Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Abans de començar la Setmana Santa, no hi ha res més divertit que anar al teatre amb tots els nostres companys i companyes. D’aquesta manera, el pròxim 10 d’abril, tots els alumnes d’Infantil, juntament amb els infants de P2 que estan a la Llar, marxem en autocar a gaudir d’una obra de teatre molt divertida i enriquidora.

  Per una banda, els alumnes de P2 i P3 gaudiran d’un musical titulat ‘’Round and round the garden’’. Es tracta d’una obra de teatre plena de cançons, gestos, rimes i repeticions sobre tot allò que podem trobar al nostre voltant perquè els més petits s’ho passen d’allò més bé cantant i aprenent.

  Pel que fa als alumnes de P4 i P5 veuran ‘’Pirates for tea’’, una obra de teatre alegra i divertida en la qual haurem d’ajudar a dos pirates a buscar un tresor, té i galetes.

   Des de l’escola fa dies que treballem l’argument de les obres de teatre, el vocabulari i les cançons que sentirem. És per això que estem impacients perquè arribi el moment d’anar-hi i gaudir una bona estona en anglès.

   

  Estem segur que ens ho passarem d’allò més bé!!

  8 d'abril de 2019

  per Lorena Barrachina
  Mestra educació infantil.