Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
  Notícies a 1r, 2n, 3r i 4t
 • L'Agència Catalana del Consum visita la nostra escola una vegada més. S'hi han realitzat dos tallers: "NYAM-NYAM... QUÈ HI HA PER BERENAR" a primer i "A QUÈ... (continua)

  29 de novembre de 2021

  Margarita Velasco
  Tutora de 3r A

 • Una de les activitats realitzades durant la jornada de cooperació es basava a cercar, analitzar i triar la informació adient sobre les constel·lacions. Cada grup... (continua)

  22 de novembre de 2021

  Esther Conte
  Tutora de 4t B

 • Aquesta setmana celebrem la Jornada de Cooperació. Els petits esperem amb moltes ganes als companys de 6è i també de l'ESO, que seran els nostres mestres per un dia. Els grans,... (continua)

  15 de novembre de 2021

  Belén Huélamo
  Tutora de 2n C

 • Els nois i noies de 4t A us volem presentar una notícia tant interessant com divertida.Esteu preparats?S’acosta el 22 de novembre, dia de Santa Cecília, patrona de tots els músics,... (continua)

  8 de novembre de 2021

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista de Música

 • Als nens i nenes de tercer ens encanta l'apassionant món dels dinosaures i sempre tenim moltes ganes d'aprendre més i més...Per això, hem anat d'excursió... (continua)

  1 de novembre de 2021

  Caín Del Amo
  Tutor de 3r B

 • Els nens i les nenes de segon marxem d'excursió al bosc de Collserola.Durant l'excursió podrem conèixer quins animals hi viuen i també veure els diferents tipus d'arbres,... (continua)

  25 d'octubre de 2021

  Laura Delgado
  Tutora de 2n B

 • Quins nervis! Ja tornem a tenir aquí la tardor. Cauen les fulles dels arbres, comença a fer fresqueta, mengem castanyes i moniatos... i... arriben les primeres sortides que fem a l’escola!Nosaltres,... (continua)

  18 d'octubre de 2021

  Laura Cortés
  Tutora d'EP 1E

 • Tornem a celebrar la setmana Bio a l'escola!Diàriament a l'escola trobem motius per treballar el respecte la natura i la nutrició. Per això creiem que és rellevant... (continua)

  7 d'octubre de 2021

  Elisenda Martínez
  Tutora de 3rC

 • Aquest curs iniciem una nova etapa: Primària!Durant els primers dies hem començat amb els hàbits propis de 1r: fem les majúscules en vermell, pintem la rodona a cada fitxa... (continua)

  27 de setembre de 2021

  Alba Perez
  Tutora 1r A

 • El curs ja s’acaba! Ens ho hem passat molt bé fent moltes varietats de coses com: English Week, el dia de la ciència, Sant Jordi, l’aula oberta, jocs d’aigua...Ara arriben... (continua)

  21 de juny de 2021

  Alumnes de 4t B d'EP
  Escoles Arrels

 • Aquest any és diferent als altres. Hem seguit les normes COVID i us volem explicar algunes de les més importants. El gel s’ha convertit en el nostre amic i ens el posem per anar al... (continua)

  14 de juny de 2021

  Alba Perez
  Tutora de 2n EP A

 • Com tots sabeu la lectura és fonamental en l'educació dels nostres alumnes, és per això, que des de fa uns anys fem el projecte de Padrins Lectors. Es tracta d'una... (continua)

  7 de juny de 2021

  Laura Delgado
  Tutora de 1r B

 • Ara que arriba la calor i el curs ja s'acaba, des de tercer fins a sisè estem preparant diferents balls amb els tutors, el mestre d'educació física i les mestres d'anglès... (continua)

  31 de maig de 2021

  Maria Fernandez
  Tutora d'EP 3A

 • Aquesta setmana els nens i nenes de primer de primària hem dut a terme el projecte interdisciplinari de l'aigua. Primerament vam fer una pluja d'idees i vam formular hipòtesis.... (continua)

  25 de maig de 2021

  Silvia Colell
  Tutora d'EP 1A

 • Com ja debeu saber, el fet de conèixer altres cultures i aprendre altres llengües ens aporta molts beneficis com a l’enriquiment del nostre esperit crític i l'afavoriment... (continua)

  17 de maig de 2021

  Jia Chen
  Especialista

 • Durant el trimestre els alumes de l’escola hem plantat diferents fruites i verdures al nostre hort: maduixes, carxofes, gira-sols, tomaqueres, raves, pastanagues, pebrots, albergínies, cogombres...... (continua)

  12 de maig de 2021

  Belén Huélamo
  Tutora d'EP 1C

 • Què és una rúbrica? És una eina d’autoavaluació molt concreta on es valoren les coses que hem de saber de manera gradual. Avui, a l’hora de matemàtiques,... (continua)

  3 de maig de 2021

  Alba Martínez
  Tutora d'EP 3E

 • L’autonomia és la base de l’aprenentatge i per anar aconseguint-la, és indispensable que entre tots els ajudem. Els nens necessiten responsabilitats per poder ser cada vegada... (continua)

  26 d'abril de 2021

  Maria Josep Rodellar
  Tutora d'EP 1E

 • Aquest dilluns comencem una de les setmanes més màgiques de tot l’any. El divendres 23 d’abril celebrarem el dia de Sant Jordi!Al mes del gener tots els nens i nenes de l’escola... (continua)

  19 d'abril de 2021

  Esther Conte
  Tutora d'EP 3B

 • Durant aquesta setmana els nens i nenes de 2n farem un viatge al passat, en concret a laPrehistòria! Deixarem de banda les classes i ens convertirem en experts d’aquesta època.Farem... (continua)

  12 d'abril de 2021

  Jessica Arrufat
  Tutora d'EP 2B

 • Durant tota una setmana i per descansar del llarg trimestre, ens hem convertit en paleontòlegs i paleontòlogues per investigar el fantàstic món dels dinosaures i la seva manera... (continua)

  6 d'abril de 2021

  Mestres de 3r d'EP
  Escoles Arrels

 • Els nens i nenes de segon estem preparant amb molta il·lusió la tradicional cantada de Caramelles de cada any per donar la benvinguda a la Primavera.Recordeu que farem una cantada de Caramelles... (continua)

