Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La setmana vinent, els nens i nenes de P-4 i P-5 també marxen de colònies!!!! Aquest any són els últims en marxar, però no per això gaudiran menys!

  Aquestes colònies seran molt diferents. Per començar, canvien de casa! Aquest any els infants d’educació infantil aniran a la casa de colònies “Mas Badó”, al terme municipal de Sant Quirze de Safaja (Moianès).

  Com ja sabeu, els nens i nenes de P-5 marxaran el dilluns 11 i els de P-4 el dimarts 12, per tornar tot junts el dimecres 13 de juny.

  Quan arribin a “Mas Badó” es trobaran una escola de màgia. Allà realitzaran activitats que els permetran endinsar-se en els misteris de la màgia i la il·lusió, tot apropant-se al medi natural.

  L’objectiu principal d’aquestes colònies és proporcionar-los una estada única, per desenvolupar la seva imaginació i creativitat. Per mitjà del diferents àmbits de la màgia, descobriran les propietats miraculoses de les plantes, aniran al bosc encantat, es convertiran en bruixes i bruixots per fer conjurs i encanteris... i no faltaran els tan desitjats jocs de nit!!!

  En definitiva, estem segurs que seran uns dies inoblidables!!!

  8 de juny de 2018

  per Elena Zarauza
  Mestra educació infantil.