Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • A Escoles Arrels Esperança ens sentim molt orgullosos de potenciar la col·laboració i la cooperació entre tots els membres que formen part del nostre centre educatiu. D'aquesta manera, confiem a crear un col·lectiu molt més capaç de realitzar grans projectes de forma unitària.
  Tots sabem, però, que aquest és un any complicat, doncs la situació actual ens insta a mantenir una certa distància social i, per aquest motiu, la cooperació corre el risc de desaparèixer del nostre dia a dia. No obstant, la nostra institució sempre té l'ideal d'emprar cada context social en una nova oportunitat per a posar en pràctica i per a donar més valor a tot allò que creiem que és necessari per a construir una societat molt més forta. Així doncs, sentim la necessitat de continuar potenciant aquest gran valor amb un seguit d'accions i projectes que faran que els nostres estudiants continuïn beneficiant-se de l'acte de col·laborar plegats.
  D'aquesta manera, a l'escola s'han implementat diferents projectes d'acció per a fer que aquesta realitat sigui possible: plans de reciclatge col·lectiu, sistemes d'higiene i neteja per grups, etc. Tanmateix, farem servir les noves tecnologies per a realitzar treballs cooperatius i donarem una major visibilitat a projectes tan nostres com l'aquiproubullying, on tots som molt importants i, fins i tot, el servei comunitari, que ajudarà a moltes persones en un futur proper.

  Cooperar és viure!

  12 d'octubre de 2020

  per Óliver Jabato
  Tutor 2n ESO A