Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La música forma part del nostre dia a dia. La sentim a la radio, al cotxe, a la televisió... però a l'escola té un paper més important. No només ens relaxa, o ens diverteix. La majoria de contingut i conceptes es treballen millor i s'aprenen amb més rapidesa,si van acompanyats d'una cançó. Els alumnes memoritzen i interioritzen sense adornar-se vocabulari nou. A infantil no es concep una jornada escolar sense haver cantat o ballat milers de melodies, i és que un dia sense música seria un dia avorrit i desaprofitat.

  Amb l'arribada de Santa Cecília, a l'escola ens embolcallem amb música d'arreu del món, amb ritmes diferents i lletres dels quatre idiomes que treballem (català, castellà, anglès i xinès). Durant aquesta setmana, es treballen els diferents instruments, les seves famílies... i tota l'escola es converteix en un concert. A les aules, la música pren el control de les classes i el treball del ritme i la melodia es fa encara més present.

  Així doncs, si de normal l'escola ja és rítmica i lúdica, durant la setmana de la música, ho és més. Que no pari la música!

  20 de novembre de 2017

  per Marta Delgado
  Tutora de P4 C