Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Tota situació viscuda ens desperta inquietuds, dubtes, volem saber el perquè de les coses. No som passius, opinem, despertem el nostre esperit crític.

  A l’ hora de jugar amb els nostres companys al pati, a l’aula o a l’espai de psicomotricitat som respectuosos amb els altres, sabem respectar els torns, compartim, demanem les coses si-us-plau, donem les gràcies, ja que ser respectuós és clau per saber conviure amb els altres.

  I quan fem racons: de construccions, lectura d’ imatges de contes, simbòlics com la cuineta, de psicomotricitat fina, de jocs de taula..., juguem tots plegats col·laborant els uns amb els altres. El fet de poder-nos ajudar els uns amb els altres, fa més estret el nostre vincle afectiu entre companys i és molt enriquidor.

  En definitiva, un dia a la nostra escola ens convida a treballar els nostres valors essencials: tenir esperit crític, ser col·laborador, ser responsable i ser respectuós, en un espai que ens convida feliçment a jugar, a assimilar, a construir els nostres aprenentatges.

  25 de novembre de 2019

  per Maite Pérez
  Coordinadora ed. infantil