  22 de març de 2021

  Laura Cortés
  Tutora d'EP 2E

 • La pròxima setmana a 4t de Primària farem el projecte interdisciplinari, que aquest any tractarà sobre Egipte. Podrem conèixer i descobrir on està situat, com vivien... (continua)

  15 de març de 2021

  Marina Casabella
  Tutora de 4t A

 • Aquest trimestre a l’àrea de medi estem treballant el tema de les plantes. Hem après quines són les seves parts, quins tipus n’hi ha, què necessiten per viure, què... (continua)

  8 de març de 2021

  Belén Huélamo
  Tutora de 1r C

 • Com ja sabeu durant aquesta setmana farem la jornada de la ciència, en concret serà el dijous 4 de març.Durant tot el dia deixarem de banda les classes i ens convertirem en científics... (continua)

  1 de març de 2021

  Jessica Arrufat
  Tutora d'EP 2B

 • Que les mates són avorrides? No a la nostra escola!!! Setmanalment treballem les mates a través dels jocs: lògica, raonament, càlcul mental... Ho fem en un ambient... (continua)

  22 de febrer de 2021

  Paula Suárez
  Tutora d'EP 2C

 • El divendres 12 de febrer va començar el nou any xinès. No és una data fixa si no que va variant segons el calendari lunar. Segons aquest calendari estem en l’any 4719. Cada... (continua)

  15 de febrer de 2021

  Lin Xie
  Mestra especialista de xinès

 • Durant aquest mes de febrer ens trobarem per fer la segona reunió entre el tutor/a i les famílies. La realitzarem per via telemàtica com vam fer al setembre.Explicarem les activitats... (continua)

  8 de febrer de 2021

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 4t B

 • A la nostra escola intentem innovar i utilitzar metodologies on el nen sigui el conductor del seu procés d’aprenentatge i els mestres un guia. A mates fem servir una rúbrica d’autoavaluació... (continua)

  1 de febrer de 2021

  Sílvia Sanchez
  Tutora de 4t E

 • Aquest està sent un any difícil però no atura l’esport! Per fer educació física hem hagut de prendre una sèrie de mesures per tenir els mínims riscos... (continua)

  25 de gener de 2021

  Pere Casals
  Especialista d'educació física

 • A la nostra escola destaquem quatre valors fonamentals que treballem diàriament a classe i a través de l'eix. I aquest curs especialment volem aprofitar per incidir en el valor de la... (continua)

  18 de gener de 2021

  Alumnes de 3r C d'EP
  Escoles Arrels

 • Durant aquests dies, les aules de l'escola són plenes d'il·lusió, somriures i alegria. S'acosten unes dates molt importants, però aquest any les festes seran... (continua)

  21 de desembre de 2020

  Silvia Colell
  Tutora de 1r

 • A la nostra escola fem servir la tecnologia com a eina de formació. L'alumne és el protagonista del seu propi aprenentatge fent servir els iPads i els ordinadors per investigar,... (continua)

  12 de desembre de 2020

  Sílvia Sanchez
  Tutora de 4t E

 • Ja és Nadal, ja és Nadal... farem cagar el Tió... Ja és Nadal, ja és Nadal... neules i torrons... Ja ho tenim aquí!! Hem arribat a aquestes dates tan especials i encara que ha sigut un any... (continua)

  7 de desembre de 2020

  Laura Cortés
  Tutora de 2n E

 • Aquesta setmana els alumnes de primer hem participat en la English Week!Com ja sabeu durant aquesta setmana escollim un país de parla anglesa i fem un munt d'activitats... (continua)

  27 de novembre de 2020

  Irene Contreras
  Especilista Oral Expresion

 • L'altre dia a l'escola vam viure un dia ben diferent. Vam rebre la visita d'uns cucs de terra de la família de les lumbricus.Aquests nous membres de l'escola ens ajudaran... (continua)

  23 de novembre de 2020

  Elisenda Martínez
  Tutora de 4t C

 • S'acosta Santa Cecília, patrona de tots els músics, i, com és costum a la nostra Escola, celebrarem la Setmana de la Música. Una setmana on la música tindrà... (continua)

  16 de novembre de 2020

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • Seguint les noves tecnologies a l'escola fem Aula Digital, que es basa en l'ús dels iPad's com a eina d'aprenentatge i també en activitats educatives a través... (continua)

  9 de novembre de 2020

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de 1r E

 • Durant el curs passat, alumnes i mestres, ens vam preguntar quin món volíem i aquest any, arran de l'eix: "LA TERRA ET NECESSITA: CUIDA-LA!, ja comencem a aplicar al nostre... (continua)

  2 de novembre de 2020

  Paula Suárez
  Tutora de 2n C

 • Un any més ha arribat una de les celebracions més desitjades per tota la canalla: la castanyada. De camí cap a l'escola els arbres ens acompanyen i ens sorprenen amb el canvi... (continua)

  26 d'octubre de 2020

  Alba Martínez
  Tutora de 3r E

 • Després d’un estiu ben llarg, iniciem el curs amb més il·lusió que mai i l’hort ha trobat la falta de caliu dels nostres alumnes durant l’estona de pati i... (continua)

  19 d'octubre de 2020

  Elisenda Martínez
  Tutora de 4t C

 • Un dels aspectes que treballem des de l'escola és l'autonomia a l'hora d'adquirir nous aprenentatges, i per tal de fer-ho possible, proposem diferents activitats als nostres... (continua)

  12 d'octubre de 2020

  Maria Fernandez
  Tutora de 3r A

 • A la nostra escola destaquem quatre valors fonamentals: la responsabilitat, la col·laboració, l'esperit crític i el respecte. Els treballem diàriament a classe i a través... (continua)

  5 d'octubre de 2020

  Alba Perez
  Tutora de 2n A

 • Aquest és un curs molt especial per a tots nosaltres, per diferents motius, el més important és que ens hem fet grans i hem pujat a primer! També és un curs especial,... (continua)

