'ús de les noves tecnologies a les aules de secundària. Podem dir que és una tradició ben assentada des que, ara fa cinc... (continua)

  13 d'octubre de 2014

  Carles Díaz
  Professor de Matemàtiques

 • Aquest nou curs a P4 i P5 estan molt motivats amb la nova assignatura que han començat: xinés.Tot i que en un principi costa una mica entendre aquesta nova llengua, al... (continua)

  10 d'octubre de 2014

  Miquel Carreras
  Mestre d' Educació Infantil

 • Ready, set, go! We’re back, hands on, trying to make the most of the new academic year. We want all our students from P3 to 4th ESO to get engaged in the learning process and find it meaningful,... (continua)

  8 d'octubre de 2014

  Mónica Ranz
  Professora d'Anglès ESO

 • Com ja sabeu any rere any l’escola intenta millorar i innovar en els serveis i metodologies que utilitzem. Aquest curs els alumnes d’ESO i els alumnes de 6 d’E.P podran consultar... (continua)

  4 d'octubre de 2014

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • Ens trobem a l’inici del mes d’octubre, tant els alumnes com els professors ja hem superat el record de les vacances i ens trobem treballant amb moltes energies per aconseguir els nostres propòsits.... (continua)

  3 d'octubre de 2014

  Marc Escolar
  Mestra de Primària

 • Aquest curs comencem a introduir la llengua anglesa a l’àrea de música de 4t de Primària. Com que és un inici i donada la peculiaritat dels seus continguts mantenim de... (continua)

  28 de setembre de 2014

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t E.P

 • Després de dues setmanes!! Els nens de P-3 ja sóm capaços d´enganxar gomets, pintar, mirar contes, fer feines... I disfrutar amb la nostra mascota " El Tinet i el gos".... (continua)

  26 de setembre de 2014

  Marta Sánchez
  Tutora P3D

 • Aquesta és la nostra segona setmana a Secundària. Els primers dies estàvem nerviosos per allò que vindria i pels nous companys que formarien part de Suècia ’02.... (continua)

  24 de setembre de 2014

  Judit Salido i Rania Zahid
  Alumnes

 • El dia 10 de setembre de 2014, un equip representatiu de la coneguda empresa internacional de missatgeria DHL es va citar a les portes del centre per tal de rendir visita als nostres alumnes en un acte... (continua)

  22 de setembre de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • S,acaben les vacances i comencem l'escola! Estem contents de retrobar els amics, d' aprendre coses noves i jugar.  Tenim... (continua)

  19 de setembre de 2014

  Olga Pons
  Tutora P-4

 • Aquest curs, com a novetat dins de l’àrea de comunicació i llenguatge, s’incorpora el Xinés mandarí a les llengües que ja s’imparteixen a la nostra escola:... (continua)

  19 de setembre de 2014

  Susana Lendinez
  Tutora de P-5

 • Acabem d'arrancar el nou curs amb molta energia i il·lusió. Aquest any acadèmic 2014-2015 continuem oferint l'assignatura de tecnologia en anglès. L'any passat vàrem... (continua)

  19 de setembre de 2014

  Jordi Morata
  Professor de Secundària

 • Comencem un nou curs ple d’il·lusions i de reptes. Sempre amb l’objectiu de continuar millorant, s’ha renovat l’aula d’Informàtica, amb la incorporació... (continua)

  19 de setembre de 2014

  Imma López
  Sotsdirectora

 • Us anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb NEE (Necessitats Educatives Especials) per al curs 2014-15. Termini de presentació 30 de setembre. També... (continua)

  10 de setembre de 2014

  Administració
  Escoles Arrels

 • Una de les nostres majors satisfaccions és comprovar l'evolució positiva i els èxits de molts dels nostres exalumnes; alumnes que hem tingut al Centre des de P3. En aquesta ocasió... (continua)

  5 de setembre de 2014

  Robert Madrazo
  Director

 • Hola famílies, Desprès d’ un bon estiu i amb les piles ben carregades, tots els mestres de l’escola ja tornem a ser aquí per començar el curs 2014-2015. Aquests... (continua)

  2 de setembre de 2014

  Susana Lendinez
  Tutora P5D

 • Avui els professors de Secundària hem rebut els alumnes de l’ESO que al llarg dels propers tres dies es presenten a les proves extraordinàries de setembre. Comencem el nou curs escolar... (continua)

  2 de setembre de 2014

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • Benvolgudes famílies, durant el mes de juliol els mestres i professors de l’escola hem realitzat diversos cursos de formació per tal de millorar els nostres coneixements relacionats... (continua)

  18 de juliol de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Quan acaba un curs sempre ens fem les mateixes preguntes: com ha anat? ho hem fet bé? hem desenvolupat tots els nostres objectius? La resposta a totes aquestes preguntes les veiem reflectides en... (continua)

  26 de juny de 2014

  Robert Madrazo
  Director

 • Una gota de mercuri contamina l'aigua de tota una piscina, cada dia desapareixen a la Terra 75 espècies, de mitjana generem cadascun de nosaltres 1.500 kg de brossa anualment...   Aquestes... (continua)

  23 de juny de 2014

  Carles Díaz
  Professor de secundària

 • Enguany la nostra escola ha participat en el II concurs de dibuix per Ed. Primària organitzat per Badamoni. Malgrat que tots els treballs estaven força bé, s’havien... (continua)

  20 de juny de 2014

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis de Primària

 • L'última setmana de curs estarà plena d'activitats i celebracions: Dilluns 16, celebrarem les Graduacions de P5; a les 15:30 h, i la de 6è de Primària; a les 16:50... (continua)

  16 de juny de 2014

  Robert Madrazo
  Director

 • Per fi! Hem acabat l’etapa més llarga, la Primària, i ens GRADUEM! Després de 6 cursos ha arribat... (continua)

  13 de juny de 2014

  Gloria Carreras
  Mestra 6è E.P

 • El curs esta acabant, és moment d’alegria però també de nostàlgia pels alumnes de 4t d’ESO. Han estat tretze anys amb nosaltres i ara és moment de deixar-nos... (continua)

  6 de juny de 2014

  Eva Serralta
  Professor d'Educació Física

 • El pròxim dimecres 18 de juny a les 17:00h al teatre de l’escola tindrà lloc la Graduació de la promoció Irlanda ’98.... (continua)

  6 de juny de 2014

  Eva Serralta
  Professor d'Educació Física

 • Els dilluns 16, els nens i nenes de P-5 celebraran la finalització de la primera etapa de la seva vida escolar. Serà un acte memorable on els infants vestits amb la toga i el birret, com... (continua)

  6 de juny de 2014

  Elena Zarauza
  Mestra P5

 • Benvolgudes famílies, un cop conegudes les dates més rellevants del proper curs, els hi comuniquem per què puguin anotar-les a la seva agenda. Inici curs escolar: 15-9-14 Festa... (continua)

  5 de juny de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • El diumenge 22 de juny, l’escola Arrels-Blanquerna ha organitzat una caminada al monestir de Sant Jeroni de la Murtra amb l’objectiu de reunir antics alumnes i poder recordar vells temps tot... (continua)

  4 de juny de 2014

  Robert Madrazo
  Director

 • El passat diumenge 25 de maig de 2014, el nostre Director General, Sr. Masó i Bové va aparèixer a La Vanguardia com a exemple de valors i per donar suport al premi Jove Empresari que... (continua)

