Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Un any més ahir vam celebrar la jornada de Portes Obertes. S’acosta Nadal i l’escola es va engalanar per a rebre amb els braços oberts a les famílies que ja formen part d’aquesta gran comunitat, des de la llar d’infants fins a l’ESO.

  Durant la jornada es van realitzar diferents actes lúdics i culturals que havien estat preparats amb detall perquè tothom pogués participar i passar una bona estona. En el recorregut per l’escola, les famílies van poder observar les mostres del que s’està treballant, preguntant per tot allò per què sentien curiositat. A les aules van poder veure penjats els murals amb l’eix d’aquest curs amb tots els descobriments i creacions que han il·lusionat al nostre alumnat durant aquest trimestre.

  Els petits i no tan petits van gaudir de la màgia de Nadal, saludant i lliurant les seves cartes als Emissaris Reials i la resta ho vam fer veient la il·lusió reflectida a les seves cares. No han de patir, les seves peticions estan en bones mans i segur que les faran arribar als Reis Mags o al Pare Noel!

  Gràcies a la implicació de les famílies, l’alumnat i el personal docent i no docent la jornada va ser tot un èxit.


  19 de desembre de 2022

  per Elena Serrano
  Tutora 2n ESO A