  28 de setembre de 2020

  Laura Delgado
  Tutora de 1r B

 • Benvolgudes famílies i nens,La nostra vida ha canviat molt amb les circumstàncies excepcionals que ens ha tocat viure. Ja fa molt de temps que estem vivint el confinament i el fet d'estar tancats... (continua)

  15 de juny de 2020

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4t C

 • Durant aquestes setmanes de confinament hem hagut de ser creatius. Hem hagut d'improvisar, tenir noves idees, plantejar noves activitats, conèixer emocionants passatemps i, sobretot, hem compartit... (continua)

  8 de juny de 2020

  Esther Conte
  Tutora de 4t B

 • Benvolgudes famílies,En aquests dies que ens està tocant viure a famílies amb infants fora de les rutines habituals, una activitat diferent i interessant podria ser veure... (continua)

  1 de juny de 2020

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • Us presentem un joc que ens farà canviar l'escenari de treball d'aquests dies. Deixem una mica de banda l'ordinador o la tauleta i ens posem mans a l'obra.Es tracta de jugar... (continua)

  25 de maig de 2020

  Isabel Sánchez
  Tutora de 3A

 • Estimades famílies.Tots estem vivint una situació molt complicada que ningú hagués desitjat ni pensat en el pitjor dels nostres pensaments. Trobem a faltar poder sortir,... (continua)

  18 de maig de 2020

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de 2n E

 • Aquest any, malgrat el confinament, no ens resignem a viure les Festes de Maig de Badalona, encara que sigui d'una manera diferent.Per no perdre l'ànim, si voleu, podeu entrar a la pàgina... (continua)

  11 de maig de 2020

  Antònia Viladoms
  Tutora de 2n A

 • Qui no ha pensat alguna vegada en ser un explorador que va descobrint els secrets més ben amagats? De ben segur que ara penseu que és impossible, ja que estem confinats a... (continua)

  30 d'abril de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Bon dia famílies, Sant Jordi ja és aquí i no tenim més remei que celebrar aquesta festa tan bonica d'una forma diferent. És per això que us oferim... (continua)

  23 d'abril de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • La utilització del mòbil per part dels nostres alumnes sempre ha estat un tema que ha creat controvèrsia, ja que no són moltes les aplicacions que compleixin dos... (continua)

  16 d'abril de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Bon dia famílies,Són moltes les iniciatives educatives que s'estan duent a terme durant aquests dies, l'Instagram va ple d'activitats molt útils per als... (continua)

  1 d'abril de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Bon dia Famílies,El fet d'estar confinats a casa no significa que no puguem experimentar, aprendre, jugar...i una bona manera de fer tot això és mitjançant... (continua)

  26 de març de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Bona tarda famíliesUs heu preguntat alguna vegada quina música sona en les emissores que es troben per tot el món? En l'enllaç que trobareu just a sota podreu fer... (continua)

  17 de març de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Com ja sabeu, l'eix que ens acompanya durant aquest curs i també ho farà el curs vinent és: "QUIN MÓN VOLEM?"Aquest eix té com a principal objectiu el fet de sensibilitzar-nos... (continua)

  16 de març de 2020

  Laura Delgado
  Tutora de 2n B

 • Ready, steady, go!L'English Week és aquí i arriba amb el Canadà com a protagonista. Aprenem de manera transdisciplinar tot fent un recorregut per... (continua)

  9 de març de 2020

  Alejandro Sanchez
  Tutor de 3r E

 • Aquesta última setmana, a les hores de valors, hem gaudit molt ja que hem realitzat una activitat molt especial. Hem pogut visionar una pel·lícula en anglès,... (continua)

  2 de març de 2020

  Alba Martínez
  Tutora de 4t E

 • Benvolgudes famíliesUn dels aspectes que ens agrada treballar des de l'escola és l'autonomia a l'hora d'adquirir nous aprenentatges, i per tal de fer-ho possible, proposem... (continua)

  17 de febrer de 2020

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • Benvolgudes famílies.Aquesta setmana es durà a terme la segona reunió de pares. Cada família es retrobarà una altra vegada amb el/la tutor/a del seu fill/a a l’aula.... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 3r B

 • El pròxim 7 de febrer els alumnes de tercer i quart de primària tornen al Teatre Blas Infante!Aquest cop visualitzaran Matilda, una obra basada en la coneguda novel·la de Roald Dahl sobre... (continua)

  3 de febrer de 2020

  Esther Conte
  Tutora de 4t B

 • Estimades famílies, com ja sabeu, l'aigua és un bé escàs, i si no som capaços de canviar els nostres hàbits en l'ús i consum d'aquest ,... (continua)

  27 de gener de 2020

  Laura Cortés
  Tutora de 1r E

 • Anem al teatre!  Un any més, visitem el teatre Blas Infante tot 1r i 2n de Primària. Enguany, l’obra escollida és Madagascar, que tracta sobre les divertides aventures... (continua)

  20 de gener de 2020

  Alba Perez
  Tutora de 1r A

 • Benvolgudes famílies!Aquesta setmana els alumnes de 2n, 4t i 6è de primària rebem la visita de dos agents de la Guàrdia Urbana de Badalona per treballar l'educació... (continua)

  14 de gener de 2020

  Belén Huélamo
  Tutora de 2n C

 • L'escola és el lloc on passem una llarga etapa de la nostra vida. Aprenem a llegir, escriure, calcular, conèixer el món on vivim... També aprenem a saber pensar, a... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • El pròxim diumenge és un dia assenyalat perquè celebrem les Portes Obertes a la nostra escola. A classe el preparem amb molta il·lusió i... (continua)

  9 de desembre de 2019

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de 2n E

 • Ja és ben a prop un dels moments del curs més esperats pels petits de la Primària. Comença a fer fred i ens posem les jaquetes, apareixen les llums de colors pel carrer i els... (continua)

  2 de desembre de 2019

  Helena Abril
  Tutora de 1r E

 • Cooperar significa ajudar, ser solidari, parlar, ensenyar...Un any més els alumnes de l’escola compartiran un matí, cooperant els uns amb els altres.Grans i petits canviaran de classe.... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4tC

 • S’acosta Santa Cecília, patrona de tots els músics, i, com és costum a la nostra Escola, celebrarem la Setmana de la Música. Una setmana on la música tindrà... (continua)