  2 de juny de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Bon dia famílies. Avui hem decidit explicar-vos una activitat dintre del nostre horari habitual. Hem MODELAT PASTA!! Ha estat una novetat fascinant. Hem utilitzat motllos de diverses... (continua)

  2 de juny de 2014

  Olga Pons
  Tutora p3

 • Aquest curs 2013-2014, volem prendre el pols a les inquietuds de les famílies i conèixer que podem fer per millorar la qualitat del servei que oferim als nostres alumnes i les seves famílies.Durant... (continua)

  2 de juny de 2014

  Srs. Masó i Bové
  Direcció-Gerència

 • Avui, a la classe de problemes de matemàtiques de 3r d'ESO, hem treballat la interpretació de gràfics estadístics. A partir d'un diagrama de barres on apareixien els... (continua)

  2 de juny de 2014

  Carles Díaz
  Professor de secundària

 • El divendres 30 de maig els alumnes de primer de l'ESO vam anar a visitar la botiga d´Apple del Passeig de Gràcia de Barcelona. Com és habitual, els empleats ens han rebut amb... (continua)

  30 de maig de 2014

  Robert Madrazo
  Director

 • Dimecres 28 de maig els alumnes de 2n d’ESO van rebre la visita de dos infermers de l’ABS de la Morera per parlar del què suposa la sexualitat. Un tema que si bé forma part de... (continua)

  30 de maig de 2014

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • El passat dimecres, dia 25 de maig de 2014, l’Escola Arrels Blanquerna va obrir les seves portes a dues integrants del Centre d’Atenció Primària de Morera de Pomar, que van venir... (continua)

  29 de maig de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • El dimarts 27 de maig vam rebre la visita de tres representants del Centre d'Atenció Primària de la Morera. El motiu era realitzar una conferència sobre un tema en el qual resulta... (continua)

  28 de maig de 2014


  Director

 • A l’Escola Arrels Blanquerna estem d’enhorabona. Una de les nostres alumnes, l’Amal Ammura, de 2n d’ESO, va rebre aquest dissabte, dia 24 de maig de 2014, un dels premis més... (continua)

  27 de maig de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Día uno de enero del dos mil trescientos. Nuevo año, nuevos problemas. Las bibliotecas vuelven a estar llenas de libros otra vez. ¿A qué me refiero? El veinticinco... (continua)

  26 de maig de 2014

  Amal Ammura 2ESO D
  Escoles Arrels

 • Amb la intenció de vincular els aprenentatges instrumentals que reben els nostres estudiants amb els valors que adquireixen avui en dia a les nostres aules, s’ha presentat una nova activitat... (continua)

  26 de maig de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • El passat dimecres, dia 21 de maig, vam rebre a l’Escola Arrels Blanquerna la visita de dos representants del Centre d’Atenció Primària de Morera de Pomar a l’aula de 1r... (continua)

  23 de maig de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Ja hem tornat de colònies. Què bé ho varem passar... I aquest matí dins l´armari de la classe hem escoltat un soroll. Tots els nens estaven emocionats. Què... (continua)

  23 de maig de 2014

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Que bé ho vam passar a les colònies!! En arribar, ens esperaven els monitors i amb moltes ganes ens van ensenyar les instal·lacions Tot era molt maco!! Teniem ganes de jugar, cantar, riure...veure... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  23 de maig de 2014

  Tutores Infantil
  Tutores Infatil

 • Ja arriben les colònies!!!! Els nens i nenes de Cicle Mitjà i Cicle Superior estan nerviosos i ja volen marxar. No hi ha altre tema de conversa en les estones de pati. Tenim moltes activitats... (continua)

  23 de maig de 2014


  Mestre d'anglès.

 • Som els Indis “Hao”, som de color blau, plantem tipis, fem fogueres i tenim... (continua)

  23 de maig de 2014

  Susana Lendinez
  Tutora 1r E.P

 • The English Week has come and gone. Both students and teachers alike have contributed to its great success. In this sense, teachers in Secondary have devised cross-curricular activities in which English... (continua)

  19 de maig de 2014

  Mónica Ranz
  Escoles Arrels

 • Els dies 23, 26 i 27 de maig els alumnes d’Educació Secundària Obligatòria que tenen assignatures suspeses de cursos anteriors realitzaran els exàmens. Des del mes... (continua)

  19 de maig de 2014

  Robert Madrazo
  Director

 • Durant els mesos de març i abril l’escola a participat conjuntament amb l’Ajuntament de Badalona i “La Asociación de deportistas” en un projecte esportiu.... (continua)

  16 de maig de 2014

  Eva Serralta
  Professor d'Educació Física

 • Com cada any s’ha celebrat a la nostra ciutat el tan esperat concurs del dimoni. Els nens i nenes que ho desitjaven participaven a nivell individual o col·lectiu elaborant una manualitat que... (continua)

  16 de maig de 2014

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t

 • This week our students are doing lots of English activities. Yesterday, they listened to a story. First cycle saw Poppy and Max, two dogs who were visiting Barcelona. Second cycle listened to a story... (continua)

  15 de maig de 2014

  Estefania Mayugo
  Tutora 5èD

 • S’acosta fumejant Sant Anastasi, Festa Major de Badalona, on el Dimoni serà el protagonista. Els més petits han realitzat treballs manuals i han pintat dimonis de tots els colors.... (continua)

  9 de maig de 2014

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de música

 • English has become the universal language. It is taking over the world and playing a more and more important role every day in our schools. To top it off, this school year we are celebrating our English... (continua)

  9 de maig de 2014

  Joan Carles Sanz
  Cap curricular

 • Avui és el nostre segon dia a la capital del Regne Unit i estem gaudint força. Ja hem visitat alguns dels monuments i atraccions més emblemàtics de la ciutat com el Buckingham... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de maig de 2014

  Alumnes 4t ESO
  Escoles Arrels

 • Aquest any marxem de colònies els nens i nenes d’Educació Infantil esperem amb molta il·lusió que arribi el dia 19 de Maig per anar a la Granja Escola de Santa Maria de... (continua)

  5 de maig de 2014

  Mireia Garcia
  Mestra d'educació física

 • Mare, si fos mariner, mariner de bona traça, m’aniria mar endins tot sol amb la meva barca; el vent fóra un crit de goig, la vela, coloma blanca, el cor, d'un blau com d'encís i... (continua)

  1 de maig de 2014

  Elena Zarauza
  Tutora de P5

 • El compte enrere pel viatge de fi de curs a Londres dels alumnes de 4t d’ESO ha començat. A menys d’una setmana, els alumnes i professors acompanyants encarem aquests darrers dies amb... (continua)

  28 d'abril de 2014

  Mónica Ranz
  Escoles Arrels

 • Com és tradició i dins del marc de les celebracions, un any més hem celebrat la diada de Sant Jordi a l’escola.  Al matí tothom va visitar la paradeta... (continua)

  25 d'abril de 2014

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis de Primària

 • Avui, festivitat de Sant Jordi, a l'escola és un gran dia. Aprofitem aquesta efèmerides, el dia del llibre, per difondre el ric món de la lectura en un acte central, culminació... (continua)

