Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Ahir va ser una de les festes més importants de Catalunya, va ser la diada de Sant Jordi. Tots els carrers es van omplir de roses i llibres, de primavera i de somriures, de petons i abraçades. Les lletres tenien vida i ens envoltaven amb la flaire de les roses.

  A la nostra escola, vam gaudir molt d’aquesta festa. La celebració es va fer al pati. Estava decorat amb els dibuixos dels nens i nenes d’infantil i primer cicle de primària. Vam anar-hi grans i petits. Es van repartir els premis del concurs de dibuixos i contes de Sant Jordi i com que tots els alumnes ho van fer d’allò més bé es van premiar totes les classes amb un diploma i dos llibres. A més a més, els alumnes de 2n de primària van cantar les cançons de caramelles. 

  I al final de l’acte vam rebre una notícia molt important: una nena de cicle superior de la nostra escola, Andrea Martín ha estat una de les guanyadores del concurs de literatura de Pilarín Bayés i li publicaran el conte en un recull il·lustrat per la mateixa Pilarín. Cal dir que aquest fet és una demostració de la bona feina que dia rere dia es fa a la nostra escola.

  Vam acabar la festa ballant i cantant i gaudint d’aquesta diada.

  24 d'abril de 2018

  per Judith Carrasco
  Tutora 2n E