Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Com ja sabeu, durant aquest mes comencen les diverses extraescolars que es realitzen a la nostra escola. Aquest any l’oferta és una mica més reduïda, atès que volem assegurar que es compleixin les mesures sanitàries. No obstant això, us proposem tres activitats diferents:

  “Multiesport” és una activitat on els infants podran dur a terme diferents jocs i esports. Aquesta extraescolar es realitzarà a terme tots els dies de la setmana (de dilluns a divendres) de les 17:00 a les 18:00.

  “Manualitats” és una activitat on l’alumnat realitzarà diverses activitats manuals a classe per fomentar la creativitat. Aquesta extraescolar es realitzarà tots els dies de la setmana (de dilluns a divendres) de les 17:00 a les 18:00.

  Finalment oferim l’activitat de “Let’s Dance”, on els nens i nenes podran aprendre diferents balls moderns. Aquesta extraescolar es realitzarà els dilluns i els dijous de les 17:00 a les 18:00.

  Des de l’escola animem als alumnes a realitzar alguna activitat extraescolar, ja que considerem que és una bona opció per invertir el temps lliure en el desenvolupament de diverses competències com per exemple la competència artística i la competència social.

  12 d'octubre de 2020

  per Aïda Jordan
  Mestra de Primària