Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Un valor molt important que ens transmet l’hort escolar és la cooperació entre tots, treballar conjuntament. Tothom pot intervenir encara que no siguem experts. Tothom té cabuda en aquest projecte, tant mestres com alumnes. Diu la Teacher Elisenda, encarregada de l’hort, que molts mestres li han fet suggeriments aprofitant la seva experiència i habilitats.

  Amb els alumnes mentre uns han plantat bledes, cols, espinacs, enciams i bròquils, altres han regat i plantat api i porros, també hem collit pèsols, pastanagues i hem elaborat un plat saludable.

  Els més grans han fet els cartells informatius on es pot llegir el nom de la planta en anglès i saber si necessita molt o poc sol o si s’han de regar molt sovint.

  Els nens i nenes de segon hem collit pèsols i alguns els hem provat, sobretot jo i ja us puc assegurar que són molt bons.

  Quan es va crear l’hort,el que vam tenir en compte és la participació i la responsabilitat a l‘hora de cuidar, cultivar i plantar.

  A l’escola sabem que el contacte amb la naturalesa obre als nens un món sensorial de textures, olors, colors i sabors, per tant no desaprofitem el que un petit espai, com és el nostre hort, ens pot oferir. L’hort ja forma part de l’educació dels nostres alumnes.

  Estem recollint tot el que hem sembrat, tant els fruits de l’hort (pastanagues, pèsols...) com els fruits de les emocions (col·laboració, curiositat,alegria...)

  18 de març de 2019

  per Núria Amat
  Tutora de 2n B