Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Dijous passat, a l'escola Arrels-Esperança vam celebrar la Jornada de Cooperació. És una jornada que ens serveix per a fomentar quelcom tan necessari per al nostre desenvolupament com és ajudar els nostres iguals i ser solidaris en coneixements.

  En aquest dia, els nens i nenes de 1r a 5è de Primària reben la inestimable ajuda d'uns improvisats mestres que són els nois i noies de 6è i de tota l'ESO. El professorat prepara unes activitats de Català, de Matemàtiques i d'Anglès perquè els mestres per un dia puguin dur a terme aquestes tasques amb els coneixements que ja tenen i els puguin transmetre als més petits de l’escola.

  Els alumnes que fan de mestres es motiven molt, ja que és una tasca molt engrescadora, però no n'hi ha de més motivats i motivades que els nens i nenes de 6èEP, que s’strenen com a mestres i així ho seran durant els pròxims cursos.

  Qui sap si, potser en un futur no gaire llunyà, repetiran l'experiència de transmetre valors i coneixements en aquesta tasca que duem a terme cada dia a la nostra escola: tenim diamants en brut de l'ensenyament

  4 de desembre de 2017

  per Joan Cabré
  Tutor 6è A