Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • A P5 aquest ja és el segon any que basem en el treball per projectes l'aprenentatge dels nostres alumnes. Aquest treball per projectes els ensenya a debatre i dialogar de manera crítica per tal de construir de manera més autònoma i des de totes les àrees els seus aprenentatges.

  Es tracta d’una metodologia d'aprenentatge molt motivadora pels nens ja que es centra en les seves inquietuds i interessos. D’aquesta manera, es planteja un tema a tractar i els nens i nenes exposen el que en saben sobre aquest, després d’aquest debat es realitza una pluja de preguntes per exposar el que voldrien aprendre sobre el que tema. A partir d’aquests primers debats ens convertim en autèntics investigadors i ens endinsem en profunditat en el tema per tal de resoldre tots els dubtes que ells i elles havien exposat al principi i dubtes nous que van sorgint mentre aprofundim en la matèria.

  En aquest sentit, aquest any ja hem realitzat els projectes sobre “La mascota de la classe” i “La tardor” i tot just estem endinsant-nos en “El lleó i la lleona”. Però encara ens queden molts més temes per descobrir durant aquest curs.

  13 de novembre de 2017

  per Fran Gonzalez
  Tutora de P5 A