  25 d'abril de 2014

  Carles Díaz
  Escoles Arrels

 • Durant la setmana del 7 a l’11 de maig els alumnes de primer hem començat a realitzar el Crèdit de Síntesi. Aquest any centrat als nostres orígens : ... (continua)

  24 d'abril de 2014

  Guillermo Gonzalez
  Tutor 1r ESO

 • La revista de Sant Jordi és la culminació de tota una sèrie d’activitats pedagògiques en relació a la celebració de una de les nostres festes més... (continua)

  24 d'abril de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Divendres 11 d’abril va concloure el cicle de cinc xerrades sobre educació financera que professionals bancaris i financers col·laboradors en el projecte EFEC han ofert als nostres... (continua)

  11 d'abril de 2014

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • El passat 8 d’abril a l’escola, es va impartir una xerrada força interessant sobre un tema que a tothom, pares i educadors, ens preocupa: Fins a on...?, Què faig quan no...?, ... (continua)

  11 d'abril de 2014

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis d'Infantil i Primària

 • Benvolgudes famílies. Aquest mes de juliol farem el SUMMER CAMP a l’escola. Es tracta d’un casal d’estiu on la llengua principal serà l’anglès i es durà... (continua)

  11 d'abril de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Els dies 7, 8 i 9 d’abril els alumnes de 2n d’ESO han realitzat una sortida a la zona volcànica de la Garrotxa, Besalú i Girona. L’objectiu principal era compilar... (continua)

  11 d'abril de 2014

  Imma López
  Professora de Llengua Catalana

 • El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha estat el destí dels alumnes de 3er d’ESO per elaborar el crèdit de síntesi. La primera parada va ser a Tortosa, on vam conèixer... (continua)

  11 d'abril de 2014

  Jordi Morata
  Professor de secundària

 • Estem escoltant el drac! Sí sí quina por! Ja està a prop el Sant Jordi... Ens omplirà de roses, de llibres...i de noves emocions que floriran després d´aquest... (continua)

  7 d'abril de 2014

  Marta Sánchez
  Mestra P4

 • Al llarg de la setmana del 7 a l’11 d’abril, els nostres alumnes de 4t d’ESO estaran plenament immersos en la realització del Projecte de recerca. Aquest treball contribueix al... (continua)

  7 d'abril de 2014

  Imma López
  Tutora 4t ESO

 • El passat dimecres 26 de març, els alumnes de 6è de Primària van participar d’una activitat d’Educació cívica i viària organitzada per... (continua)

  4 d'abril de 2014

  Gloria Carreras
  Mestra 6è E.P

 • Els alumnes d'Infantil i Primària tenim pel davant una de les sortides que mės ens agrada : EL TEATRE!!Aquest any, per tal de donar més impuls encara al nostre Pla Estratègic,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  2 d'abril de 2014

  Olga Pons
  Mestra P3

 • Com ja és tradició a l´escola, amb l´arribada de la Primavera, els nostres alumnes de 2n de Primària faran la cantada de les Caramelles. Durant el matí del proper... (continua)

  2 d'abril de 2014

  Laura Monsonís
  Professora de Música

 • Del 7 a l’11 d’abril els alumnes de primer, segon i tercer de l’ESO farem el Crèdit de Síntesi. Aquella setmana farem sortides a diferents llocs de Catalunya per conèixer... (continua)

  1 d'abril de 2014

  Guillermo Gonzalez
  Professor de secundària

 • El passat dijous 27 d’abril un monitor de l’institut Guttmann va visitar els alumnes de 4t ESO per fer una xerrada que duia per títol Game Over. Una iniciativa que intenta conscienciar... (continua)

  1 d'abril de 2014

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • Les festes i celebracions són moments especials i màgics dins de la vida escolar de tots els nostres alumnes. En aquestes festes cobren vida les tradicions, la cultura, les llengües... (continua)

  21 de març de 2014

  Laura Vazquez
  Mestra 2n E.P

 • Al llarg d’aquest curs hem desenvolupat diferents xerrades, activitats, sortides i fins i tot celebracions al voltant del nostre eix. D’aquesta manera, quan a Escoles Arrels Blanquerna tots... (continua)

  21 de març de 2014

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Com ja sabeu, aquestes darreres setmanes els nens i nenes de P-5, 1r i 2n hem anat a visitar la biblioteca de Pomar. El projecte “El gusta per la lectura” és un dels nostres senyals... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de març de 2014

  Mestres de P5, 1r E.P i 2n E.P
  Escoles Arrels

 • Avui 2n ESO d’Arrels-Blanquerna s’ha traslladat al cor de Barcelona per conèixer un dels pilars de la capitalitat mundial del mòbil a Barcelona: El Mobile World Centre (antic... (continua)

  14 de març de 2014

  Mónica Ranz
  Tutora 2n ESO

 • El passat dia 12 de març vàrem realitzar la jornada de cooperació on els alumnes d'ESO i 6è de primària impartien i ajudaven als alumnes de nivells inferiors de... (continua)

  14 de març de 2014


  Mestre d'anglès.

 • Benvolgudes famílies: Actualment, tot i els moments econòmics que vivim, les nostres escoles es troben en ple procés de renovació i millora de metodologies, recursos, instal·lacions...... (continua)

  12 de març de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Tenint en compte l’eix d’aquest curs: “Respectar i conviure” i seguint els objectius del nostre Pla Estratègic, neix la Jornada de Cooperació. Una idea dinàmica... (continua)

  11 de març de 2014

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de música

 • Durant cinc setmanes les classes de tercer, quart, cinquè i sisè participarà en un projecte esportiu de l’ajuntament anomenat “Sport & Trops” . Un esportista... (continua)

  10 de març de 2014

  Eva Serralta
  Mestra d'educació física

 • El segon mes de l’anyés curt de talla,però té un al·licientper la quitxallai és que quan se li cantenles absoltesarriba qui sap d’onen Carnestoltes. ... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de març de 2014

  Laura Monsonís
  Professora de secundària

 • Que bé ho vàrem passar el dimecres ; tots veníem guapos de casa per anar al teatre de l'escola a l´estrena d´ una pel·lícula. Quins nervis... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  2 de març de 2014

  Marta Sánchez
  Mestra P4

 • Durant la propera setmana tot serà molt especial. El rei Carnestoltes enviarà cartes als nens i nenes d’Educació Infantil donant ordres sobre allò a fer durant el dia.El... (continua)

  23 de febrer de 2014

  Mireia Garcia
  Teacher of Physical Education

 • La comunicació constant amb les famílies és molt important per l’escola. Per això el dilluns 17 de febrer vam fer un segona reunió de pares pels alumnes de primer,... (continua)

  22 de febrer de 2014

  Guillermo Gonzalez
  Professor de secundària

 • A l’escola Arrels Blanquerna, a més de comptar amb un equip de mestres compromès amb el projecte educatiu de l’escola, disposem també d’ altres serveis a l’abast... (continua)

  21 de febrer de 2014

  Elena Zarauza
  Mestra P5

 • El 20 de febrer els nens i nenes de 3r d’educació primària, van fer un taller-xerrada sobre l’alimentació pròpia de la nostra terra: la dieta mediterrània,... (continua)

  21 de febrer de 2014

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis de Primària

 • La setmana passada van estar a la nostra escola una parella d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona oferint-nos unes conferències sobre Educació Viària als nivells de... (continua)

  17 de febrer de 2014

  Gloria Carreras
  Mestra 6è E.P

 • Avui dia 13 de febrer, els Mossos d’Esquadra de la comissaria del barri de la Morera, ens han vingut a parlar de la violència masclista. Hem après que un maltractador no comet una agressió... (continua)

  17 de febrer de 2014

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • Benvolgudes famílies: Els recordem que el pròxim diumenge dia 16 de febrer del 2014 d’11 a 13h celebrem la jornada de Portes Obertes exclusives pels nous alumnes.

