Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • S'apropa una de les dates més dolces i esperades pels més petits de la casa. Ja comencen a haver-hi pistes del que cada cop és més a prop: ha arribat el fred, sortim al pati amb l'abric, veiem com comencen a penjar les llums al carrer...

  Com cada any i amb tota la il·lusió i les ganes comencem a preparar el gran festival de Nadal! Ben aviat dedicarem els nostres esforços a convertir-nos en estrelles: cantar, ballar i dramatitzar.
  Les senyoretes comencen a donar pistes de com serà l'obra d'aquest any i anem fent petites dramatitzacions amb titelles de diferents contes.

  Amb l'obra de Nadal, continuem treballant arran del nostre eix el respecte vers les diferents cultures, la col·laboració i l'ajuda entre companys i amb la responsabilitat de mostrar-vos a tots i totes l'esforç i el treball de tots aquests dies d'assajos.

  Aquest any, però, és ben diferent dels anteriors. Aquest és l'últim curs que els nens i nenes de segon fan l'obra de teatre de Nadal és per això que de ben segur que es lluiran. Ja estem esperant veure les vostres cares d'il·lusió i satisfacció quan veieu els vostres fills i filles. Ah! I recordeu famílies que l'obra és un secret, no els hi pregunteu...

  12 de novembre de 2018

  per Paula Suárez
  Tutora de 2n A