Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • El passat divendres 23 de setembre va tenir lloc la primera reunió de mestres coordinadors del Consell dels Infants per preparar el curs de cara a la participació de la nostra escola.

  El Consell dels Infants és un òrgan de participació de la infància en el dia a dia de la ciutat, i la nostra escola, juntament amb d'altres centres de Badalona, hi participa. Per aquest motiu, i amb la finalitat de representar la veu dels nens i les nenes de la nostra escola triarem per sorteig entre voluntaris i voluntàries UN REPRESENTANT de 5è de Primària i UN REPRESENTANT de 6è de Primària. 

  Aquests representants seran els encarregats de portar la tasca que fem a l'escola a les sis trobades del Consell al llarg del curs.

  I ja tenim el primer tema de treball a Valors: al llarg d'aquest primer mes ho farem sobre els Drets dels Infants i la presentació del Consell dels Infants de la Ciutat perquè el coneguin i s'engresquin amb el seu objectiu. D'aquesta manera també s'animaran a participar-hi com a representants ja a la primera trobada del Consell, que serà el proper 19 d'octubre on ja mostrarem un mural sobre una d'aquestes temàtiques:

  Drets dels Infants (centrant-nos en un/dos o en tots ells de manera general)
  Personalitats que hagin estat remarcables en matèria dels Drets dels Infants.

  És una tasca engrescadora que suposa la primera participació ciutadana i la conscienciació de viure en una societat. Us anirem informant!

  26 de setembre de 2022

  per Aroa Cañadas
  Tutora 6è E