  13 de febrer de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Primera pregunta: Quants alumnes teniu catorze anys?; segona pregunta: ¿quants esteu a alguna xarxa social? Així ha començat la xerrada sobre “internet i els riscos de les xarxes... (continua)

  6 de febrer de 2014

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • El Sr. Masó i Bové es troba aquesta setmana a Tampere (Finlàndia) visitant escoles per veure com treballen i assoleixen els millors resultats del món en l'informe PISA.

  Veure àlbum d'imatges
  5 de febrer de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies: Els informem que al mes de març s’iniciarà el període de preinscripció per estudiar amb nosaltres el proper curs. Les famílies que... (continua)

  4 de febrer de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • El repte d’educar als nostres alumnes, els vostres fills/es, necessiten el treball conjunt, la implicació, la coresponsabilitat i la confiança tant de les famílies com... (continua)

  3 de febrer de 2014

  Robert Madrazo
  Director

 • Ens trobem de ple al 2on trimestre. Després de tants dies de festa, els nens i nenes han tornat amb moltes ganes a l'escola, i també amb moltes ganes de parlar en english. ... (continua)

  2 de febrer de 2014

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra d'anglès

 • L’hora d’Educació Física és un bon moment per treballar els valors tan importants en l’educació, no podem negar que l’esport es el millor vehicle... (continua)

  31 de gener de 2014

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • Un any més, el passat dijous, vam organitzar una xerrada per als pares dels nostres alumnes sobre els riscos en les xarxes socials i l´ús de les noves tecnologies.Els mossos d´esquadra... (continua)

  28 de gener de 2014

  Laura Monsonís
  Psicòloga

 • La integració Escola – Família és un dels trets distintius de la nostra escola. Volem que la família sigui part activa de l’escola i col·labori en tots els... (continua)

  27 de gener de 2014

  Jesús Pedro Benito
  Mestre de Primària

 • Dins del pla de Formació Humana de la nostra escola hi ha programades unes conferències d’Educació Viària per als cursos de final de cicle (2n, 4t i 6è). ... (continua)

  23 de gener de 2014

  Laura Vazquez
  Tutora 2n

 • Ja de ben antic les innovacions tecnològiques han tingut la seva repercussió en el camp de l’educació. Els plomins i els tinters de vidre, els moderns bolígrafs, els projectors... (continua)

  17 de gener de 2014

  Salvador Casajoana
  Mestre 5è E.P

 • Les Escoles Arrels sempre han buscat facilitar la relació directa entre pares/mares i personal docent. Per aquest motiu, en el mes de desembre, l'escola ha posat a disposició dels... (continua)

  17 de gener de 2014


  Mestre d'anglès.

 • El passat dilluns 23 de desembre, una família de l’escola Arrels-Esperança va passar a recollir la gran cistella (Pro-viatge Londres dels alumnes de 4t d’ESO de les Escoles Arrels)... (continua)

  15 de gener de 2014

  Robert Madrazo
  Director

 • Benvinguts tots i totes al Nou Any i al començament del 2n trimestre del curs. Aquests primers dies són de retrobament i adaptació, doncs hem de treballar força per arribar... (continua)

  10 de gener de 2014

  Gloria Carreras
  Mestra 6è E.P

 • Les matemàtiques són una assignatura molt important en el currículum acadèmic dels nostres alumnes. Totes les estratègies per fer-les més atractives són... (continua)

  10 de gener de 2014

  Carles Díaz
  Professor de Matemàtiques

 • El passat dijous 9 de gener, a l'escola hi va haver una conferència sobre drogues per als alumnes de 3r d'ESO. Els va parlar una persona que coneix molt bé la problemàtica... (continua)

  10 de gener de 2014

  Carles Díaz
  Professor de Matemàtiques

 • El passat 19 de desembre, els alumnes de 4t d’ESO vam poder sentir-nos una mica més a prop del món laboral amb la visita i conferència d’en David Marín, un... (continua)

  10 de gener de 2014

  Eva Serralta
  Mestra d'educació física

 • Els nostres alumnes també us volen felicitar les festes amb aquest petit vídeo que ha preparat Genís García, amb la participació de tota la comunitat educativa. Reflecteix... (continua)

  24 de desembre de 2013

  Robert Madrazo
  Director d'Arrels-Blanquerna

 • El passat divendres 20 de desembre els alumnes de 3r ESO van visitar l’Estadi Olímpic Lluis companys i el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Primer van visitar... (continua)

  23 de desembre de 2013

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • Aquest divendres, dia 20 de desembre, els alumnes de 4rt ESO de l’escola Arrels Blanquerna han realitzat la protocol·lària excursió de final de trimestre al museu de la ciència... (continua)

  23 de desembre de 2013

  Óliver Jabato
  Professor de Secundària

 • El passat divendres 20 de desembre, els alumnes de 2n d'ESO han visitat el Museu d'Història de Catalunya per conèixer més a fons la història medieval del nostre entorn.... (continua)

  23 de desembre de 2013

  Carles Díaz
  Professor de Matemàtiques

 • Els alumnes de 1r ESO van visitar el museu arqueològic i van poder conèixer de primera mà la vida dels nostres avantpassats. Han après com es desplaçaven, s'alimentaven,... (continua)

  23 de desembre de 2013

  Laura Monsonís
  Professora de Música

 • Dins del programa de coordinació entre etapes, la nostra escola ofereix a les famílies de 6è d'EP una reunió on els Caps i professors de Secundària expliquen la dinàmica... (continua)

  19 de desembre de 2013

  Estefania Mayugo
  Tutora 5è EP

 • El 18 de desembre la nostra alumna i representant del CIB (Consell dels Infants de Badalona), Judith Salido Utrilla, va assistir a la gravació d’una “Entrevista a l’Alcalde”... (continua)

  19 de desembre de 2013

  Gloria Carreras
  Tutora 6è D

 • El passat dilluns dia 16 de desembre van començar les jornades d’Inter-etapes amb una xerrada sobre l’ESO feta per tres alumnes de 3r als alumnes de 6è de Primària. El... (continua)

  19 de desembre de 2013

  Eva Serralta
  Mestra d'educació física

 • Aquest any els alumnes de 6è EP, han sigut els encarregats de donar a l’església del nostre barri, tot el munt d'aliments que solidàriament les nostres famílies han... (continua)

  19 de desembre de 2013

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis de Primària

 • El passat dilluns 9 de desembre els cursos de 2n i 3r de la ESO vam rebre la visita d’un estudiant de Medicina en qualitat de voluntari per a la Marató de TV3 celebrada el passat diumenge... (continua)

  18 de desembre de 2013

  Eva Serralta
  Professora d'educació física

 • Arribem a unes dates de moltes tradicions: les nadales, els Reis, el Tió... A la nostra escola també és una tradició celebrar aquestes festes tan entranyables gaudint de tota... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  12 de desembre de 2013

