Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • És cert que no estem vivint un moment fàcil, i que hi ha algunes coses que és impossible fer tancats a casa i segur que trobeu molt a faltar... Tocar l'aigua de la platja, jugar amb els amics com abans, dinar tots junts amb familiars a un restaurant... Però ara toca ser creatius i innovadors, i no centrar-nos en tot allò que ara mateix no podem fer (però farem!), sinó en les que sí que podem fer en aquest moment. De ben segur que mai us heu imaginat veure una obra de teatre al menjador de casa vostre oi que no?

  Doncs ara és possible, ja que diverses companyies de teatre (Teatre Sant Vicenç, Joventut de la Faràndula, Dagoll Dagom...) volen ajudar-nos a fer el confinament més fàcil.I és per això que han publicat diverses obres de teatre clàssiques i conegudes a YouTube. Segur que moltes us sonen o heu vist la pel·lícula, però potser no heu tingut mai l'oportunitat de veure una obra de teatre d'una d'elles.

  Les propostes són les següents: 'El Llibre de la selva'⁠,'La Bella i la Bèstia', 'Hèrcules', 'Rapunzel', 'Mar i Cel' o Ratatouille, el petit xef.
  Com veieu les opcions d'estar entretinguts sense poder sortir existeixen, només hem de buscar-les. Ara només toca escollir l'obra que voleu veure primer, connectar-vos i gaudir d'una bona estona en família!

  https://xarxanet.org/cultural/noticies/teatrealsofa-als-infants

  8 de juny de 2020

  per Mónica Heredia
  Tutora 6 è B