Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Us toca a vosaltres: Dinamarca ’05 és la promoció que ens deixa aquest mes de juny de 2021. Deixareu d’omplir l’escola que us ha vist créixer i madurar des de setembre de 2008, en un recorregut de prop de 13 anys. És llei de vida: uns comencen i a vosaltres us toca ara el torn d’acabar l’ensenyament obligatori per iniciar una nova etapa.

  Sabeu que us queden només uns quants dies per acabar com a grup, de veure-us moltes hores de dilluns a divendres, d’explicar-vos les vostres intimitats, de compartir aula, gimnàs, vestuaris i pati. Sabeu que us valoro molt com a grup i no puc deixar de dir-vos-ho ara que finalitza la vostra estada a l’escola. Entre vosaltres abunda la col·laboració, la responsabilitat, el respecte, l’empatia, la bona educació, la camaraderia. Per mi ha estat un honor i un privilegi ser el vostre tutor i haver contribuït durant dos anys als vostre progrés personal i acadèmic. Malauradament, la pandèmia m’ha privat de compartir amb vosaltres els moments intensos i emocionants de les sortides i especialment del viatge de fi de curs. Una autèntica llàstima. Però a la graduació, amb les famílies, hem gaudit tots plegats del comiat que us mereixeu com a grup.

  Moltes gràcies a les vostres famílies per la confiança donada a l’escola durant tots aquests cursos i a vosaltres per ser com sou. L’escola, la vostra segona casa i on deixeu un gran i molt grat record, us desitja el millor en el futur. Molta sort a totes i a tots!

  21 de juny de 2021

  per Carles Díaz
  Tutor 4t ESO