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis de Primària

 • Ja s’acosten les vacances de Nadal, però abans, els integrants de l’escola Arrels Blanquerna estan molt il·lusionats de poder obrir un cop més les portes del centre a tothom... (continua)

  11 de desembre de 2013

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • El nostre lema d'enguany, "respectar i conviure" adquireix un significat especial en aquestes dates nadalenques. Contagiats per l’alegria i l’esperit del moment, tots intentem... (continua)

  11 de desembre de 2013

  Jesús Pedro Benito
  Professor de primària

 • Arriba desembre i les festes de Nadal. Ha vingut el tió a l’escola per quedar-se amb nosaltres. Ha trobat l’escola guarnint-se amb aires nadalencs. Tindrem cura d’ell i li donarem... (continua)

  11 de desembre de 2013

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • Com passa el temps! Fa poc que vam començar el curs i ja estem preparant el Nadal a l’escola. I amb la seva arribada, com és tradició, hem organitzat unes sortides culturals... (continua)

  29 de novembre de 2013

  Susana Lendinez
  Tutora 1r E.P

 • A 1r, 2n,3r i 5è de Primària els dies 20 i 21 hem rebut la visita d’un formador de la Fundació Ondablue, vinculada al respecte per la natura i la sostenibilitat del planeta.... (continua)

  22 de novembre de 2013

  Estefania Mayugo
  Tutora 5è D

 • Benvolgudes famílies, hem començat un curs nou amb l’empenta i la il·lusió que ens caracteritza. Sempre preveient i treballant pels nostres alumnes hem escollit un Eix... (continua)

  22 de novembre de 2013

  Marta Sánchez
  Mestra P4

 • Al llarg de molts cursos les Escoles-Arrels han desenvolupat dins de la comunitat educativa uns temes com a eixos comuns, per arribar a unes fites socials i culturals que ens distingeixin. Per la nostra... (continua)

  21 de novembre de 2013

  Gloria Carreras
  Mestra 6è EP

 • Fa uns dies vam rebre la visita de la Doctora Caterina Madroñal i la seva col·laboradora, pertanyen a la Fundació Tècnica i Humanisme i ens van fer una xerrada sobre la importància... (continua)

  20 de novembre de 2013

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5è

 • El proper 22 de novembre és el dia de la patrona de la música, Santa Cecília. Per aquest motiu, a l'escola, celebrem durant tota la setmana aquesta festivitat musical realitzant... (continua)

  20 de novembre de 2013

  Laura Monsonís
  Professora de Música

 • Aquesta setmana han estat els alumnes de P5 els que han treballat de camperols a la Llar d’infants Badiu. Han plantat llavors d’enciam i pèsols i per acabar la feina han regat l’hortet.... (continua)

  15 de novembre de 2013

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • Avui dijous els alumnes de la ESO han fet l’assaig general de Santa Cecília. Hem pogut veure tot l’esforç i creativitat invertits les darreres setmanes perquè tots, alumnes... (continua)

  14 de novembre de 2013

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • El passat mes de setembre el nostre professor de Matemàtiques a la ESO d’Arrels-Blanquerna, en Carles Díaz, va presentar la seva darrera publicació en el mateix entorn que centra... (continua)

  13 de novembre de 2013

  Mónica Ranz
  Cap d’Estudis Secundària

 • Avui dimecres 13 de Novembre celebrem "El dia sense paper" a l'escola Arrels Blanquerna. Un dels pilars més importants de l'escola és l'aula digital: la utilització... (continua)

  13 de novembre de 2013

  Guillermo Gonzalez
  Tutor 1r ESO

 • El passat divendres 8 de novembre els alumnes de 4t d’ESO vam participar en el joc del "passaparaula" amb els nostres companys d’ Esperança, amb l’objectiu de tenir... (continua)

  13 de novembre de 2013

  Centre
  Escoles Arrels

 • El proper 13 de novembre pel matí tindrà lloc a l'escola el DIA SENSE PAPER. Aquesta jornada consisteix en utilitzar les eines digitals de que l'escola disposa per tal de... (continua)

  11 de novembre de 2013

  Olga Pons
  Tutora P3

 • Avui P3 i P4 han fet de pagesos. Han visitat la Llar d’infants Badiu i han treballat a l’hort. Han sembrat llavors de raves, de pastanagues, d’espinacs i de faves, i per arrodonir una... (continua)

  8 de novembre de 2013

  Eva Serralta
  Professor d'Educació Física

 • Aquest curs per primera vegada, la nostra escola col·labora en el Consell dels Infants de Badalona, CIB; és un òrgan de participació on els nens i nenes poden debatre, proposar,... (continua)

  6 de novembre de 2013

  Gloria Carreras
  Tutora 6èD

 • Avui, els alumnes de 2n d'ESO han anat a Ripoll. Però no ha estat només un viatge fins al nord de Catalunya, sinó també un viatge a través del temps. Els alumnes... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de novembre de 2013

  Carles Díaz
  Professor de Matemàtiques

 • Els alumnes de primer hem anat al Museu de les Mines Prehistòriques de Gavà. En un taller molt interesant hem après com treballen els arqueòlegs per descobrir com vivíem... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de novembre de 2013

  Guillermo Gonzalez
  Tutor 1r ESO

 • Avui 28 d'octubre hem fet la nostra primera visita cultural a Sant Hilari de Sacalm. Després de gairebé dues hores de viatge hem arribat al punt de trobada i una monitora ens ha estat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de novembre de 2013

  Robert Madrazo
  Tutor de 3r d'ESO

 • El dia 31 d’octubre els nens/es d’Infantil i Primària vam viure una tarda molt especial, la senyora Maria Castanyera va venir a visitar-nos a la nostra escola. Durant tota la setmana... (continua)

  4 de novembre de 2013

  Mireia Garcia
  Mestra d'educació física

 • El passat dilluns dia 28 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO van poder estudiar in situ la biodiversitat en un rierol de muntanya a Sant Hilari Sacalm. Aquest dijous hi ha programades tres sortides... (continua)

  31 d'octubre de 2013

  Imma López
  Tutora 4t ESO

 • La Castanyada s'apropa a la nostra escola! Per aquest motiu els nens i les nenes s’afanyen per guarnir les classes amb els colors de la tardor, fent dibuixos i portant les fulles dels arbres... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 d'octubre de 2013

  Laura Vazquez
  Tutora 2n

 • La nostra escola, com sempre intentant estar a la vanguardia de noves tecnologies, ha convidat la llar d’infants Badiu, concretament la classe dels Lleons p-2, per realitzar un taller d'iPads... (continua)

  25 d'octubre de 2013

  Eva Serralta
  Professor d'Educació Física

 • Us volem informar que els/les alumnes de 5è de Primària han realitzat durant aquest mes les proves d’octubre d’Avaluació Diagnòstica que envia el Departament d’Ensenyament,... (continua)

  25 d'octubre de 2013

  Estefania Mayugo
  Tutora 5è

 • Ja estem preparats per fer les sortides de la tardor! Durant aquesta setmana i la setmana que ve farem un recorregut per gran part de la geografia de Catalunya fent moltes activitats, tallers, rutes...... (continua)

