Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Des de l’escola creiem que una peça fonamental del desenvolupament personal dels alumnes és donar-los a conèixer la importància del voluntariat a la nostra societat, emmarcat en la formació en valors tan necessaris com l'empatia, la solidaritat i l’altruisme.

  Just abans de les vacances de Nadal, els alumnes de 4t d'ESO van visitar el Casal d'Avis de Sant Antoni de Llefià per compartir-hi els seus coneixements sobre noves tecnologies i ajudar-los a resoldre possibles dubtes del món dels mòbils o els ordinadors.

  Durant la sessió, els avis els van plantejar tota mena de preguntes: com accedir al bloc de notes per poder fer la llista de la compra, com fer ús de diferents Apps com Whatsapp, Youtube o Facebook... Va ser una experiència molt enriquidora, ja que, mentrestant els nostres alumnes escoltaven múltiples anècdotes de la seva joventut i infància.

  Amb tot, els alumnes grans de l'ESO no són pas els únics que intervenen en aquest tipus d'experiències. De fet, aquesta setmana els alumnes de 5è de Primària assistiran a una xerrada conduïda per voluntaris de la Fundació Càritas, que sota el títol "Posa't les piles", els donarà les primeres passes sobre responsabilitat social i reflexionaran sobre la importància de formar part de diferents projectes de servei que poden ser molt propers i, a més a més, els convidaran a pensar per identificar situacions de risc i possibles actuacions davant d'aquest tipus de dificultats.

  Estem ben convençuts que aquest tipus d'activitats ens ajuden a conèixer millor la realitat que ens envolta i desenvolupen la nostra sensibilitat i empatia.

  22 de gener de 2018

  per Caín Del Amo
  Tutor 5è C