  18 de novembre de 2019

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • Aquesta setmana, els nens i nenes de 2n de Primària fem una sortida a la biblioteca. Com som els més grans, serem els primers a visitar-la. Els companys de P5 i 1r la... (continua)

  12 de novembre de 2019

  Belén Huélamo
  Tutora de 2n C

 • Cuiners i inventors per un dia. Un any més, l'Agència Catalana del Consum visita la nostra escola per realitzar dos tallers. A primer de primària es farà el taller... (continua)

  6 de novembre de 2019

  Paula Suárez
  Tutora de 1r C

 • Sembla que, encara que li ha costat, la tardor ens vol acompanyar en el nostre recorregut anual per les estacions de l'any. Això ens anirà molt bé per entendre el clima d'aquesta... (continua)

  28 d'octubre de 2019

  Antònia Viladoms
  Tutora de 2n A

 • A l’escola sabem que és molt important fomentar la lectura. És una eina essencial per garantir l’aprenentatge i l’adquisició de nous coneixements. Llegir ens obre... (continua)

  21 d'octubre de 2019

  Alba Martínez
  Tutora de 4t E

 • Els dinosaures sempre han estat presents al nostre voltant tot i no haver coexistit mai amb ells al llarg de la història.Els trobem de totes formes i formats; des de llibres, pel·lícules,... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Alejandro Sanchez
  Tutor de 3r E

 • L'expressió oral en anglès ha estat sempre un punt feble en l'aprenentatge d'aquesta llengua. Aquesta dificultat ve donada al fet que la pronunciació de llengua anglesa... (continua)

  7 d'octubre de 2019

  Laura Delgado
  Tutora de 2n B

 • Aquest curs estrenem Eix comú i ho fem a partir d'un tema de gran actualitat: el canvia climàtic. Des de l'escola ens en volem fer ressò i també hi volem contribuir... (continua)

  30 de setembre de 2019

  Glòria Ardanuy
  Tutor 3r B

 • Els dies de platja, piscina, muntanya, descans... de gaudir de familiars i amics, mica en mica, van deixant pas als dies de preparació per tenir­-ho tot a punt per a l'inici de les... (continua)

  17 de setembre de 2019

  Clara Puig
  Cap d'estudis d'infantil i primària

 • Benvolgudes famílies!!Un any més, el temps no s'atura. Ha arribat el mes de juny, i com tots els cursos arribats a aquest punt, hem d'acomiadar-nos.Ha estat... (continua)

  21 de juny de 2019

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • L'adquisició de valors essencials pot ser molt important pel bon funcionament de la nostra vida i un lloc adient per aprendre'ls és l'escola.Podríem pensar que... (continua)

  17 de juny de 2019

  Antònia Viladoms
  Tutora de 1rA

 • El gran dia ja ha arribat!Enrere queden nervis, estrès, cansament, emocions i tota una amalgama de sensacions que han culminat amb la representació davant els pares de les activitats... (continua)

  13 de juny de 2019

  Maria Fernandez
  Tutora de 3r A

 • Ara que arriba la calor i el curs ja s'acaba, com cada any des de tercer fins a sisè estem preparant diferents balls amb els tutors, el mestre d'educació física i les mestres... (continua)

  3 de juny de 2019

  Cristina Barrio
  Tutora de 4t E

 • La primavera ja és aquí i gràcies a això hem pogut gaudir d'una collita ben abundant de pèsols, enciams, raves, pastanagues i maduixes. Tots els alumnes han pogut... (continua)

  27 de maig de 2019

  Elisenda Martínez
  Especialista Anglès

 • Estimats pares i mares,Fa molt poc que vam anar a un lloc ple de llegendes i històries fantàstiques, la Riera d'Arbúcies. Vam aprendre molt sobre les dones d'aigua i altres... (continua)

  20 de maig de 2019

  Andrea De la Fuente
  Tutora de 3r B

 • Benvolgudes famílies,Aquest any fem la sortida de primavera! L'alumnat de segon ja ha anat a Catalunya en miniatura i els hi ha encantat! Ara anem nosaltres, alumnat de primer, a visitar la... (continua)

  13 de maig de 2019

  Marta Díaz
  Tutora de 1r E

 • Com cada any, ja torna a ser aquí una de les dates més emocionants per tots els badalonins i badalonines, la celebració del patró de Badalona: Sant Anastasi! Aquesta festivitat... (continua)

  6 de maig de 2019

  Paula Suárez
  Tutora de 2n C

 • La nostra Jornada de la Ciència la fem particularment pròpia i màgica. La dotem de la gran saviesa i rica experiència que ens atorguen els escassos deu anys... (continua)

  29 d'abril de 2019

  Isabel Sánchez
  Tutora de 4t A

 • Com ja és tradició a la nostra escola, el 23 d'Abril celebrem la Diada de Sant Jordi.A Primària, partint de les bases del concurs literari de la Pilarín Bayés i... (continua)

  22 d'abril de 2019

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de 1r B

 • Arriba la primavera i amb ella les caramelles! Que contents que estem tots els nens i nenes de segon.Aquest any ens toca a nosaltres!! Portem molts dies assajant perquè tot surti... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Laura Cortés
  Tutora de 2n E

 • "Riiing!" Sona el despertador com cada dia. Ens despertem, esmorzem, ens vestim i ens preparem per començar un nou dia ple de nous reptes i aprenentatges. Amb il·lusió,... (continua)

  1 d'abril de 2019

  Alba Martínez
  Tutora de 3r E

 • El dimarts de la setmana vinent els nostres alumnes de tercer tindran el plaer de realitzar el taller de l'aigua que es realitza cada any al nostre centre.En aquest taller, treballarem i aprendrem... (continua)

  25 de març de 2019

  Alba Martínez
  Tutora de 3r E

 • Un valor molt important que ens transmet l’hort escolar és la cooperació entre tots, treballar conjuntament. Tothom pot intervenir encara que no siguem experts. Tothom té cabuda... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  18 de març de 2019

  Núria Amat
  Tutora de 2n B

 • Benvolguts,Com ja sabeu l'English Week ja és aquí. Aquesta vegada viatgem des de Badalona fins a Escòcia perquè volem ser escocesos. Així doncs, ens infiltrem... (continua)

