Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Amb l’objectiu de descobrir la importància de cuidar el nostre cos i el nostre planeta, la setmana passada vam celebrar, per segon any consecutiu, la setmana Bio a l’escola. Els alumnes de P5 vam preparar material per abans que arribés i així poder fer totes les activitats plantejades: vam recordar quins contenidors de reciclatge hi havia i els vam fer per decorar la classe i resoldre els dubtes que teníem.

  A més a més, van arribar les papereres grogues a l’escola. Així que a partir d’ara ja hem començat a classificar les nostres deixalles en: plàstic, paper i rebuig. Segur que el nostre planeta ens ho agrairà d’aquí uns anys. Tots tenim present que per poder cuidar el planeta, és molt important reciclar!

  També vam descobrir la importància de cuidar-nos a nosaltres mateixos. Per aconseguir-ho, hem de seguir una alimentació sana i equilibrada, hem de tenir uns bons hàbits d’higiene i mantenir-nos actius fent esport! Cada dia vam fer activitats diverses per treballar els diferents aspectes i el divendres ens vam trobar els alumnes d’Educació Infantil i de Cicle Inicial per fer el ball de la Recicleta, que havíem practicat a classe.

  A partir d’ara podrem seguir tenint en compte tot el que hem après i tenir el cos i un planeta que volem!

  A la pàgina web de l’escola trobareu més fotos de les activitats que els diferents grups van fer al llarg de la setmana.

  31 d'octubre de 2019

  per Marta Frau
  Tutora P5