Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aprenent altres cultures podem ampliar la nostra visió i manera de pensar. Per això, la nostra escola ofereix xinès com a una de les llengües estrangeres.

  Els nens i nenes han repassat avui, a classe, les formes, els singulars i plurals dels pronoms del nom. Ja en acabat el tema de presentar-nos. També hem après a preguntar als nostres companys quins són els seus noms i a presentar el nostre propi nom i el lloc d'on venim.

  Aquesta és una habilitat important en llengua ja que s'utilitzen sovint en la comunicació. Els nostres alumnes han participat activament a classe i han demostrat les seves habilitats lingüístiques.

  Properament, iniciarem una nova unitat al proper trimestre, on aprendrem a presentar les nostres famílies i llars. Això ajudarà als alumnes a entendre més profundament les famílies i la societat, i millorarà les seves habilitats de comunicació i expressió oral.

  En aquest món multicultural és important respectar les diferents cultures i persones, ja que això és una part important de l'educació a classe. Esperem que a través de la nostra ensenyança, puguem desenvolupar joves amb una visió global i una ment oberta.

  6 de març de 2023

  per Jing Zhao
  Especialista de xinès