  11 de març de 2019

  Andrea Sánchez
  Tutora de 4t C

 • Després d'haver celebrat una setmana tota plena de colors i diversió amb el Carnaval, ens toca convertir-nos en paleontòlegs experts i investigar tota mena de dinosaures i les... (continua)

  4 de març de 2019

  Andrea De la Fuente
  Tutora de 3r B

 • La setmana del 25 de febrer fins a l'1 de març arribarà a la nostra escola, el Rei Carnestoltes i com cada any, vindrà carregat amb un munt d'ordres esbojarrades que haurem... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  25 de febrer de 2019

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 4t B

 • Benvolgudes famílies:El curs avança i com cada any fem la segona reunió de pares. Els tutors de cada classe tornem a reunir-nos amb els pares dels nostres alumnes amb l'objectiu... (continua)

  18 de febrer de 2019

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 3r C

 • Benvolgudes famílies,Ara que ja ens trobem a més de la meitat del curs escolar 2018/2019, arriba la segona reunió de pares on us reuniu amb les tutores a les classes dels vostres fills... (continua)

  11 de febrer de 2019

  Laura Delgado
  Tutora de 2n A

 • Ens agrada el teatre! Anar al teatre ens permet capbussar-nos en mons que, reals o ficticis, s’allunyen de la nostra realitat, des de la butaca podem sentir la por més escruixidora o l’alegria... (continua)

  4 de febrer de 2019

  Cristina Barrio
  Tutora de 4t E

 • Moltes són les cultures que ens envolten i que són presents en el dia a dia a la nostra comunitat. Aquesta setmana es celebra una de les festes més importants de la cultura... (continua)

  28 de gener de 2019

  Laura Cortés
  Tutora de 2n E

 • Com cada any preparem aquesta sortida tan interessant amb molta il·lusió. Certament ens agradaria que anar a la biblioteca (esperem que no per primera vegada) fos un dels... (continua)

  21 de gener de 2019

  Antònia Viladoms
  Tutora de 1r A

 • Com ja sabeu, a l'àrea de Medi els alumnes de l'escola treballen els continguts per Projectes. A partir d'un eix central, es treballen els conceptes i els nous aprenentatges a través... (continua)

  14 de gener de 2019

  Marta López
  Tutora de 1rC

 • El divendres 11 de gener, alumnes i mestres de 1r i 2n de Primària es desplaçaran a peu, des de l’Escola al teatre Blas Infante per assistir a la representació TANGLED, amb l’objectiu... (continua)

  7 de gener de 2019

  Elisabeth Berniel
  Especialista d'anglès/Coordinadora C.I.

 • Benvolgudes famílies!Estem molt nerviosos de presentar-vos les nostres obres de Nadal! Estem emocionats perquè pugueu veure tot el que us hem preparat, el resultat dels nostres... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Marta Díaz
  Tutora de 1rB

 • La nostra escola està plena de colors: groc, verd, taronja, vermell, blau, rosa... Tots estan per totes bandes: a les aules, als passadissos, a la roba,... Però cal obrir més els ulls... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Andrea Sánchez
  Tutora de 4t C

 • Un any més s'acosta Nadal i les festes més especials per grans i petits tornen a acompanyar-nos.L'ambient nadalenc es viu al carrer, ple de llums i colors; a les cases on les trobades... (continua)

  3 de desembre de 2018

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 3rC

 • Aquesta setmana els alumnes de primària i secundària podran gaudir d'un matí solidari.Quin rebombori!!! Tornarem a veure aquelles cares dels petits entre espantades... (continua)

  26 de novembre de 2018

  Núria Amat
  Tutora de 2n B

 • Amb motiu de Santa Cecília, patrona de tots els músics, l'Escola celebrarà durant aquesta setmana "La setmana de la música" on la música tindrà... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de novembre de 2018

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • S'apropa una de les dates més dolces i esperades pels més petits de la casa. Ja comencen a haver-hi pistes del que cada cop és més a prop: ha arribat el fred, sortim al... (continua)

  12 de novembre de 2018

  Paula Suárez
  Tutora de 2n A

 • Dimarts ens visita l'Agència Catalana de Consum per fer un taller als alumnes de Primer: VEIG, VEIG... QUINA BOTIGA ÉS?Aquest taller ens vol fer pensar en botigues: la... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de novembre de 2018

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de 1rB

 • Enguany, durant la setmana del 23 al 29 d'octubre la nostra escola es va adherir a la primera edició de la Setmana Bio organitzada pel Departament d'Ensenyament. En aquests dies, l'escola... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  29 d'octubre de 2018

  Marta López
  Tutora de 1rC

 • Com cada any, es celebra a Badalona el Festival Internacional de curtmetratges on es projecten les creacions audiovisuals més innovadores del moment.El divendres 19 d'octubre l'Ajuntament... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  22 d'octubre de 2018

  Maria Fernandez
  Tutora de 3r A

 • Els alumnes de quart de primària tenim la fortuna aquesta tardor de visitar LES COVES DEL TOLL, a Moià. Endinsar-se a qualsevol d'aquestes coves ens porta a un món que s'allunya... (continua)

  15 d'octubre de 2018

  Isabel Sánchez
  Tutora de 4t A

 • La nostra missió és força engrescadora. Durant tot el trimestre tenim per davant una gran aventura. Serem uns arqueòlegs fantàstics!Descobrirem fets històrics... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 d'octubre de 2018

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 4t B

 • Salut, amor, respecte, pau... Són una petita mostra del que entenem per valors. Els valors guien la nostra vida, li donen direcció i sentit. Són directrius personals dels quals sorgeixen... (continua)

  1 d'octubre de 2018

  Laura Delgado
  Tutora de 2n A

 • Un dels aspectes que destaquem de la nostra escola és l'aprenentatge de l'anglès, no només com a assignatura, sinó també com a llengua vehicular en diferents... (continua)

  26 de setembre de 2018

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • Posem en marxa el curs 2018-2019 amb moltes ganes i la il·lusió de començar. Us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: INICI CURS Dimecres,... (continua)