  24 d'octubre de 2013

  Elena Zarauza
  Tutora P5

 • En el nostre centre ens prenem molt seriosament la seguretat de tots els nostres alumnes i personal docent i de serveis. Per això, el divendres 18 d'octubre, vam realitzar el primer simulacre... (continua)

  23 d'octubre de 2013

  Robert Madrazo
  Director

 • A principis del mes d’octubre es van posar en marxa les recuperacions. Aquest curs, doncs, els alumnes de secundària que ho necessitin podran dedicar novament una hora més a la setmana... (continua)

  23 d'octubre de 2013

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Aquest mes d'octubre hem iniciat les recuperacions a Educació Primària. Per tal d'oferir una millor atenció a la diversitat i ajudar als alumnes que així ho requereixin,... (continua)

  18 d'octubre de 2013

  Laura Monsonís
  Departament psicopedagògic

 • A l’ESO ja és el quart any amb el projecte d’1x1 (portàtils) i el segon en que s'utilitzen iPads a les aules. Durant aquest temps, lògicament, tant els professors com... (continua)

  15 d'octubre de 2013

  Carles Díaz
  Professor de Matemàtiques

 • Des del curs passat els nostres alumnes estan utilitzant els iPads en diferents sessions i àrees per tal de que avancin i prenguin destreses en el coneixement de nous aparells i tecnologies. També... (continua)

  11 d'octubre de 2013

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5è E.P

 • Ahir dimecres 9 d’octubre, els nois i noies de 6è de Primària vam anar fent un tomb fins al Passeig Marítim, on ens esperaven uns agents de la Guàrdia Urbana de Badalona... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  10 d'octubre de 2013

  Gloria Carreras
  Tutora 6èD

 • Comencem el curs amb moltes ganes i molta energia a les classes d'Expressió Oral en Anglès. Des de l'Educació Infantil fins a Cicle Superior treballem amb diverses dinàmiques... (continua)

  9 d'octubre de 2013

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra d'anglès

 • Yes, we do! A Secundària l'anglès també és cada vegada més present a l’aula. A més a més de les tres hores curriculars setmanals, fem una 4a hora,... (continua)

  7 d'octubre de 2013

  Mónica Ranz
  Cap d'estudis Secundària

 • Com sempre l’escola intenta millorar tots els seus serveis i està a la vanguardia de les noves tecnologies. Una de les últimes millores que hem fet ha estat... (continua)

  6 d'octubre de 2013

  Eva Serralta
  Professor d'Educació Física

 • Un dels nostres principis és oferir un ensenyament de qualitat i disposar d'unes excel·lents instal·lacions en les que els nostres alumnes puguin desenvolupar totes les seves activitats... (continua)

  6 d'octubre de 2013

  Robert Madrazo
  Director

 • L’ensenyament de l’anglès avui és vista com una necessitat arreu del món i es diu que la millor època per a que un nen estudiï anglès es situa a l’etapa... (continua)

  1 d'octubre de 2013


  Especialista d'anglès

 • Estrenem curs i estrenem pàgina Web de l’escola! Ja fa uns anys que des de l’escola us informem de tot el que fem a través de la nostra pàgina Web, com les sortides, les... (continua)

  23 de setembre de 2013

  Susana Lendinez
  Tutora de 1rD

 • Les reunions informatives de principi de curs seguiran el calendari següent:A Infantil P-4 i P-5: 16 de setembre, dilluns de 17:15 a 18:15 hores A Primària 1r i 2n: 16 de setembre, dilluns... (continua)

  16 de setembre de 2013

  Robert Madrazo
  Director

 • Dimarts passat va ser la presentació del nou curs, i des de dijous ja estem treballant amb els nous professors. Semblava una cosa molt llunyana això de la ESO, però ja hem arribat,... (continua)

  13 de setembre de 2013

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Ja ha començat el nou curs 2013-14. Com és habitual aquests primers dies, els plors són una tònica habitual per als nous alumnes de P3, però de ben segur que ben aviat... (continua)

  13 de setembre de 2013

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • El dia 12 de setembre comença el nou curs escolar. A Primària, a partir del dia 12 de setembre es farà classe normal de 9 a 13 i de 15 a 17 hores. A Infantil, el dia 12 de setembre:... (continua)

  12 de setembre de 2013


  Escoles Arrels

 • Dimecres 19 de juny a les 17:00. Despres de tants añs junts, des de... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  17 de juny de 2013


  Escoles Arrels

 • Un matí de la passada setmana vam rebre la grata visita de les senyores que col·laboren en l’Associació Tècnica i Humanisme, que cada curs ens fa una conferència... (continua)

  14 de juny de 2013

  Gloria Carreras
  Tutora 5èD

 • Estimats pares i mares, Arriba el final de curs i tots estem contents dels nostres... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de juny de 2013

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6è

 • A P5 ja ho tenim tot a punt per fer la nostra graduació. Els nens i nenes de... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de juny de 2013


  Tutora de P 5 D

 • Està estudiat que resulta enormement eficaç l'ús de d'una llengua que es vol aprendre (en aquest cas, l'anglès) en assignatures diferents de l'específica de la llengua.... (continua)

  11 de juny de 2013


  Professor de Plàstica

 • El passat divendres 31 de maig vam celebrar el Festival d’Extraescolars d’aquest curs. Després de tant esforç, treball i dedicació, tant per part de la professora Isabel... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  7 de juny de 2013


  Escoles Arrels

 • Avui dijous 30 de maig ha visitat la nostra escola el Sr Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Seguros, per parlar-nos del món de l’empresa. En primer lloc, ens ha fet comprendre que el... (continua)

  6 de juny de 2013

  Mónica Ranz
  Tutora 1r ESO

 • El passat dilluns 3 vam gaudir d’una agradable visita a l’escola, i és... (continua)

  5 de juny de 2013


  Escoles Arrels

 • En una societat on les tecnologies digitals han esclatat amb força i vertebren... (continua)

  4 de juny de 2013

  Mónica Ranz
  Tutora 1r ESO

 • Com és tradició a les nostres escoles, el final de curs és un moment especial, feliç i alegre. Alguns cursos ho celebrem anant de colònies i d’altres ho fem amb... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 de maig de 2013

  Gloria Carreras
  Tutora 5è D

 • Estem molt i molt contents! El proper dimarts 28 anem a l'Escola Arrels-Esperança, allà ens retrobarem amb els nostres companys de P-3, P-4 i P-5. Esmorzarem, jugarem, cantarem, ballarem... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  23 de maig de 2013

  Marta Sánchez
  Tutora P-3 D

 • Avui es el nostre penúltim dia a Londres. Se'ns ha passat tan ràpid!!! Dilluns, passejada des de Picadilly fins a la catedral de Saint Paul. Dimarts ens aixequem amb son i tiretes,... (continua)

  18 de maig de 2013


  Escoles Arrels

 • Ja portem gairebé tot un curs treballant de valent. A la nostra escola creiem que hi ha temps per a tot: per treballar, per aprendre, per escoltar, per divertir-nos... És per això... (continua)

  17 de maig de 2013


  Escoles Arrels

 • Quan pensava, fa només uns anys, com m'agradaria que fos l'escola imaginava un futur en què tots els alumnes disposessin d'un ordinador personal, els professors una pissarra digital... (continua)

  16 de maig de 2013

  Robert Madrazo
  Tutor de 4t d’ESO

 • Ja han passat dos dies!! En arribar vam agafar un autocar que ens va portar a l'alberg.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  15 de maig de 2013

  Eva Gómez
  Escoles Arrels

 • Hem arribat bé i ja estem gaudint de la ciutat!

