Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Amb l'arribada de la tardor i la celebració de la Castanyada, hem organitzat, com és tradicional, les sortides de Tardor, per conèixer millor el nostre país, les seves gents i els seus costums.
  Us recordem que a la circular que us va arribar el passat 24 de setembre teniu la informació detallada de la sortida de cada nivell (data, hora de sortida, lloc i activitat, preu). 

  IMPORTANT!
  En cas que no vulgueu que el vostre fill vagi a alguna excursió, ho heu de comunicar per mail 15 dies abans per poder anul·lar la reserva. En cas de no poder assistir-hi per malaltia i voler la devolució de l’import, hauran d’aportar un informe/justificant mèdic conforme l’alumne/a no ha pogut anar d’excursió.

  Un cop més, insistim en la importància que tenen aquestes sortides per a la formació dels alumnes, i el compromís de participació en les activitats que realitza l'Escola.

  Seguint la normativa en context de pandèmia, els alumnes de Primària i ESO han de fer ús obligatori de la mascareta durant el viatge en autocar. Durant la resta d'activitats, també l'hauran de dur excepte a l'hora de dinar, que es farà respectant els grups bombolla.

  * La fotografia és de la tardor del curs 19-20. Per això no van amb mascareta.

  11 d'octubre de 2021

  per Mar Serra
  Directora pedagògica