Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aquesta setmana us fem una proposta: un bloc ple de contes, on una mestra d’educació especial i llicenciada en psicopedagogia, comparteix un munt de recursos educatius i contes. Especialment, us recomanem la secció de contes dibuixats. 

  Els contes són una de les eines més poderoses que podem posar a disposició dels nostres infants, no només de cara a fomentar futurs amants de la lectura, sinó que des d’ara, al present, són molts els seus avantatges. Fomenten la seva imaginació i pensament simbòlic, és a dir, la seva capacitat de crear i recrear mons imaginaris. També els permet conèixer altres realitats, mons de fantasia, imaginaris col•lectius, emocions, valors, etc. Tot és possible quan obrim les pàgines d’un conte. 

  Compartir aquest moment en família pot ser un valor afegit; podem buscar un moment especial, un racó o espai de la casa, una “mini-rutina”, on cada dia una persona tria el conte, o l’explica. Preparar el material i el context ens pot ajudar perquè sigui un moment de plaer en família.

  Que vagi molt de gust!

  25 de maig de 2020

  per Silvia Vidal
  Especialista d'Anglès