Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Com cada any preparem aquesta sortida tan interessant amb molta il·lusió. Certament ens agradaria que anar a la biblioteca (esperem que no per primera vegada) fos un dels descobriments més atractius pels nostres infants.

  Ens agrada que quan arribem ens acullin de manera agradable i somrient. Tenir una bona experiència en aquest sentit és molt important.També ens acompanyen per entendre i aprendre el bon funcionament de la biblioteca.Entre quins llibres podrem triar, on estarem tranquils per poder llegir, com ens hem de comportar a la biblioteca, quin és el lloc més convenient per tornar el llibre que hem agafat...

  Ah! I si un dia hi anem amb els pares, ens en podem emportar un cap a casa per llegir-lo i després el tornem. Això és meravellós!Però no només farem tot això. Ara bé el millor.

  Els nostres amfitrions de la biblioteca ens preparen uns "tallers" que són magnífics. Els plantegen de forma molt original i aconsegueixen que ens ho passem genial i, que diguin el que diguin: una biblioteca pot ser el lloc més divertit del món.

  Per cert, fem aquesta sortida els nens i nenes de P5, de 1r i 2n de Primària.

  21 de gener de 2019

  per Antònia Viladoms
  Tutora de 1r A