Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Arriba , com cada any per Nadal , la campanya de recollida d'aliments i els alumnes de la nostra escola , com sempre , ens sentim compromesos amb la realitat que ens envolta i per aquest motiu col·laborarem en aquesta tasca solidària .
  Aquesta campanya té com a objectiu la recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones necessitades dels nostres barris , de les nostres ciutats, és a dir, que la gent d'aquí , rebin ajuda alimentària . Hi ha molta gent necessitada al nostre costat, sembla mentida oi ? Doncs sí, al nostre país hi ha POBRESA .
  Passegem pels centres comercials , pels carrers , veiem les botigues plenes de gent comprant i costa entendre que hi ha una part important de la població que ni tan sols té cobertes les necessitats mínimes d'alimentació .
  Per desgràcia, no tenim una vareta màgica per crear una realitat més justa , però almenys tenim l'oportunitat d'ajudar a persones del nostre entorn que veritablement ho necessiten . Així que , aquest any ho tornem a fer: ajudem portant aliments i creixem com a persones responsables i solidàries .

  Gràcies per la vostra col·laboració! Gràcies per ser com sou!

  17 de desembre de 2018

  per Margarita Velasco
  Tutora de 6èB