Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Quan arriben les vacances, és bo relaxar-se però també és molt recomanable continuar exercint el cervell per tal de mantenir-lo en forma per quan comenci el nou curs. 

  INFANTIL: Les famílies de P5 heu rebut un mail de la vostra tutora o tutor amb recomanacions per a l’estiu per tal de fer una bona entrada a Primària. 

  PRIMÀRIA: Els mestres especialistes d’anglès han preparat un dossier d’activitats de repàs per a tots els alumnes de Primària. Aquest dossier el podeu trobar a:

  www.escolesarrels.com/estiu

  A més, també recomanem el quadernet d’estiu que l’editorial Santillana prepara amb activitats adequades a cada nivell. El quadernet es diu Repàs 1r, Repàs 2n... segons el curs. El podeu comprar a la secretaria de l’escola. 

  ESO: Tots els alumnes amb assignatures pendents han de fer obligatòriament les activitats d’estiu que hauran d’entregar el setembre. Són les primeres activitats de recuperació d’aquestes matèries que aniran treballant el curs vinent per tal que les puguin assolir amb les proves d’avaluació que es faran el 3r trimestre. Aquestes activitats les podeu trobar a:

  www.escolesarrels.com/estiu

  Excepte Naturals que estarà a Science bits.

  També les han de fer aquells alumnes a qui, tot i aprovar una assignatura, el professor els ho ha recomanat. 

  Naturalment, també estan a disposició de tots els alumnes que vulguin repassar o millorar en aquella matèria.

  Bon estiu a tothom!

  29 de juny de 2021

  per Administració
  Escoles Arrels