Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Dins les competències que es poden esdevenir en un centre educatiu com el nostre estan les de formar mitjançant les pràctiques docents als futurs mestres i educadors.

  Enguany tenim alumnes del centre d’estudis secundaris i cicles formatius Joan Maragall de Badalona, i així com de la Fundació Blanquerna integrada en la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

  Aquests estudiants tant a infantil com a primària són observadors, col·laboradors i participants de totes les activitats que es programen a la classe dins de l’horari escolar i durant el temps predeterminat per la institució i l’escola. 

  La seva finalitat és poder aplicar en temps real i en situacions quotidianes de l’escola tot allò que teòricament aprenen, i els permet tenir una visió més propera de l’ensenyament a les aules.

  És una experiència molt enriquidora per part dels estudiants i reforça el desig de convertir-se en un professional de l’educació. Tots els mestres recordem amb il·lusió les nostres pràctiques, i el que va significar per la nostra preparació aquells moments en els quals l’experiència i les vivències de professors i professores en actiu ens permetia prendre consciència de la realitat educativa.

  Endavant estudiants i gaudiu de l’experiència!

  5 de març de 2019

  per Magda Espinosa
  Cap d’estudis EI/EP