Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Les desigualtats socials són una realitat de la nostra societat, però a les Escoles Arrels eduquem en valors perquè volem que els nostres alumnes siguin capaços de mirar més enllà del que es veu a primera vista per valorar el que veritablement ens fa a tots humans i comprenguin que tots som iguals: igual de capaços, igual d'imperfectes, igual de desemparats, igual de dignes. Malgrat que cadascú estigui envoltat per un entorn diferent, tots tenim els mateixos drets i els mateixos deures, perquè tots sentim, tots anhelem el benestar i la felicitat i tots patim quan se'ns escapen.
  Perquè tots som iguals però no tots gaudim de la mateixa situació, volem fer un gest que contribueixi a lluitar contra les desigualtats del nostre món, i com a mostra pràctica d'un dels valors que més posem cura en destacar, l'empatia, aquest desembre tornem a participar, com cada any, en la recollida nadalenca d'aliments. No volem que ningú passi gana, i volem contribuir en la mesura que ens sigui possible a evitar-ho tot compartint el poc que tenim cadascun de nosaltres amb aquells que encara ho necessiten més.
  Diu la saviesa tradicional popular: "No hi ha poc que no s'abasti ni molt que no es gasti". Una vegada més, els alumnes de la nostra escolen demostren amb la seva implicació que amb els seu "poc" poden abastar molt i arribar a moltes persones, i ens emociona veure que això és així. Ara que s'acosta Nadal i és època de bons desitjos i millors propòsits, des de l'escola volem compartir-ne un de molt particular amb vosaltres, que no per senzill deixa de ser autèntic: que enmig de totes les incerteses de la vida, els nostres actes, i els dels vostres fills/es, donin fruits ben dolços per tots aquells que ens envolten.

  Que tots tinguem un molt bon Nadal.

  11 de desembre de 2017

  per Daniel Guillamon
  Tutor 3r ESO B