Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Vestits, cadires, taules, estovalles, laca...omplen els racons del teatre de l'escola...és el moment d'acabar de perfeccionar els balls, d'acabar d'organitzar les escenes i preparar els personatges per fer gaudir els companys un any més.
  Aquests anys ens traslladem l'any 1962, a Baltimore, Maryland. Tracy, una adolescent grassoneta viu amb el somni de ballar al "The Corny Collins Show" malgrat no tenir els canons de bellesa del programa. Quan guanya un paper a l'espectacle per ballar molt bé, es convertirà en una celebritat de la nit al dia iniciant una campanya per integrar al show a tothom independentment de la raça i el físic. Hairspray és una crítica de les injustícies socials de la societat americana a la dècada dels 60 escrita per Mark O'Donnel i Thomas Meegan amb música de Marc Shaiman i cançons d'Scott Wittman.
  Aquest és el musical que els alumnes de l'optativa de teatre de 2n i un grup voluntari d'alumnes de 1er representaran davant els seus companys de Primària i Secundària durant els propers dies.
  És l'hora d'oblidar-se dels nervis i gaudir!! Ànims actors i actrius!!!

  11 de juny de 2018

  per Raquel Ramírez
  Tutora 1r ESO B