Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Ja s’acosten les nostres festes!!

  La Cremada del Dimoni és la festa tradicional més important de Badalona, i és l’acte central de les Festes de Maig que se celebren les primeres setmanes del mes de maig.

  El 10 de maig a partir de les deu de la nit té lloc a la Rambla de Badalona, davant del mar, el piromusical i la Cremada del Dimoni, amb petards, danses i mocadors típics, com a culminació d’un seguit d’actes que conformen la Nit de Sant Anastasi.

  És tradició que alguns nens i nenes aprofitin per anar a deixar el xumet al Dimoni. També hi ha una gran varietat de petites rèpliques i manualitats, que diferents escoles i entitats de la ciutat dipositen a la base del Dimoni.

  A la nostra escola els més petits portem dies preparant diferents manualitats relacionades amb el Dimoni. Esperem que us agradin molt ja que nosaltres hem gaudit força fent-les. 

  Recordeu fer-li una visita abans del dia 10 per demanar el vostre desig i cantar-li la cançó... “dimoni pelut...” ja que a partir de les deu de la nit... dimoni cremat, desig demanat.

  Ara a gaudir de totes les activitats que ens proposen les nostres festes. A l’escola ja estem tots ben preparats amb dimonis i banyes per tot arreu.

  7 de maig de 2018

  per Eva Gutiérrez
  Tutora P3 E