Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aquestes festes de Nadal han estat diferents a les d'anys anteriors, però ens han servit per a posar en pràctica alguns dels valors que estem aprenent en el nostre col·legi: la solidaritat, la col·laboració, el respecte i la responsabilitat. 

  Hem estat solidaris amb els nostres veïns. Per exemple, el 15 de desembre vam portar tot el menjar recollit per part de l’escola a la Parròquia de Santa Clara. 

  A més, hem col·laborat amb el Centre Cívic de Pomar realitzant unes felicitacions de Nadal amb dibuixos, perquè les persones grans sàpiguen que sempre hi ha algú pensant en ells.

  Hem respectat totes les normes per evitar que el coronavirus ens afecti i s'estengui encara més: portant en tot moment la mascareta, rentant-nos les mans amb freqüència, no reunint-nos més de 6 persones i ventilant constantment els espais tancats. 

  I finalment, també hem tingut temps per a descansar, riure, jugar, veure la tele, menjar i menjar, estar amb els amics i la família... Ha estat un Nadal diferent però que ha valgut la pena.

  11 de gener de 2021

  per Alumnes Primer d’ESO D
  Escoles Arrels