Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Inicia un nou curs escolar i, amb l'inici d'aquest nou curs, comença també un nou curs al Consell dels Infants de Badalona. El Consell dels Infants de Badalona és un òrgan de participació en el qual s'hi debat, es fa sentir la veu dels nens i nenes de Badalona, s'hi fan propostes, s'hi promouen activitats i, òbviament, s'aprenen coses d'interès sobre la ciutat i el món que els envolta. 
  Per començar a moure els engranatges d'aquesta maquinària, la primera setmana d'octubre és l'escollida per elegir quins seran els membres representants de la nostra escola i assistir a les Trobades i als Plenaris per donar veu a les nostres inquietuds. És important que els nostres alumnes estiguin representats públicament i entrin en la roda d'uns fets tan importants a la vida com són escoltar opinions i debatre-les per a millorar allò que ens preocupa. 
  Així doncs, amb l'esperança que els escollits facin aquesta tasca amb il·lusió, no podem fer altra cosa que desitjar una molt bona feina dels nostres representants i donar-los tota la força que puguem.

  1 d'octubre de 2018

  per Joan Cabré
  Tutor de 5è de Primària