Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Els trastorns mentals són alteracions de la salut que impliquen una disfunció del pensament, les emocions i la conducta i que impacten en tots els àmbits de la vida.

  El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio tindrà lloc diumenge 19 de desembre, i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida.

  Avui, 29 de novembre, a la nostra escola, els alumnes de 2n d'ESO hem connectat amb un voluntari que ens ha donat tot d'informacions per poder aprofundir en uns aspectes que ens han fet reflexionar. Pensem que ningú es responsable d’aquesta malaltia i que TOTHOM ha de ser respectuós amb qui la pateix.

  Hi ha un percentatge elevat de persones amb algun problema de salut mental i que no demanen l'ajuda que necessitarien. Fer-ho és el primer pas per sortir-se'n.

  Hi ha una gran varietat de trastorns mentals i cadascun presenta manifestacions diferents i que, en la majoria de casos, no estan completament aclarides les causes que influeixen en la seva aparició, evolució i pronòstic.

  Es tracta, doncs, de trastorns molt freqüents que representen una càrrega personal, familiar i social molt forta.

  Hem de conèixer aquestes malalties per poder respectar qui les pateix.

  29 de novembre de 2021

  per Alumnes de 2n d'ESO / José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C