  Veure àlbum d'imatges
  13 de maig de 2013


  Escoles Arrels

 • El dilluns dia 13 de maig els nostres alumnes de quart de l'ESO van començar el viatge final d'etapa a la ciutat de Londres. Durant aquests últims mesos el tema de totes les converses a classe... (continua)

  12 de maig de 2013

  Robert Madrazo
  Tutor de 4t d’ESO

 • Aquest dimecres, dia 08 de maig, ens han fet una visita als alumnes de 1r ESO dues... (continua)

  10 de maig de 2013

  Óliver Jabato
  Professor de Llengua Castellana

 • Convocatòria per a la concessió d'ajuts individuals de menjador del curs 2013-14. Podeu demanar més informació a la secretaria de l'escola. El termini de presentació... (continua)

  6 de maig de 2013


  Escoles Arrels

 • El futur ja és aquí i nosaltres ens avancem, doncs celebrarem el dia... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de maig de 2013

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • A les classes d’arts and crafts treballem amb molta concentració. Primer veiem allò que farem en el projector i, alhora que aprenem English, pintem amb aquarel·les, ceres,... (continua)

  26 d'abril de 2013

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r E.P.

 • Després d'haver treballat qüestions relatives al llenguatge visual, l'art abstracte o diverses tècniques per perfeccionar l'expressió plàstica, encarem la primavera... (continua)

  26 d'abril de 2013


  Professor d'Educació Visual i Plàstica

 • La il·lusió d’un nou Sant Jordi va envair els racons de tota l’escola dimarts passat. Hi va haver roses per a companyes de classe, mares, àvies, i estimades, comprades... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 d'abril de 2013

  Mónica Ranz
  Tutora 1r ESO

 •  El dia 23 d'abril, com ja es tradició,... (continua)

  18 d'abril de 2013

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t

 • Arriba el bon temps i és agradable passejar i conèixer nous llocs. Si a més a més, anem amb els amics... encara millor!. Ja estem preparant amb il·lusió les sortides... (continua)

  18 d'abril de 2013

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6è E.P.

 • 15 d'abril de 2013


  Escoles Arrels

 • Comencen les sortides de primavera! Quines ganes tenim de sortir junts i aprendre coses noves! Els de 3r de primària marxarem a l’acollidor poble d’Arbúcies i els de 4rt anirem... (continua)

  11 d'abril de 2013

  Laura Vazquez
  Tutora de 3rD E.P.

 • Amb l’arribada de la primavera, els alumnes d’Educació Infantil ens preparem per anar d’excursió. Estem il·lusionats, sobre tot P3, ja que és la primera sortida que... (continua)

  8 d'abril de 2013

  Olga Pons
  Tutora de P-4D

 • 8 d'abril de 2013


  Escoles Arrels

 • Què bé! Comencem el tercer trimestre treballant de nou amb els iPads. És increïble tot el que podem treballar amb ells a l’aula. Fem activitats de llengua, matemàtiques,... (continua)

  4 d'abril de 2013


  Tutora P-5 D

 • El segon trimestre hem seguit treballant l'eix d’aquest anys "Esforç i treball en equip". Vam iniciar el trimestre treballant en la decoració de l'escola. Els alumnes... (continua)

  31 de març de 2013

  Eva Serralta
  Especialista d’Educació Física

 • Com a part del crèdit de síntesi, els alumnes de 1r d’ESO han fet una visita a les coves prehistòriques de Serinyà, a la comarca... (continua)

  25 de març de 2013


  Escoles Arrels

 • Durant el segon trimestre hem continuat treballant l'eix "Esforç i treball en equip". Després de nadal vam continuar decorant l'escola amb l'esforç i els treballs dels nostres alumnes. Al... (continua)

  22 de març de 2013

  Susana Lendinez
  Professora d'E.I i Cicle Inicial

 • El dia 19 de març els alumnes de segon d’ESO vam fer l’excursió del crèdit de síntesi. Primer de tot, el monestir cistercenc de Poblet, panteó... (continua)

  22 de març de 2013

  Guillermo Gonzalez
  Tutor 4t ESO

 • El passat dimarts dia 19 de març els alumnes de 3r d’ESO D van fer una sortida al Museu de les Mines de Cercs. L’ objectiu principal era acabar de compilar informació per... (continua)

  22 de març de 2013

  Imma López
  Tutor 3 ESO

 • 19 de març de 2013


  Escoles Arrels

 • El 22 de març celebrem a l’escola una altra activitat artística i musical “Caramelles”. Fem una mica de història: les Caramelles són cançons... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  15 de març de 2013

  Magda Espinosa
  Tutora de 2nD E.P.

 • Diuen que tot esforç té la seva recompensa i, finalment, hem pogut gaudir del resultat delsesforços de tothom. L’escola lluïa com una joia diumenge al matí, quan... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  7 de març de 2013

  Imma López
  Tutora de 3r d’ESO D

 • El Diumenge va ser el dia de portes obertes a la nostra Escola. A partir de les 11 hores, avis, pares, tiets, amics... van anar baixant al gimnàs per degustar una bona xocolata i a partir... (continua)

  5 de març de 2013

  Marta Sánchez
  Tutora P-3

 • Com ja sabeu s’acosta el període de preinscripció i matriculació i és en aquest moment, que els pares i mares heu d’afrontar la important tasca d’escollir... (continua)

  27 de febrer de 2013

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r d'EP

 • El Dijous 21 de Febrer i per primer cop vam celebrar “El Dia dels Avis”.

  Veure àlbum d'imatges
  25 de febrer de 2013

  Magda Espinosa
  Cap d' Estudis EI i EP

 • Com ja sabeu, l’escola us ofereix uns serveis perquè les famílies disposeu d’amplitud... (continua)

  24 de febrer de 2013

  Gloria Carreras
  Tutora de 5è EP

 • Permanències al matíDe 8 a 9 del matí l’escola ofereix el servei de guarderia a les famílies que ho necessitin.Durant aquesta hora els alumnes gaudeixen d’una estona... (continua)

  24 de febrer de 2013

  Gloria Carreras
  Tutora de 5è EP

 • Des de l’àrea d’educació... (continua)

  19 de febrer de 2013


  Escoles Arrels

 • El Carnaval ja ha arribat i per la nostra rueta hem desfilat! Tots els nens i nenes d’Educació Infantil, els pallassos de P-3, els lleons i domadors de P-4 i els presentadors de P-5 hem fet... (continua)

  13 de febrer de 2013

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r D E.P.

 • El dijous vinent els nens i nenes d’Educació Infantil farem la rueta i ja tenim les disfresses preparades: P-3 seran pallassos, P-4 domadores i lleons i P-5 presentadors i presentadores. Aquí... (continua)

  5 de febrer de 2013


  Tutora P-5 D

 • La valoració de les recuperacions ha estat positiva. Els alumnes que fa recuperació surten una hora a la setmana per recuperar l'àrea que pertoca.S'utilitza una metodologia diversa... (continua)

  4 de febrer de 2013

  Estefania Mayugo
  Tutora de 6è d'EP

 • L’ús de la plataforma digital Moodle se’ns fa cada cop més imprescindible a la ESO. No només ens permet una comunicació més fluïda alumnes-professors,... (continua)

  28 de gener de 2013

  Mónica Ranz
  Tutora 1r ESO

 • El dimecres 16 de gener de 2013 va venir a l’escola l’Àngel, un representant de la campanya... (continua)

  22 de gener de 2013


  Escoles Arrels

 • Desprès de la valoració tan positiva amb els iPads en el primer trimestre, hem començat passades les festes amb moltes més ganes de treballar i passar-ho bé amb... (continua)

  21 de gener de 2013

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n E.P.

