Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Benvolgudes famílies,

  els nostres alumnes de 3r d’ESO que participen al programa d’intercanvi Erasmus+ van arribar ahir a Hamburg, concretament al districte de Bergedorf.

  El viatge en avió va ser molt relaxat i la majoria d’ells van aprofitar per descansar, ja que havien hagut de matinar molt. Al vespre van fer una descoberta del barri on estan allotjats i, després, van gaudir d’unes partides de “bowling”.

  Divendres 6 d'abril. 

  Avui s’han trobat tots a l'estació de Bergedorf a les 9 del matí per anar cap a Hamburg. Primer de tot, s’han fet una fotografia de grup davant del Rathaus (Ajuntament). Després, els alumnes han fet un recorregut-gimcana de dues hores i mitja pel centre històric d'Hambug. A les 12.30 han agafat un ferry per recórrer el port i han baixat a la platja a fer un dinar-pícnic. Per acabar, han anat a fer un gelat. 

  Dilluns 9 d'abril.

  Avui, els nostres alumnes han passat tot el matí a l'escola. De 8 a 13.50 han assistit com a oients a diferents classes (Matemàtiques, Química, Anglès, Alemany...).

  Després de fer un breu recorregut per l'escola, han anat a dinar. I de tres a quatre de la tarda, han iniciat el projecte conjunt: redacció de receptes de cuina típiques en castellà i en alemany, que demà cuinaran per a totes les famílies.

  Dimarts 10 d'abril.

  Aquest matí els alumnes han acabat de redactar les receptes de cuina, que aquesta tarda cuinaran al 'Café Flop' i les menjaran juntament amb les famílies.

  A l’àlbum relacionat poden veure les fotografies de les diferents activitats.

  6 d'abril de 2018

  per Núria Ricart
  Cap departament llengües