Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Estimades famílies.

  Tots estem vivint una situació molt complicada que ningú hagués desitjat ni pensat en el pitjor dels nostres pensaments. Trobem a faltar poder sortir, gaudir de l'aire lliure, poder visitar familiars, les reunions amb amics, anar a comprar, poder moure'ns amb la llibertat que teníem abans. Ens veiem obligats a estar a casa, no poder fer el que tan acostumats estàvem a fer.

  Però aquesta situació ens ha aportat, si es pot dir així, una cosa bona, el fet de poder estar amb la família i gaudir de coses que abans potser ni se'ns hauria acudit per manca de temps: veure pel·lícules, fer treballs manuals, ajudar en les feines de casa, i fins i tot començar a preparar receptes de cuina.

  Però a l'hora de preparar una recepta cal tenir present certes normes: primer de tot, tenir les mans ben netes abans de començar, tenir molt clar els ingredients per tenir-ho tot preparat i també seguir molt atentament les instruccions de preparació per a que surti perfecte. No es pot fer una recepta sense saber què necessitem ni quin ordre seguir a l'hora de la fer-la. Us animo a provar-ho i a fer una! De segur que us quedarà molt bé! I, a més, gaudireu d'una estona molt divertida!

  18 de maig de 2020

  per Maria Josep Rodellar
  Tutora de 2n E