 • Les matemàtiques són una matèria molt present a l’escola. Des dels més petits,... (continua)

  18 de gener de 2013


  Escoles Arrels

 • Ja hem passat el primer trimestre i estrenem un nou any 2013 amb molta il·lusió.El primer trimestre ha estat... (continua)

  11 de gener de 2013

  Salvador Casajoana
  Tutor de 4tD

 • Els alumnes de quart d'ESO, d'Arrels-Blanquerna i Arrels-Esperança, realitzarem un viatge de final de curs a la ciutat de Londres. Per recaptar diners es va organitzar un sorteig d'una magnífica... (continua)

  11 de gener de 2013


  Escoles Arrels

 • Avui els alumnes de 1r d'ESO de l'escola hem visitat el Museu d'Arqueologia de Catalunya. La visita ha tingut dues parts. A la primera, ens han explicat com eren físicament els nostres primers avantpassats,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  22 de desembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Els alumnes de segon el dia 21 de desembre han anat al museu d'història de Catalunya per a fer una visita - taller titulat "el naixement d'una nació" en el qual se'ls va explicar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  22 de desembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Avui els alumnes de 3r d’ESO de Blanquerna hem fet una sortida al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (Barcelona). Primerament hem visitat l’estadi, on ens han explicat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  22 de desembre de 2012

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • Avui, dia 21 de desembre, els alumnes de Quart de l'ESO hem visitat el Cosmocaixa, el Museu de la Ciència de l'Obra Social "la Caixa", a Barcelona. Un cop allà, hem pogut gaudir d'una sortida... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  22 de desembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Una de les coses importants que ens ensenyen en el nostre col·legi és a ser solidari i ajudar a la gent que ho necessita. Avui dia 20 de desembre, els de Tercer de l'ESO,... (continua)

  20 de desembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Els Reis vénen,vénen de la muntanyai han arribat a l’Escola Arrels-Blanquerna! Aquest matí els nens i... (continua)

  20 de desembre de 2012

  Susana Lendinez
  Mestra d'Educació Infantil i de Cicle Inicial

 • Avui 17 de desembre, tres alumnes de 3r d’ESO hem baixat a la classe de 6è de Primària a explicar el funcionament de la Secundària. Hem parlat sobre els crèdits... (continua)

  17 de desembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Del 10 al 14 de desembre la nostra escola va gaudir dels festivals de Nadal. Des dels més petits fins als més grans de primària han cantat, ballat, interpretat,... tot basat... (continua)

  17 de desembre de 2012

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r d'EP

 • Dimarts 11 de desembre, els nois i noies que formen la coral de Primària “Els rossinyols de la Morera” van participar ala XXII Cantada de Nadales que organitza el Barri del Progrés... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de desembre de 2012

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de música

 • Al desembre fem les sortides de Nadal. Visitarem el mercat, la nostra ciutat, la Sagrada Família, el Cosmocaixa,... . Aprofitem per gaudir de l’ambient nadalenc, així com dels... (continua)

  5 de desembre de 2012

  Olga Pons
  Tutora de P4

 • Ara ve Nadal! Matarem al gall i a la tia Pepa li darem un tall. Ja tenim l’escola guarnida i preparada per celebrar els festivals.... (continua)

  5 de desembre de 2012

  Olga Pons
  Tutora de P4

 • El divendres 23 de novembre de 2012 els alumnes de l’ESO hem celebrat a l’escola la festa de Santa Cecília, patrona de la música. Inicialment, hem fet un seguit d’actuacions... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  27 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • La setmana passada 2n d’ESO vam fer un Taller de Cuina sense pares al menjador de l’escola. La classe es va dividir en dos grups:... (continua)

  26 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Els alumnes de Secundària de l’escola Arrels Blanquerna també volen aportar el seu... (continua)

  25 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El 20/11/12 hem anat al Decathlon a fer un taller amb la Guàrdia Urbana. En grups de cinc o sis hem fet recorreguts en bicicleta amb senyals de trànsit en un espai enorme. D’altres... (continua)

  21 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El divendres 16 de novembre hem provat les noves tecnologies de l'escola: ens hem connectat per videoconferència amb els nostres companys de quart de l'ESO d'Arrels-Esperança... (continua)

  18 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • La propera setmana a la nostra escola celebrem la "setmana de la música" en honor a Sta. Cecília. Els nostres alumnes realitzaran diverses activitats amb la mestra d'Expressió musical.... (continua)

  16 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Avui, 15 de novembre, ens han fet una conferencia sobre l’alcohol... (continua)

  16 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El passat 25 d'octubre la Guàrdia Urbana ens va visitar a l'escola i ens va fer una cherrada sobre l'educació viària als cursos de 2n, 4t i 6è. Va ser molt interessant, ja que,... (continua)

  6 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El passat dilluns a la classe d’anglès de 3r vam realitzar una activitat utilitzant el suport digital per tal de reforçar els continguts. En aquesta ocasió es tractava de treballar... (continua)

  6 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El passat 24 d'octubre els nens i les nenes de 6è vam anar a Montserrat.Vam entrar al museu i ens van... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El passat 14 d'octubre els alumnes de 5è E.P. vam anar a la ciutat de Tarragona, vam visitar molts llocs... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El passat dimarts 23 els nens i les nenes de 4tE.P. vam anar a visitar el mercat de Vic.Era una sortida molt... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El passat dimecres 31 d’octubre la Maria Castanyera ens va visitar a l’escola! Com cada any va baixar des de la seva... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El dimarts 30 d’octubre els nens i les nenes de P-5 van anar d’excursió a veremar a Alta Alella. Ens ho... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El dilluns 29 d’octubre els nens i les nenes de P-4 vam anar d’excursió a Collserola. Vam recollir fulles de... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El dimarts 23 d’octubre els nens i les nenes de 3r E.P. van anar d’excursió al Museu del Ferrocarril de Vilanova... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El dilluns 22 d’octubre els nens i les nenes de 2n E.P. van fer la sortida de tardor al parc de Collserola. Va ser molt interessant... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El dilluns 22 d’octubre els nens i les nenes de 1r E.P. van anar d’excursió al parc de Mare de Déu de... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El dia 25 d'octubre els alumnes de quart d'ESO van anar a visitar La Colònia Vidal, a Puig-Reig, una... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 d'octubre de 2012


  Escoles Arrels

 • Rierol de la Font de l’Arç - Sant Hilari Sacalm Primerament els alumnes han ubicat la zona de treball en un mapa. A continuació els han donat unes eines (plaques de Petri, pinzells,... (continua)

  28 d'octubre de 2012


  Escoles Arrels

 • El dia 25 els alumnes de segon d’ESO vam anar a visitar el Monestir de Ripoll. Primer vam aprendre com vivíem... (continua)