Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • A la pàgina web de l'escola, a l'apartat de Projecte Pedagògic, s'explica com un dels nostres objectius és preparar els alumnes per a les demandes del segle XXI. Això ho aconseguim millorant l'aprenentatge i la comunicació mitjançant la incorporació de nous sistemes, així com la integració de noves tecnologies a les nostres aules.

   

  Per assolir això, en el nostre centre disposem d’una àmplia varietat d’eines digitals: projectors, pissarres digitals, fibra òptica d’alta velocitat, wifi en totes les classes, aula d’informàtica, iPads i un ordinador per professor. A més, els nostres alumnes poden utilitzar la tecnologia mòbil per treballar a l’aula.

   

  També disposem de la plataforma Moodle per les diferents matèries i d’una Intranet per les famílies per consultar els informes trimestrals o circulars. De la mateixa manera disposem d’apps, principalment en els iPads, per ampliar els coneixements i del programa “Alexia” per la gestió acadèmica.

   

  D’aquesta forma aconseguim que els dispositius digitals i apps estiguin integrats a nivell tant acadèmic com funcional, permetent que tots els nostres alumnes els utilitzin, aprenguin i es diverteixin amb ells.

  24 de febrer de 2020

  per Robert Madrazo
  Professora de Secundària