Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • El treball de síntesi és un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que es realitzen en grup al llarg d’una setmana a l’escola per tal de desenvolupar competències complexes i comprovar fins quin punt l’alumnat és capaç d’aplicar les competències bàsiques treballades en les diferents matèries per a la resolució de qüestions i problemes relacionats amb la vida pràctica.

  A 1r ESO aquest any el crèdit de síntesi està relacionat amb els “Hàbits de vida sana” per tal d’analitzar els actes que fem diàriament i la repercussió que tenen en la nostra salut. Durant el matí del dimecres 9 de maig (el grup de 1r ESO A) i del dijous 10 de maig (els grups de 1r ESO B i C) els alumnes faran unes activitats al Complex esportiu de Torribera a Santa Coloma de Gramenet.

  A 2n ESO volem fomentar el respecte i el valor de la feina d’algunes persones, sota el títol: “Herois”. Durant el matí del dijous 10 de maig es visitarà el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

  I a 3r ESO ens fixarem amb l’organització social i política del nostre entorn i les coses que podrien canviar per tal de millorar-lo. L’hem anomenat “El Món ideal” pensant en aquesta idea de futur i la sortida tindrà lloc el dilluns 7 de maig on visitarem el parc de la Ciutadella, el Parlament de Catalunya i el casc antic de Barcelona.

  El treball de síntesi integra continguts de diverses matèries i s’avalua conjuntament amb les altres dues optatives. És una gran oportunitat pels nostres alumnes de treballar d’una manera poc habitual que els prepara fortament pel futur. Esperem que s’ho prenguin molt en serio i surtin presentacions molt interessants!

  7 de maig de 2018

  per Pol Valls
  Tutor 1r ESO A