Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aquest matí, hem celebrat la Diada de Sant Jordi amb diferents actes per poder respectar les mesures sanitàries.

  A la Llar ja tenim els guanyadors del concurs de dibuixos. Els alumnes de Primària, que van baixar dimecres al migdia a votar, ho van tenir realment difícil, ja que tots són tan bonics!

  A l’escola ja fa setmanes que preparem la Diada de Sant Jordi. Els més petits (Ed. Infantil i 1r i 2n de Primària) descobreixen la llegenda del cavaller, el drac, la princesa i la rosa a través del dibuix que avui us han portat a casa.

  A partir de 3r de Primària i fins a 6è han participat al concurs de contes “Pilarín Bayés”, convocat per la Fundació Sant Joan de Déu. Els han escrit tots junts a cada classe i han fet dibuixos que n’il·lustren les paraules.

  Per altra banda, els alumnes de Secundària han redactat per participar als Jocs Florals convocats pel Departament d’Ensenyament, i fins i tot, un grup d’alumnes de 4t ESO han fet una lectura dramatitzada de la llegenda de Sant Jordi.

  A més a més, en l’àmbit de música o art, els alumnes de Secundària han expressat els seus sentiments i emocions sobre la pandèmia.

  Finalment, també hem aprofitat aquesta diada per anunciar els guanyadors del concurs de cartells que han elaborat els alumnes de 1r a 4t d’ESO a les classes d’I+D (investigació digital) sobre la campanya contra l’assetjament escolar en el marc del projecte #aquiproubullying.

  De tot plegat en trobareu una selecció a Instagram i, properament també, al Youtube de l’escola.

  23 d'abril de 2021

  per Mónica Ranz
  Directora