Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Ja fa més de dues setmanes que els nostres alumnes de 1r d’ESO van començar oficialment curs. El primer dia, anaven arribant a classe amb un posat de respecte i incertesa tot preguntant-se: què ens espera a l’ESO? Com seran els professors? I és que no és el mateix que ens expliquin les coses que viure-les en primera persona. Un cop superats aquests primers dies, podem afirmar que aquell respecte i neguit inicials es van transformant i es van convertint en una actitud positiva preparada per afrontar nous horitzons amb energia i empenta.

  Tot i així, els reptes no han acabat encara i seguiran descobrint coses noves cada dia: el Science Bits a Ciències Naturals, els llibres digitals, el taller per fer Tecnologia, la plataforma de lectura Fiction Express a Anglès, descobriran altres opcions del Moodle o del Google Classroom... Però del que no hi ha cap dubte és que tots, de la mateixa manera que han superat la primera quinzena del curs, seran capaços d’adaptar-se i aconseguir tot allò que es proposin.

  El nostre eix d’enguany és ‘’Descobreix i il·lusiona’t’’ i no hi ha millor manera de descriure el que els nostres alumnes de 1r d’ESO estan vivint aquests dies: estan descobrint tot un món nou que els està fent il·lusionar-se i tenir ganes de descobrir-ne encara més.

  29 de setembre de 2021

  per Xavier Bernabe
  Escoles Arrels