Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La situació d’extraordinària excepcionalitat que estem vivint aquets dies ha alterat les nostres rutines i la situació de confinament provoca molts dubtes i incerteses. Els nostre estil de vida ha canviat de forma inesperada i poden començar a sorgir situacions d’estrès als domicilis.

  Per aquest motiu, des del Departament Psicopedagògic de l’escola us volem facilitar un document elaborat pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya en el qual podeu trobar algunes idees per mantenir uns bons hàbits per afrontar aquesta situació que ens ha sobrevingut i per la qual cap de nosaltres estàvem preparats.

  Aquesta guia conté recomanacions de gestió psicològica amb l’objectiu principal de fer més tolerable la situació de confinament.

  Us facilitem també un telèfon d’atenció psicològica que el Col·legi Oficial de Psicòlegs ha posat al servei de la ciutadania en horari de 9 a 20h, caps de setmana inclosos:

  649 756 713

  Durant els dies de confinament els nostres fills necessiten molta atenció i per això podem aprofitar l’oportunitat de tenir moments de qualitat amb ells i fer tot allò que mai trobem temps per fer.

  És important cuidar el nostre cos i la nostra ment i per això també us facilitem una guia elaborada per la Fundació La Pedrera per si voleu utilitzar algunes tècniques de Mindfulness en família.

  Recordeu que malgrat la complexitat del moment, actuant amb calma i fent-nos costat serem capaços de sobreposar-nos per seguir endavant en la criança i el desenvolupament dels nostres fills.

  2 d'abril de 2020

  per Elsa Delhort i Silvia Valdespino
  Departament Psicopedagògic