  5 de setembre de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Com ja sabeu, estem a tocar de final de curs i, com cada any, preparem un seguit de balls i cançons perquè gaudim tots plegats. Aquest any, les dates que cauen són el 12 de juny per... (continua)

  11 de juny de 2018

  Marta Díaz
  Tutora de 4t E

 • Al llarg del curs treballem i aprenem molts nous continguts i ara esgotem els últims dies amb conceptes encara engrescadors. A vegades repetim temes per repassar, tot ampliant alguns elements. D'aquesta... (continua)

  4 de juny de 2018

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 3r B

 • Tant de temps esperant i... per fi han arribat les colònies!!!Anar de colònies és emocionant, divertit, fantàstic i molt guay.Ja tenim ganes de veure la casa on anirem, com... (continua)

  28 de maig de 2018

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • Aquest any la nostra escola ha donat la benvinguda al projecte l'hort. Estem molt entusiasmats per aprendre i vivenciar els canvis que es produiran en tot allò que hem plantat.Què podem... (continua)

  21 de maig de 2018

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 2n B

 • Per fi ha arribat el que tant esperàvem...Ja estem de colònies!Fa dies que ens sentim un xic nerviosos i aquesta nit gairebé no hem pogut dormir.Si, anar de colònies... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de maig de 2018

  Antònia Viladoms
  Tutora de 2n A

 • Arriba la Festa Major de Badalona! Sant Anastasi ja és aquí! I com tenim tantes ganes de celebrar-ho, els nens i nenes des de P3 fins a 2n de primària estem... (continua)

  7 de maig de 2018

  Patricia Pinilla
  Especialista Anglès

 • Ja ha arribat un dia molt especial per tots nosaltres, un dia on deixem de costat els llibres i ens convertim en científics experts. Ho endevineu? Doncs sí, parlem de la Jornada de la Ciència. Durant... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Andrea Sánchez
  Tutora de 3r C

 • Ahir va ser una de les festes més importants de Catalunya, va ser la diada de Sant Jordi. Tots els carrers es van omplir de roses i llibres, de primavera i de somriures, de petons i abraçades.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 d'abril de 2018

  Judith Carrasco
  Tutora 2n E

 • Durant la setmana del 16 al 20 d'abril els alumnes de 1r i 2n de primària deixarem els llibres per treballar durant tota una setmana sencera un tema en profunditat. Treballarem totes les... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 d'abril de 2018

  Paula Suárez
  Tutora de 1r C

 • Durant tota una setmana els alumnes de 4t hem realitzat “ un viatge virtual” per una de les civilitzacions més antigues i fascinants del món : L’Antic Egipte.Mitjançant... (continua)

  9 d'abril de 2018

  Maria Luisa Morales
  Tutora 4t C

 • Aquests últims dies hem estat fent un viatge a través del temps, uns quants anyets enrere, poc més de 65 milions d'anys!Ens han rebut uns diplodocus, elasmosaures, triceratops,... (continua)

  5 d'abril de 2018

  Eva Perdiguer
  Tutora de 3r E

 • Benvolguts pares,Com ja sabeu per aquestes dates, els nens de 2n de primària porten ja dies assajant amb la seva "senyo" de música una de les festes tradicionals que més... (continua)

  19 de març de 2018

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 2n B

 • The English Week is back!Com cada curs, aquesta setmana, celebrem la English Week, enguany dedicada al país de South Africa.Des del 12 fins al 16 de Març,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de març de 2018

  Marta López
  Tutora de 2n C

 • Als tallers de l'aigua que fem a la nostra escola sempre coneixem una faceta nova del nostre bé més apreciat. Són moments per unir llaços amb un element de pas, moltes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de març de 2018

  Isabel Sánchez
  Tutora de 3r A

 • Benvolguts pares,Aquest curs l’escola ha apostat una vegada més per la innovació i ha decidit treballar Coneixement del Medi Natural i Social per projectes.Investigació, treball... (continua)

  26 de febrer de 2018

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • Ja som a mitjans de curs i com de costum, fem la segona reunió de pares!El professorat responsable de cada classe tornem a reunir-nos amb els pares/mares/tutors dels nostres alumnes amb l’objectiu... (continua)

  19 de febrer de 2018

  Regina Arimon
  Tutora de 4t B

 • Aquesta setmana anem al teatre a veure "SHREK" en anglès! Sí, aquest ogre tan simpàtic que trenca amb els estereotips dels famosos ogres horribles i dolents.Amb... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Laura Delgado
  Tutora 1r A

 • Benvolgudes famílies:Comença la setmana més esperada pels nostres infants; arriba el Rei Carnestoltes!!!! I amb les seves lleis ens farà passar uns dies ben divertits:- El dilluns... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 3r B

 • Benvolgudes famílies, aquesta setmana els alumnes de segon de primària reben la visita de dos agents del cos de policia de la guàrdia urbana de Badalona.Durant aquesta jornada, els... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  29 de gener de 2018

  Judith Carrasco
  Tutora de 2n E

 • Benvolguts pares!Aquesta setmana ens visita la guàrdia urbana per treballar l'educació viària. Amb la seva visita, entenem en primera persona la tasca que fan al dia a dia i com... (continua)

  22 de gener de 2018

  Marta Díaz
  Tutora de 4t E

 • Durant aquesta setmana anirem a la biblioteca! Quines ganes!! Ara ja som grans i ja sabem llegir!Mirarem llibres, revistes..., ens explicaran moltes coses i també farem alguna activitat sorpresa... (continua)

  15 de gener de 2018

  Laura Cortés
  Tutora 1r A

 • Benvolgudes famíliesCom ja us vam comentar abans de les vacances, els alumnes de 2n d’Educació Primària estan realitzant unes activitats d’intercanvi amb alumnes de l’escola... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 de gener de 2018

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • Els valors són molt importants a la nostra vida, són el conjunt de qualitats que hem de tenir per conviure com a població. Són importants per a les persones perquè ens... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  18 de desembre de 2017

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4t C

 • Amb tota la il·lusió del món estem preparant el festival de Nadal d'aquest any. Com sempre els assajos i els preparatius són molt importants per a nosaltres.... (continua)

