Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Els alumnes de secundària gaudeixen avui del TALLER CONSUM que es fa per primer cop a l'escola i forma part de tot un seguit d'accions que volen transmetre els valors de l'eix principal de l'escola d'aquest any que és: Quin Món Volem?

  Al taller, els alumnes han reflexionat sobre el consum responsable de béns i serveis que es defineix com a moderat, informat, reflexiu i conscient, tot tenint en compte criteris de sostenibilitat cultural, ambiental, socioeconòmica i lingüística. El consumidor responsable és aquell que pren la decisió adequada davant d'una oferta de consum que cada vegada és més extensa.

  El taller ha constat de dues pràctiques. A la primera, els alumnes han hagut de reflexionar sobre l'augment del preu del cacau des de la seva recol·lecció fins al preu final ja convertit en xocolata. A la segona, els joves han pres consciència dels diners que gestionen a diari, tant directament com indirectament.

  Ha estat una jornada molt interessant que creiem ha ajudat a conscienciar els nostres alumnes que un consum responsable és molt necessari.

  4 de desembre de 2019

  per Xavier Bernabe
  Tutor 1r ESO B