Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • A l'escola Arrels-Esperança, des de 5è de primària fins a 4t d'ESO, durant una hora a la setmana cursem la matèria d'I+D (Investigació digital). Tant els alumnes com els professors, investiguem per descobrir noves eines digitals a més d'aprendre a utilitzar-les de manera correcta. 

  No només aprenem aspectes bàsics de la programació, fer una infografia o realitzar una presentació digital sinó també qüestions relacionades amb la legalitat del material que fem servir a Internet o amb el funcionament de les xarxes. Moltes de les activitats que es realitzen durant el curs es fan en col·laboració amb altres matèries. 

  A l'escola Arrels-Esperança treballem per donar als nostres alumnes els recursos necessaris per a ser competents en un món clarament basat en les tecnologies digitals. 

  Com a novetat aquest curs els alumnes de Secundària han creat el seu portfoli personal a través de l'eina Google Sites.Podrem veure una mostra de les seves creacions i feines de cada matèria a més a més d'un seguiment curs per curs. 

  Estem desitjant veure totes les seves idees i grans pensaments!

  Salutacions,

  18 d'octubre de 2021

  per Estefania Gallifa
  Tutora 4t ESO A