Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Recordeu aquells alumnes alemanys que varen venir aquí l’octubre de l’any passat en el marc del programa d’intercanvi que la nostra escola té amb Stadtteilschule Bergedorf d’Hamburg?

  Doncs bé, el dimecres 27 de març, el grup d’alumnes de 3r d’ESO i la professora Núria Ricart que participen en el programa han iniciat l’intercanvi viatjant fins a la ciutat d’Hamburg per estar-s’hi fins al 2 d’abril. Finalment podran conèixer l’escola, participar a diverses activitats i estar allotjats amb els seus companys alemanys a casa de les seves famílies.

  Aquest intercanvi consolida un dels eixos del nostre Pla Estratègic: la possibilitat de conèixer projectes educatius de diferents països i, també, de comunicar-se en diverses llengües.

  De ben segur que serà una bona experiència. Bon viatge i bona estada a tothom.

  Durant aquests dies actualitzarem la crònica amb les diferents activitats que realitzen i diferents fotografies que es publicaran a la nostra web.

  "Ahir, dimecres 27 de març vàrem agafar l'avió cap a Hamburg. Vàrem tenir un vol molt tranquil. Allà, ja ens esperàvem els estudiants d'Hamburg amb dos dels seus professors. La trobada va ser molt emotiva, ja que, tot i haver estat parlant durant força temps, no s'havien vist mai.

  Tot seguit, vàrem agafar el tren per anar a Bergedorf a dinar i a deixar l'equipatge a casa les cases on s'allotgen. Els nostres alumnes estan molt satisfets de l'acollida de les famílies.

  Cap al tard vàrem anar tots plegats a una bolera a jugar un campionat de bitlles molt intens, però molt divertit."

  "Avui, dijous, a Hamburg és EL DIA DELS NOIS I DE LES NOIES i els estudiants fan activitats fora de l'escola. Molts visiten empreses familiars i col·laboren en algunes tasques."

  "Divendres vàrem visitar Hamburg. Els alumnes van fer una gimcana per descobrir la ciutat. Després vam anar al port, on vàrem passejar-nos en barca, vàrem travessar pel túnel de sota el riu Elba i vàrem dinar en una platja."

  "Avui dilluns els alumnes duen a terme el projecte: juntament amb el company-a d'intercanvi, redacten dues receptes de cuina preferides; una l'escriuen en alemany i l'altra en castellà."

  28 de març de 2019

  per Xavi Colom
  Tutor 3r ESO C