  11 de desembre de 2017

  Antònia Viladoms
  Tutora 2n A

 • Ja s'acosta Nadal... Ja tornem a tenir aquí unes de les festes més esperades de l'any, sobretot pels més petits. Una festa plena de màgia i il·lusió.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  4 de desembre de 2017

  Laura Cortés
  Tutora de 1r E

 • Divendres passat ens va venir a visitar l'Agència Catalana del Consum per fer als alumnes de primer de Primària un taller: "Nyam-nyam... Què hi ha per berenar?El taller... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de novembre de 2017

  Paula Suárez
  Tutora de 1r C

 • Amb motiu de Santa Cecília, patrona de tots els músics, l'Escola celebra la "Setmana de la música".S'han programat diferents activitats musicals per tots els nivells... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de novembre de 2017

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • Que contents venim al cole quan vestim el xandall de l'escola, ja que això vol dir que toca Physical Education!! A tots ens agrada molt aquesta assignatura perquè... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de novembre de 2017

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Com ja sabeu, les noves tecnologies són un dels nostres pilars de la nostra escola. Des de EI 3, els nens i nenes s’acostumen a fer servir els iPads com a eina d’aprenentatge, i a partir... (continua)

  6 de novembre de 2017

  Elisabeth Berniel
  Especialista Anglès

 • Ja tenim aquí la Castanyada. Aquesta és una celebració catalana en la qual mengem castanyes, moniatos i tot tipus de panellets fins atipar-nos. Ja sabeu, com diu la dita: de castanyers... (continua)

  1 de novembre de 2017

  Andrea Sánchez
  Tutora e 3r C

 • Com ja és tradició a l'escola, amb l'arribada de la tardor també arriben les esperades sortides a la muntanya.Els nens... (continua)

  27 d'octubre de 2017

  Laura Delgado
  Tutora de 1r A

 • Els divendres ens agraden però encara ens agraden més quan l’Ajuntament de Badalona convida a tots els alumnes de 3r d’EP a la 43a edició del FILMETS Badalona Film Festival.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 d'octubre de 2017

  Eva Perdiguer
  Tutora de 3r E

 • Oh sorpresa!!!! El nostre mar té nom.Ara ja sabem que el nostre mar, el mar que ens banyem a l'estiu és el mar Mediterrani.Però és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 d'octubre de 2017

  Núria Amat
  Tutora de 1r B

 • Com ja us vam informar a la reunió de pares, a partir d'aquest curs la nostra escola a l'àrea de medi hem començat a treballar per projectes.Que és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  9 d'octubre de 2017

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 2n B

 • Un dels trets diferenciadors de la nostra escola és la importància de l'aprenentatge de l'anglès tal com s'explica en el nostre Projecte Educatiu de Centre. Tenim moltes... (continua)

  4 d'octubre de 2017

  Jia Chen
  Especialista Anglès

 • Un dels trets que ens diferencien com a escoles del grup Arrels i un dels nostres objectius de centre és la recuperació. La finalitat d’aquesta activitat és ajudar... (continua)

  29 de setembre de 2017

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora primària

 • És 1 de setembre i posem el curs 2017-2018 en marxa. Amb moltes ganes i la il·lusió de començar, us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: INICI CURS Dimarts,... (continua)

  1 de setembre de 2017

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Semblava que el 21 de juny estava molt lluny, però no ens hem ni adonat i ja hi som. Ha estat un any ple de celebracions que ens han fet gaudir, riure i passar-ho bé; ha estat un curs ben... (continua)

  22 de juny de 2017

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • Xip xap, xip xap, tots a l'aigua, tots a l'aigua...Rialles, crits d'alegria esgarips, bombolles que s'enlairen, globus que peten... això és el que sentiu aquests... (continua)

  19 de juny de 2017

  Lourdes Titó
  Tutora de 1r B

 • Benvolguts pares i mares:Que ràpid passa el temps!!!. El curs s’acaba i, com cada any, l’acomiadem amb diferents actes als quals esteu convidats.Per nosaltres és molt important... (continua)

  12 de juny de 2017

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4t C

 • Benvolgudes famílies:Ja estem arribant a la recta final del curs. Aquest any, els nostres alumnes d'Infantil i Cicle Inicial, inauguraran el nou teatre de la nostra escola amb una... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de juny de 2017

  Empar Zarzoso
  Tutora de 1r C

 • S'acosta final de curs i, com cada any, farem una petita cloenda: l'aula oberta.Des de fa un parell de setmanes, els alumnes de 3r fins a 6è de primària hem començat a assajar... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  29 de maig de 2017

  Paula Suárez
  Tutora de 3r C

 • La setmana del 15 al 19 de maig els alumnes de Segon de Primària hem investigat pel nostre compte tot el referent a l'època prehistòrica, amb una miqueta d'ajuda clar, que... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  22 de maig de 2017

  Isabel Sánchez
  Tutora de 2n A

 • Tota l’escola des de grans a petits, sortirem durant al llarg d’aquest mes per diferents comarques de Catalunya per viure, observar i gaudir de com la natura s’ha anat transformant per... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  15 de maig de 2017

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 3r B

 • Benvolgudes famílies.El proper 10 de maig, els alumnes de 2n de Primària anirem d’excursió a “CATALUNYA EN MINIATURA” (Sant Feliu de Llobregat). Es tracta d’un... (continua)

  8 de maig de 2017

  Fina Roca
  Tutora de 2n C

 • Estimades famílies com ja sabeu la primavera ja és aquí i amb ella comencem amb l'època de les sortides escolars el tercer trimestre.Aquest any els alumnes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  1 de maig de 2017

  Elisenda De Juan
  Tutora 1r A

 • Han estat uns mesos de molts canvis a l'Escola Arrels-Esperança. S'ha ampliat l'escola i amb això hem sumat en espais per a portar a terme les sessions d'Educació... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  24 d'abril de 2017

  Regina Arimon
  Especialista Ed,Física

 • És temps de flors i lectura. Ha arribat Sant Jordi i com cada any l'escola s'omple de floritures i lletres. És l'època en què emfatitzem als nostres alumnes el... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'abril de 2017

