Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Que contents venim al cole quan vestim el xandall de l'escola, ja que això vol dir que toca Physical Education!! A tots ens agrada molt aquesta assignatura perquè ens permet moure'ns i interaccionar amb els amics de classe.

  Un cop finalitzades les obres, disposem de 5 espais per poder realitzar les classes d'educació física i això, és un autèntic luxe. Dues aules de psicomotricitats per a infantil i primer cicle de primària, un pati cobert que ens protegeix del fred i dos patis exteriors enormes.

  En aquesta assignatura treballem els hàbits saludables, millorem les nostres habilitats motrius, reforcem les nostres qualitats físiques i aprenem a expressar-nos corporalment. Tot això, sempre mitjançant el joc, el qual ens permet aprendre alhora que ens ho passem d'allò més bé. El fet que el Teacher ens parli en Anglès, ens fa estar molt atents a les seves explicacions perquè si no, no sabem que fer a l'hora de jugar i a més a més ens fa adquirir molt vocabulari.

  Abans d'acomiadar-nos, mares i pares, ens agradaria recordar-vos que a final de curs farem la nostra primera Aula Oberta i cada classe farà un ball tradicional davant de tots vosaltres, quins nervis!!

  13 de novembre de 2017

  per Miquel Torres
  Especialista Educació Física