Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • A la classe dels dofins estem immersos en un tema que ens té fascinats: els animals vertebrats. És el projecte del segon trimestre de coneixement del medi natural i realment és un tema que ens interessa moltíssim.

  Vam començar tenint en compte el que ja sabíem: que hi ha animals carnívors, herbívors i omnívors, que alguns neixen dels ous, que viuen a diferents llocs... entre d’altres. També vam plantejar-nos les preguntes sobre el què volem saber, com per exemple, per què hi ha animals que poden viure amb les persones i d’altres no, si els dofins són peixos o mamífers, com són els diferents ecosistemes...

  Ja portem uns dies gaudint d’aquest projecte i encara ens queda aprendre moltes coses més. Avui hem fet una activitat molt divertida: hem dibuixat i retallat figures per fer les siluetes d’alguns animals vertebrats.

  Tot això, sempre ho fem amb el nostre valor essencial preferit: el treball en equip. Ens encanta formar grups i, així, poder col·laborar, ajudant-nos els uns als altres i fent una bona autocrítica.

  10 de febrer de 2020

  per Susana Lendinez
  Tutora de 2n EP D