Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Un any més s'acosta Santa Cecília i la setmana de la música a l'escola que tindrà lloc la propera setmana. És una ocasió perfecta per conviure i crear llaços d'amistat al ritme de la bona música.
  I com ja és tradició, també ha arribat la NIT A L'ESCOLA! A les vuit del vespre, els alumnes tornen a l'escola, aquest cop sense llibres, però amb els seus pijames i sacs de dormir.
  Després de sopar, tothom participa en el gran festival que la professora de música, Alícia Morató, ha preparat durant setmanes. Els alumnes s'arreglen i es preparen per a les seves actuacions: alguns canten, altres ballen, i fins i tot algun s'atreveix a tocar un instrument. És una nit molt animada, plena d'alegria i germanor.
  Després del festival, arriba l'hora de dormir: les aules es converteixen per un dia en improvisats dormitoris: ja no hi ha cadires ni taules, sinó que s'omplen de nens i nenes amb els seus sacs de dormir. Quina experiència! No l'oblidaran mai!
  Quan es fa de dia, el primer que veuen tots els alumnes són als seus companys, amb qui han passat tantes bones estones. Esmorzen i preparen les aules perquè a les vuit les classes han de tornar a la normalitat, tot i que aquest matí és especial i es fan uns tallers que els professors han preparat amb molta il·lusió.

  13 de novembre de 2017

  per Pol Valls
  Tutor 1r A