Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Divendres passat ens va venir a visitar l'Agència Catalana del Consum per fer als alumnes de primer de Primària un taller: "Nyam-nyam... Què hi ha per berenar?
  El taller planteja el berenar com una necessitat biològica i, per tant, de salut. Però també com un acte social, on les emocions i els gustos tenen rellevància. Durant el taller van fer que els alumnes reflexionessin sobre la compra d'un berenar, quins criteris tenir en compte a l'hora de triar un berenar i l'acció pròpia de comprar.

  El taller va començar amb una pregunta als infants: vosaltres què bereneu? A partir d'aquí, va haver-hi una gran pluja d'idees amb diferents berenars: galetes, pomes, entrepans... i fins i tot algú va dir croquetes!
  De sobte, va aparèixer un cuiner. Un cuiner una mica... diferent! Aquest cuiner té un restaurant on només ven berenars i només es pot fer servir l'expressió corporal per a comunicar-se, és a dir, ningú pot parlar. Com que nosaltres no podíem anar fins al restaurant, ell ens va portar el restaurant a casa nostra. Els nens i les nenes van haver d'escollir i comprar un berenar determinat depenent de qui se'l menjaria, pensant en quin era el berenar més convenient en cada moment i context.

  Va ser una activitat molt divertida i engrescadora. Ja tenim ganes de la pròxima!

  27 de novembre de 2017

  per Paula Suárez
  Tutora de 1r C