Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • A la classe de les girafes tenim el racó dels contes, un dels objectius que ens plantegem a l’escola és oferir el màxim d’oportunitats perquè els infants aprenguin a llegir i descobreixin el plaer de la lectura. La lectura és el pilar dels aprenentatges de l’escola ja que faciliten a desenvolupar la seva creativitat i els ajuden a tenir una millor comprensió.

  El racó dels contes és una petita biblioteca on els alumnes hi poden anar a mirar contes quan han acabat les tasques conjuntes. És un espai acollidor, amb els llibres a l’abast i amb tipologies de lletra i històries diverses. D’aquesta manera tothom pot trobar contes que s’adeqüin al seu nivell i que siguin del seu interès.

  Aquest espai és una novetat que no tenien el curs passat. És per això que a l’inici de curs van haver de descobrir el seu funcionament però a dia d’avui el gaudeixen i ja el tenen interioritzat en la rutina del dia a dia. A més, al llarg del curs hem afegit un càrrec a la classe que és el de la biblioteca, hi ha dues persones cada setmana que s’encarreguen que els contes quedin ben guardats un cop s’han utilitzat, d’aquesta manera aprenen a cuidar-los.

  Com més moments tinguin per llegir, major serà el seu interès. Us convidem a seguir buscant moments a casa perquè els pugueu explicar contes mútuament.

  10 de febrer de 2020

  per Marta Frau
  Tutora P5