  Marta Delgado
  Escoles Arrels

 • Com és tradició a la nostra escola per aquestes dates celebrem les Caramelles. Les Caramelles són unes cançons populars típiques de Catalunya i els caramellaires són... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 d'abril de 2017

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 2n B

 • Estimades famílies, Aquest dimarts 27 de març, els alumnes de quart anem al teatre. Aquest any veurem Robin Hood en anglès. Tots coneixem la història del lladre que robava... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de març de 2017

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • Les matemàtiques són avorrides? Que va!!!Són molt divertides!!!! A l’aula, sovint deixem a un costat els llibres per entendre conceptes abstractes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de març de 2017

  Anna Ortiz
  Tutora de 1r E

 • Una any més, l’anglès envaeix l’escola! L’English Week ha arribat i el nostre horari ha tornat a canviar, augmentem les hores que fem en anglès però no és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de març de 2017

  Mireia Carmona
  Tutora de 2n E

 • Pati verd...pati vermell... pati blau...Diferenciem els patis a la nostra escola per colors; perquè... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de març de 2017

  Antònia Viladoms
  Tutora de 3r A

 • Durant els dies 28 de febrer al 13 de març els nens de tercer de primària han de passar les proves diagnòstiques.Aquestes proves estan centrades en les competències... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de febrer de 2017

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 3r B

 • "El Carnaval ha arribat i els llibres hem deixatper poder-nos divertir i de la gresca gaudir "Benvolgudes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de febrer de 2017

  Empar Zarzoso
  Tutora de 1r C

 • El temps passa de pressa i com qui no vol la cosa ja ha passat la meitat del curs. Ja s'han dut a terme molts dels projectes que els anunciàvem durant la reunió de pares que vàrem... (continua)

  13 de febrer de 2017

  Lourdes Titó
  Tutora de 1r B

 • Llegir i escriure per viure, per ser grans, autònoms, per fomentar la creativitat, l'autonomia, l'interés vers... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de febrer de 2017

  Elisenda De Juan
  Tutora 1r A

 • Com cada any, una de les possibilitats que l'escola ofereix a les seves famílies és la revisió mèdica per tots els nens i nenes de l'escola. Durant uns dies, els... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  30 de gener de 2017

  Paula Suárez
  Tutora de 3r C

 • La cultura Xinesa en el nostre col·legi s'uneix per donar la benvinguda al nou any. El 28 de gener del 2017 donarem la benvinguda a l'any... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 de gener de 2017

  Huiming Zheng
  Mestra de xinès

 • Durant la setmana del 16 al 20 de gener, la nostra escola rep la visita de la Unitat d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana de Badalona, com és habitual cada any. Els alumnes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 de gener de 2017

  Isabel Sánchez
  Tutora de 2n A

 • Ja fa temps que l'escola Esperança va apostar per la innovació tecnològica, i per tant, els iPads, com... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  9 de gener de 2017

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4tC

 • Els alumnes de primària estem molt il•lusionats amb l'arribada de les festes de Nadal. És per aquesta raó que ja estem a punt per preparar el Nadal a les aules. Com... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de desembre de 2016

  Cristina Gómez
  Tutora 4t B

 • Com ens agrada preparar l'escola per les portes obertes!!!A l'aula treballem moltíssim i som uns grans artistes però quan toca rebre a les visites ens esforcem... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de desembre de 2016

  Marta Delgado
  Tutora de 3r E

 • Com passa el temps!!! Sembla que va ser ahir quan va començar el curs i aviat acabarà el primer trimestre. Com cada any, els alumnes de primària... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de desembre de 2016

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t E.P A

 • Treballar els problemes és quelcom molt important i necessari. Els alumnes aprenen a restar, a dividir, a sumar fraccions, els nombres decimals... Però de vegades ens trobem que mostren... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 de novembre de 2016

  Paula Suárez
  Tutora de 3r C

 • Com és tradició, la nostra escola celebrarà durant la setmana vinent la "Setmana de la Música" on la seva patrona és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  21 de novembre de 2016

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 3r B

 • Moltes vegades ens equivoquem. Per això és molt important reconèixer els errors.És important no només per a nosaltres mateixos, també... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  14 de novembre de 2016

  Antònia Viladoms
  Tutora de 3r A

 • Un any més, a l'escola celebrem la Jornada de la Cooperació. I què és això? Doncs un dia on tots i totes tenim l'oportunitat d'aprendre dels altres;... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  7 de novembre de 2016

  Mireia Carmona
  Tutora de 2n E

 • Dins la classe tenim un espai molt atractiu en el que els llibres en són els protagonistes. ÉS LA NOSTRA BIBLIOTECA D'AULA. La biblioteca l'acostumem a utilitzar... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  31 d'octubre de 2016

  Fina Roca
  Tutora de 2n C

 • Ja ha arribat la tardor i amb ella la caiguda de les fulles, el temps dels moniatos, les castanyes i del canvi de colors del paisatge. Colors marrons, taronges, grocs,... A la nostra escola seguim celebrant... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  24 d'octubre de 2016

  Glòria Ardanuy
  Tutora 2n B

 • El Parc de Collserola no és gaire lluny de l´escola i queda molt a prop del Tibidabo, que sempre el veiem petit i ara es... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'octubre de 2016

  Isabel Sánchez
  Tutora 2n A

 • Un dels aspectes diferenciadors de les Escoles Arrels i un dels objectius essencials de les nostres escoles, és la recuperació. Aquesta té l’objectiu d’ajudar als... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  10 d'octubre de 2016

  Anna Ortiz
  Tutora 1r E

 • Un dels trets diferencials de la nostra escola és l'aprenentatge de la llengua xinesa.Com fins ara els nostres alumnes, des... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 d'octubre de 2016

  Empar Zarzoso
  Tutora 1r C

 • A l'escola, ja fa temps que coneixem la importància del Anglès, no només com a matèria sinó... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  26 de setembre de 2016

  Marta López
  Especialista Anglès

 • Tornem a classe!!!Després d'uns mesos de descans, ja ha arribat el moment de tornar a l'escola! Noves aules, nous llibres, retrobar-nos amb els companys...... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 de setembre de 2016

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora cicle mitjà i superior a primària