Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Els alumnes de 4t d'ESO estan cada dia més a prop de finalitzar l'etapa de l'escolaritat obligatòria i tenir, per primer cop, la possibilitat de triar el seu camí a la vida. En pocs mesos hauran d'escollir què i on volen estudiar, i per tant també hauran de començar a definir, en bona mesura, a quin tipus de professió volen dedicar-se.

  En un moment tan transcendental, l'escola està i estarà al seu costat per donar-los suport. Des de tutoria es fa, ja des de 3r d'ESO, un treball constant d'orientació acadèmica i professional que aquesta setmana culmina amb la visita a alguns dels centres que podrien escollir de cara al curs vinent, on els explicaran amb tant detall com sigui necessari i de primera mà la seva oferta educativa. En concret, visitarem tant centres que ofereixen Batxillerat com centres que ofereixen Cicles Formatius, i d'aquesta manera els alumnes podran conèixer encara millor tant les característiques com les diferències entre ambdues vies d'estudi.

  Animem a tots els alumnes i les seves respectives famílies a afrontar aquest procés amb la il·lusió que suposa la llibertat d'escollir, però també amb la reflexió i la responsabilitat que mereix una decisió d'influència cabdal a les seves vides. Els respectius tutors de cada grup estan sempre disposats a ajudar a cada alumne en particular a trobar el seu camí; en cas de tenir dubtes, que no dubtin a consultar-los!

  Salutacions cordials,

  10 de desembre de 2018

  per Daniel Guillamon
  Tutor 4t ESO B